krzysiek1042 27.03.08, 08:33 zapraszam na kawkę pracujących (kiedyś musi być ta pierwsza przerwa) i "bezrobotnych" (bo w końcu trza wstać) Dzieńdoberek www.afamilyfare.com/Images/cake.jpg brittneyleigh.files.wordpress.com/2007/06/latte.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nuova Re: Coffee late i ciasteczko 27.03.08, 08:41 chłopie, gdzie Ty z takimi kaloriami po świętach, kiedy to wszyscy mają jadłowstręt :)) PS: a ciacho takie ala Doda?! ;P kawka jak najbardziej, zaraz lecę po mleczko na piętro do lodówki Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiek1042 Re: Coffee late i ciasteczko 27.03.08, 08:50 eeeejjj tam nuova marudzisz. Od świąt już masa czasu upłynęła... A po drugie nie każe Ci jeść całego torcika a tylko skosztować. A'la Doda ,bo różowy ??? Odpowiedz Link Zgłoś
selica Re: Coffee late i ciasteczko 27.03.08, 08:51 Ja jego! ładne mi ciasteczko :DDD Biorę latte w łapę i spadam do roboty :) thx :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiasz5 Re: Coffee late i ciasteczko 27.03.08, 08:58 A czy osoby zwiekszające absencję,przeziebieni czyli,mogą sie dołączyć?Bo ja mam ochotę na poranną kawę nawet mimo choroby. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiek1042 Re: Coffee late i ciasteczko 27.03.08, 09:04 nuova- podejdź do kolegi ,powiedz mu co myślisz lub niechcący oblej go kawą i po sprawie. natomiast ciacho wydało mi się zjadliwe i wybierając je nie myślałem o Dodzie:) Chorych bierzemy ,co tam . W końcu narodem tolerancyjnym jesteśmy i nikogo kasować nie będziemy. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiasz5 Re: no to,kamień z serca... 27.03.08, 09:08 przynajmniej wypiję kawę w miłym towarzystwie. Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: Coffee late i ciasteczko 27.03.08, 09:28 > nuova- podejdź do kolegi ,powiedz mu co myślisz lub niechcący oblej go kawą i p > o > sprawie. Yyyyy, a następnie, jak będę muisiała iść do pokoju piętro wyżej, to jego dziewczyna moze mnie równie podobnie potraktować. Dziękuję postoję :D > natomiast ciacho wydało mi się zjadliwe i wybierając je nie myślałem o Dodzie:) nie trzeba o niej myśleć. Możesz myśleć o mnie, na przykład ;) Miłego dnia :) Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: Coffee late i ciasteczko 27.03.08, 08:57 no marudzę, bo mnie kolega z biurka na przeciw wpienia :P tak, bo różowy i obwiesdzony niczym choinka na wielkanoc :PP Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiek1042 Re: Coffee late i ciasteczko 27.03.08, 09:14 no bez kłaka :) tylko żeby towarzystwo się nie rozpiło :)) Odpowiedz Link Zgłoś
freemuni Re: Coffee late i ciasteczko 27.03.08, 10:26 selica napisała: > I bez kłaków dzisiaj :D Pijąc kawę lubię drapać się po łbie. I mam kłaki na gębie. Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: Coffee late i ciasteczko 27.03.08, 10:40 > Pijąc kawę lubię drapać się po łbie. I mam kłaki na gębie. smaszneko ;P Odpowiedz Link Zgłoś
freemuni Re: Coffee late i ciasteczko 27.03.08, 13:32 > > Pijąc kawę lubię drapać się po łbie. I mam kłaki na gębie. > > smaszneko ;P Zapraszam na kawke z ciasteczkiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: Coffee late i ciasteczko 27.03.08, 13:38 zaprezentujesz te spercjały, czy mam sie zastanawiać jak one wyglądają? na byle jaką kawę nie umawiamy się :) Odpowiedz Link Zgłoś
freemuni Re: Coffee late i ciasteczko 27.03.08, 14:28 nuova napisała: > zaprezentujesz te spercjały, czy mam sie zastanawiać jak one > wyglądają? na byle jaką kawę nie umawiamy się :) z Kapitanem Cookiem lub w Blue Mountain :)) Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: Coffee late i ciasteczko 27.03.08, 14:43 z cookiem, a nie z cookizem? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
akkknes Re: Coffee late i ciasteczko 27.03.08, 13:15 ja tylko kofeina sie uracze :) dopiero wstalam i jakos nie moge nawet takiego ciacha :/ Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: Coffee late i ciasteczko 27.03.08, 13:24 > dopiero wstalam się mają niektórzy :0 Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiek1042 Re: Coffee late i ciasteczko 27.03.08, 13:25 mam nadzieję ,że się wstało o tej godzinie po nocnej tyrze ,bo inaczej uznam za lesera :) Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: Coffee late i ciasteczko 27.03.08, 13:32 >bo inaczej uznam za lesera :) dobrze powiedziane ;) Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka24 Re: Coffee late i ciasteczko 27.03.08, 13:32 ja jestem na zwolnieniu wiec tez poprosze:) Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: Coffee late i ciasteczko 27.03.08, 13:39 > ja jestem na zwolnieniu wypowiedzenie czy zw. lekarskie? Odpowiedz Link Zgłoś