Dodaj do ulubionych

Po czym poznać, że kobieta chce być wyrwana

09.04.08, 23:33
Pytanie do kobiet. Pewnie macie jakies gesty, moze niekontrolowane
zachowanie, gdy chcecie zawrzeć znajomość z facetem.
Obserwuj wątek
    • poecia1 Re: Po czym poznać, że kobieta chce być wyrwana 09.04.08, 23:36
      Uwodzicielski uśmiech, przeciągłe spojrzenia, kołysanie bioder...
      tego się chyba nie da nie zauważyć :D
      • coitus_online Re: Po czym poznać, że kobieta chce być wyrwana 09.04.08, 23:41
        poecia1 napisała:

> Uwodzicielski uśmiech, przeciągłe spojrzenia, kołysanie bioder...
        > tego się chyba nie da nie zauważyć :D
        >
        Nie nazbyt virtualne?:D, dalekie od rzeczywistości :))
        • poecia1 Re: Po czym poznać, że kobieta chce być wyrwana 09.04.08, 23:44
          > Nie nazbyt virtualne?:D, dalekie od rzeczywistości :))

Nie właśnie tak to sie robi. I albo jesteś mało spostrzegawczy, albo
          żadna nie chciała być wyrwana przez Ciebie akurat;)

Miłość to sztuczka natury, która ma skłonić kobietę do rozmnażania
          się
          • coitus_online Re: Po czym poznać, że kobieta chce być wyrwana 09.04.08, 23:50
            poecia1 napisała:
            > > Nie nazbyt virtualne?:D, dalekie od rzeczywistości :))
            >
            > Nie właśnie tak to sie robi. I albo jesteś mało spostrzegawczy,
            albo żadna nie chciała być wyrwana przez Ciebie akurat;)
            >
            Sztuką tego nie zauważyć :) Trudno o takie zachowanie np. w
            przedziale kolejowym :)
            • poecia1 Re: Po czym poznać, że kobieta chce być wyrwana 09.04.08, 23:51
              Trudno o wymowne spojrzenie? Czy aby na pewno :))
              • coitus_online Re: Po czym poznać, że kobieta chce być wyrwana 09.04.08, 23:56
                poecia1 napisała:

> Trudno o wymowne spojrzenie? Czy aby na pewno :))
                >
                Jakie jest owo wymowne spojrzenie? Czy rzeczywiście jest
                świadectwem rzeczywistych chęci?
                • poecia1 Re: Po czym poznać, że kobieta chce być wyrwana 09.04.08, 23:59
                  O taaaak są takie spojrzenia, takie że od razu wiesz, że to flirt,
                  proba nawiązania kontaktu. Czasem bardziej czasem mniej subtelne:D
                  Szkoda, że to forum i nie mogę Ci na sobie pokazać:D
                  • coitus_online Re: Po czym poznać, że kobieta chce być wyrwana 10.04.08, 00:04
                    poecia1 napisała:

> O taaaak są takie spojrzenia, takie że od razu wiesz, że to flirt,
                    > proba nawiązania kontaktu. Czasem bardziej czasem mniej subtelne:D
                    > Szkoda, że to forum i nie mogę Ci na sobie pokazać:D
                    >
                    Szkoda. :))))) Byłbym zobowiązany :)) Czy są jakieś gesty
                    wspierające?
                    • poecia1 Re: Po czym poznać, że kobieta chce być wyrwana 10.04.08, 00:06
                      Np odsuwanie grzywki z oczu, czy w ogóle bawienie się włosami. Może
                      byś jeszcze bezwiedne dotykanie ust palcami - to taki gest lolity:D
                      • coitus_online Re: Po czym poznać, że kobieta chce być wyrwana 10.04.08, 00:13
                        poecia1 napisała:

