bogo2 04.05.08, 14:28 pozwolic jej wierzyc, ze jest kochana...!!! zakochana kobieta, nigdy nie pojdzie na bok... :)! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziadek_54 Re: przepis na wiernosc kobiety, to.... 04.05.08, 14:31 Nie weryfikowac !!! .hehe. sposob sprawdzany przeze mnie przez 32 lata. Odpowiedz Link Zgłoś
brak.polskich.liter Zaklinanie rzeczywistosci 04.05.08, 14:47 Wiara, ze danie partnerce odczuc, ze jest kochana, spowoduje to, ze sie zakocha na zaboj i nigdy, przenigdy nie walnie w rogi, jest IMO przekomiczna. Takie zaklinanie rzeczywistosci. Coz, mysle, ze obszerniej mogliby sie na ten temat wypowiedziec kochankowie zon, narzeczonych i partnerek panow, ktorzy kochaja, dbaja, dopieszczaja i na ogol nie sa swiadomi posiadania poteznych ozdob rysujacych sufit. "Byc kochana" vs "byc zakochana" - w wolnej chwili mozesz sie zastanowic, co rozni te dwa pojecia. Odpowiedz Link Zgłoś
bogo2 Re: Zaklinanie rzeczywistosci 04.05.08, 15:14 czy ty nie umiesz czytac...? przeciecz napisalem , ze przepis na wiernosc kobiety, to pozwolic jej zeby wierzyla , ze jest kochana.... to nie ma nic wspolnego z dawaniem odczuc , ze jest kochana... ;) zaklinanie rzeczywistosci..? sadzac po twoim wpisie, to raczej domena venus, niz marsa... ;) brak.polskich.liter napisała: > Wiara, ze danie partnerce odczuc, ze jest kochana, spowoduje to, > ze sie zakocha na zaboj i nigdy, przenigdy nie walnie w rogi, jest > IMO przekomiczna. Takie zaklinanie rzeczywistosci.(...) Odpowiedz Link Zgłoś
brak.polskich.liter OK, sprobuje raz jeszcze 04.05.08, 23:21 jakis taki streetworkerski nastroj mnie naszedl. OK, pozwalasz damie "wierzyc, ze jest kochana". Ona chetnie wierzy, bo czemu mialaby nie wierzyc. I z ta wiara wali Cie w poroze, gdyz na horyzoncie pojawil sie akurat model atrakcyjniejszy od Ciebie, a w kazdym razie nowszy. I w zestawieniu z walorami owego gentlemana Twoja osoba przegrywa, przynajmniej chwilowo. A czasem zdarza sie i tak, ze dama ma kwestie uczuc, jakie do niej zywisz, wzglednie - parafrazujac Ciebie - pozwalasz jej wierzyc, ze zywisz - w odwloku. > zaklinanie rzeczywistosci..? sadzac po twoim wpisie, to raczej > domena venus, niz marsa... ;) Jak rozumiem, zabraklo argumentow ad rem. Odpowiedz Link Zgłoś
chooligan Re: Zaklinanie rzeczywistosci 04.05.08, 20:28 gapuchna napisała: > A co znaczy pojęcie IMO? In My Opinion Odpowiedz Link Zgłoś
facettt slloohaj , no pieknie :) 04.05.08, 21:21 brak.polskich.liter napisała: > Wiara, ze danie partnerce odczuc, ze jest kochana, spowoduje to, ze sie zakocha > na zaboj i nigdy, przenigdy nie walnie w rogi, jest IMO przekomiczna. Takie zaklinanie rzeczywistosci. Tysieczny raz sie z Toba zgadzam. I co z tego mam? :) Odpowiedz Link Zgłoś
brak.polskich.liter Re: slloohaj , no pieknie :) 04.05.08, 23:30 facettt napisał: > Tysieczny raz sie z Toba zgadzam. > I co z tego mam? :) A bo ja wiem? Moze przynajmniej na potrzeby afiliacji Ci jakos rzutuje, zawsze to jakas korzysc :) Odpowiedz Link Zgłoś
a.part Re: przepis na wiernosc kobiety, to.... 04.05.08, 15:10 kobieta mając świadomość ze jest kochana i kobieta zakochana to dwie różne sprawy Odpowiedz Link Zgłoś
bogo2 Re: przepis na wiernosc kobiety, to.... 04.05.08, 15:21 masz racje... :) pozwol wiec ,ze zmienie teze... przepis na wiernosc kobiety, to pozwolic jej wierzyc , ze jest kochana....!!! kobieta, ktora wierzy, ze jest kochana, nigdy nie pojdzie na bok..;)! a.part napisała: > kobieta mając świadomość ze jest kochana i kobieta zakochana to > dwie różne sprawy Odpowiedz Link Zgłoś
a.part Re: przepis na wiernosc kobiety, to.... 04.05.08, 15:38 myslę ze większośż meżczyzn nie zgodziłoby sie z Twą tezą wychodząc z załozenia zę kobiety puszczają kantem facetów którzy je kochają (albo wydaje im się zę je kochają) Odpowiedz Link Zgłoś
akusia_1981 a przepis na wiernego faceta.. 04.05.08, 16:13 A jaki jest przepis na wiernego faceta?? Odpowiedz Link Zgłoś
dziadek_54 Re: a przepis na wiernego faceta.. 04.05.08, 16:17 Taki sam jak na wierna kobiete!! Nigdy Go nie kontroluj :)) Odpowiedz Link Zgłoś
akusia_1981 Re: a przepis na wiernego faceta.. 04.05.08, 16:24 No to rozczaruję Cię.. nie udało się.. nie kontrolowałam i co?? zdradzał na prawo i lewo. Wię ten przepis się nie sprawdził :)) Odpowiedz Link Zgłoś
