mama-zuza 26.03.08, 23:59 Jak ważny jest dla was seks w małżeństwie(lub w stałym związku bez ślubu czyli tzw.konkubinacie).Czy umiałybyscie być w zwiazku,w którym w łóżku nie do końca jesteście zadowolone? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hsirk Re: seks w związku 27.03.08, 00:00 a pewnie. przereklamowana sprawa. pare ruchow, strzyk i po ptoku. niby mozna to robic, ale zeby wiersze o tym pisac ??? Odpowiedz Link Zgłoś
kamelia04.08.2007 Re: seks w związku 27.03.08, 00:05 mama-zuza napisała: > Jak ważny jest dla was seks w małżeństwie bardzo ważny, ale bez fanatyzmu, bo na samym seksie daleko sie nie zajedzie Czy umiałybyscie być w zwiazku,w którym w łóżku nie do końca > jesteście zadowolone? pewnie by sie rozpadlo po jakims czasie z wielu innych przyczyn Twój związek, z tego co pamiętam, oparty jest głównie na seksie. Odpowiedz Link Zgłoś
mama-zuza Re: seks w związku 27.03.08, 00:28 dobrze pamietasz......tak sie nam ostatnio porobiło..... Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: seks w związku 27.03.08, 00:39 Związek bez seksu? Związek bez satysfakcji z seksu? Nie zdarzyło mi się coś podobnego. Być w niesatysfakcjonującym związku? Nie widzę powodów. Nie ma znaczenia czy chodzi o seks czy o coś innego. To tylko kwestia wagi, subiektywnej ważności sprawy dla związku.;) Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka24 Re: seks w związku 27.03.08, 07:50 Wczoraj czytałam 80% kobiet nie osiąga satysfakcji w łóżku Ja bym potrafiła być w takim związku . Odpowiedz Link Zgłoś
mama-zuza Re: seks w związku 27.03.08, 12:55 > Wczoraj czytałam 80% kobiet nie osiąga satysfakcji w łóżku Ja bym potrafiła być > w takim związku . ja na szczęście należe do tych pozostałych 20% :) Odpowiedz Link Zgłoś
lajton Re: seks w związku 27.03.08, 13:01 mama-zuza napisała: > Jak ważny jest dla was seks w małżeństwie(lub w stałym związku bez ślubu czyli > tzw.konkubinacie). bardzo istotny Czy umiałybyscie być w zwiazku,w którym w łóżku nie do końca > jesteście zadowolone? NIE Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: seks w związku 27.03.08, 13:02 nie dałabym rady. myślę, ze z moim temperamentem narobiłabym głupot :(( zresztą - bez seksu to ja się mogę przyjaźnić. ale związek to także seks. dobry seks. Odpowiedz Link Zgłoś
kruche_ciacho ja jestem bez seksu w ogóóóóóóleeeee :( 27.03.08, 13:05 już po prostu nie dam rady, 37 tydzień ciąży, sapię i stękam..... ale nie wyobrażam sobie związku bez seksu lub z niezadowalającym seksem strasznie tęsknie za naszymi wygibasami, jeszcze troszkę ..... Odpowiedz Link Zgłoś
mrsnice Re: seks w związku 27.03.08, 21:58 nie wyobrażam sobie. No może jak będę po 50-ce, 60-ce, no chyba też sobie nie wyobrażam! Seks zawsze byc musi. Odpowiedz Link Zgłoś
kr_ka_11 Re: seks w związku 28.03.08, 12:40 nigdy w życiu. chodziłabym sfrustrowana. z życia trzeba czerpać garściami :P Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: seks w związku 28.03.08, 13:42 wyobrazam sobie, bo mam temeratemnt niemal zerowy. Odpowiedz Link Zgłoś
leptosom Re: seks w związku 28.03.08, 13:44 znowuwzyciuminiewyszlo napisała: > wyobrazam sobie, bo mam temeratemnt niemal zerowy. Choć jedna szczerze odpowiedziała. Odpowiedz Link Zgłoś