Dodaj do ulubionych

budowa przy Moscickiego

25.02.13, 15:54
Czy ktoś wie co sie buduje między Pasażem Stasieckiego a ul.Mościckiego?
Dość duży teren ogrodzony. Kolejna Biedronka?
Obserwuj wątek
    • Gość: Damian budowa przy Moscickiego IP: *.net.stream.pl 25.04.13, 17:01
      Witam. Wszyscy mówią, że biedronka. Lecz na tablicy informacyjnej jest napisane, że budynek rekreacyjno-usługowy, więc nie jestem przekonany, że to będzie kolejny po Kauflandzie supermarket na parkitce.
    • Gość: qwerty Re: budowa przy Moscickiego IP: 109.95.31.* 25.04.13, 17:29
      A naprzeciwko Kauflandu też jest teren ogrodzony przy ulicy Łódzkiej, tak jak jest przystanek autobusowy. Ktoś wie co tam budują?
      • Gość: Lidka Re: budowa przy Moscickiego IP: *.net.stream.pl 25.04.13, 19:52
        Przy Kauflandzie buduja agencje towarzyska i dom schadzek dla emerytow z Parkitki.Na Moscickiego baseny termalne -dla tych z agencji i domu schadzek
        • Gość: Damian Re: budowa przy Moscickiego IP: *.net.stream.pl 26.04.13, 16:12
          Obok Kauflandu budują galerie "Parkitka" z sprzętem elektronicznym czy coś. A na Mościckiego nie budują żadnych basenów termalnych tylko budynek do rekreacji np. może być to basen, korty tenisowe itp. Nie jest to sprecyzowane poprzez napis budynek usługowo-rekreacyjny.
          • Gość: gość Re: budowa przy Moscickiego IP: *.net.stream.pl 26.04.13, 18:59
            Na mościckiego na pewno będzie biedronka kolejna zreszta nie wiem komu i po co ...
            • Gość: Adam Re: budowa przy Moscickiego IP: 212.87.246.* 26.04.13, 19:08
              Na pewno nie!
              • Gość: Damian Re: budowa przy Moscickiego IP: *.net.stream.pl 26.04.13, 21:18
                Biedronka rekreacyjna??? No raczej nie!
    • Gość: Piotr Re: budowa przy Moscickiego IP: *.net.stream.pl 01.05.13, 18:10
      Jak już w części zbudowali dach to mi się wydaje, że to jednak będzie biedronka.
      • Gość: justasking Re: budowa przy Moscickiego IP: 109.95.31.* 02.05.13, 23:01
        Dokładnie, wyglądem przypomina market, jak typowa 'stodoła'. Chociaż z drugie strony nie za duże to na biedronkę?
        • Gość: to ja!! IP: *.30.100.70.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl IP: *.free.aero2.net.pl 02.05.13, 23:10
          IP: *.30.100.70.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

to ja C W E L ! to powyżej moje IP
          proszę aby mnie ładować z każdej strony, lubię to!!
      • Gość: Damian Re: budowa przy Moscickiego IP: *.net.stream.pl 03.05.13, 10:59
        Chyba to jednak będzie biedronka, ale gdzie zbudują parking do niej. Pozostaje jeszcze sprawa kiepskiego dojazdu do niej.
    • Gość: pedro Re: budowa przy Moscickiego IP: 109.95.31.* 12.05.13, 21:08
      No i jak? Ktoś już wie co to będzie?
      • Gość: gość Re: budowa przy Moscickiego IP: *.net.stream.pl 12.05.13, 21:39
        No przecież pisałem wam już 26.04 że będzie kolejna Biedronka eh niedowiarki...
        • Gość: pedro Re: budowa przy Moscickiego IP: 109.95.31.* 13.05.13, 08:32
          no bo to bez sensu... Daleko to do biedronki na Rynku Wieluńskim czy na Okólną? A ten napis 'budynek rekreacyjno-usługowy' to pisał ktoś z dużym poczuciem humoru...
          • Gość: Damian Re: budowa przy Moscickiego IP: *.net.stream.pl 15.05.13, 20:52
            Na Mościckiego budują Biedronkę-otwarcie w lipcu.
            Obok Kauflandu budują "Centrum Handlowe Parkitka"-otwarcie za miesiąc.
            Informacje pewne i sprawdzone.
            A tak nieformalnie podobno Biedronkę na Rynku Wieluńskim mają zamknąć po otwarciu tej na Mościckiego.
            • Gość: pedro Re: budowa przy Moscickiego IP: 109.95.31.* 15.05.13, 21:19
              Wątpię w to, żeby na ul. Wieluńskiej zamknęli. Oni chcą mieć 3000 sklepów do 2015 r., więc będzie ich coraz to więcej.
              • Gość: Maciek Re: budowa przy Moscickiego IP: *.net.stream.pl 16.05.13, 14:21
                [b]Ja słyszałem na 99 procent że będzie tam klub gejowski i lisbijski,bedzie tam też basen i królestwo niebieskie dla jehowych kotów.
            • Gość: asd Re: budowa przy Moscickiego IP: 109.95.31.* 18.05.13, 22:39
              Ktoś wie, czy i gdzie można już składać CV do pracy w tej nowej Biedronce?
              • Gość: jadwi1 Re: ale super sąsiedztwo dla diamentowego osiedla IP: *.prenet.pl 20.05.13, 11:11
                he he he ale fajnie sobie kupić apartamencik w nowych betonowo-szklanych molochach, w tak miłym sąsiedztwie Biedry dla ubogich, no nie to jakiś kiepski żart, szkoda klubik sprt. rekr. by się przydał
                • Gość: haha Re: ale super sąsiedztwo dla diamentowego osiedla IP: 109.95.31.* 06.06.13, 16:48
                  I kiedy otwarcie? xD Malują już na żółto?

A tak swoją jak w Częstochowie chcą tak koniecznie budować te sklepy, to mogliby budować co innego bo Biedronka jest już naprawdę co krok, zero różnorodności, ciągle to samo a np. taki Kaufland jest tylko jeden, przydałby się drugi na jakiejś południowej dzielnicy...
                • Gość: he he he Re: ale super sąsiedztwo dla diamentowego osiedla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.13, 14:37
                  Zobacz jakie marki aut biednych klientow stoja na parlingach Biedronek
            • Gość: adwers Re: budowa przy Moscickiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.13, 12:18
              Budowa marketu zakończona. Szyldu jeszcze nie ma ale budynek nie jest pomalowany na żółto. Dozorca twierdzi że na początku września rusza Inter Marche.
        • Gość: adwers Re: budowa przy Moscickiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.13, 12:22
          Lepiej być niedowiarkiem niż rozpowiadać niesprawdzone plotki. Sklep już gotowy, będzie Inter Marche.
          • Gość: niedowiarek Re: budowa przy Moscickiego IP: 109.95.31.* 05.08.13, 12:47
            To że nie jest na żółto pomalowany, nie znaczy że to nie będzie Biedronka. Intermarche nie są tak budowane. Poza tym, dach jest identyczny jak dla Biedronki jak i brązowa dolna część
            • Gość: adwers Re: budowa przy Moscickiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.13, 13:35
              Chętnie przyjmę zakład :)
            • Gość: mieszkaniec Re: budowa przy Moscickiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.13, 14:07
              Na pewno nie Biedronka. Według moich informacji ze spółdzielni tam będzie Netto. Zresztą jest identyczny jak ten przy Niepodległości. Co prawda brakuje tzw wieży z logiem ale myślę że ta wersja jest najbardziej prawdopodobna.
    • Gość: biedronka Re: budowa przy Moscickiego IP: 109.95.31.* 27.06.13, 16:57
      Ktoś wie kiedy otwarcie tej Biedronki na Mościckiego?
    • Gość: Damian Re: budowa przy Moscickiego IP: *.net.stream.pl 24.07.13, 21:42
      Ale oświetlili tą Biedronkę... Szykuję się chyba otwarcie w najbliższym czasie. Zna ktoś dokładną datę otwarcia?
      • Gość: pracownik do dwoch poprzedników IP: *.net.stream.pl 05.08.13, 17:22
        głąby jedne mówiłem i wiem że napewno będzie Intermarche
        • Gość: Paweł otwarcie IP: *.net.stream.pl 06.08.13, 17:17
          7sierpnia wielkie otwarcie Intermarche-słyszałem ze bardzo dużo niespodzianek
    • Gość: Murks Re: budowa przy Moscickiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.13, 19:55
      Sprawdzona informacja - budują Intermarche, otwarcie za miesiąc.
      • Gość: jadwi1 Re: niezłe jaja z tym budynkiem sportowo-rekreacyj IP: *.prenet.pl 07.08.13, 10:41
        no chyba, że szalony wyścig z koszykami po promocyjne produkty hehe, a mnie sąsiad mówił że to będzie polomarket
        • Gość: oles do jadzi IP: *.net.stream.pl 07.08.13, 12:56
          Sąsiad robi cie w ch .................................................................
      • Gość: rewolwer Re: budowa przy Moscickiego IP: 109.95.31.* 07.08.13, 17:47
        Jeżeli to rzeczywiście Intermarche to szkoda, na Wrzosowiaku już jest jeden i zawsze tam jakiś taki smród panuje za przeproszeniem, ogólnie dziadostwo a i nie tanio...
        • Gość: Marian Re: budowa przy Moscickiego IP: *.net.stream.pl 08.08.13, 10:33
          Człowieku -Intermarche jest przy ulicy Lipowej w Czestochowie. Wrzosowiak to juz wiocha i smierdzi z okolic wsiowych z Korwinowa,Słowika itd
          • Gość: znawca Re: budowa przy Moscickiego IP: 109.95.31.* 08.08.13, 11:06
            To się nazywa Wrzosowa ta wiocha, Wrzosowiak to dzielnica Czwy człowieku haha xD
    • Gość: roberto Re: budowa przy Moscickiego IP: 109.95.31.* 10.08.13, 11:05
      czy już zawiesili logo? Co to za sklep ma być w końcu??
      • Gość: Has Re: budowa przy Moscickiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.13, 15:46
        To będzie pływalnia, potwierdzona informacja. Otwarcie za 2 lata.
        • Gość: Damian Re: budowa przy Moscickiego IP: *.net.stream.pl 23.08.13, 13:14
          Taką tajemnice robią z tego budynku jakby była to tajna siedziba CBA. Jak budowali Kaufland to od razu wywiesili dużą tabliczkę że budują Kaufland. Tutaj jest tak dużo sprzecznych informacji: napisali że budynek usługowo-rekreacyjny a ludzie mówią że to: Intermarche, Biedronka albo Polo Market. Dali by jakąś jasną informacje a nie stoi ukończony budynek pusty w środku od 3 tygodni i nikt nie wie co to jest.
          • Gość: gregory Re: budowa przy Moscickiego IP: 109.95.31.* 23.08.13, 18:26
            "Na Mościckiego budują Biedronkę-otwarcie w lipcu.
            Obok Kauflandu budują "Centrum Handlowe Parkitka"-otwarcie za miesiąc.
            Informacje pewne i sprawdzone. "

I się sprawdzone informacje sprawdziły haha :-))
            • Gość: okle Re: budowa przy Moscickiego IP: *.net.stream.pl 26.08.13, 09:41
              chyba jest to burdel czynny tylko w nocy i dlatego nie wywieszaja informacji
    • fiksatka budowa Biedronki na Mościckiego 12.09.13, 11:04
      wiadomo już coś na temat otwarcia Biedronki na Parkitce? otworzyli ją już?
      • Gość: xxxx Re: budowa Biedronki na Mościckiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.13, 11:10
        a pewnaś że to Biedronka będzie? Architektura jak Lidla na Rakowie a kolory elewacji jeszcze inne ...... może jakiś Polo Market coś szykuje ....... w sumie na kłobuckowo baza logistyczna jak się patrzy a w Cz-wie ich nie ma .......... Goście z budowy też nie wiedzieli co to będzie za sklep ....... przynajmniej ci z którymi gadałem
        • fiksatka Re: budowa Biedronki na Mościckiego 12.09.13, 11:23
          no słyszałam, że Biedronka i myślałam nawet, że to już otwarcie na dniach by się szykowało... hmm...
          • Gość: jadwi1 Re: ale tajemniczy market IP: *.prenet.pl 12.09.13, 15:24
            się wyłania, może zakłady przyjmiemy :)), a swoją drogą to najbardziej leżałby mi POLOmarket, biedrami i lidlami już się przejadło, he he
            • Gość: jadwi1 Re: a może to LEDI IP: *.prenet.pl 12.09.13, 15:39
              nowa sieć dyskontów, dość prężnie zaczyna istnieć na rynku
              • Gość: FX Re: a może to LEDI IP: *.183.147.21.dsl.dynamic.t-mobile.pl 12.09.13, 19:56
                to będzie EKO MARKET
      • danie_l_g Re: budowa Biedronki na Mościckiego 07.03.14, 17:52
        ?
    • Gość: Piotr Re: budowa przy Moscickiego IP: 109.95.31.* 23.09.13, 14:10
      Wiemy już, że oryginalnie miała to być Biedronka, jednak wycofano się i sprzedano budynek, gdyż okazało się że do sklepów na Okólnej i na Wieluńskiej jest blisko. To co tam w końcu ma powstać? Czy tam się w ogóle coś dzieje?
      • Gość: jadwi1 Re: budowa przy Moscickiego IP: *.prenet.pl 24.09.13, 18:02
        dzieje się i to dużo, klima zamontowana, teren obsadzany profesjonalnie zielenią, inwestor poważny, tylko infa brak: cóż to za market??
    • Gość: Widmo Re: budowa przy Moscickiego IP: *.net.stream.pl 20.10.13, 14:28
      I w końcu co to będzie za sklep? Stoi pusty już długi czas, są tylko wózki na zakupy i półki. Niektórzy mówią, że będzie to EKO market ale kiedy otwarcie???
      • Gość: on Re: budowa przy Moscickiego IP: *.net.stream.pl 20.10.13, 14:45
        składał ktoś CV do tego marketu ? jakiś odezw :)
    • Gość: Damian Re: budowa przy Moscickiego IP: *.net.stream.pl 22.10.13, 20:54
      Słyszałem że przyjmują ludzi z grupą niepełnosprawności
      • Gość: gość Re: budowa przy Moscickiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.13, 13:13
        Będzie basen jak nic - od piątku napełniają wodą.
    • jedwabnymajdanek jak sie nazywa 14.09.14, 23:24
      to jak się nazywa ten market?
    • damianparkitka Re: budowa przy Moscickiego 03.10.17, 17:04
      Co tam teraz szykują?
      Widziałem że zdecydowali się pozbyć zaparkowanych samochodów na ich terenie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka