Dodaj do ulubionych

Heard - Deep proces stulecia....

13.04.22, 10:06
Tekst linku

Będziemy obserwować celebrycki proces stulecia. Będzie to brzydki proces, bardzo brzydki.
Dla niej i dla niego jest to walka o wszystko. Przegrany ma moim zdanie po karierze. Bezwzględnie on ma więcej do stracenia – nie tylko w kwestii kariery. Jeżeli oskarżenia się potwierdzą już zawsze będzie agresorem i gwałcicielem.

I wiecie co – jakoś nie wierzę Amber. No nie wierzę i tyle.
Niby zawsze staram się być po stronie kobiet, staram się z automatu traktować wszelkie kobiece oskarżenia jako prawdę i dopiero potem czekać jaka jest prawda. Taka moja odmiana siostrzeństwa.

No, ale w przypadku Amber Heard nie mogę w sobie wygenerować zaufania do jej oskarżeń. To nie jest tak, że jakoś wyjątkowo lubię Jonnego Deepa – nigdy nie byłam jego wielbicielką – czyli nie wchodzi w rachubę ochrona mojego idola.

Wychodzi na to, że nie wierzę Amber bo ona wydaje mi się wyjątkowo niesympatyczną osobą. A to jest bzdura. Fakt posiadania przez nią bitch face nijak się ma do tego czy może być ofiarą przemocy, czy nie. I nie powinno mieć wpływu na to czy wierze jej zeznaniom czy nie. Fakt, że przechodzi od jednego ustawionego faceta do drugiego też nie.

No ale, jakoś nie wierze.

I jestem ciekawa tego co wy o tym sądzicie. Kto jest bardziej wiarygodny. Kto tu jest ofiarą?
Obserwuj wątek
    • 35wcieniu Re: Heard - Deep proces stulecia.... 13.04.22, 10:12
      Myślałam że to już się zakończyło lata temu. big_grin
    • triismegistos Re: Heard - Deep proces stulecia.... 13.04.22, 10:13
      Trzymam kciuki za Deepa a Heard powinno się skancelowac.
    • fornita111 Re: Heard - Deep proces stulecia.... 13.04.22, 10:16
      Ja mysle, ze oboje sa niezle walnieci. Ale ewentualnosc, ze Amber moze byc chciwa, zaburzona i stosujaca przemoc manipulantka, wcale nie wyklucza mozliwosci, ze Deep jest gwalcicielem i przemocowcem. To nie tak, ze tylko lelije padaja ofiara przemocy. Tam zdaje sie odchodzilo niezle cpanie, facet sie ewidentnie stoczyl. Dla mnie dwa patole, ale nie napisze "siebie warci", bo jezeli cokolwiek z jej oskarzen jest prawda, to on jednak byl gorszy.
      • sophia.87 Re: Heard - Deep proces stulecia.... 13.04.22, 10:57
        Vanessa, która była z nim wiele lat nigdy źle o nim nie mówiła. Podobnie jak poprzednie jego partnerki. Gdyby był gwalcicielem i przemocowcem to nieco wcześniej by to wyszło na jaw.
        • borsuczyca.klusek Re: Heard - Deep proces stulecia.... 13.04.22, 10:59
          To średni argument, bo mogło dojść alkoholowe i narkotykowe zwyrodnienie mózgu.
          • princesswhitewolf Re: Heard - Deep proces stulecia.... 13.04.22, 11:12
            to by byly oznaki przez dluzszy czas
            • ichi51e Re: Heard - Deep proces stulecia.... 13.04.22, 12:13
              moim zdaniem u niego od lat widać postępująca demencje.
              zgadzam się z powyższym ze pewnie oboje siebie warci (co oczywiście nic nie zmienia - świr ci jeszcze łatwiej kosę sprzeda niż normalny - i boli tak samo czy zasłużona czy nie)
          • sophia.87 Re: Heard - Deep proces stulecia.... 13.04.22, 11:49
            Tak od razu, w jednym związku?
            Ja tu widzę raczej Kaza M. który ratował uciekajaca młodość związkiem z mlodsza panną , a ponieważ panna okazała się zaburzona to i jemu w końcu się ulalo. Nawet wyjątkowo spokojnemu, wręcz rozlazlemu Kazowi puściły nerwy na sedes taśmie, to Deppowi też mogły
            • kira02 Re: Heard - Deep proces stulecia.... 13.04.22, 15:30
              Abstrahując od przypadku Deep/ Heard, bo tu nie wnikalam w szczegóły. Uważam, ze kazdego, nawet anioła, mozna doprowadzić do wybuchu. Każdy ma gdzie indziej tę granicę, ale kazdego mozna doprowadzić do wybuchu agresji/ odpowiednimi metodami postawic pod ścianą czy zaszczuć.
              • fornita111 Re: Heard - Deep proces stulecia.... 13.04.22, 16:37
                Taaak- i tak miesiacami, raz za razem tongue_out Jak czlowiek nie jest patologia, to pedzikiem sie ewakuuje ze zwiazku z kims kto go prowokuje do agresji.
    • woman_in_love Re: Heard - Deep proces stulecia.... 13.04.22, 10:16
      Kto tu jest ofiarą?

Społeczeństwo, bo będzie to musiało oglądać.
      • arthwen Re: Heard - Deep proces stulecia.... 13.04.22, 10:59
        Mimo wszystko przymusu oglądania tego nie ma wink
      • princesswhitewolf Re: Heard - Deep proces stulecia.... 20.04.22, 18:15
        >Społeczeństwo, bo będzie to musiało oglądać.

prawda, acz nic nie musimy
    • krypteia Re: Heard - Deep proces stulecia.... 13.04.22, 10:21
      Nie przesadzaj z tym tytułem. Procesem stulecia do tej pory był proces o podwójne morderstwo OJ Simpsona, transmitowane wielu telewizjach na świecie. Wątpię czy ten żenujący spektakl miedzy bylymi małżonkami przebije to co się wtedy działo.
      • triss_merigold6 Re: Heard - Deep proces stulecia.... 13.04.22, 10:23
        Rany, pamiętam... byłam wtedy w USA.
      • beataj1 Re: Heard - Deep proces stulecia.... 13.04.22, 10:23
        Nazwę skopiowałam z jakiegoś plotkarskiego serwisu.

Wiadomo że mamy dopiero 2022 - jeszcze dużo może się nawywijać
        • triss_merigold6 Re: Heard - Deep proces stulecia.... 13.04.22, 10:26
          To jakiś konkurs, że każdy rok stara się być gorszy?
          • pani_tau Re: Heard - Deep proces stulecia.... 13.04.22, 10:59
            A nie widać?
            • kira02 Re: Heard - Deep proces stulecia.... 13.04.22, 15:32
              Oj widać, niestety 😔😵 Kazdy kolejny usiłuje przebić poprzednika, niczym nasi ministrowie edukacji.
      • borsuczyca.klusek Re: Heard - Deep proces stulecia.... 13.04.22, 10:30
        Ale OJ był w 1994 teraz mamy już inne stulecie 😉
    • borsuczyca.klusek Re: Heard - Deep proces stulecia.... 13.04.22, 10:28
      Nie mam zupełnie zdanie. Żadna wersja nie jest jakoś specjalnie nieprawdopodobna. Z tego co wstępnie czytałam ma zeznawać sporo świadków. I takie pytanie czy ci ludzie rzeczywiście coś widzieli i słyszeli czy będzie to na zasadzie jedna pani drugiej pani.

A co do wiarygodności ofiary to doskonale wiem o co Ci chodzi. Miałam podobnie w przypadku Wade Robsona i Leaving Neverland.
    • lauren6 Re: Heard - Deep proces stulecia.... 13.04.22, 10:30
      Obydwoje są walnięci. Nie śledzę tej historii, podobnie jak nie oglądam patostremów na yt.
    • heca7 Re: Heard - Deep proces stulecia.... 13.04.22, 10:33
      Tak sobie myślę- chłopie i po co ci to było? Rozum w gaciach się schował? Dzieci muszą być przeszczęśliwe słuchając oskarżeń, że ojciec zgwałcił partnerkę butelką...
      • lilia.z.doliny Re: Heard - Deep proces stulecia.... 13.04.22, 10:36
        A jeśli ona to zmyśliła? To jest dopiero szajbuska (jedno kłamstwo już ma udowodnione)
        • borsuczyca.klusek Re: Heard - Deep proces stulecia.... 13.04.22, 10:40
          Tak czy inaczej Deep może przybić piątkę z naszym byłym premierem Kazimierzem Marcinkiewiczem, znanym też pod pseudonimem Maxi Kaz.
          • livia.kalina Re: Heard - Deep proces stulecia.... 13.04.22, 11:14
            No już bez przesady, Marcinkiewicza nikt o gwałt nie oskarżał.
        • alpepe Re: Heard - Deep proces stulecia.... 13.04.22, 10:40
          Jest jeszcze inna możliwość, że ona sama w to wierzy.
      • fornita111 Re: Heard - Deep proces stulecia.... 13.04.22, 10:39
        Nie pierwszy i nie ostatni wink juz zdaje sie Henryk VIII za porywami penisa podazal- a zamieszania przy tym narobil calemu krajowi a nie tylko rodzinie, jak jakis Depp czy Kaz Marcinkiewicz big_grin
        • borsuczyca.klusek Re: Heard - Deep proces stulecia.... 13.04.22, 10:41
          Kaz na kiblu na zawsze w naszych serduszkach ❤️
          • fornita111 Re: Heard - Deep proces stulecia.... 13.04.22, 10:42
            Taaaak! Lofciam smile
          • triss_merigold6 Re: Heard - Deep proces stulecia.... 13.04.22, 10:43
            To był moment kiedy było mi go autentycznie szkoda. Casus Kaza przestrogą dla panów w średnim wieku.
            • borsuczyca.klusek Re: Heard - Deep proces stulecia.... 13.04.22, 10:52
              Jeszcze z Zeltem było dość zabawne, ale tam mleko wylało się wcześniej i ślubu przynajmniej nikt nie brał.
            • pani_tau Re: Heard - Deep proces stulecia.... 13.04.22, 11:02
              triss_merigold6 napisała:

> To był moment kiedy było mi go autentycznie szkoda. Casus Kaza przestrogą dla p
              > anów w średnim wieku.

Ja nie jestem aż tak empatyczna.
            • heca7 Re: Heard - Deep proces stulecia.... 13.04.22, 14:34
              Jak tylko zaczynam czuć coś w rodzaju współczucia do Kaza to od razu przypomina mi się jego chora żona...i mi przechodzi.
              • memphis90 Re: Heard - Deep proces stulecia.... 23.04.22, 09:42
                Ale ktora? Ta z ręką na wysięgniku?
            • kira02 Re: Heard - Deep proces stulecia.... 13.04.22, 16:08
              Niby konkretna przestroga, ale mało który korzysta, niestety. Kazdy woli uczyć się na wlasnych błędach, najwyraźniej 🤷
            • przepio Re: Heard - Deep proces stulecia.... 21.04.22, 08:58
              triss_merigold6 napisała:

> To był moment kiedy było mi go autentycznie szkoda. Casus Kaza przestrogą dla p
              > anów w średnim wieku.

Tak, ja też wtedy aż mu współczułam. Ale trzeba przyznać, że wcześniej mnóstwo kobiet trzymało stronę jego pierwszej żony i uważało, że mu się nalezy. Takiej jedności dawno nie było w narodzie. smile
              • lauren6 Re: Heard - Deep proces stulecia.... 23.04.22, 22:37
                Przykro mi, ale mi JD nie jest żal. Był z piękną kobietą, z którą miał dwójkę dzieci, ale wołał porzucić to wszystkodla młodej panny.

Szukał wrażeń to je znalazł.
                • tanebo001 Re: Heard - Deep proces stulecia.... 23.04.22, 22:47
                  To może nie być takie proste. Z Vanessą był 14 lat. Przez taki czas związek może się wypalić. W którym nie było wcale różowo - www.pomponik.pl/plotki/news-vanessa-paradis-i-johnny-depp-rozstali-sie-przez-jego-matke-,nId,1675054 Poza ty co z pierwszą żoną? Vanessa był druga.
        • woman_in_love Re: Heard - Deep proces stulecia.... 13.04.22, 10:49
          juz zdaje sie Henryk VIII za porywami penisa podazal

Chyba nie - tam był problem z męskim potomkiem a nie porywy penisa.
        • annaboleyn Re: Heard - Deep proces stulecia.... 13.04.22, 11:48
          fornita111 napisała:

> Nie pierwszy i nie ostatni wink juz zdaje sie Henryk VIII za porywami penisa poda
          > zal- a zamieszania przy tym narobil calemu krajowi

Krajowi, jak krajowi, BYŁY TEŻ KONKRETNE OFIARY!!
          • fornita111 Re: Heard - Deep proces stulecia.... 13.04.22, 11:52
            big_grin ofiara, ale troche na ochotnika wink
            • annaboleyn Re: Heard - Deep proces stulecia.... 13.04.22, 11:55
              Miało być inaczej!!!!
              • fornita111 Re: Heard - Deep proces stulecia.... 13.04.22, 11:58
                Z wchodzeniem w polityke jest jak z odbijaniem zonatego faceta. Zawsze ma byc inaczej... W tej grze nie ma wygranych. Ale walczylas jak lwica ;*
            • borsuczyca.klusek Re: Heard - Deep proces stulecia.... 13.04.22, 12:10
              Victim shaming 🙄
              • annaboleyn Re: Heard - Deep proces stulecia.... 13.04.22, 13:12
                Taka prawda, eksie i neksie mnie wykończyły na równi z katem big_grin
                • agonyaunt Re: Heard - Deep proces stulecia.... 13.04.22, 13:51
                  annaboleyn napisała:

> Taka prawda, eksie i neksie mnie wykończyły na równi z katem big_grin

Wygrałaś dzisiejsze internety big_grin
                • hanusinamama Re: Heard - Deep proces stulecia.... 24.04.22, 08:33
                  tak jeszcze dalsza i blizsza rodzina namieszały...
        • mgla_jedwabna Re: Heard - Deep proces stulecia.... 20.04.22, 22:13
          Henryk VIII miał świadomość, do czego może doprowadzić brak następcy tronu, a kolejne małżeństwa były desperackimi próbami zapewnienia krajowi tegoż. Na same porywy penisa wystarczyłyby kochanki, tak było np. z Kazimierzem Wielkim, który żon nie posyłał na szafot i skończył jako ojciec pięciu bodajże córek i całej gromady bastardów płci obojga, ale bez legitnego syna.
          • tanebo001 Re: Heard - Deep proces stulecia.... 20.04.22, 22:54
            Henryk VIII gdy się rozwodził miał 34 lata. Był w kwiecie wieku. Podania historyczne mówią że był bardzo przystojny - miał prawie 190 cm gdy przeciętny wzrost mężczyzny wtedy to 173 cm. Świetnie grał w tenisa. I miał żonę o 5 lat starszą. Nic dziwnego że zmienił na młodszy model...
          • fornita111 Re: Heard - Deep proces stulecia.... 20.04.22, 22:59
            No w Kochanicach krola (ksiazce) to bylo inaczej przedstawione...
    • alpepe Re: Heard - Deep proces stulecia.... 13.04.22, 10:42
      Myślę, że dwoje patusińskich się dobrze dobrało, ale potem nadeszła eskalacja i niestety frustracja Amber, że żadne drzwi kariery się przed nią nie otwarły.
      I o tyle wierzę jej, bo potem się spotykała z kobietą, ewidentnie miała uraz do facetów, przynajmniej przez jakiś czas.
      • triss_merigold6 Re: Heard - Deep proces stulecia.... 13.04.22, 10:44
        Albo jest stukniętą borderka.
        • alpepe Re: Heard - Deep proces stulecia.... 13.04.22, 10:51
          No bo pewnie nią jest. Wiadomo, że w tym zawodzie to masa borderów siedzi.
        • borsuczyca.klusek Re: Heard - Deep proces stulecia.... 13.04.22, 10:52
          Jedno wcale nie wyklucza drugiego.
      • beataj1 Re: Heard - Deep proces stulecia.... 13.04.22, 10:47
        Może się i spotykała. Ale nie kupie opcji że została bi bo jej faceci się przejedli, albo bo miała złe doświadczenia z mężczyznami.
        Po prostu jest biseksualna i tyle.
        • 1matka-polka Re: Heard - Deep proces stulecia.... 13.04.22, 10:53
          "Po prostu jest biseksualna i tyle."

