goossia 07.09.03, 17:50 Pierwsza, z facetem poznanym przez internet. Boje sie.... Trzymajcie kciuki!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: loko Re: ide na randke!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.03, 17:53 Ciekawe, czy cię nie wyśmieje, jak cię zobaczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kula Re: ide na randke!!!! IP: *.gabo.pl 07.09.03, 21:28 Gość portalu: loko napisał(a): > Ciekawe, czy cię nie wyśmieje, jak cię zobaczy? znasz to z autopsji? Odpowiedz Link Zgłoś
mlot_na_soczewice Re: ide na randke!!!! 07.09.03, 22:18 Gość portalu: kula napisał(a): > Gość portalu: loko napisał(a): > > Ciekawe, czy cię nie wyśmieje, jak cię zobaczy? > znasz to z autopsji? idę o zakład że chłopczyna jest winien śmierci kilku poznanych przez internet osób. podbijam własną stawkę, dokładając tezę, że umarły ze śmiechu (bo z politowania chyba ciężko umrzeć) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabi... Re: ide na randke!!!! IP: *.who.vectranet.pl / 10.6.2.* 07.09.03, 18:02 fajowa sprawa randka przez net.Mam za soba 4 takie i prucz tej jednej idiotycznej pozostale byly niezle....jedna zasada,a raczej rada-nie wyobrarzaj sobie zbyt wiele... Odpowiedz Link Zgłoś
pieskuba Re: ide na randke!!!! 07.09.03, 18:31 Gość portalu: Gabi... napisał(a): > fajowa sprawa randka przez net.Mam za soba 4 takie i prucz tej jednej > idiotycznej pozostale byly niezle....jedna zasada,a raczej rada-nie wyobrarzaj > sobie zbyt wiele... Oprócz "prucz" i "wyobrarzaj" mogłaś jeszcze napisać "rantka". Więcej byków już się w tym tekście nie da popełnić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loko Re: ide na randke!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.03, 19:49 Gość portalu: Gabi... napisał(a): > fajowa sprawa randka przez net.Mam za soba 4 takie i prucz tej jednej > idiotycznej pozostale byly niezle....jedna zasada,a raczej rada-nie wyobrarzaj > sobie zbyt wiele... Co za analfabetka. Kto takiej dał komputer? Odpowiedz Link Zgłoś
mlot_na_soczewice Re: ide na randke!!!! 07.09.03, 22:19 Gość portalu: loko napisał(a): > Co za analfabetka. Kto takiej dał komputer? jak widać po twoim przykładzie, maszyna nie wybiera, trafia do największych idiotów. niestety, w dobie powszechnej komputeryzacji... Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: ide na randke!!!! 07.09.03, 21:33 goossia napisała: > Pierwsza, z facetem poznanym przez internet. Boje sie.... Trzymajcie kciuki!!! Gosiu´, baw sie dobrze ;o). Trzymam kciuki. Pozdrawiam BeataCh1 Odpowiedz Link Zgłoś
koaa Re: ide na randke!!!! 07.09.03, 22:57 Loko ma racje mozesz trafić na jakiegos głupka lepiej umów się ze mną:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meee Re: uważaj na wampiry, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.03, 23:01 jeśli masz okres :) Odpowiedz Link Zgłoś
goossia Re: ide na randke!!!! 08.09.03, 03:16 A wlasnie, ze bylo ok! Zobaczymy, czy bedzie dalsza czesc..... Ale jesli rozmawialismy przez 3,5 godziny...... Odpowiedz Link Zgłoś
niuniek6 Re: ide na randke!!!! 08.09.03, 07:23 > A wlasnie, ze bylo ok! Zobaczymy, czy bedzie dalsza czesc..... Ale jesli > rozmawialismy przez 3,5 godziny...... 3,5 godziny rozmawainia ???? jak mozna tyle??? Ja to zawsze juz po pol godziny zawsze robie podchody :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś