nerwowy_mis_koala 06.09.03, 19:55 biega pierdola dookola stola biega i krzyczy: "niechaj zyje szkola!" (Kopernik to byl stary piernik mieszkal w Toruniu i mial kuku na muniu) dziekuje za uwage. dobranoc. Nerwowy Mis Koala Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
melinek Re: eeechhhh zycie 06.09.03, 20:20 W tym watku zrobie kolko jeszcze raz od poczatku Kopernik tu nie pisze, wiec ze szczescia dysze bo on pisalby o tych cialach, ktorym natura wyzsze miejsce dala ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
nerwowy_mis_koala Re: eeechhhh zycie 06.09.03, 20:40 z Wielkiej Ksiegi Czarow i Magii dla Niewtajemniczonych: "od czlowieka imie ktorego na em sie rozpoczyna uzyskac odpowiedz miec sny spokojne najblizszej nocy i na 7. do roboty w poniedzialek nie musiec wstawac". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Minimum estetyki Re: eeechhhh zycie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.03, 21:10 Jak mawiał nasz Kopernik Choć to stary głupi piernik Świat się kręci wokół członka Tak jak ziemia wokół słonka Odpowiedz Link Zgłoś
nerwowy_mis_koala Re: eeechhhh zycie 06.09.03, 21:29 jako ze mis ze mnie przedni wnerwiwszy sie po raz kolejny postanowilem ze wiatr poswiszcze mi po uszach, ale dopiero jutro rano dziekuje uprzejmie za uwage Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: eeechhhh zycie 06.09.03, 21:34 nerwowy_mis_koala napisał: > dziekuje uprzejmie za uwage Nie ma za co, (u)wage to ja trzymam w lazience. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nerwowy_mis_koala Re: eeechhhh zycie 06.09.03, 21:36 a ja kcialbym bardzo ogladnac wreszcie na tiwienie te uwage, ale blask tak mi daje po oczach, ze wnerwiawszy sie permanentnie nie daje rady dziekuje za uwage, dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: eeechhhh zycie 06.09.03, 22:12 nerwowy_mis_koala napisał: > nie daje rady Tym bym sie nie przejmowala na twoim miejscu, tylko praktiker da rade. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BeataCh Re: eeechhhh zycie IP: *.proxy.aol.com 06.09.03, 22:41 sruuu tuu, tu tuuuu, majtki z drutuu... Pozdrawiam BeataCh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Minimum estetyki Re: eeechhhh zycie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.03, 23:53 Srali,mazgali trawy się trzymali Trawa się urwała dupa się zwalała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: eeechhhh zycie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.03, 00:41 my tu gadu gadu, a chłopcy na śliwkach... (Krakowiaczek jeden miał Moniczek siedem *) *copyright Mooy Oocohany :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toni Re: eeechhhh zycie IP: *.tvgawex.pl 07.09.03, 15:50 Gość portalu: BeataCh napisał(a): > sruuu tuu, tu tuuuu, majtki z drutuu... > > Pozdrawiam > BeataCh ..i WD 40-ci ( preparacik antykorozyjny) bedzie niezle piescic..8)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewciaaa.. Re: eeechhhh zycie IP: *.dolsat.pl 07.09.03, 22:11 Jasio pyta mamę: -Jak nazywa się pani koniowa? -Klacz. -A jak nazywa się jej mąż? -Ogier. -A jak nazywa się ich dziecko? -Źrebak. -No dobrze... A kiedy koń nazywa się KOŃ? Odpowiedz Link Zgłoś