Raczej pojebana.
        • alpepe Re: Heard - Deep proces stulecia.... 13.04.22, 10:53
          Po moim mężu jedna z jego eks, która mi powiedziała zresztą, że ją zniszczył psychicznie, nie eks przede mną, uściślę, tylko sprzed paru dobrych lat, związała się z kobietą i nie ukrywała, że facetom już dziękuje. Moja składnia jest straszna, typowo niemiecka z czasów Goethego, przepraszam.
          • 1matka-polka Re: Heard - Deep proces stulecia.... 13.04.22, 11:02
            alpepe napisała:

> Po moim mężu jedna z jego eks, która mi powiedziała zresztą, że ją zniszczył ps
            > ychicznie, nie eks przede mną, uściślę, tylko sprzed paru dobrych lat, związała
            > się z kobietą i nie ukrywała, że facetom już dziękuje.

Skoro zwiazala sie z przemocowcem, to znaczy ze juz wczesniej byla zaburzona. Zmiana orientacji, to tylko kolejny krok w przepasc.
            • alpepe Re: Heard - Deep proces stulecia.... 13.04.22, 11:11
              Wychowała się w rodzinie ŚJ, tak, była, może nie zaburzona, ale podatna. Ja potem też, ale się wyrwałam, dorosłam, zrozumiałam, wybrałam z tamtego związku to, co najlepsze i się związałam z facetem z innej bajki, dziękuję forum za oświecenie mnie.
            • arthwen Re: Heard - Deep proces stulecia.... 13.04.22, 11:12
              Czmu zmiana? Po prostu była bi.
              Facetom dziękuje, bo ma wybór i kiepskie doświadczenia.
      • sophia.87 Re: Heard - Deep proces stulecia.... 13.04.22, 10:58
        Przecież przed Deppem ona też spotykała się z kobietą
        • borsuczyca.klusek Re: Heard - Deep proces stulecia.... 13.04.22, 11:00
          Zaraz się okaże, że wszystko przez te wredne elgiebety 🙄
          • livia.kalina Re: Heard - Deep proces stulecia.... 13.04.22, 11:16
            Matek półek już powyźej wysnuł taki wniosek.
          • sophia.87 Re: Heard - Deep proces stulecia.... 13.04.22, 11:52
            Dlaczego? To swiadczy po prostu o tym, ze ona lubi kobiety i dlatego wchodzi z nimi w związki i nie ma to nic wspólnego z trauma po małżeństwie z Deppem
    • megwhite25 Re: Heard - Deep proces stulecia.... 13.04.22, 10:46
      W poprzednim procesie Amber udowodniła że została 14 razy pobita przez Deepa. Proces ten przegrał, sąd potwierdził że to ona jest ofiara.Teraz on walczy o swoje dobre imię dla niego to być albo nie być. Nie ma nic do stracenia.
      Deep jest alkoholikiem i narkomanem od lat nastoletnich.
      • fornita111 Re: Heard - Deep proces stulecia.... 13.04.22, 10:50
        No to zmienia postac rzeczy. Nie sledze sprawy, ale jesli przegral proces i udowodnila mu pobicia, to jaka by ona "borderka" nie byla, to on jest przemocowym smieciem.
        • alpepe Re: Heard - Deep proces stulecia.... 13.04.22, 10:54
          Lub po prostu bił mocniej niż ona i mniej był przytomny, by to nagrywać.
          • borsuczyca.klusek Re: Heard - Deep proces stulecia.... 13.04.22, 10:56
            Nie zapominajmy, że tam też jakieś zboczeństwa mogły dojść do głosu.
          • fornita111 Re: Heard - Deep proces stulecia.... 13.04.22, 10:57
            Bil? Bil. Nawet jesli ona tez, to oznacza tylko, ze oboje sa przemocowymi smieciami a nie, ze on przemocowym smieciem nie jest.
            • alpepe Re: Heard - Deep proces stulecia.... 13.04.22, 11:12
              Nie twierdziłam nic w tym stylu.
            • sophia.87 Re: Heard - Deep proces stulecia.... 13.04.22, 11:55
              Ale jednak jest różnica pomiędzy dwoma przemocowymi śmieciami, które się regularnie tluka, a przemocowym śmieciem, który tlucze bezbronna ofiarę.
              I przede wszystkim nie jest fajnie gdy jedno z dwojga przemocowych śmieci kreuje się na jedyna ofiarę
              • fornita111 Re: Heard - Deep proces stulecia.... 13.04.22, 12:01
                Toz on tez sie zaczal na ofiare kreowac. Ale chyba dopiero w odpowiedzi na jej zarzuty. Wczesniej mu jej rzekome defekowanie na lozko i inne popisowe akcje nie przeszkadzaly wink
                • sophia.87 Re: Heard - Deep proces stulecia.... 13.04.22, 12:06
                  Właśnie. W odpowiedzi na jej zarzuty.
                • borsuczyca.klusek Re: Heard - Deep proces stulecia.... 13.04.22, 12:11
                  Jak mogłam zapomnieć, że tam była grana kupa w łóżku 😳
        • 35wcieniu Re: Heard - Deep proces stulecia.... 13.04.22, 11:01
          Też nie śledzę ale chyba nie tak z tym procesem było i żaden wyrok bezpośrednio w sprawie przemocy nie zapadł.
          • 1matka-polka Re: Heard - Deep proces stulecia.... 13.04.22, 11:04
            35wcieniu napisał(a):

> Też nie śledzę ale chyba nie tak z tym procesem było i żaden wyrok bezpośrednio
            > w sprawie przemocy nie zapadł.
            >

Post judzący na Deppa dla podkrecenia wątku.
          • fornita111 Re: Heard - Deep proces stulecia.... 13.04.22, 11:05
            No to jak w koncu? Kto sledzi i prawde powie?
            • borsuczyca.klusek Re: Heard - Deep proces stulecia.... 13.04.22, 11:06
              fornita111 napisała:

> No to jak w koncu? Kto sledzi i prawde powie?

Nikt nie wie, nikt nie śledzi, tylko ozorami mielą 😂
              • lilia.z.doliny Re: Heard - Deep proces stulecia.... 13.04.22, 11:07
                Nikt. Od czasu do pory coś tylko wypływa
                gwiazdy.wp.pl/amber-heard-byla-w-przeszlosci-aresztowana-za-pobicie-6002841394700929a
            • 35wcieniu Re: Heard - Deep proces stulecia.... 13.04.22, 11:12
              O ile dobrze rozumiem w ogóle nie było procesu o przemoc. Depp wytoczył którejś z gazet proces o zniesławienie bo nazwali go żonobijcą i ten proces przegrał.
              A ten zapowiadany proces stulecia to też jest proces o znieslawienie wytoczony przez Deppa, tylko teraz byłej żonie.
              Rozwód był bez orzekania o winie.
              • fornita111 Re: Heard - Deep proces stulecia.... 13.04.22, 11:15
                Ahaaa. Czyli, poki co, mu przemocy nie udowodniono a nie, ze nie kilkanascie(!) pobic mu Amber udowodnila. Dezinformacja na forum i to w tak waznym temacie. Skandal big_grin
                • fornita111 Re: Heard - Deep proces stulecia.... 13.04.22, 14:29
                  Dobra, sama sobie doczytalam, bo na was liczyc nie mozna. Jakies podstawy chyba sad musial miec do takiego a nie innego uzasadnienia wyroku... odszczekuje o tej dezinformacji wink
          • basiastel Re: Heard - Deep proces stulecia.... 13.04.22, 13:15
            Tez mi sie tak wydaje, przegrał proces z jakąś gazetą.
      • lilia.z.doliny Re: Heard - Deep proces stulecia.... 13.04.22, 10:54
        A w którym procesie udowodniono jej siniakowy makijaż, przypomnij jeszcze
    • gaskama Re: Heard - Deep proces stulecia.... 13.04.22, 11:04
      Co za debile. Jedno i drugie.
    • piataziuta Re: Heard - Deep proces stulecia.... 13.04.22, 11:09
      Mnie najbardziej interesuje, dlaczego kwestia rzekomego gwałtu nie została poruszona w poprzednim procesie.
      • arthwen Re: Heard - Deep proces stulecia.... 13.04.22, 11:55
        Jakim poprzednim?
        Przecież nie było żadnego procesu. Ani o pobicie, ani o gwałt.
        Był rozwód, na dodatek bez orzekania o winie.
        A potem był proces o zniewsławienie, który Deep wytoczył jakiejś gazecie.
        Ten proces zresztą też nie jest o pobicie, tylko o zniesławienie.
    • arthwen Re: Heard - Deep proces stulecia.... 13.04.22, 11:10
      Mam podobnie.
      Nie wiem czemu, ale nie mogę uwierzyć Amber Heard. Nie w to, że Deep może być przemocowcem, ale w to, że to akurat ona tak twierdzi.
      Ale jednocześnie Deep dużo stracił w moich oczach (aczkolwiek i wcześniej super wysokiej pozycji nie miał wink ), nawet jeśli oskarżenia okażą się fałszywe.

Co do samego procesu, to nie mam zamiaru śledzić, a do tego uważam, że efekt i tak nie będzie wiarygodny - oboje są aktorami, więc ich reakcje są z dużym prawdopodobieństwem ustawione, oboje mają kasę potrzebną do mataczenia, oboje mają sporo za uszami. Ni hu hu nie wierzę, że ktokolwiek jest teraz w stanie dojść co tam się naprawdę wydarzyło, zwłaszcza że ładnych parę lat już minęło.
      • fornita111 Re: Heard - Deep proces stulecia.... 13.04.22, 11:11
        Mam podobnie wink
      • woman_in_love Re: Heard - Deep proces stulecia.... 13.04.22, 11:19
        Deep dużo stracił w moich oczach nawet jeśli oskarżenia okażą się fałszywe.

Czyli warto rzucać gofnem w ludzi, bo nawet jak są niewinni, to i tak będą tracić w oczach innych.
        • arthwen Re: Heard - Deep proces stulecia.... 13.04.22, 11:48
          Nop. Nie stracił dlatego, że ktoś gównem rzuca, tylko dlatego, że ten związek jest dowodem jak bardzo się stoczył przez alkohol i dragi. A stoczył się, tu nie ma wątpliwości, bo trzeźwo myślący człowiek albo by w taki związek nie wszedł, albo wymiksował się z niego duuuużo wcześniej niż mogłoby dojść do takich akcji.
          • fornita111 Re: Heard - Deep proces stulecia.... 13.04.22, 11:55
            Ano. Jakos Musk sie w takie akcje wciagnac nie dal wink
        • ichi51e Re: Heard - Deep proces stulecia.... 20.04.22, 18:51
          jak w tym dowcipie 500zeta się znalazło ale niesmak pozostał...
    • primula.alpicola Re: Heard - Deep proces stulecia.... 13.04.22, 11:20
      Czekaj, ale ona chyba już wygrała proces? Sąd uznał Deppa za winnego wielokrotnego pobicia?
      To ten teraz o co jest, właściwie?

N/t kto tu jest winien, nie wiem, przeczucia mi nic nie mówią. Oboje wyglądają na zdrowo rąbniętych.
      • 1matka-polka Re: Heard - Deep proces stulecia.... 13.04.22, 11:26
        Ale ploty🤦 Dlatego rzucanie gownem tak sie politykom i roznym manipulatorom oplaca.
      • arthwen Re: Heard - Deep proces stulecia.... 13.04.22, 11:51
        Nie wygrała.
        Deep przegrał proces z jakąś chyba brytyjską gazetą, która go nazwała żonobijcą. Procesu o pobicie, który Amber mogłaby wygrać nie było (i tu plotka - bo nie jestem pewna - oprócz jej własnego, który przegrała, ale to jeszcze przed Deepem).
        • arthwen Re: Heard - Deep proces stulecia.... 13.04.22, 12:25
          Depp, jak rany, zasugerowałam się tytułem.
      • segregatorwpaski Re: Heard - Deep proces stulecia.... 23.04.22, 22:00
        Winnego wielokrotnego pobicia??? Poprzedni proces był o to, czy gazeta miała prawo wydać artykuł napisany przez Heard, w którym nazwała się ofiarą przemocy domowej, to nie była sprawa pomiędzy nimi przecież.
        W ich rozprawie rozwodowej natomiast nie rozpatrywano kwestii winy, przyczyn itp.
    • maze.runner Re: Heard - Deep proces stulecia.... 13.04.22, 11:30
      Moim zdaniem, oboje sa obrzydliwi. I fakt, ze jedna strona jest bardziej paskudna nie sprawia, ze ta druga osoba jest niewinna.

Ona ma za soba historie przemocy w poprzednich zwiazkach, i nie ulega watpliwosci, ze to malzenstwo to byla dla niej przepustka do kariery.
      ALE
      On zawsze byl gwaltowny, zwlaszcza pod wplywem alkoholu i narkotykow. Demolowane pokoje hotelowe i wybuchy na planie filmowym; wywiady, w ktorych belkotal bez ladu i skladu. Nawet osoby z jego wlasnego otoczenia potwierdzily, ze wydarzenia, o ktorych mowi Amber, miejsce jak najbardziej mialy. Jeden proces juz zreszta przegral. I dopiero wtedy zostal, jak to sie dzisiaj mowi, "skancelowany". Juz po rozwodzie zostal zaangazowany w duze projekty, dopiero przegrana sprawa w sadzie i pozniejsze zachowanie sprawily, ze studia filmowe zaczely sie od niego odwracac.

I dodatkowa kwestia jest taka, ze rozwod mial miejsce w 2016. Szesc lat temu. I to on to przedluza i rozpoczyna kolejne sprawy sadowe. W tej chwili, to on sam sobie szkodzi i to on wyglada na niezrownowazonego i msciwego.

• agonyaunt Re: Heard - Deep proces stulecia.... 13.04.22, 12:18
        > I to on to przedluza i rozpoczyna kolejne sprawy sadowe. W tej chwili, to on sam sobie szkodzi i to on wyglada na niezrownowazonego i msciwego.

Gdyby twój ex lata po rozwodzie pisał o tobie różne niefajne rzeczy, przez co np. wyleciałabyś z roboty, to siedziałabyś cicho czy jednak wytoczyła sprawę o zniesławienie?
        • maze.runner Re: Heard - Deep proces stulecia.... 13.04.22, 12:51
          agonyaunt napisała:

> > I to on to przedluza i rozpoczyna kolejne sprawy sadowe. W tej chwili, to
          > on sam sobie szkodzi i to on wyglada na niezrownowazonego i msciwego.
          >
          > Gdyby twój ex lata po rozwodzie pisał o tobie różne niefajne rzeczy, przez co n
          > p. wyleciałabyś z roboty, to siedziałabyś cicho czy jednak wytoczyła sprawę o z
          > niesławienie?

Chodzi ci o ten jeden wywiad z 2018, w ktorym Heard, zreszta, ani razu o nim nie wspomniala po imieniu? To bylo cztery lata temu. Ona absolutnie swieta nie jest, ale jest zdecydowanie madrzejsza. To on sie procesowal z brytyjskim tabloidem, i przegral. Powtorze: przegral proces o znieslawienie z najbardziej chyba szmatlawa gazeta w tej czesci swiata, bo oni jak najbardziej mieli dowody i przyklady, ze przemoc stosowal. I teraz to znowu on wyciagnal to samo po latach, bez zadnych wywiadow ani prowokacji z jej strony.
          • agonyaunt Re: Heard - Deep proces stulecia.... 13.04.22, 13:47
            >Chodzi ci o ten jeden wywiad z 2018, w ktorym Heard, zreszta, ani razu o nim nie wspomniala po imieniu?

Nie wywiad, tylko artykuł, ale pewnie mówimy o tym samym. I nie trzeba być wymienionym z nazwiska, jeśli tekst jednoznacznie wskazuje o kogo chodzi, to są podstawy do złożenia pozwu.

> I teraz to znowu on wyciagnal to samo po latach

Nie wyciągnął, proces, który się teraz zaczyna to efekt pozwu złożonego w 2019.

> bo oni jak najbardziej mieli dowody i przyklady, ze przemoc stosowal.

A Depp miał dowody na agresję Heard, ale sąd je odrzucił, bo uznał, że skoro Depp popija i ćpa, i nie pamięta dokładnie co się działo, to zeznania Heard są bardziej wiarygodne. Bo skoro Depp odreagowuje agresję na ścianie, to równie dobrze może odreagowywać na żonie.

Ja jestem ciekawa jak to się skończy, amerykański system działa inaczej niż brytyjski, tu nie sędzia, ale całe jury będzie decydować kto wygra. Obie strony miały czas, żeby się przygotować, ciekawe, kto zrobił to lepiej.
            • 1matka-polka Re: Heard - Deep proces stulecia.... 13.04.22, 14:02
              Ja pamietam, ze ona rzucila w Deppa butelką i mu odciela kawalek palca, i inne uszkodzenia spowodowala. Ale rzeczywiscie widac po Deppie, ze ćpie...

https://pbs.twimg.com/media/EPvds7xWoAAJAGe.jpg
            • maze.runner Re: Heard - Deep proces stulecia.... 13.04.22, 14:53
              Wiesz, problem polega na tym, ze sprawy o znieslawienie sa wyjatkowo techniczne i szczegolowe. Mniej w nich chodzi o to co sie naprawde wydarzylo a bardziej o to, czy byly podstawy zeby napisac to co sie napisalo. Wiec jesli on ja uderzyl, nawet lekko i nawet w odpowiedzi na jej prowokacje, to juz nie ma znieslawienia. Dlatego uwazam ze JD sam sobie szkodzi. Nie dlatego ze zasluguje na wieczne potepienie, nie dlatego ze uwazam go za bardziej winnego, ale ze wzgledu na rodzaj sprawy, oraz spozob jej rozegrania. Po pierwszym dniu, narracja to nieszczesliwe dziecinstwo i nieuniknione w zwiazku z poprzednim klopoty z alkoholem i narkotykami. Naprawde, ten facet sie pograza, i wielka szkoda ze to robi.
              • agonyaunt Re: Heard - Deep proces stulecia.... 13.04.22, 15:20
                >Mniej w nich chodzi o to co sie naprawde wydarzylo a bardziej o to, czy byly podstawy zeby napisac to co sie napisalo.

To przeciwko mediom. W tamtej sprawie wystarczyło uwiarygodnić zeznania Heard, żeby Depp przegrał. Tu jest trochę inaczej - to już nie jest sprawa o jednorazowe nazwanie kogoś żonobijcą, tylko o systematyczne i złośliwe niszczenie reputacji (nie wnikam czy słuszne, skupiam się na mechanizmie). Gdybym była Deppem, to też bym walczyła.
      • kafana Re: Heard - Deep proces stulecia.... 13.04.22, 15:38
        Dałby sobie w sumie spokoj. I tak nazarabial tyle hajsu i jest w wieku emerytalnym ze po kij mu kolejne role. Tak samo nie kumam o co chodzi z Willisem. Po kij gra w jakiś szmirach. Chory jest trudno współczuje mu. Serio nie ma środków na utrzymanie rodziny ? Bez jaj.
        • lauren6 Re: Heard - Deep proces stulecia.... 13.04.22, 15:43
          Willis na stare lata machnął sobie dwójkę dzieci z nową żonką. Mają +- 10 lat. Pewnie zbiera na wykształcenie/utrzymanie tych dzieci, gdy on sam już będzie wymagał opieki 24/7.
    • cruella_demon Re: Heard - Deep proces stulecia.... 13.04.22, 11:45
      Wali mnie to szczerze mówiąc.
      Dwa wiecznie naćpane patusy lały się wzajemnie po mordach. Co za różnica które miało bardziej obity ryj.
      Gorzej, że mi się mgliście kojarzy że tam były jakieś dzieci deppa w tym całym syfie.
      • black_magic_women Re: Heard - Deep proces stulecia.... 14.04.22, 00:25
        cruella_demon napisała:

>
        > Gorzej, że mi się mgliście kojarzy że tam były jakieś dzieci deppa w tym całym
        > syfie.
        >

Ponoć od razu polubiły macoszkę. Podobnie jak teściowa, która miała "nie znosić Vanessy". Na marginesie, wiem to z 🐩 Vanessa Paradis milczy, bo dostała na odchodne grubą kasę, choć żyli de facto odzdzielnie od lat
    • ritual2019 Re: Heard - Deep proces stulecia.... 13.04.22, 12:13
      Johnny Depp nie Deep.
      Blad jest w tytule a potem w postach robiony przez wiele osob (chyba ze to dwie te same osoby🤣).
    • asia_i_p Re: Heard - Deep proces stulecia.... 13.04.22, 12:30
      Ja podejrzewam, że tu się nie da wyłowić jednoznacznego sprawcy i ofiary, że była przemoc wzajemna. Przy tym, jeżeli pił i ćpał na raz, to może nie pamiętać, co robił, co nie znaczy, że tego nie robił i nie znaczy, że nie jest winny.

