kajka85 Re: kto z was nie ma konta na naszej klasie? 28.03.08, 20:16 ja nie mam:) Odpowiedz Link Zgłoś
selica Re: kto z was nie ma konta na naszej klasie? 28.03.08, 20:34 A ja mam i wygląda na to, że jestem w mniejszości, ale ze mnie outsiderka, hehe :PPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
wiecejczarnego Re: kto z was nie ma konta na naszej klasie? 28.03.08, 20:37 ja zaraz zaloze Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: kto z was nie ma konta na naszej klasie? 28.03.08, 21:10 wiecejczarnego napisała: > ja zaraz zaloze chcialabys :-P, do 21 przerwa z powodow techniczych a teraz przeciazenie serwerow :-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
coyotegirl1 Re: kto z was nie ma konta na naszej klasie? 28.03.08, 20:40 no to Wy wszyscy, którzy nie jesteście użytkownikami tego portalu nie macie chyba powodów do roszczeń i pretensji z powodu jego użytkowników , tym bardziej nie powinniście miec kompletnie nic do powiedzenia na ten temat, bo nie wiecie co tam się dzieje, skoro nie macie tam konta?...... Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: kto z was nie ma konta na naszej klasie? 28.03.08, 20:52 Ale o co ci chodzi właściwie? Odpowiedz Link Zgłoś
coyotegirl1 Re: kto z was nie ma konta na naszej klasie? 28.03.08, 21:11 że jak nie macie konta na klasie to nie możecie narzekac i psioczyc jakie tak persony grasują :) I w ogóle chyba nie powinniście krytykowac tego portalu, bo skąd możecie wiedziec co tak jest? Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: kto z was nie ma konta na naszej klasie? 28.03.08, 21:23 Ale nikt tu nie krytykuje portalu. To taki spis ludności jest, wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
artemisia_gentileschi Re: kto z was nie ma konta na naszej klasie? 28.03.08, 21:23 Wiem, bo zdarzylo mi sie tam zajrzec. Nie trzeba do tego zakladac konta. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: kto z was nie ma konta na naszej klasie? 28.03.08, 20:41 jakbys zapytala w styczniu to bylaby ja.Teraz juz nie :-P Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: kto z was nie ma konta na naszej klasie? 28.03.08, 20:45 a ja myślałam, że jako ostatnia na świecie nie mam :) wcale mi nie zależy, żeby mnie ktoś tam odnajdywał. Odpowiedz Link Zgłoś
frezja-finezja Re: kto z was nie ma konta na naszej klasie? 28.03.08, 20:47 ja też nie mam i nie potrzebuję Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: kto z was nie ma konta na naszej klasie? 28.03.08, 20:49 widzisz teraz nam raźniej z naszym nieszczęściem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dita.von.teese Re: kto z was nie ma konta na naszej klasie? 28.03.08, 20:49 ja nie mam. Kumpele, z ktorymi trzymalam, w wiekszosci mieszkaja w moim miescie i wiem co sie dzieje u nich. pozostali nie sa mi do szczescia potrzebni..wiec...zdjecia pod palmami dla nich nie wstawie:D Odpowiedz Link Zgłoś
coyotegirl1 Re: kto z was nie ma konta na naszej klasie? 28.03.08, 20:53 eluch_a napisała: > a ja myślałam, że jako ostatnia na świecie nie mam :) wcale mi nie > zależy, żeby mnie ktoś tam odnajdywał. A ja się odnalazłam ze swoją podstawówką. praktycznie 70% nas stawiło sie na piwie, przyjechali z innych miast i państw i było ZA-JA-FAJ-NIE. mamy znowu do siebie komórki, spotykamy się na kawie, piwie i czujemy sie jak 15 lat temu :)) przynajmniej w ten jeden wieczór, kiedy sie spotykamy... Nikt z Was nie ma na to czasem ochoty? Zostawi to co jest teraz i znowu stac sie beztroskim nastolatkiem na pare godzin??.... Po prostu nie wierzę... Odpowiedz Link Zgłoś
dita.von.teese Re: kto z was nie ma konta na naszej klasie? 28.03.08, 20:57 jedna taka zakrecona bym z liceum znalazla, bo gdzies ja wywialo.. Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: kto z was nie ma konta na naszej klasie? 28.03.08, 20:58 Nie, ja właśnie bardzo się cieszę, że udało mi się odciąć od tego, co było. Ja w czasach podstawówki i ogólniaka zawsze czułam się jakbym była z innej planety, więc nie chciałabym czuć się tak jak wtedy. Tylko moje studenckie znajomości mogłyby - przynajmniej tak bym chciała - trwać i trwać, ale do tego nie potrzebuję naszej klasy. A poza tym wolę siebie teraz niż tę z czasów podstawówki, teraz jestem bezstroską istotą, teraz jestem ciągle dzieckiem i nie chcę wracać do tego co było. Było i, na szczęście, minęło. Odpowiedz Link Zgłoś
coyotegirl1 Re: kto z was nie ma konta na naszej klasie? 28.03.08, 21:01 eluch_a napisała: > teraz jestem bezstroską istotą, teraz jestem ciągle dzieckiem i nie > chcę wracać do tego co było. A przepraszam, ile masz lat? Bo jest czas, żeby byc dzieckiem i jest czas żeby byc beztroskim i jest czas na dorosłośc i odpowiedzialnośc. Na te dwie pierwsze rzeczy czas się już skończył.... tak mi sie wydaje. Jesli nie, to jak długo zamierzasz taką pozostac?.... Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: kto z was nie ma konta na naszej klasie? 28.03.08, 21:16 Myślę, że w życiu najważniejsze to nie stracić kontaktu z dzieckiem, które tkwi w tobie. Jestem na tyle odpowiedzialna, żeby umieć dysponować pieniędzmi, zrobić prawo jazdy i zaopiekować się dzieckiem, ale z drugiej strony mam w sobie tyle dziecka, że nic nie stoi na przeszkodzie, abym poszła o północy do Empiku, żeby kupić "Harryego Pottera" i dokupić do tego magiczną czapę i różdżkę, żeby ganiać się z psem w błocie i oglądać "Kubusia Puchatka" jedząc lody prosto z pudełka. Odpowiedz Link Zgłoś
coyotegirl1 Re: kto z was nie ma konta na naszej klasie? 29.03.08, 01:03 I mówisz, że to dziecko we mnie pomoże mi zrobic wrażenie na pracodawcy, żeby chciał mi więcej płacic?... "- dysponowac pieniędzmi -" moje 11 laetnie dziecko też to potrafi, jest w tym bardzo dobra a jednak jest dzieckiem - "zrobic prawo jazdy" - od 17 roku życia można to robic a nie sądzę, żeby w tym wieku można było mówic o odpowiedzialności - "opiekowac się dzieckiem" - wiadomo, dziecko z dzieckiem zawsze złapie dobry kontakt Ale cóż, ogólnie jest wiadomym, że kiedyś trzeba dorosnąc, niektórzy robią to później... P.S. Chciałabys miec za mężą takiego Piotrusia Pana, który nie stracił kontaktu z dzieckiem w sobie??..... Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: kto z was nie ma konta na naszej klasie? 29.03.08, 11:21 > I mówisz, że to dziecko we mnie pomoże mi zrobic wrażenie na pracodawcy, żeby > chciał mi więcej płacic?... A czy ja coś takiego powiedziałam? Rany, tobie w życiu naprawdę chodzi tylko o kasę? Wiesz, na co dzień mamusia się mną nie zajmuje, więc radzę sobie w życiu. Moja szefowa bardzo mnie ceni. W najbliższym mi otoczeniu czuję się akceptowana. Nie jestem żeńską wersją Piotrusia Pana - wiem, gdzie się płaci rachunki, do kiedy są terminy w pracy, nie wysyłają mi pogróżek z banku... Co nie zmienia faktu, że lubię iść do ZOO i potarzać się z psem w błocie, że jestem w stanie zrobić dziecku pelerynę z worka na śmieci, żeby było batmanem i chodzić na nocne maratony filmowe do Multikina. I nie oczekuję, że za wszystko co w życiu robię będą mi płacić. Ale wolę być taka trochę zakręcona niż wpaść w rutynę, zamienić się w coś na prąd, czego nie stać na żadne szaleństwo i żadną głupotę. Jest we mnie i dorosły i dziecko jednocześnie; dziecko robi wiele szalonych rzeczy, a dorosły wie, że wszystko ma KONSEKWENCJE. Odpowiedz Link Zgłoś
liselle Re: kto z was nie ma konta na naszej klasie? 29.03.08, 12:34 Zgadzam się w całej rozciągłości :) Ja jestem taka sama i dobrze mi z tym. Jak patrze na moje koleżanki, które są właśnie na "prąd" jak to fajnie określiłaś, to chce mi się płakać. Obiecałam sobie solennie, że nigdy taka nie będę. Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: kto z was nie ma konta na naszej klasie? 28.03.08, 23:14 a ja mam konto ukryte i odnajdują mnie najwytrwalsi :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
artemisia_gentileschi Re: kto z was nie ma konta na naszej klasie? 28.03.08, 21:00 Ja nie mam i za cholere miec nie bede. Z tymi znajomymi na ktorych mi zalezalo nadal utrzymuje kontakty, a jak kogos mialam w dupie to mam nadal:))) Odpowiedz Link Zgłoś
coyotegirl1 Re: ja, ale czym się tu chwalić? /nt. 28.03.08, 21:16 zwłaszcza jak się nie ma tam konta to czemu to ma byc powód do dumy??... I poczucia "lepszości"...?? Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: ja, ale czym się tu chwalić? /nt. 28.03.08, 21:18 założyłam ten wątek żeby się poprostu dowiedzieć nic poza tym Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: kto z was nie ma konta na naszej klasie? 28.03.08, 21:30 Ja nie mam. Nie po to przecież kończyłam te szkoły, żeby do nich wracać. ;=P Odpowiedz Link Zgłoś
fanaberia84 mi dzisiaj na ich stronie próbują wmówić że też n 28.03.08, 22:57 że też nie mam ;P grr... ale ja się nie dam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
opcja1-3 Re: kto z was nie ma konta na naszej klasie? 28.03.08, 22:58 Nie mam konta, ale mam ochotę na spotkanie klasowe. Odpowiedz Link Zgłoś
poecia1 Re: kto z was nie ma konta na naszej klasie? 29.03.08, 00:13 Ja nie mam i mieć nie będę:) Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna nie mam konta, a istnieję z nazwiska i imienia! 29.03.08, 11:58 Ja nie mam konta i sama nie wiem: chwalić to sobie, czy ganić. Za to dowiedziałam się (jako że wykonuję zawód dość społeczny), jestem do odnalezienia. I mało tego! Jestem także na fotkach - czego sobie nie bardzo życzę. I o mogę zrobić? Nic! Nie zawalczę z całym światem. Trudno. Odpowiedz Link Zgłoś
inspirationlane ja 29.03.08, 12:40 na poczatku - jak chciałam założyć - były przeciążone serwery, teraz - jak już jest lepiej z serwerami (podobno), to już mi się odechciało :] a tak na poważnie - z ludźmi, z którymi chcę utrzymywać kontakt (a są tacy od podstawówki), robię to i portal internetowy nie jest mi do tego potrzebny Odpowiedz Link Zgłoś