> Np odsuwanie grzywki z oczu, czy w ogóle bawienie się włosami.
                        Może byś jeszcze bezwiedne dotykanie ust palcami - to taki gest
                        lolity:D

właśnie te gesty wzbudzają moją uwagę. Znasz jeszcze jakieś tricki?
                        • avital84 Re: Po czym poznać, że kobieta chce być wyrwana 10.04.08, 00:15
                          Tyle, że wiecie ja takie rzeczy na przykład robię bezwiednie, bo mi grzywka do
                          oczu wchodzi, albo sobie ją poprawiam, bo mi ją wiatr rozwiał albo usta mnie
                          pieczą albo suche są to trzeba je zwilżyć.
                          • coitus_online Re: Po czym poznać, że kobieta chce być wyrwana 10.04.08, 00:19
                            avital84 napisała:

> Tyle, że wiecie ja takie rzeczy na przykład robię bezwiednie, bo
                            mi grzywka do oczu wchodzi, albo sobie ją poprawiam, bo mi ją wiatr
                            rozwiał albo usta mnie pieczą albo suche są to trzeba je zwilżyć.

Czy w takim momencie usta wysychają? A ich zwilżanie staje się na
                            tyle przyjemne, że powtarzane jest wielokrotnie?
                            • avital84 Re: Po czym poznać, że kobieta chce być wyrwana 10.04.08, 00:24
                              W takim momencie to ja się nad tym nie zastanawiam. ;)

Myślę, że jest dużo kobiet, które kiedy 'chcą' być wyrwane to zachowują się tak
                              jakby nie chciały. Facet je na przykład peszy i dlatego nie patrzą mu się w
                              oczy. Nie mogą się doczekać aż takiego faceta przypadkiem zobaczą, a jak już
                              zobaczą to nawet bywa, że się nie przywitają. Zależy, zależy, ale są kobiety,
                              które wtedy z różnych powodów się droczą.

A kokietki są przecież łatwe do rozszyfrowania, więc nie powinieneś mieć kłopotu.
                              • coitus_online Re: Po czym poznać, że kobieta chce być wyrwana 10.04.08, 00:34
                                avital84 napisała:

> W takim momencie to ja się nad tym nie zastanawiam. ;)
                                >
                                > Myślę, że jest dużo kobiet, które kiedy 'chcą' być wyrwane to
                                zachowują się tak jakby nie chciały. Facet je na przykład peszy i
                                dlatego nie patrzą mu się w oczy. Nie mogą się doczekać aż takiego
                                faceta przypadkiem zobaczą, a jak już zobaczą to nawet bywa, że się
                                nie przywitają. Zależy, zależy, ale są kobiety, które wtedy z
                                różnych powodów się droczą.
                                >
                                > A kokietki są przecież łatwe do rozszyfrowania, więc nie
                                powinieneś mieć kłopotu.

Kokietki owszem. Wszystkiego mozna się nauczyć. Bardziej mi chodzi o
                                rodzaj pierwotnego, niekontrolowanego zachowania. :)
                              • oposka Re: Po czym poznać, że kobieta chce być wyrwana 10.04.08, 11:17
                                avital84 napisała:

> W takim momencie to ja się nad tym nie zastanawiam. ;)
                                >
                                > Myślę, że jest dużo kobiet, które kiedy 'chcą' być wyrwane to
                                zachowują się tak
                                > jakby nie chciały. Facet je na przykład peszy i dlatego nie patrzą
                                mu się w
                                > oczy. Nie mogą się doczekać aż takiego faceta przypadkiem zobaczą,
                                a jak już
                                > zobaczą to nawet bywa, że się nie przywitają. Zależy, zależy, ale
                                są kobiety,
                                > które wtedy z różnych powodów się droczą.
                                >
                                > A kokietki są przecież łatwe do rozszyfrowania, więc nie
                                powinieneś mieć kłopot
                                > u.

no tak i to tylko potwierdziło moje przypuszczenia
                                jednym słowem normalnie od dziś -> koniecznie
                                nie uśmiecham się juz więcej
                                a tym bardziej będę patrzec w oczy jeszcze nie wiem czy "głęboko"
                                ale coby sobie przypadkiem ktos nie pomyslał ,ze chcę być ....
                                hahahh no własnie jak w temacie :-)
                        • poecia1 Re: Po czym poznać, że kobieta chce być wyrwana 10.04.08, 00:17
                          Zaraz na jakiegoś eksperta tu wyrosne:D
                          Słynne omiatanie palcem brzegu kieliszka, powolne i zmysłowe albo
                          oblizywanie łyżeczki, ale to raczej tricki z kawiarnii czy baru. Jak
                          sobie jeszcze coś przypomne to napiszę:)
                          • coitus_online Re: Po czym poznać, że kobieta chce być wyrwana 10.04.08, 00:22
                            poecia1 napisała:
                            > Zaraz na jakiegoś eksperta tu wyrosne:D
                            > Słynne omiatanie palcem brzegu kieliszka, powolne i zmysłowe albo
                            > oblizywanie łyżeczki, ale to raczej tricki z kawiarnii czy baru.
                            Jak sobie jeszcze coś przypomne to napiszę:)
                            >
                            Czemu masz nie być ekspertem? Uczymy się wzajemnie :)) A specjalne
                            jedzenie banana?
                            • poecia1 Re: Po czym poznać, że kobieta chce być wyrwana 10.04.08, 00:24
                              Banan to już wyższa szkoła jazdy, możesz wierzyć lub nie, ale kiedyś
                              to ćwiczyłam w domu:D
                              • avital84 Re: Po czym poznać, że kobieta chce być wyrwana 10.04.08, 00:25
                                A ja ze znajomymi zrobiliśmy konkurs kto banana najgłębiej wsadzi. ;P
                                Do buzi oczywiście. ;)
                                • poecia1 Re: Po czym poznać, że kobieta chce być wyrwana 10.04.08, 00:27
                                  Z innej beczki, ale mi sie przypomniało jak z kumpelami zrobiłyśmy
                                  konkurs zakładania yyy no wiecie na ogórek. No i cała zabawa była
                                  właśnie z kupieniem odpowiedniego warzywa:D
                                • coitus_online Re: Po czym poznać, że kobieta chce być wyrwana 10.04.08, 00:44
                                  avital84 napisała:

> A ja ze znajomymi zrobiliśmy konkurs kto banana najgłębiej
                                  wsadzi. ;P
                                  > Do buzi oczywiście. ;)

Kto wygral ten konkurs?
                                  • avital84 Re: Po czym poznać, że kobieta chce być wyrwana 10.04.08, 06:46
                                    A kto mógł wygrać? ;D
                                    • coitus_online Re: Po czym poznać, że kobieta chce być wyrwana 11.04.08, 00:18
                                      avital84 napisała:

> A kto mógł wygrać? ;D

:D źle sformułowałem. Jakim rezultatem? :)
                              • coitus_online Re: Po czym poznać, że kobieta chce być wyrwana 10.04.08, 00:30
                                poecia1 napisała:

> Banan to już wyższa szkoła jazdy, możesz wierzyć lub nie, ale
                                kiedyś to ćwiczyłam w domu:D
                                >
                                Nie mam podstaw nie wierzyć :D :)) Jakiś filmik instruktażowy? Mnie
                                często kojarzy się z seksem. Być może pozwala ocenić pewne
                                zdolności...
                                • poecia1 Re: Po czym poznać, że kobieta chce być wyrwana 10.04.08, 00:32
                                  No wiesz ten który miał okazje widzieć, stwierdził, że mam talent;)
                                  • coitus_online Re: Po czym poznać, że kobieta chce być wyrwana 10.04.08, 00:41
                                    poecia1 napisała:
                                    > No wiesz ten który miał okazje widzieć, stwierdził, że mam talent;)
                                    >
                                    Bingo! Tylko raz, czy wiecej niż raz? :))
                                    • poecia1 Re: Po czym poznać, że kobieta chce być wyrwana 10.04.08, 00:42
                                      No wiesz każdą sztuke trzeba doskonalić:)
                                      • coitus_online Re: Po czym poznać, że kobieta chce być wyrwana 10.04.08, 00:45
                                        poecia1 napisała:

> No wiesz każdą sztuke trzeba doskonalić:)
                                        >
                                        Naturalnie. Trzeba jednak uważać, aby niew wpasc w rutynę
                                        >
                                        • kichigai_ushi Re: Po czym poznać, że kobieta chce być wyrwana 10.04.08, 00:50
                                          a czy doskonalenie swych umiejetnosci to rutyna?
                                  • fanaberia84 Re: Po czym poznać, że kobieta chce być wyrwana 11.04.08, 00:51
                                    Mój talent natomiast ujawnił się ponoć przy okazji picia piwa z
                                    butelki na jednej z imprez... Po usłyszeniu komentarzy grupki panów
                                    (myśleli że ich nie słyszę :/) przesałam pić z butelki... ;P
    • ansag Wyrywać to można chwasty. n/t 09.04.08, 23:39

• coitus_online Re: Wyrywać to można chwasty. n/t 09.04.08, 23:46
        ansag napisała:

> okazuje się, że nie tylko :))
    • kichigai_ushi Re: Po czym poznać, że kobieta chce być wyrwana 09.04.08, 23:41
      hmm...
      ja sie nie znam, ale.. ja mego exa wyrwalam pare lat temu na tekst" pocaluj
      mnie"powiedzial ze nie, wiec ja mu na to " to sie ze mna bzykaj" powiedzial ze
      tez nie. wiec mu pwiedzialam zeby mi chociaz dziecko zrobil.
      skonczylo sie na wszytskim :)
      to byl moj pierwszy i swiadomy podryw.

ale kobiety sa rozne.
      niektore zgrywaja niedostepne. niektore sa bezposrednie.
      mnie sie czesto zdarzalo ze kolesie zle odczytywali moje zachowanie- mysleli ze
      ich zwodze- a ja sie poprostu swietnie bawilam na imprezie.
      • coitus_online Re: Po czym poznać, że kobieta chce być wyrwana 09.04.08, 23:45
        kichigai_ushi napisała:
        > hmm...
        > ja sie nie znam, ale.. ja mego exa wyrwalam pare lat temu na
        tekst" pocaluj mnie"powiedzial ze nie, wiec ja mu na to " to sie ze
        mna bzykaj" powiedzial ze tez nie. wiec mu pwiedzialam zeby mi
        chociaz dziecko zrobil.
        > skonczylo sie na wszytskim :)
        > to byl moj pierwszy i swiadomy podryw.
        >
        haha. po prostu krótka gadka :))

> ale kobiety sa rozne.
        > niektore zgrywaja niedostepne. niektore sa bezposrednie.
        > mnie sie czesto zdarzalo ze kolesie zle odczytywali moje
        zachowanie- mysleli ze ich zwodze- a ja sie poprostu swietnie
        bawilam na imprezie.

No właśnie. I nieporozumienia gotowe :)
    • bertrada Re: Po czym poznać, że kobieta chce być wyrwana 09.04.08, 23:50
      Nie uciekam się do żadnych gestów i podtekstów. Moje zachowanie tez
      jest zawsze w pełni kontrolowane. Robię to wprost i werbalnie:
      -Eee ty, idziemy do mnie czy do ciebie! ;P
      • coitus_online Re: Po czym poznać, że kobieta chce być wyrwana 09.04.08, 23:57
        bertrada napisała:

> Nie uciekam się do żadnych gestów i podtekstów. Moje zachowanie
        tez
        > jest zawsze w pełni kontrolowane. Robię to wprost i werbalnie:
        > -Eee ty, idziemy do mnie czy do ciebie! ;P

Gratuluję refleksu i determinacji :)
    • avital84 Re: Po czym poznać, że kobieta chce być wyrwana 09.04.08, 23:52
      Ja kiedyś chciałam tak bardzo być wyrwana, że dawałam pewnemu typowi kosza
      każdego dnia i jak w końcu się z nim umówiłam to nie stawiłam się. Nie pytaj
      dlaczego. ;) A tak czy inaczej złość na mnie była tylko chwilowa. ;) Widocznie
      jednak był na tyle inteligentny, że wiedział, ze na niego lecę. ;D
      • coitus_online Re: Po czym poznać, że kobieta chce być wyrwana 10.04.08, 00:00
        avital84 napisała:
        > Ja kiedyś chciałam tak bardzo być wyrwana, że dawałam pewnemu
        typowi kosza każdego dnia i jak w końcu się z nim umówiłam to nie
        stawiłam się. Nie pytaj dlaczego. ;) A tak czy inaczej złość na mnie
        była tylko chwilowa. ;) Widocznie jednak był na tyle inteligentny,
        że wiedział, ze na niego lecę. ;D

Chciałaś być wyrwana właśnie przez niego? :)
        • avital84 Re: Po czym poznać, że kobieta chce być wyrwana 10.04.08, 00:04
          Zanim zaczął mnie wyrywać to nawet o tym nie śniłam, bo z niego było takie
          ciacho, że wydawał mi się kompletnie poza zasięgiem. Poza tym jeszcze kilka
          innych utrudnień było. Ale tak. I nawet jak go nie znałam to mówiłam mu cześć i
          się do niego uśmiechałam, a nigdy tak nie robię. A mimo to jak mnie już podrywał
          to naprawdę...nigdy przenigdy nikogo tak źle nie traktowałam jak jego.
          • coitus_online Re: Po czym poznać, że kobieta chce być wyrwana 10.04.08, 00:09
            avital84 napisała:

> Zanim zaczął mnie wyrywać to nawet o tym nie śniłam, bo z niego
            było takie ciacho, że wydawał mi się kompletnie poza zasięgiem. Poza
            tym jeszcze kilka innych utrudnień było. Ale tak. I nawet jak go nie
            znałam to mówiłam mu cześć i się do niego uśmiechałam, a nigdy tak
            nie robię. A mimo to jak mnie już podrywał to naprawdę...nigdy
            przenigdy nikogo tak źle nie traktowałam jak jego.

czyli chcialaś być wyrwana, czy tylko prowokowałaś, sprawdzałaś się?
            • avital84 Re: Po czym poznać, że kobieta chce być wyrwana 10.04.08, 00:11
              Chciałam, ale wyszło tak jakbym tylko prowokowała.
    • 8n Re: Po czym poznać, że kobieta chce być wyrwana 09.04.08, 23:56
      po tym, że przebiera się za chwasta.
    • a.part Re: Po czym poznać, że kobieta chce być wyrwana 09.04.08, 23:59
      moze niekontrolowane
      > zachowanie

tiki nerwowe?a mozę ADHD?
    • kichigai_ushi Re: Po czym poznać, że kobieta chce być wyrwana 10.04.08, 00:12
      oooo mam przyklad mojej malo inteligentnej kolezanki- ale ogolnie umie wyrywac
      facetow. wyrywa ich na bezradnosc. na smutne dziecinstwo. ale jak jej facet cos
      mowi, i chocby nie miala pojecia o czym mowi- przytakuje i uwaznie slucha.
      ile ja juz sie napatrzylam na jej dyskusje z innymi- jestem w szoku. laska
      cicha- moze troche ladna, zgrabna. z jednym stalym umiechem. uwierzcie mi ze na
      wsplczucie to ona juz chyba z 10 facetow wyrwala.
      moze szukac laski bezradnej> i wtedy uderzac do takiej?
      • coitus_online Re: Po czym poznać, że kobieta chce być wyrwana 10.04.08, 00:25
        kichigai_ushi napisała:

> oooo mam przyklad mojej malo inteligentnej kolezanki- ale ogolnie
        umie wyrywac facetow. wyrywa ich na bezradnosc. na smutne
        dziecinstwo. ale jak jej facet cos mowi, i chocby nie miala pojecia
        o czym mowi- przytakuje i uwaznie slucha. ile ja juz sie napatrzylam
        na jej dyskusje z innymi- jestem w szoku. laska cicha- moze troche
        ladna, zgrabna. z jednym stalym umiechem. uwierzcie mi ze na
        > wsplczucie to ona juz chyba z 10 facetow wyrwala. moze szukac
        laski bezradnej> i wtedy uderzac do takiej?

:)) cel uświęca środki.
        >
      • wielo-kropek Re: Po czym poznać, że kobieta chce być wyrwana 10.04.08, 00:35
        Poznasz to po jej zachowaniu. Mozna powiedziec ze kazda jest inna.
        Tu reguly nie ma. Zazwyczaj ukradkiem to robia, nie ostentacyjnie
        (chyba ze prostytutki) Jedna bedzie ukradkiem, niezauwazalnie
        prawie spod lba spogladac, druga glowe spusci jakoby ze wstydu.
        Trzecia sie niby zmiesza kiedy do niej zagadasz. Czwarta ci z mostu
        odpali, udajac ze jest niedostepna, a tak naprawde taka wcale nie
        jest. Inna w oczy ci bedzie patrzec i czekac az nimi do niej
        przemowisz -powiesz ze ma je ladne np. Oj, duzo by pisac. O
        poprawianiu biustu, o niewygodnych butach itp nie wspominajac.
        Kobiety maja tyle pomyslow ze az dziw nieraz czlowieka bierze. No i
        trzeba umiec im w tym pomagac, bo to wazne dla nich. Moze
        najwazniejsze bym powiedzial.
    • cala_w_kwiatkach Re: Po czym poznać, że kobieta chce być wyrwana 10.04.08, 00:26
      ja poce sie w lokciach i drga mi lewa powieka
      potem pokazuje swoje jedynki i od trzepotania rzesami robi sie zimno
    • jenisiej Po mokrych majtkach 10.04.08, 00:26
      Co prawda nie jestem kobietą, ale sądzę, że Panie potwierdzą. Skoro
      jednak musisz zadawać takie pytania, nie próbuj tego sprawdzać - to
      się z pewnością źle dla Ciebie skończy.

Aha, bywa, że majtek nie ma. A mokro jest.
      • bertrada Re: Po mokrych majtkach 10.04.08, 00:34
        Czasem jest tampon i nie widać. I po czym wtedy poznajesz? ;PPP
        • hsirk Re: Po mokrych majtkach 11.04.08, 00:19
          po pH sliny
      • kichigai_ushi Re: Po mokrych majtkach 10.04.08, 00:35
        gdy chodzilam bez jakos nikt tego nie zauwazal:P
        tymbardziej kisielu lejacego sie....

oo, przypomnialam sobie jak kiedys kolesia wyrwalam.nieswiadomie. bylam w
        knajpie z moim ex- ogolnie mielismy bardzo przyjacielkie stosunki :)
        i sie ciagle jakis koles na mnie gapial, wiec mowie do exa, zeby sie zaczal ze
        mna calowac, zeby koles sie odczepil. wiec my w sline, ja patrze a ten sie
        bardziej gapi.
        po 10 minutach w toalecie zlapal mnie, pocalowal i dal mi swoj numer telefonu :)
        -
        ----------------------------------------------
        keep moding!!
        TymoxTymański
    • modliszka24 Re: Po czym poznać, że kobieta chce być wyrwana 10.04.08, 11:00
      Po sposobie bycia i gestach
      • wielo-kropek Re: Po czym poznać, że kobieta chce być wyrwana 10.04.08, 20:45
        modliszka24 napisała:

> Po sposobie bycia i gestach
        Czasem jest tak ze jej bycie jest spokojne. Gestow zadnych nie
        robi i cynku nie daje. Siedzi i czeka na gest faceta. Siedzi
        spokojnie, bedac mocno niespokojna. Taka dostrzec jest sztuka,
        bo taka ktora gesty robi, tez jest ale juz mniejsza.
    • wlatca_muh Po zostawianiu na siedzeniu śladów jak slimaki 11.04.08, 09:42
    • mini_kks Re: Po czym poznać, że kobieta chce być wyrwana 11.04.08, 09:44
      No, oczywiście.
      Kręcimy włosy na palcach, chichoczemy tak, że szyby drżą i świdrujemy ofiarę
      wzrokiem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka