wiarusik 27.03.08, 21:34 Gierka ma już parę lat,ale ogląda się ją jak fajny horror;) Proponuję obejżeć wszystkie poziomy(level).Tutaj 3ci. www.youtube.com/watch?v=Tr9n83WTZ3E Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bertrada Re: DOOM 3 27.03.08, 21:45 > Gierka ma już parę lat,ale ogląda się ją jak fajny horror;) No faktycznie. Jak niskobudżetowy trzeciorzędowy horror. A poziom 3 to pewnie dlatego, że delikwent ginie dopiero po 3 ciosach lub 3 strzałach a akcja rozgrywa się w 3 pomieszczeniach. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: DOOM 3 27.03.08, 22:15 Wybaczam ci,bo nie wiesz co mówisz;) Pewnie masz gorączkę po wczorajszej śnieżycy. Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: DOOM 3 27.03.08, 22:25 Nie potrzebuję wybaczenia, bo wiem co mówię. W jednym i drugim dziele liczba pomieszczeń, bohaterów, dialogów i treści ograniczona do niezbędnego mnimum. Ot taki niezobowiązujący intelektualnie patrzałek. ;=P Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: DOOM 3 27.03.08, 22:23 Facet grający po ciemku w DOOMa;DDDDD www.youtube.com/watch?v=3s0wvYeGTHc&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: DOOM 3 27.03.08, 22:27 Tak jak mówiłam. Mamusia na Modzie na sukces a synalek na DOOMie Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: DOOM 3 27.03.08, 22:36 5ty fajny: www.youtube.com/watch?v=MGi-rKWZqJs&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: DOOM 3 27.03.08, 22:46 moze tu niektore panie zdziwie ale to gra dla bardzo inteligentnego gracza - dlatego od czasu do czasu sam w nia gram- kiedy gra sie na odpowiednim poziomie trudnosci trzeba mocno kombinowac jak nie dac sie zabic Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: DOOM 3 27.03.08, 22:47 po za tym jest to gra wybitnie rozwijajaca myslenie przestrzenne nie gubienie sie - prawdopodobnie powoduje wzrost hipokampu Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: DOOM 3 27.03.08, 23:13 > moze tu niektore panie zdziwie ale to gra dla bardzo inteligentnego gracza - > dlatego od czasu do czasu sam w nia gram- -Skoro ty w to grasz, to musi być inteligentne. Genialne rozumowanie ;P > po za tym jest to gra wybitnie rozwijajaca myslenie przestrzenne nie gubienie > sie - prawdopodobnie powoduje wzrost hipokampu -Z tych filmików wynika, że tylko debil może się tam zgubić. No chyba że gra w DOOMa to forma rehabilitacji. ;=P Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: DOOM 3 27.03.08, 23:17 powinnas napisac debilka- kobiety jezeli chodzi o orientacje w terenie sa duzo słabsze od facetow chyba ze studiuja np architekture to wtedy nam doruwnuja załoze sie ze ty gubiłabys sie bezustanie i sejwowała co 20 sekund hehe kompleksy młoda czy stara damo wychodza z cie Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: DOOM 3 27.03.08, 23:26 > powinnas napisac debilka- kobiety jezeli chodzi o orientacje w terenie sa duzo > słabsze od facetow chyba ze studiuja np architekture to wtedy nam doruwnuja Napisałam dobrze -debil. Jakbyś się uczył tobyś nie powtarzał bezmyślnie stereotypów ;) > załoze sie ze ty gubiłabys sie bezustanie i sejwowała co 20 sekund hehe Skąd pomysł, że nigdy w to nie grałam ;P > kompleksy młoda czy stara damo wychodza z cie I kto tu ma kompleksy? Czy ktoś bez kompleksów rozpisywałby się o swojej genialności publicznie? ;=P Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: DOOM 3 27.03.08, 23:29 to nie sa stereotypy poprostu tak jest - tak wykształciła ewolucja Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: DOOM 3 27.03.08, 23:34 To jest stereotyp. Tak ewolucja nie wykształciła. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: DOOM 3 27.03.08, 23:22 Ta latarka jest upierdliwa.Nawet we współczesnych giwerach są szyny montażowe,o które można zaczepić m.in. latarkę,a tutaj trzeba ciągle przełączać raz na to a raz na tamto i tracić cenne sekundy oraz celować po ciemku. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: DOOM 3 27.03.08, 23:35 Komodore to masz między uszami. Czy tam Pegazusa. Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: DOOM 3 27.03.08, 23:38 a ty masz miauczącą atrapę plastikowego telefonu komórkowego dla dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiek1042 Re: DOOM 3 28.03.08, 13:41 Ja i tak uważam ,że na konsolach PS2 ofkoz,najlepszy jest Black. Na kompach nie gram. Z tego co słyszałem to Crysis trochę nie wypalił. Nie wspomnę już o specyfikacji do odpalenia tego ... kosmos Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Stworki 28.03.08, 13:28 www.youtube.com/watch?v=CrGrJDgfTg8 Ciekawe czy w piekle też takie są?;) Odpowiedz Link Zgłoś