forumowicz_pospolity 17.04.08, 18:54 na którego z tych dwóch patrzycie pozytywniej?:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eluch_a Re: Alain Delon czy Brad Pitt? 17.04.08, 18:56 Na Keanu Reevesa. Nigdy nie rozmiałam powszechnych zachwytów nad Bradem Pittem. A Delon... też niezbyt. Na pewno jednak patrzę na niego pozytywniej niż na Pitta :) Odpowiedz Link Zgłoś
moni2000 Re: Alain Delon czy Brad Pitt? 17.04.08, 18:57 Na jednego i na drugiego... Chociaż Delon to (był) niepoprawny podrywacz a Pitt ostatnio wcielenie męża i ojca doskonałego. I jak on wygląda mimo czterech dych na karku! forumowicz_pospolity napisał: > na którego z tych dwóch patrzycie pozytywniej?:) Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: Alain Delon czy Brad Pitt? 17.04.08, 18:59 Właśnie ja mam wrażenie, że Pitt się bardzo brzydko starzeje. Coraz bardziej neandertalczyka przypomina (szczęka!) Odpowiedz Link Zgłoś
moni2000 Re: Alain Delon czy Brad Pitt? 17.04.08, 19:01 Ch.olera to muszę zobaczyć jakieś "świeże" fotki, widać nie jestem na bieżąco. Sean Connery, ten to się super starzeje... eluch_a napisała: > Właśnie ja mam wrażenie, że Pitt się bardzo brzydko starzeje. Coraz > bardziej neandertalczyka przypomina (szczęka!) Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: Alain Delon czy Brad Pitt? 17.04.08, 18:59 Zgadzam się, z tych dwóch najlepszy jest Keanu Reeves. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: Alain Delon czy Brad Pitt? 17.04.08, 19:01 A ja myślałam, że będę oryginalna. A tu nie... Ale przynajmniej pierwsza byłam :) Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: Alain Delon czy Brad Pitt? 17.04.08, 19:05 Byłaś oryginalna. Moja odpowiedź została zainspirowana poprzednimi. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Alain Delon czy Brad Pitt? 17.04.08, 19:02 A jeszcze w filmie "Speed"... mrrrau! Takiego Sąsiada mieć... ;D Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: Alain Delon czy Brad Pitt? 17.04.08, 19:06 Ale ostatnio sie postarzał. Sąsiad tak, ale taki jak Keanu sprzed 10 lat. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: !!!!!!!!!!! 17.04.08, 19:29 Rany! Jakby się uprzeć to mógłby być moim ojcem!!! (to mówiąc upadła bez życia na podłogę) Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: !!!!!!!!!!! 17.04.08, 19:39 Moim też i to nawet nie na upartego... Myślałam, że ma max 30 i coś. Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: Alain Delon czy Brad Pitt? 17.04.08, 19:10 Kochana, wiem, że dziś trudno w to uwierzyć, ale my też nie zawsze będziemy takie śliczne jak teraz :) Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: Alain Delon czy Brad Pitt? 17.04.08, 19:08 No, w tej kamizelce takiej czarnej... Dla niego nawet utknęłabym w windzie, pomimo że mój największy lęk ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Alain Delon czy Brad Pitt? 17.04.08, 19:08 Ja bym się porwać dał, byle później leżał na mnie w tym pociągu ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
moni2000 Re: Alain Delon czy Brad Pitt? 17.04.08, 19:03 Widziałam ostatnio zajawki jakiegoś nowego filmu z KR. Oj, ząb czasu widać niestety. A szkoda by było bo facet mniam kitek_maly napisała: > > Keanu rules. ;-) > Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: Alain Delon czy Brad Pitt? 17.04.08, 19:09 O, akurat! Chcesz mi dokuczyć, bo ja Brada Pitta przezwałam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
moni2000 Re: Alain Delon czy Brad Pitt? 17.04.08, 19:13 Co Ty Keanu to mój idol. Ja go uwielbiam we wcieleniu z Matrixa. Ale Speed też . eluch_a napisała: > O, akurat! Chcesz mi dokuczyć, bo ja Brada Pitta przezwałam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kadfael Re: Alain Delon czy Brad Pitt? 17.04.08, 19:01 Na Belmonda:P Taki fajny brzydal z zabójczym usmiechem. PS. Oczywiście Belmonda sprzed lat Odpowiedz Link Zgłoś
moni2000 A jak się nazywa... 17.04.08, 19:34 ten polski aktor, którego gazety nazywały "polskim Bradem Pittem". Ktoś kojarzy? Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: A jak się nazywa... 17.04.08, 19:38 Tak. Maciej - nobody's-perfect-but-me - Zakościelny. Odpowiedz Link Zgłoś
moni2000 Re: A jak się nazywa... 17.04.08, 19:40 Trochę nie szołbiznesowe nazwisko :-) eluch_a napisała: > Tak. Maciej - nobody's-perfect-but-me - Zakościelny. Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: A jak się nazywa... 17.04.08, 19:45 Ja właśnie z przerażeniem wpatruję się w to nazwisko, gdyż dostrzegłam pewną paralelę między nim a nazwiskiem M., tej gnidy zakichanej. Imię to samo, a nazwisko też na -ny się kańcza. Odpowiedz Link Zgłoś
dita.von.teese Re: A jak się nazywa... 17.04.08, 19:42 na Zakoscielnego mam alergie. Z dwoch podanych to Daniel Day Lewis np.;) ale juz sie posunal;] Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: A jak się nazywa... 17.04.08, 19:51 A ja kiedyś uległam propagandzie, wtedy, gdy Zakościelny dopiero wkraczał na okładki czasopism. Czytałam z nim wywiady i mnie zachwycił. A potem obejrzałam wywiad w telewizji i pomyślałam: "Rany, co za palant...". Odpowiedz Link Zgłoś
eleni80 Re: Alain Delon czy Brad Pitt? 17.04.08, 19:43 na Brada Pitta ;) zwłaszcza w Fight Club :] Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Alain Delon czy Brad Pitt? 17.04.08, 19:44 ale dales wybor:-) Brad Pitt zdecydowanie - przede wszystkim jest mlody(stosunkowo) Alain Delon to moglby byc moim dziadkiem raczej ale gdy byl mlody to robil wrazenie, przystojny, no i Francuz:-) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Alain Delon czy Brad Pitt? 17.04.08, 19:46 mallina napisała: > ale dales wybor:-) > Brad Pitt zdecydowanie - przede wszystkim jest mlody(stosunkowo) > Alain Delon to moglby byc moim dziadkiem raczej > oczywiscie na Delona w tym kontekscie nalezy patrzec przez filtr czasowy i porówania dokonywać zbliżając do siebie wiek obu gościuff:) > ale gdy byl mlody to robil wrazenie, przystojny, no i Francuz:-) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Reevesa drogie panie... 17.04.08, 19:50 to widziałem w jakims tabloidzie przy okazji jakichs jego kłopotów wygladał jak wymięty narkoman-kloszard trzeciego sortu niestety Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: Reevesa drogie panie... 17.04.08, 19:52 Ach tam, miał zły dzień może... Zresztą ja też tak wyglądam po weekendzie. Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Reevesa drogie panie... 17.04.08, 19:54 eluch_a napisała: > Ach tam, miał zły dzień może... > Zresztą ja też tak wyglądam po weekendzie. dobrze, to juz nie musisz dawac fotki;) Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: Reevesa drogie panie... 17.04.08, 19:59 Już dałam. Wszyscy przeżyli, acz nie przeczę, że nic gorszego już ich w życiu nie spotka. Chociaż Amy Winehouse to ja nie jestem... Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Reevesa drogie panie... 17.04.08, 19:55 Ty w każdej sekundzie życia jesteś pachnący i odprasowany ;D Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Reevesa drogie panie... 17.04.08, 19:57 mini_kks napisała: > Ty w każdej sekundzie życia jesteś pachnący i odprasowany ;D do mnie nie wzdycha 89 procent lasek na kuli ziemskiej:) a poza tym jak ide po miescie to staram sie wygladać lepiej niż Reeves na tej focie;) Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: Reevesa drogie panie... 