Facet miał wszystko - karierę, rodzinę, dobrą opinię. I w ramach kryzysu wieku średniego wszystko to rozchrzanił. Nawet do pewnego stopnia współczuję, ale dzieciom chyba jednak bardziej - oglądanie, jak się pół świata ekscytuje, czy to tata lał macochę, czy macocha tatę, to musi być bardzo przykre doświadczenie.
      • figa_z_makiem99 Re: Heard - Deep proces stulecia.... 13.04.22, 15:08
        Deep miał w d...pie rodzinę przez cały czas, najważniejsze jest jego ego.
      • black_magic_women Re: Heard - Deep proces stulecia.... 14.04.22, 00:27
        asia_i_p

dzi
        > eciom chyba jednak bardziej - oglądanie, jak się pół świata ekscytuje, czy to t
        > ata lał macochę, czy macocha tatę, to musi być bardzo przykre doświadczenie.
        >
        Córka Polańskiego wyznała niedawno, że jest alkoholiczką, raczej nie jest to przypadek.
    • geez_louise Re: Heard - Deep proces stulecia.... 13.04.22, 13:22
      Ona borderka, on ze zmianami w mózgu od używek, oboje całe małżeństwo pijani i spizgani dragami na receptę i bez. Nie ma komu kibicować.
    • angazetka Re: Heard - Deep proces stulecia.... 13.04.22, 14:37
      Tak bardzo mnie nie interesuje ten "proces stulecia" (i weszłam w wątek, by to napisać), a pokazywanie go w tv uważam za patolstwo równe obojgu zainteresowanym stronom.
      • agonyaunt Re: Heard - Deep proces stulecia.... 13.04.22, 15:22
        >pokazywanie go w tv uważam za patolstwo równe obojgu zainteresowanym stronom.

No nie wiem, dla mnie to piękne ostrzeżenie dla ludzi mających chęć na podobne związki. Dziewczyny, nie wiążcie się z 20 lat starszymi pijakami i ćpunami, panowie, nie wiążcie się z 20 lat młodszymi psychopatkami smile
        • borsuczyca.klusek Re: Heard - Deep proces stulecia.... 13.04.22, 15:24
          To jak wołanie na puszczy 🙂
          Ludzie się nie uczą na własnych błędach a co dopiero cudzych?
      • kurt.wallander Re: Heard - Deep proces stulecia.... 20.04.22, 17:48
        angazetka napisała:

> Tak bardzo mnie nie interesuje ten "proces stulecia" (i weszłam w wątek, by to
        > napisać),

Ja weszłam w wątek, żeby przeczytać, o kogo chodzi. O pani Heard nigdy nie słyszałam, a Deep okazał się być Deppem.
    • figa_z_makiem99 Re: Heard - Deep proces stulecia.... 13.04.22, 15:06
      Pewnie razem ostro dawali czadu, ale nie oznacza to, że Deep mógł ją bić. Komentarze w internecie są obrzydliwe, gdyby była niedojdą i chlipałaby z podkulonym ogonkiem, publiczność byłaby usatysfakcjonowana a, że jest ładna i nie dała sobie wejść na głowę, nienawidzą jej. Mężczyźni zmieniają się z biegiem lat i doskonale potrafią się maskować. Ofiary przemocy boją się walczyć o sprawiedliwość, bo ludzie obrzucą je błotem, tak jak w tej sprawie. Ile czasu K.Piasecka tkwiła z przemocowcem? Udało się jej tylko dlatego, że nagrała sprawcę, inaczej nikt by jej nie uwierzył. Wszędzie jest pełno komentarzy w stylu " Amber sama sobie winna", dla mnie rzyg.
      • triismegistos Re: Heard - Deep proces stulecia.... 13.04.22, 16:28
        Nie chodzi o to, że "nie dała sobie wejść na głowę" tylko o to, że jest walniętą psychopatką, ma na koncie ostre przemocowe jazdy i takie smaczki jak sranie do łózka.
    • kafana Re: Heard - Deep proces stulecia.... 13.04.22, 15:33
      No to po to ten proces żeby odpowiedzieć na pytania. Totalnie nie mam zdania. Skąd to mogę wiedzieć.
    • piesiedwa Re: Heard - Deep proces stulecia.... 13.04.22, 17:01
      Opinie nsjlepszych behaviorystow wskazuja, ze ona klamie. Sadze ze obydwoje maja za uszami.
    • kaki11 Re: Heard - Deep proces stulecia.... 13.04.22, 23:24
      Mam wrażenie, że oni oboje są przemocowi i oboje nie stronili od nadużywania narkotyków ani alkoholu, a teraz postanowili (a bardziej Amber postanowiła) roztrząsać to w mediach, i wylało się już trochę błota, a wyleje pewnie jeszcze więcej... cóż, mam tylko nadzieję, że jeśli faktycznie oboje są tacy na jakich mi wyglądają to poniosą społecznie i zawodowo jednakowe konsekwencje, bo na ten moment wygląda, że ponosi je tylko on (z tego co słyszałam, mogłam oczywiście coś przeoczyć).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka