Dodaj do ulubionych

powrócił!!! :D

21.03.08, 13:37
Mój M. przyleciał do Polski na Święta ;-]
Dziś przyjezdża do mnie i zostaniemy do jutra:)
Potem do niego, we wtorek wracam (w środę praca..).
No i jeszcze next weekend widzimy się i on znów odlatuje..
Ale się cieszę na te kilka dni ;-]
Już mam część prezentu, a w nast.weekend druga część :) o ile się uda :D
Obserwuj wątek
    • 8n Re: powrócił!!! :D 21.03.08, 13:45
      niby, że powinno nas to interesować?
      • e1982 Re: powrócił!!! :D 21.03.08, 13:50
        jeśli Cię to nie inetersuje, to po co piszesz??
        może bawią Cię watki typu "pobił mnie, co mam robic.."bla bla...to idź tam.
        Cieszę się, więc tu piszę. Może kogoś zainteresuje, a jak nie- to też nic się nie stanie.. Miałam taki kaprys i tyle.
        • zoofka Re: powrócił!!! :D 21.03.08, 15:02
          o matko wyluzuj poślady dziewczyno!
          • e1982 Re: powrócił!!! :D 21.03.08, 15:24
            jestem wyluzowana, to prędzej wcześniejszy przedmowca powinien / powinna wyluzować.
            widzę, że tu nie można takich tematów zakładać, bo spotyka się to z oburzeniem..
            • zoofka Re: powrócił!!! :D 21.03.08, 15:51
              to jest forum kochana. Tu cie nie kazdy poglaska po glowce. Skoro o tym nie
              wiesz, a jeszcze sie oburzasz to znaczy ze nie jestes wyluzowana.
              • e1982 Re: powrócił!!! :D 21.03.08, 18:17
                Wiem, że nie każdy pogłaska po główce, ale zdziwiło mnie to, ze ktoś mnie "atakuje" - mimo, że nie chciałam żadnych rad ani niczego = założyłam wątek, bo cieszę sie, nie miałam komu się wygadac w danej chwili - ot co.
            • 8n Re: powrócił!!! :D 21.03.08, 16:10
              haha
              wiec moje pytanie odczytałaś jako oznakę oburzenia?

to słaba twoja radość. mi by na twoim miejscu wyrosły skrzydła, i każdą niepewność zamieniałabym im plus.
              • e1982 Re: powrócił!!! :D 21.03.08, 18:20
                a co ma radość do odczytywania "oznak"? mimo chwilowego wkurzenia i tak sie cieszę
                tylko uważam, że jak kogoś dany temat nie interesuje - to po co o tym pisze..? I jeszcze - jak wyżej napisałam - nie zakładałam wątku po rady, ale po to, żeby tą radość gdzieś też "wyładować" - chwilowo oczywiscie..Mniejsza z tym - każdy tu ma swoje racje. Pozdrawiam
                • 8n Re: powrócił!!! :D 21.03.08, 20:37
                  a ja sie z żadnymi radami nie wychylałam.
                  wyładuj lepiej radość na koledze.
                  bardziej się ucieszy pewnie.
                  • e1982 Re: powrócił!!! :D 21.03.08, 20:42
                    nie wychylałas sie z radami, ale Twoje stwierdzenie na początku było jak dla mnie mało "zrozumiałe", bo uwazam, ze jak ktos nie byl zainteresowany watkiem - to po prostu wychodzil i tyle.
                    powstaje mnostwo watkow "problemowych", a ten w koncu mial byc inny (rowniez z mojej strony, bo zazwyczaj zakladalam watki z pytaniem o jakas rade badz opinie).
                    A radosc na nim tym bardziej wyładuję :)
                    • 8n Re: powrócił!!! :D 21.03.08, 20:45
                      wiem, wiem, wiem, wiem.

przepraszam. kłaniam się i życzę przyjemnego "powrotu".
                      • e1982 Re: powrócił!!! :D 21.03.08, 20:46
                        nie masz za co przepraszac - wyszlo jak wyszlo.
                        a ja zycze Wesolych Swiat
        • p.o.suwak Re: powrócił!!! :D 21.03.08, 15:37
          mnie interesuje, ile numerów wykręcicie pierwszej nocy.
    • akkknes Re: powrócił!!! :D 21.03.08, 15:34
      a pamietasz, jak Cie pocieszalysmy ze to szybko zleci? :)
      • p.o.suwak Re: powrócił!!! :D 21.03.08, 15:39
        akkknes napisał:

> a pamietasz, jak Cie pocieszalysmy ze to szybko zleci? :)

te kilka dnie zlecj jeszcze szybciej :) Już widzę ich kres . mniam
        mniam
        • e1982 Re: powrócił!!! :D 21.03.08, 15:44
          akknes - tak, tak pamiętam:) i zleciało szybko :) oby tak dalej :)
          p.o.suwak - nie tylko kres bedzie mniam mniam :P
          • p.o.suwak Re: powrócił!!! :D 21.03.08, 15:46
            > p.o.suwak - nie tylko kres bedzie mniam mniam :P

a co? krem i krew się poleje? :))
            • e1982 Re: powrócił!!! :D 21.03.08, 15:54
              a niech się leje co chce :P
              • p.o.suwak Re: powrócił!!! :D 21.03.08, 15:57
                e1982 napisała:

> a niech się leje co chce :P

Tylko nie rycz głośno. Sąsiedzi słuchają ;)
                • e1982 Re: powrócił!!! :D 21.03.08, 18:15
                  będę ryczeć cicho :P
                  • p.o.suwak Re: powrócił!!! :D 21.03.08, 18:20
                    Powrócił, czy przyjechał? I spędzicie 2 weekendy...
                    A pomiędzy?
                    • e1982 Re: powrócił!!! :D 21.03.08, 18:25
                      Powrocił z zagranicy na tydzień - ok - przyjechał :)
                      co pomiędzy?ja praca, on praca. Jesteśmy z innych miejscowości, więc widzieć się nie będziemy.
                      • p.o.suwak Re: powrócił!!! :D 21.03.08, 18:47
                        > Powrocił z zagranicy na tydzień - ok - przyjechał :)
                        > co pomiędzy?ja praca, on praca. Jesteśmy z innych miejscowości,
                        więc widzieć się nie będziemy.

Żadne z Was nie chce wziąć urlopu?
                        • e1982 Re: powrócił!!! :D 21.03.08, 18:52
                          ja nie mogę, on już właśnie wziął..
                          ale i tak - dobre i to:)
                          • p.o.suwak Re: powrócił!!! :D 21.03.08, 18:58
                            > ja nie mogę, on już właśnie wziął..
                            > ale i tak - dobre i to:)

wziął i nie będzie z Tobą??
                            • e1982 Re: powrócił!!! :D 21.03.08, 19:00
                              wział - dzień w którym leciał tu oraz w którym będzie wylatywał z kraju - to te wolne.
                              poza tym będzie miał wolny czw. i piątek - ale to i tak ja pracuję, więc nie mamy jak się spotkać. Poza tym- wiem, że to będzie jedyny czas, zeby mógł spotkac sie ze znajomymi - dlatego też nie naciskałam, żeby tu przyjeżdżał. A transportowo jest uzależniony od brata :)
                              • p.o.suwak Re: powrócił!!! :D 21.03.08, 19:09
                                > wział - dzień w którym leciał tu oraz w którym będzie wylatywał z
                                kraju - to te
                                > wolne.
                                > poza tym będzie miał wolny czw. i piątek - ale to i tak ja
                                pracuję, więc nie ma my jak się spotkać. Poza tym- wiem, że to
                                będzie jedyny czas, zeby mógł spotkac sie ze znajomymi - dlatego też
                                nie naciskałam, żeby tu przyjeżdżał. A transportowo jest uzależniony
                                od brata :)

hehe. Czyli to taki luźny związek koleżeński :)
                                Pracujesz 24h w czwartki i piątki? A wtorek, środa?
                                • e1982 Re: powrócił!!! :D 21.03.08, 19:42
                                  NIE = to nie jest luźny zwiazek koleżenski
                                  NIE = nie pracuję 24h na dobę. Do wtorku jestem u niego. W czw. pracuję, potem w domu mam trochę do zrobienia. W piątek też pracuję i muszę przygotować do soboty, bo on do mnie przyjeżdża - chcę przygotować kolację z okazji moich zaległych ur. :)
                                  On zostanie do niedzieli i wraca w pon. zagranicę.
                                • e1982 Re: powrócił!!! :D 21.03.08, 19:43
                                  a co do środy - i ja idę po wolnym do pracy, oraz on.
                                  • p.o.suwak Re: powrócił!!! :D 21.03.08, 19:46
                                    > a co do środy - i ja idę po wolnym do pracy, oraz on.

I tak luźno odpuszczacie popołudnia, wieczory, noce, ranki?
                                    • e1982 Re: powrócił!!! :D 21.03.08, 19:49
                                      nie, nie tak luźno - ale nie znasz ani mojej sytuacji rodzinnej, ani jego - a tu w to zagłębiać się nie będę.
                                      Po prostu nie mamy przez te 3dni jak się widzieć.
                                      Oczywiście gdyby istniala taka możliwosc - nie odpuscilibyśmy :)
                                      myslelismy nad tym,co da sie zrobic, ale jeden (i w sumie jedyny w miare realny) pomysl, okazał się też "niewypałem".
                                      • p.o.suwak Re: powrócił!!! :D 21.03.08, 19:56
                                        > nie, nie tak luźno - ale nie znasz ani mojej sytuacji rodzinnej,
                                        ani jego - a tu w to zagłębiać się nie będę.
                                        > Po prostu nie mamy przez te 3dni jak się widzieć.
                                        > Oczywiście gdyby istniala taka możliwosc - nie odpuscilibyśmy :)
                                        > myslelismy nad tym,co da sie zrobic, ale jeden (i w sumie jedyny w
                                        miare realny) pomysl, okazał się też "niewypałem".

To inna bajka... Sądziłem, że jesteście wolnymi ludźmi...
                                        • e1982 Re: powrócił!!! :D 21.03.08, 20:00
                                          zależy kto co rozumie przez "wolny"??
                                          nie - nie jesteśmy z nikim w zwiazkach - tylko sami ze sobą.
                                          • p.o.suwak Re: powrócił!!! :D 21.03.08, 20:05
                                            > zależy kto co rozumie przez "wolny"??
                                            > nie - nie jesteśmy z nikim w zwiazkach - tylko sami ze sobą.

Skoro wspomniałaś o sytuacji rodzinnej i masie ograniczeń,
                                            niemożności...
                                            Spytam: czy oboje jesteście pełnoletni? Czy dysponujecie jakimiś
                                            pieniędzmi?
                                            • e1982 Re: powrócił!!! :D 21.03.08, 20:08
                                              tak, jestesmy pełnoletni - on 30lat, ja 26.
                                              Środki pieniezne mamy - ja ograniczone, on mniej. Ale tu nie o to chodzi.
                                              • p.o.suwak Re: powrócił!!! :D 21.03.08, 20:11
                                                > tak, jestesmy pełnoletni - on 30lat, ja 26.
                                                > Środki pieniezne mamy - ja ograniczone, on mniej. Ale tu nie o to
                                                chodzi.

Załamka. Jakoś mało zaangażowania wykazujecie...oboje.
                                                • e1982 Re: powrócił!!! :D 21.03.08, 20:15
                                                  W ogóle zacznijmy od tego - czy ja gdzieś narzekałam na tę sytuację, że się tak "martwisz"? Nie. Bo wiemy oboje od jakiegoś czasu, że nie da rady te 3 dni...
                                                  Poza tym - wspomniałam o czynnikach "trzecich" wpływających na to..
                                                  Ja jestem zadowolona z tego, co mam, bo na początku wydawalo się, że bedzie tych dni widzenia się mniej.
                                                  • p.o.suwak Re: powrócił!!! :D 21.03.08, 20:29
                                                    > W ogóle zacznijmy od tego - czy ja gdzieś narzekałam na tę
                                                    sytuację, że się tak "martwisz"? Nie. Bo wiemy oboje od jakiegoś
                                                    czasu, że nie da rady te 3 dni...
                                                    > Poza tym - wspomniałam o czynnikach "trzecich" wpływających na to..
                                                    > Ja jestem zadowolona z tego, co mam, bo na początku wydawalo się,
                                                    że bedzie tych dni widzenia się mniej.

Więc fajnie, że jesteś zadowolona i Ci wystarczy. Wciągnąłem się w
                                                    rozmowę, gdyż byłem w podobnej sytuacji. Pytanie - przyjeżdżam, aby
                                                    być z Tobą, czy załatwić kilka spraw, spotkać się ze znajomymi i
                                                    spotkam się z Tobą? Czy to Ty odwodziłaś go od dłuższego bycia razem?
                                                  • e1982 Re: powrócił!!! :D 21.03.08, 20:38
                                                    nikt nikogo nie odwodził.
                                                    Pisalam wczesniej, ze na poczatku moglo byc nawet tak, ze bedziemy sie mniej widziec - a wyszlo na plus. Spotkanie ze znajomymi nie ma tu nic do rzeczy - bo razem ze mna tez sie z nimi spotykal. Po prostu przez te dni nie mozemy sie widziec.
                                                    Oczywiscie - nigdy nie mozna wykluczyc, ze sie uda spotkac,ale na chwile obecna jest to malo prawdopodobne.
    • modliszka24 Re: powrócił!!! :D 21.03.08, 16:08
      Czas szybko minie i znowu będziesz czekać,Ale jesteś napalona !!
      • e1982 Re: powrócił!!! :D 21.03.08, 18:15
        wiem, że znów będę czekać, ale póki co - doczekałam się :)
        • stedo Re: powrócił!!! :D 21.03.08, 19:17
          Miło mi że się cieszysz.Nie mogę zrozumieć bezinteresownej zgryżliwości
          ludzi.Pozdrawiam.
          • e1982 Re: powrócił!!! :D 21.03.08, 19:45
            miło mi to usłyszeć :)
            tez nie rozumiem tego "dokopania" nawet wtedy , gdy temat jest zupełnie luźny, "bezproblemowy"..
            Może to forum ma z góry założony cel - przewaga wątków smutnych :)
            no, cóż - każdy ma prawo do swojego zdania...
    • bertrada Re: powrócił!!! :D 21.03.08, 20:02
      Tylko pamiętaj, żeby szczelnie zamknąć wszystkie drzwi i okna i
      zawiesić zasłony, bo potem cię opiszą w wątku "Sex waszych
      sąsiadów";-D
      Miłej zabawy:-)
      • e1982 Re: powrócił!!! :D 21.03.08, 20:05
        hehe:D
        postaram się nie zapomniec ;P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka