bertrada 21.04.08, 22:18 Wpisujcie najbardziej odjechane i absurdalne nicki z jakimi kiedykolwiek się spotkaliście. ;D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bertrada Re: Najbardziej odjechane nicki ;D 21.04.08, 22:26 Moje typy to psi_oddech i free.bzyyk Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Najbardziej odjechane nicki ;D 21.04.08, 22:30 > psi_oddech O fuuu, przypomniałaś mi o tym. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
psi_oddech Re: Najbardziej odjechane nicki ;D 21.04.08, 22:30 bertrada napisała: > Moje typy to psi_oddech i free.bzyyk ha ha ha ha ktoś mnie wzywa? Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: Najbardziej odjechane nicki ;D 21.04.08, 22:33 Jesteś jednym z faworytów plebiscytu. Wypadałoby być obecnym. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
psi_oddech Re: Najbardziej odjechane nicki ;D 21.04.08, 22:42 bertrada napisała: > Jesteś jednym z faworytów plebiscytu. Wypadałoby być obecnym. ;P Globalny. Zawsze obecny, jednocześnie u miliarda ludzi. :) Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Najbardziej odjechane nicki ;D 21.04.08, 22:42 bertrada napisała: > Moje typy to psi_oddech i free.bzyyk Ja tam free.bzyka lubię. Tylko nie wiem, skąd ona jest. :D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Najbardziej odjechane nicki ;D 21.04.08, 22:27 Widziałam gdzieś: luksusowy.yacht namorzyn.niezyt.krtani Oba z MP :) Brakuje tylko do trójkąta john.dwie.szopy.jackson :D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Najbardziej odjechane nicki ;D 21.04.08, 22:28 zdegrengolowany_mizogin też ładne i urocze :) Odpowiedz Link Zgłoś
a.part Re: Najbardziej odjechane nicki ;D 21.04.08, 22:35 coś z siurami ale pełnej nazwy nie pamietam :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Najbardziej odjechane nicki ;D 21.04.08, 22:39 cham i prostak mondry i pszystojny psygalnij klopka kasia21 ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: Najbardziej odjechane nicki ;D 21.04.08, 22:45 No i oczywiście ksieni_smutnego_pierdofonu. Jak mogłam pominąć? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
zoofka Re: Najbardziej odjechane nicki ;D 21.04.08, 23:06 dla mnie ksieni_smutnego_pierdofonu jest numerem jeden. Dużo razy zastanawiałam się nad genezą tego nicku, ale jakoś nie mam odwagi zapytać właścicielkę o to :) Odpowiedz Link Zgłoś
ksieni_smutnego_pierdofonu Re: Najbardziej odjechane nicki ;D 22.04.08, 00:01 wyjdę naprzeciwko twym oczekiwaniom - ksieni z etceterą pochodzi z prozy witkacego :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bucky.katt Re: Najbardziej odjechane nicki ;D 22.04.08, 10:51 > a pierdofon? ...to już element osobisty nazwy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ksieni_smutnego_pierdofonu Re: Najbardziej odjechane nicki ;D 22.04.08, 14:50 pierdofon jest częścią etcetery, jako zostało rzeczone :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zoofka Re: Najbardziej odjechane nicki ;D 22.04.08, 11:15 wyszło na to, żem nieoczytana :) dziękuję za wyjście naprzeciwko mym oczekiwaniom :) Odpowiedz Link Zgłoś
ksieni_smutnego_pierdofonu Re: Najbardziej odjechane nicki ;D 22.04.08, 14:49 nie wyciągaj depresyjnych wniosków niesłusznych :-) ja zawsze naprzeciwko chętnie wychodzę ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pierdze_i_smierdze Re: Najbardziej odjechane nicki ;D 21.04.08, 22:51 znowuwzyciuminiewyszlo Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Najbardziej odjechane nicki ;D 23.04.08, 13:55 a moze to byl buj_w_chutach? Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Najbardziej odjechane nicki ;D 21.04.08, 23:40 A ja wiem kto Ty. :-PP Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Najbardziej odjechane nicki ;D 21.04.08, 23:47 kitek_maly napisała: > > A ja wiem kto Ty. :-PP > czyzby matka założycielka?:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Najbardziej odjechane nicki ;D 21.04.08, 23:57 Nic nie powiem, nic nie powiem. :-P Odpowiedz Link Zgłoś
elektrokapusciocha Re: Najbardziej odjechane nicki ;D 21.04.08, 23:50 To miło, wszak nie każdy wie jak działa jamniczek... :) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Najbardziej odjechane nicki ;D 21.04.08, 23:56 > To miło, wszak nie każdy wie jak działa jamniczek... :) Uuuu, zgubiłaś mnie. ;-) A powiem Ci, że się troszkę zdziwiłam byłam, jak zajrzałam do wizytówki. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Najbardziej odjechane nicki ;D 22.04.08, 00:05 Tajemnica służbowa. :-PP Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Najbardziej odjechane nicki ;D 22.04.08, 00:08 z pracy? dawaj kitek,podymajmy sie wirtualnie,niech kolerzanka ma ubaw Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Najbardziej odjechane nicki ;D 22.04.08, 00:20 Ale ja nie mam ochoty z Tobą. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Najbardziej odjechane nicki ;D 22.04.08, 00:22 tu nie chodzi o ochote tylko ubaw pokaz cycuszki Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Najbardziej odjechane nicki ;D 22.04.08, 00:24 Ale bez ochoty żadnego ubawu z tego nie będę miała. :-P Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Najbardziej odjechane nicki ;D 22.04.08, 00:28 Nie wiem, ale Ty wyszedłeś z propozycją. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Najbardziej odjechane nicki ;D 22.04.08, 00:35 nie potrafisz sie bawic smęt Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Najbardziej odjechane nicki ;D 22.04.08, 00:41 Bo ja ni w ząb zabawna nie jestem. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
portobello_belle Re: Najbardziej odjechane nicki ;D 22.04.08, 10:21 Kitek, touche! Zgadlas, elektrokapusciocha to moje alter ego ;) Zapomnialam na smierc o wizytowce i o tym, ze Ty WIESZ! :) (a tak naprawde to elektrokapusciocha byla najpierw, potem wymyslilam portobello i elektro. poszla w odstawke. Ale w tak zacnym watku musiala sie przypomniec, przypominajac przy okazji mi, jakim jest fajnym nickiem. Moze do niego jeszcze powroce jak mi sie ten znudzi:) Wiecej nickow nie pamietam, za wszystkie serdecznie zaluje... ;D Aha, ciekawych genezy nicka elektrokapusciocha odsylam do youtube, szukac filmu "Jak dziala jamniczek" Juliana Antonisza. Uwaga - silnie psychodeliczne :) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Najbardziej odjechane nicki ;D 21.04.08, 23:59 elektrokapusciocha napisała: > Mój ;D masz niezle puł twarzy aczkolwiek dziasla wieksze nirz zemby Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Najbardziej odjechane nicki ;D 21.04.08, 23:45 najbardziej "odjechany" byłby chyba pan_samochodzik a najlepiej w wersji czeskiej: pan_autko :) Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: Najbardziej odjechane nicki ;D 22.04.08, 00:16 Dla mnie jednak na zawsze...."palacz zwłok". Kocham człowieka! Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Najbardziej odjechane nicki ;D 22.04.08, 00:22 > Dla mnie jednak na zawsze...."palacz zwłok". Jej, aż mi ciarki przeszły po plecach. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Najbardziej odjechane nicki ;D 22.04.08, 00:16 zrobiłem resercz w jednym wątku na wiadomosciach, kłebowisko debilizmu ale i kreatywnosci nikowej lucyfer we wlasnej osobie cyberbatat kac moralny przyczajony mason ukryty żyd Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Najbardziej odjechane nicki ;D 22.04.08, 00:21 > przyczajony mason ukryty żyd O ja pierdzielę. :-DD Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: Najbardziej odjechane nicki ;D 22.04.08, 00:22 > przyczajony mason ukryty żyd - to przyznasz brzmi świetnie!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kanapony kawalchuja 22.04.08, 10:33 natknęłam się, chyba wczoraj, na takowego pana ale mimo, iż kawalchuja - całkiem sensowny mi się wydał po dwóch postach mam nadzieję, że po kolejnych dwóch nie zmieni się na całkovitychuj Odpowiedz Link Zgłoś
errare_humanum_est Re: Najbardziej odjechane nicki ;D 22.04.08, 10:56 To mi przypomina cycat z bash.org.pl bash.org.pl/5392/ :-) * plejstocen has joined #sticker <valdik> boshe... skad ludzie takie nicki biora? <valdik> z wyprzedazy w "smiesznych rzeczach"??? * waniliowa_mysz has joined #sticker <plejstocen> lol <valdik> nastepny?! <valdik> moze zrobimy konkurs kto mial najdebilniejszego nicka w tym kwartale * but_w_pologu has joined #sticker <valdik> O_O <valdik> ok, poddaje sie. zapomnijcie ze cos mowilem... <plejstocen> ROTFL!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
martucha90 Re: Najbardziej odjechane nicki ;D 22.04.08, 11:52 ogolone_jajka [taki antyklerykalny gość, jak zapodacie temat typu "chrzczę, chociaż nie chcę", to się na pewno pojawi, ma jakąś wyszukiwarkę czy co do takich wątków, zjawia się na nich, choć przedtem nigdy nie bywał] Odpowiedz Link Zgłoś
selica Re: Najbardziej odjechane nicki ;D 22.04.08, 14:56 Gdzieś widziałam obrobka_skrawaniem, w ogóle na FH kiedyś chyba był podobny wątek, muszę pogrzebać. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Najbardziej odjechane nicki ;D 22.04.08, 15:00 obrobka_skrawaniem to kobita. Bardzo sympatyczne wierszyki romantyczne acz dychotomiczne miałam okazje onegdaj wymieniać z ową niewiastą :) Odpowiedz Link Zgłoś
selica Re: Najbardziej odjechane nicki ;D 22.04.08, 15:00 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=384&w=12117058&s=0 prącie bardzo :) Odpowiedz Link Zgłoś
p.o.suwak Re: Najbardziej odjechane nicki ;D 22.04.08, 19:37 selica napisała: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=384&w=12117058&s=0 > prącie bardzo :) > Głęboko pogrzebałaś :) Odpowiedz Link Zgłoś
oxy_gen_86 Re: Najbardziej odjechane nicki ;D 22.04.08, 19:51 kiedys na humorum byl taki watek :)))) mozna sie niezle usmiac;) wracajac do pyt - wiec ktos co sie dzieje z piecykiem_gazowym?:) Odpowiedz Link Zgłoś
markus.kembi Re: Najbardziej odjechane nicki ;D 22.04.08, 20:15 lechujarek, szybki_wytrysk, kochanek_dorna, ogolone_jajka, a niedawno natknąłem się na nick praca.w.burdelu :-D A z tego forum najbardziej mi wpadła w oko bardzo.grzeczna.dziewczynka ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: Najbardziej odjechane nicki ;D 22.04.08, 20:18 Jajka królują/królowały na FSpołeczeństwo. Zawsze czytałam jego posty z ... obrzydzeniem - wszystko miałam w 3-cim żołądku :/ Na kochanka_dorna tez zwróciłam uwagę. A mój typ to kseni_smutnego_pierdofonu (ale to już było) :) Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: Najbardziej odjechane nicki ;D 22.04.08, 21:29 <szeptem> Teraz doszedł jakiś nowy: nickuje się "pie.." - mój najświeższy typ. amen ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: Najbardziej odjechane nicki ;D 22.04.08, 21:30 > Teraz doszedł jakiś nowy: nickuje się "pie.." kuwa, nooo wycieli mi "rdole" :D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Zauważyłam nowy, uroczy nick! 23.04.08, 12:56 piedrole No nijak tego tak nie mogę wymówić :D Odpowiedz Link Zgłoś
portobello_belle Re: Zauważyłam nowy, uroczy nick! 23.04.08, 13:11 haha, wysmienity :) Mnie sie jeszcze podoba kretynofil, ale to z innego forum raczej. Odpowiedz Link Zgłoś