skitelsowa 18.04.08, 17:23 i nie dosc ze cala klatke zasrodzila to jeszcze smierdzi mi w domu.Jakimis mikro kanałami sie smrod wdarl i nadala wdziera. Okna nie otwrze bo caly smrod z jej okna wleci do mnie. sasiedzi-nie gotujcie bigosu na boga!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
taki_s_obie Re: sasiadka robi bigos 18.04.08, 17:26 jak sama nie gotujesz do do kogo ma glodny maz chodzic na bigos? nie da ci ojciec, nie da ci matka to co moze dac ci sasiadka!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
skitelsowa Re: sasiadka robi bigos 18.04.08, 17:28 zdechlego szczura w garze to nawet chyba na wsi nie gotuja...bo tak to smierdzi.jak szczurza potrawka w gownie a nie jak bigos. Odpowiedz Link Zgłoś
taki_s_obie Re: sasiadka robi bigos 18.04.08, 17:30 skitelsowa napisała: > zdechlego szczura w garze to nawet chyba na wsi nie gotuja...bo tak to > smierdzi.jak szczurza potrawka w gownie a nie jak bigos. czyzbys juz kiedys gotowala szczura w gownie, ze tak dokladnie wiesz? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
skitelsowa Re: sasiadka robi bigos 18.04.08, 17:31 nie..ale laczac ale zapach gowna znam.mniemam ze ty tez czasami do kibla pedzisz i tez wiesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
taki_s_obie Re: sasiadka robi bigos 18.04.08, 17:34 skitelsowa napisała: > nie..ale laczac ale zapach gowna znam.mniemam ze ty tez czasami do kibla pedzis > z > i tez wiesz:) ale to dopiero PO BIGOSIE a nie przed :DDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
skitelsowa Re: sasiadka robi bigos 18.04.08, 17:36 po TYM bigosie to to kupsko bedzie chyba radioaktywne Odpowiedz Link Zgłoś
taki_s_obie Re: sasiadka robi bigos 18.04.08, 17:39 skitelsowa napisała: > po TYM bigosie to to kupsko bedzie chyba radioaktywne no to i masz rozwiazanie dlaczego gotuje - g... bedzie swiecic i oszczedza na pradzie. :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiek1042 Re: sasiadka robi bigos 18.04.08, 17:37 no to bigos.... a mówią ,że kapusta nie śmierdzi :D Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: sasiadka robi bigos 18.04.08, 17:31 Widocznie twoje drzwi przepuszczają selektywnie nuty zapachowe. Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: sasiadka robi bigos 18.04.08, 17:31 > zdechlego szczura w garze to nawet chyba na wsi nie gotuja...bo tak to > smierdzi.jak szczurza potrawka w gownie a nie jak bigos. To skąd wiesz, że to jest bigos a nie np najnowsza potrawa z programu Makłowicza. Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: sasiadka robi bigos 18.04.08, 17:29 Tak to jest jak ludzie nie instalują wyciągów w kuchni. Ale ci co instalują to pewnie nie jedzą bigosu bo to taka więcej klasa średnia, oni raczej susi wpie..ją. Odpowiedz Link Zgłoś
skitelsowa Re: zraruj i wyslij 18.04.08, 17:33 jak to nie bogos tak wali to nie wiem co...i wole nie wiedziec.:) Odpowiedz Link Zgłoś
aerator Re: sasiadka robi bigos 18.04.08, 17:32 skitelsowa napisała: > > sasiedzi-nie gotujcie bigosu na boga!!! Przecież to specjalność polska. Jesteśmy z tego znani w Europie.:) Może kapuśniak na niedzielę gotują? Albo kapucha do schabowego. A co Ty gotujesz? :D Odpowiedz Link Zgłoś
skitelsowa Re: sasiadka robi bigos 18.04.08, 17:34 ja wyjatkow nic bo ide na wyzere w weekend:). Odpowiedz Link Zgłoś
aerator Re: sasiadka robi bigos 18.04.08, 17:43 skitelsowa napisała: > ja wyjatkow nic bo ide na wyzere w weekend:). Dostawiona pizza też potrafi zaśmierdzieć :) Odpowiedz Link Zgłoś
skitelsowa Re: sasiadka robi bigos 18.04.08, 17:44 Smrod smrodowi nie rowny.Ja tam smrod pizzy lubie. Jak ktos nie wierzy to zapraszam.Obstawiam ze cuchnie juz z ulicy ta sraka. Odpowiedz Link Zgłoś
aerator Re: sasiadka robi bigos 18.04.08, 18:02 skitelsowa napisała: > Smrod smrodowi nie rowny.Ja tam smrod pizzy lubie. > Jak ktos nie wierzy to zapraszam.Obstawiam ze cuchnie juz z ulicy ta sraka. Gdzie zalecasz przejść na drugą stronę? Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d ja uwazam, ze 18.04.08, 17:37 ten gosc wyglada lepiej niz przecietny facet na ulicy w PL. przynajmnej tak z moich obserwacji. Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d Re: ja uwazam, ze 18.04.08, 17:38 camel_3d napisał: > ten gosc wyglada lepiej niz przecietny facet na ulicy w PL. > przynajmnej tak z moich obserwacji. hmm..ciekawe czemu to sie tu ukazalo..a nie w watku barbapapy.. Odpowiedz Link Zgłoś
aerator Re: sasiadka robi bigos 18.04.08, 17:45 skitelsowa napisała: > > sasiedzi-nie gotujcie bigosu na boga!!! uszczelnijcie drzwi wejściowe i poprawcie cug :)) Odpowiedz Link Zgłoś
fajnaret sasiadka robi bigos 18.04.08, 19:02 U mnie wcoraj sasiadka gotowała tez bigos. Smród az się niedobrze robi i jak sobie pomysle. Nie wiem kto tą kapuste kisił i gdzie ja przechowywał. Nie powiem, ze nie lubie bigosu. Ja kiedy gotuje u siebie bigos to az chce sie jesc. Przyjemny zapach. Kiedy czestuję gosci swoją kapusta to musze ja szybko przyrzadzic bo zjedza bez dodatkow i przypraw. Z marchewką, kminkiem i zielem. Odpowiedz Link Zgłoś
skitelsowa Re: sasiadka robi bigos 18.04.08, 19:17 o i to rozumiem.przeprowadz sie kolo mnie:)prosze. Odpowiedz Link Zgłoś