forumowicz_pospolity 05.05.08, 13:38 piszcie bez krępacji uwagi typu: żaden, wole Reevesa,Clooneya czy Zakoscielnego se darujcie:) no1 www.biosstars.com/e/bear/2005/DSCF0059dd.JPG no2 www.geocities.com/moviola2/peliculas/pasion_por_africa/perez.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
menk.a Re: który facet się bardziej podoba, a? 05.05.08, 14:28 To jakieś francuskie aktory?:P Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: który facet się bardziej podoba, a? 05.05.08, 14:47 menk.a napisała: > To jakieś francuskie aktory?:P tak, jeden taki bardziej współczesny amant a drugi fajniejszy w kostiumówkach Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: który facet się bardziej podoba, a? 05.05.08, 14:53 Tego drugiego znam z filmów kostiumowych. Pierwszego słabiej kojarzę.;) Czy Ty będziesz jakoś interpretował wybory?;>> Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: który facet się bardziej podoba, a? 05.05.08, 14:55 Menko droga, jak by tych wyborów Pospolity nie interpretował, to i tak ja wygram :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: który facet się bardziej podoba, a? 05.05.08, 14:57 Ale ja chcę z twarzą z tego wyjść.:D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: który facet się bardziej podoba, a? 05.05.08, 14:58 Ale nie z moją! :D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: który facet się bardziej podoba, a? 05.05.08, 15:02 Ale jeszcze nie wychodź ;) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: który facet się bardziej podoba, a? 05.05.08, 15:05 funny_game napisała: > Ale jeszcze nie wychodź ;) > A co? Na małpy polują?:P Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: który facet się bardziej podoba, a? 05.05.08, 15:06 E, chyba nie, bo już bym miała jakomś szczałę w plecach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: który facet się bardziej podoba, a? 05.05.08, 15:07 <fiuuuuuuuuu...... brdąk!> Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: który facet się bardziej podoba, a? 05.05.08, 15:14 Ineska, e tu ineska contra me?:P Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: który facet się bardziej podoba, a? 05.05.08, 15:15 o kurna, myślałam, że to jabłko :D Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: który facet się bardziej podoba, a? 05.05.08, 15:18 i.nes napisała: > o kurna, myślałam, że to jabłko :D > Znowu Ci się śniło, że jesteś Wilhelmem Tellem?:D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: który facet się bardziej podoba, a? 05.05.08, 15:25 Menka, powiedz Inesce, proszę, bo za tom szczałem się do niej nie odzywam, że: po piersze sama jest @, a @@ nie szczelajom. po drógie mam doopę jak gruszka, a nie japko. o. Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: który facet się bardziej podoba, a? 05.05.08, 21:39 Ineska, Funniasta w (_._)ie ma Twoje japka i gruszki, @ Ty jedna. :D Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: który facet się bardziej podoba, a? 05.05.08, 21:55 wredne babsztyle! idę się upić, bo mnie życie gniecie ;PP Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: który facet się bardziej podoba, a? 05.05.08, 22:00 Gdzie lezie? Ja tu mam wszystko potrzebne do upicia się. Svetle lezaky i takie tam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: który facet się bardziej podoba, a? 05.05.08, 22:16 Jeden. Z A J Ę T Y ! ! ! :D Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: który facet się bardziej podoba, a? 05.05.08, 22:21 To z czym Ty do ludzi?:D Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: który facet się bardziej podoba, a? 05.05.08, 14:57 Ma na swoim koncie (ten drugi) dość ładną rolę w Królowej Margot. Doby film!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: który facet się bardziej podoba, a? 05.05.08, 14:37 Ten drugi trochę do Ciebie podobny. ;) Pierwszy jest w moim typie jak najbardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: który facet się bardziej podoba, a? 05.05.08, 14:46 avital84 napisała: > Ten drugi trochę do Ciebie podobny. ;) > kochana dzięki!:) jakbym wyglądał tak jak Wincenty to bym miał przerób niestejziemi:) > Pierwszy jest w moim typie jak najbardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: który facet się bardziej podoba, a? 05.05.08, 14:53 Tak Cię kojarzę z nocy z fotkami. Widzisz jaki marketing Ci zrobiłam. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: który facet się bardziej podoba, a? 05.05.08, 14:42 Vincent zdecydowanie :) O, tu na ten przykład: img5.allocine.fr/acmedia/medias/nmedia/00/02/57/89/p1.jpg nadaje się do konsumpcji w całości ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: który facet się bardziej podoba, a? 05.05.08, 14:48 funny_game napisała: > Vincent zdecydowanie :) > O, tu na ten przykład: > img5.allocine.fr/acmedia/medias/nmedia/00/02/57/89/p1.jpg > nadaje się do konsumpcji w całości ;))) > no z długimi kłakami i w stroju z epoki twarzowo mu, temu ćwoku:) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: który facet się bardziej podoba, a? 05.05.08, 14:50 Najbardziej mu twarzowo w tych obcisłych białych kalesrakach :D Nie, serio, fajny jest i ma mój jeden z ulubionych typów ócz, takie rozwodnione spojrzenie... Mmmmmmmmmhmmmmmmm, oł jeeee ;) Odpowiedz Link Zgłoś
a.part Re: który facet się bardziej podoba, a? 05.05.08, 14:49 ten drugi :) choć ten nochal to jakiś nie teges :))) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes heh... też mi wybór :P 05.05.08, 14:55 Edward był fajny w "Molierze", a Wincenty mię się podobał w tym filmie, w którym morze go wyrzuca na brzeg - ktoś pamięta tytuł? Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes o, w tym, ło 05.05.08, 14:58 i.nes napisała: > w tym filmie, w którym morze go wyrzuca na brzeg www.imdb.com/title/tt0120257/ Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: o, w tym, ło 05.05.08, 15:00 Weisz jest ładniejsza, niż Perez... Trójkącik, ulala :D Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: o, w tym, ło 05.05.08, 15:01 tak, Rachela ładniejsza - zgadzam się! :) PS: cześć Gópolu, jak weekend? Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: o, w tym, ło 05.05.08, 15:04 Jeszcze nie kumię po weekendzie bazy. Dlatego taka jakaś w ogóle nie zgryźliwa jestem i nawet Weiszową pochwalić mogę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: o, w tym, ło 05.05.08, 15:05 zazdraszczam :D Mój był dupny. Niemal ze wszech miar. Tylko Scott Lynch stanął na wysokości zadania. Reszta zaryła w glebę :/ Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: o, w tym, ło 05.05.08, 15:08 Nie czytałam nic tego pana. A, zdjęć nie mam żadnych :/ Wzięłam aparat bez kart... Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: o, w tym, ło 05.05.08, 15:10 A warto, bo super pisze :) Hm... szkoda, że zdjęć nie masz. Ja to mogłam co najwyżej fotografować deszcz i pająki ;P Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: o, w tym, ło 05.05.08, 15:26 Deszcz i pająka przyczajonego przy bramie, którą pokonywałam naprocentowana też miałam :D Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: o, w tym, ło 05.05.08, 15:30 wiedziałam, że długo nie wyczymiesz z tym nieodzywaniem się ;D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: o, w tym, ło 05.05.08, 15:33 Mylcz :D Jeszcze bi wypomina niekonsekwencję, no! Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: o, w tym, ło 05.05.08, 15:33 Miało być "mi", a nie "bi", ojesu :D Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: o, w tym, ło 05.05.08, 15:35 hmmmmm... wystarczył jeden dłuższy weekend... ciekawe, ciekawe :D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: o, w tym, ło 05.05.08, 15:38 :D Mam super nową koleżankę, ale przespać to bym się z nią nie przespała :P Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: który facet się bardziej podoba, a? 05.05.08, 14:59 Nr 1 lepszy. Zresztą zawsze niedogolony brunet wygrywa. A na marginesie - ciekawa jestem, dlaczego takie są moje wybory, bo ja brunetka, to przeciwieństwo powinno mi się podobać. Odpowiedz Link Zgłoś
doloresa Re: który facet się bardziej podoba, a? 05.05.08, 15:00 Zdecydowanie i bezsprzecznie Vincent, czyli Pan numer 2 :) Ten pierwszy jakiś taki zbyt wydelikacony jak dla mnie... Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: który facet się bardziej podoba, a? 05.05.08, 15:02 doloresa napisała: > Zdecydowanie i bezsprzecznie Vincent, czyli Pan numer 2 :) > Ten pierwszy jakiś taki zbyt wydelikacony jak dla mnie... Siostro moja bliźniaczko, dawno żem Cię nie widziała. Ziemię obchodziłaś dookoła?;) Odpowiedz Link Zgłoś
doloresa Re: który facet się bardziej podoba, a? 05.05.08, 15:07 Droga moja Syjamko, żem przebywała 10 dni w górach, bez porządnego kibelka i telefonu, a o Internecie w tym miejscu mowy nie będzie pewnie przez parę najbliższych lat świetlnych ;))) Dzisiaj robota zwaliła mi się pourlopowo na głowę, więc tylko zaznaczam swą obecność i pewnie zaraz znikam. Niezmiernie się cieszę, że Cię znowu 'widzę' :)) Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: który facet się bardziej podoba, a? 05.05.08, 15:07 Zdecydowanie nr 2 ;D Odpowiedz Link Zgłoś
thelma333 Re: który facet się bardziej podoba, a? 05.05.08, 15:27 no, forumowicz, ze laski takie watki zakladaja, to sie przyzwyczailam ...;) nuda w pracy czy urlop? Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: który facet się bardziej podoba, a? 05.05.08, 17:19 thelma333 napisała: > no, forumowicz, ze laski takie watki zakladaja, to sie przyzwyczailam ...;) > nuda w pracy czy urlop? nuda lekka przejsciowa ale ja juz takich wątków pare załozyłem napędzany ciekawością poznania inteligentnych opinii - inna sprawa ze wiele ich nie było;) poza tym na forum kobieta lepiej dawac facetów do oceny - blizej jakiegos tam obiektywizmu i mniej stutenbissigkeit:) Odpowiedz Link Zgłoś
doloresa Re: który facet się bardziej podoba, a? 05.05.08, 17:25 Hej, dlaczego napisałeś, że odpowiedzi były mało inteligentne? Prosiłeś o dokonanie wyboru i to robiłyśmy. Gdybyś prosił o obszerne wyjaśnienia, mógłbyś się spodziewać innych rezultatów. A i tak zważ na to, że część z nas wyjaśnienia podała gratis ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: który facet się bardziej podoba, a? 05.05.08, 17:29 doloresa napisała: > Hej, dlaczego napisałeś, że odpowiedzi były mało inteligentne? > Prosiłeś o dokonanie wyboru i to robiłyśmy. > Gdybyś prosił o obszerne wyjaśnienia, mógłbyś się spodziewać innych > rezultatów. > A i tak zważ na to, że część z nas wyjaśnienia podała gratis ;)) kurde chyba wszystkie gratis podały, mam sie spodziewać jakichs faktur vatowskich na dniach?:) opinie są jakie są - nie miałem zamiaru nikogo urazic, tak se chlapnąłem z przymruzeniem oka Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: który facet się bardziej podoba, a? 05.05.08, 21:36 1 zwraca uwage dziwna uroda...nie najwyzszych lotow ale dziwna..cos jest przyciagajacego...masz moze lepsze zdjecia? 2 ma typowa urode ale w ladnym wykonaniu..tyle, ze typowa wiec w natloku facetow calkiem calkiem mozna go przegapic wiec uzaleznilabym wybor od czynnikow intelektualnych a nie wizualnych Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: który facet się bardziej podoba, a? 05.05.08, 21:38 1 ma lepsze czolo (2 ma zaczatki zakoli) ale za to nos psuje ... gdyby byl ciut mniejszy bylby interesujacy nietypowoscia jednym slowem..biore obu;] Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: który facet się bardziej podoba, a? 05.05.08, 21:43 zapomnialam dodtac ze czolo i usta i ksztalt policzkow przypomina mi "kogos" choc tamten byl brzydszy i nie wiem co w nim widzilam Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: który facet się bardziej podoba, a? 05.05.08, 22:01 Ten drugi się nie otwiera. Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: który facet się bardziej podoba, a? 05.05.08, 22:03 Bośmy klikaniem przekroczyli data transfer na serwerze :D Zdolniachy! Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: który facet się bardziej podoba, a? 05.05.08, 22:04 no jasne ,Ze Vincent ,Był przesliczny w Indochinach i w "kawalerze Lagerfeld" ,ma w sobie to coś ... Odpowiedz Link Zgłoś