dziadek_54 Re: a przepis na wiernego faceta.. 04.05.08, 16:58 Nie !!! Gdybys nie kontrolowała to bys nie wiedziała. A nawet gdybys wiedziała, to bys nie przyjmowała do wiadomosci. Wiem co mowie! To jedyny , skuteczny sposob na "wiernosc" małzonka, :))) Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: a przepis na wiernego faceta.. 04.05.08, 20:26 > A nawet gdybys wiedziała, to bys nie przyjmowała do wiadomosci. Czasami wiedza sama przychodzi, bez kontrolowania, i wtedy trudno sobie z tym poradzić. Absolutnie nie żałuję, że kiedyś do mnie przyszła, bo ochroniło mnie to przed trwaniem w związku bardzo złym wcale nie z powodu niewierności. Ale mam nadzieję, że to się już nie zdarzy. Tym razem nie potrzebuję takiej wiedzy, nie chcę stawać w obliczu zagrożenia dla mojego związku. Mam nadzieję, że taka wiedza nigdy do mnie sama nie przyjdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
dziadek_54 Re: a przepis na wiernego faceta.. 04.05.08, 22:10 Eeelu, nigdy nie osmieliłbym sie udzielac Tobie zadnych rad :)) To była odpowiedz dla(podejrzewam) młodej i niedoswiadczonej osoby:)) Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: a przepis na wiernego faceta.. 05.05.08, 00:54 > Eeelu, nigdy nie osmieliłbym sie udzielac Tobie zadnych rad :)) To już nadmiar nieśmiałości, doprawdy, nie chciałam go powodować ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
akusia_1981 Re: a przepis na wiernego faceta.. 04.05.08, 21:12 dziadek_54 napisał: > Nie !!! > Gdybys nie kontrolowała to bys nie wiedziała. > A nawet gdybys wiedziała, to bys nie przyjmowała do wiadomosci. > Wiem co mowie! > To jedyny , skuteczny sposob na "wiernosc" małzonka, :))) Fakt szkoda ,że to "przebudzenie" przeszło tak brutalnie.. czytając w necie ...ehh :( Odpowiedz Link Zgłoś
facettt nie ma :) 04.05.08, 21:23 akusia_1981 napisała: > A jaki jest przepis na wiernego faceta?? tak jak nie ma na wierna a.part :) Odpowiedz Link Zgłoś
a.part Re: nie ma :) 04.05.08, 22:13 facettt napisał: > akusia_1981 napisała: > > > A jaki jest przepis na wiernego faceta?? > tak jak nie ma na wierna a.part :) a co to u licha ma znaczyć????? Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Re: nie ma :) 04.05.08, 22:37 a.part napisała: > a co to u licha ma znaczyć????? a to ju Twoja tajemnica :))) Odpowiedz Link Zgłoś
a.part Re: nie ma :) 04.05.08, 22:42 tajemnica??? kiepska to by była tajemnica o której wiesz TY zaskakujące zestawienie mnie z tym tematem Odpowiedz Link Zgłoś
dziadek_54 Re: przepis na wiernosc kobiety, to.... 04.05.08, 16:17 to w koncu chodzi o "puszczanie sie" , czy o puszczanie facetow kantem ?? Bo to chyba dwie zupelnie rozne rzeczywistosci !!! Zaczynam sie gubic.:( Odpowiedz Link Zgłoś
chooligan Re: przepis na wiernosc kobiety, to.... 04.05.08, 20:36 Mój przepis: musi zapylac cały dzień. Dokładac jej coraz to nowe zadania. Oczywiście jednocześnie chwalic ją, kupowac jej drobne duperele. Wysyłac 3 x SMS "KOCHAM I TESKNIE" dziennie. Odpowiedz Link Zgłoś
wacikowa Re: przepis na wiernosc kobiety, to.... 04.05.08, 23:15 Dodaj jeszcze do tego "Kobieta zaspokojona nigdy nie pójdzie na bok". Sama miłość nie wystarczy:) Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: przepis na wiernosc kobiety, to.... 04.05.08, 23:25 czy kochana czy nie ,nie ma przepisu na wierność,zarówno kobiety jak i męzczyzni zdradzają z powodów tylko sobie znanych albo i bez takowego. Nie łudz się wiec,ze Ciebie to spotkac nie moze gdy bedziesz tak udawał,ze kochasz.:) Odpowiedz Link Zgłoś
charlie_x Re: przepis na wiernosc kobiety, to.... 05.05.08, 01:19 ..stuprocentowy !! .pas cnoty..8) Odpowiedz Link Zgłoś
liberata Re: przepis na wiernosc kobiety, to.... 05.05.08, 01:31 To nie ma najmniejszego znaczenia. Kobieta może być kochana i uważać faceta za dupka. A zakochanie mija szybko. Prawdziwy przepis jest taki: Wybrać sobie wierną z natury i jej nie zdradzać. Wówczas macie szanse, ale tylko wtedy, jeśli kobieta was szanuje, a wy ją. Odpowiedz Link Zgłoś
best_gigi88 Re: przepis na wiernosc kobiety, to.... 06.05.08, 07:07 to,że jest kochana nie znaczy ,że sama kocha Odpowiedz Link Zgłoś
demonii.larua Re: przepis na wiernosc kobiety, to.... 06.05.08, 08:44 :))))))) ubawiłeś mnie :))) Odpowiedz Link Zgłoś