17.04.08, 20:00 I co? I dalej nie wzdycha 89% lasek, które cię mijają... Ech, przechlapane masz, biedaku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Reevesa drogie panie... 17.04.08, 20:01 eluch_a napisała: > I co? I dalej nie wzdycha 89% lasek, które cię mijają... Ech, > przechlapane masz, biedaku ;) przechlapane to bym miał jakby wzdychały na(babko):) Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Reevesa drogie panie... 17.04.08, 20:00 forumowicz_pospolity napisał: > do mnie nie wzdycha 89 procent lasek na kuli ziemskiej:) Tu Cię boli! :D > a poza tym jak ide po miescie to staram sie wygladać lepiej niż > Reeves na tej focie;) No widzisz, a on nie musi się starać, on po prostu to MA :D Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Reevesa drogie panie... 17.04.08, 20:03 mini_kks napisała: > forumowicz_pospolity napisał: > > do mnie nie wzdycha 89 procent lasek na kuli ziemskiej:) > > Tu Cię boli! :D nie, pod kolanem bo mnie kopnięto podczas meczu:) > > > a poza tym jak ide po miescie to staram sie wygladać lepiej niż > > Reeves na tej focie;) > > No widzisz, a on nie musi się starać, on po prostu to MA :D on to ma on to ma wąchacza kleju dziarskie empluła :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Reevesa drogie panie... 17.04.08, 20:05 forumowicz_pospolity napisał: > nie, pod kolanem bo mnie kopnięto podczas meczu:) To po co włazisz piłkarzom pod korki? :P > on to ma on to ma > wąchacza kleju dziarskie empluła Gdyby tak się wyglądało od wąchania kleju, śmiem twierdzić, że większość kobiet na tym Forum zrobiłaby zrzutkę na kleje dla facetów :D Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Reevesa drogie panie... 17.04.08, 20:09 mini_kks napisała: > forumowicz_pospolity napisał: > > > nie, pod kolanem bo mnie kopnięto podczas meczu:) > To po co włazisz piłkarzom pod korki? :P jakie tam korki? z halówki mnie przywalił jakis jeden ciul:) > > > on to ma on to ma > > wąchacza kleju dziarskie empluła > Gdyby tak się wyglądało od wąchania kleju, śmiem twierdzić, że większość kobiet > na tym Forum zrobiłaby zrzutkę na kleje dla facetów :D ja nie mówie ze w filmie "Speed" czy w "Draculi" wygladal jak wąchacz kleju tylko w tym tabloidzie, tabloidzie, tabloidzie.......(tabloidzie) Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Reevesa drogie panie... 17.04.08, 20:15 forumowicz_pospolity napisał: > jakie tam korki? > z halówki mnie przywalił jakis jeden ciul:) Pod halówki też nie wolno ;) > ja nie mówie ze w filmie "Speed" czy w "Draculi" wygladal jak wąchacz kleju tylko w tym tabloidzie, tabloidzie, tabloidzie.......(tabloidzie) W tabloidzie, nie tabloidzie, podtrzymuję, co napisałam ;D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Alain Delon czy Brad Pitt? 17.04.08, 19:54 Zależy od roli. Wątpię, czy młody Delon zagrałby tak fantastiko np. w "12 małpach" czy "Fight Club". O, a dziś "Rocco i jego bracia" w TV... Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Alain Delon czy Brad Pitt? 17.04.08, 19:54 funny_game napisała: > Zależy od roli. Wątpię, czy młody Delon zagrałby tak fantastiko np. w "12 > małpach" czy "Fight Club". > O, a dziś "Rocco i jego bracia" w TV... > tvp kultura zreszto młoooody Delon (1960) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Alain Delon czy Brad Pitt? 17.04.08, 19:58 Młooooody :D Inne mają chłopaki empluła, ale obaj mają coś w sobie, nie trza z widłami podchodzić :) Odpowiedz Link Zgłoś