lillyannn 03.05.08, 15:32 Co sadziecie o urodzie Anety? Czy wg Was slusznie zdobyla tylul Miss World? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
poecia1 Re: Aneta Kręglicka 03.05.08, 15:34 Ja to w ogóle nie widzę sensu i potrzeby organizowania, więc i tym bardziej oglądania tych wyborów miss. I to nudne i jakoś sztuczne napompowane, a dziewczyny i tak wszystkie ładne. Odpowiedz Link Zgłoś
lillyannn Re: Aneta Kręglicka 03.05.08, 15:37 Bo wg mnie ten wybor byl troche podejrzany. Nie twierdze, ze jest brzydka, ale tytul miss world?? Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Aneta Kręglicka 03.05.08, 15:40 Nie. Nie wiem czy słusznie, bo nie pamiętam jej kontrkandydatek do korony. Nie jest w moim typie. Jest za chuda a przez to ma takie wielkie oczy. Może zdobyła ten tytuł tak samo słusznie, jak Chińczyki organizację olimpiady. Odpowiedz Link Zgłoś
apfel27 Re: Aneta Kręglicka 03.05.08, 19:57 pamietam ze kiedy zostala wybrana miss world to jakies gazety zachodnie pisaly ze to sie stalo troche z powodu sytuacji politycznej w polsce. chyba mialo to byc poprawne politycznie czy cos w tym stylu;) co do jej oczu wylupiastych to ona zawsze takie miala nawet zanim sie zasuszyla jak rasowa anorektyczka. pamietam nawet ze kiedys czytalam z nia wywiad w ktorym mowila ze wizazystki musza sie ostro napracowac zeby to zatuszowac choc troche. mnie sie nie podobala i nie podoba. jest ladna ale nie piekna a obecnie zasuszona i przez to pomarszczona i obwisla na twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Aneta Kręglicka 03.05.08, 15:41 trzeba byc kompleta idiotka zeby sie tym w ogole przejmowac Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: Aneta Kręglicka 03.05.08, 16:01 Nie widzę sensu organizowania konkursów Miss, zastanawiam się, po kiego grzyba to. Nie pamiętam jak wyglądała, kiedy dostawała ten tytuł, teraz natomiast jest stanowczo za chuda. Odpowiedz Link Zgłoś
beata.1968 Re: Aneta Kręglicka 03.05.08, 17:03 nie wiem czy słusznie wygrała ale moim zdaniem pomogło jej trochę to że wtedy Polska była popularnym krajem-mam na myśli upadek komunizmu,wybory i wszystko co z tym związane.może był to taki miły gest w stronę Polaków.Uważam Anetę za piękną kobietę,ale teraz jest o wiele za chuda.kilka lat temu była super. Odpowiedz Link Zgłoś
happy_time Re: Aneta Kręglicka 03.05.08, 17:32 Szczerze mówiąc to nie wiem jak wyglądała kiedyś, jak zdobyła tytuł. Teraz też nie bardzo pamiętam jak wygląda. A czy zdobyła tytuł słusznie? Pewnie nie. Bo na jakiej zasadzie, wg jakich kryteriów jest wybierana miss? Przecież praktycznie wszystkie dziewczyny są bardzo ładne, a ta która zostaje wybrana miss nie jest przecież ładniejsza od pozostałych. Wszystko zależy od gustu. Nie jestem fanką takich konkursów. Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: Aneta Kręglicka 03.05.08, 18:16 Nie pamiętam jej konkurentek.Może były ładniejsze, może nie. Skoro wygrała widocznie się podobała.Mnie jej uroda nie podchodzi chociaż obecnie ma świetną fryzurę i styl ubierania się.Tylko jest za chuda. Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: Aneta Kręglicka 03.05.08, 19:05 Wtedy, kiedy wygrała to wyglądała nieco inaczej. Po kilku godzinach wizażu i stylizacji każdy wygląda inaczej. Z tego co pamiętam, to wyróżniała sie na tle konkurentek. Ale to raczej zasługa stylisty a nie jej urody. A wygrała raczej dlatego, że Polska była na topie i wszyscy Polacy wtedy odnosili sukcesy. Chociażby z tego powodu nie mogli wysłać na konkurs jakiegoś totalnego maszkarona. Wszechobecny marketing polityczny byłby zbyt widoczny. ;P Odpowiedz Link Zgłoś