izabellaz1 Re: w dobre ręce oddam 05.05.08, 23:05 A papiery instruktorskie masz? :D Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: w dobre ręce oddam 05.05.08, 23:42 hsirk napisał: > pewno. Pewno tak czy pewno nie?;P Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Jak... 05.05.08, 23:03 Jak każdą dobrą reklamę, promowany towar należałoby podeprzeć jakimś zdjęciem (fotoszop czyni cuda), listą zalet, albo przynajmniej kluczowyi parametrami. ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Jak... 05.05.08, 23:07 grecz napisała: > jaki ten kluczowy? tak na przyszlość ;) Ależ ja nie jestem fachowcem od reklamy, aby się tu autorytatywnie wypowiadać. :D Ja jestem tylko wolnym konsumentem, i brakuje mi pewnych informacji o promowanym artykule. :D Odpowiedz Link Zgłoś
grecz Re: Jak... 05.05.08, 23:37 to co Ciebie, jako wolnego konsumenta, zainteresowałoby? jakie cechy promowanego artykułu? Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Jak... 05.05.08, 23:54 grecz napisała: > to co Ciebie, jako wolnego konsumenta, zainteresowałoby? jakie cechy > promowanego artykułu? Ja mam wszechstronne zainteresowania, wiesz, rozumiesz... :) A jeśli mówimy o opakowaniu, to 90-60-90, a dalej, to już z górki. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Jak... 05.05.08, 23:56 grecz napisała: > zwłaszcza tej górnej...dwóch górkach ;) Nie jestem aż taki drobiazgowy. Naprawdę. :D Ale na dziś już zamykam frywolny kramik. Do napisania gdzieś, kiedyś. :) Odpowiedz Link Zgłoś
8n Re: Jak... 05.05.08, 23:57 jak bym miała 90 w biodrach to bym umarła ze smutku. Odpowiedz Link Zgłoś
samerr Re: Jak... 05.05.08, 23:37 grecz napisała: > jaki ten kluczowy? tak na przyszlość ;) wiek, obwód biustu, talii i bioder, wzrost, kolor oczu, włosów, wszystko to co na portalach randkowych się podaje :D Odpowiedz Link Zgłoś
8n Re: Jak... 05.05.08, 23:06 nie chcę się sprzedać. zakładając, że koszta reklamy wsadzamy w cenę produktu, stwierdzić należy, że towar bezcenny reklamy będzie pozbawiony. Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: w dobre ręce oddam 05.05.08, 23:06 Uważaj. Jest małe prawdopodobieństwo, że są tu jakieś dobre ręce, a wielkie, że jest wiele złych rąk. Odpowiedz Link Zgłoś
8n Re: w dobre ręce oddam 05.05.08, 23:10 och słodka naiwności. zapomniałam. będę uważać. Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: w dobre ręce oddam 05.05.08, 23:13 Jesteś bystra, więc nic Ci pewnie nie grozi. Ale uważać warto. :) Jednak życzę powodzenia, bo nigdy nie wiadomo, gdzie są dobre ręce. :) Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: w dobre ręce oddam 05.05.08, 23:15 > Jednak życzę powodzenia, bo nigdy nie wiadomo, gdzie są dobre ręce. To jak z tą grą w kamienną twarz, czy jakoś tak... :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: w dobre ręce oddam 05.05.08, 23:16 Milleniusz, ostatnio miałam dylemat. Jesteś Lwem Salonowym czy nie jesteś? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: w dobre ręce oddam 05.05.08, 23:22 avital84 napisała: > Milleniusz, ostatnio miałam dylemat. > Jesteś Lwem Salonowym czy nie jesteś? ;P Nie, nie jestem. Jedyny mój klon, to Brat Pyt, ale nie używam go, bo mi się nie chce. A Milleniuszem jestem od paru lat i tak już pewnie pozostanie, no chyba że się (znaczy "go) skompromituję. :D Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: w dobre ręce oddam 05.05.08, 23:25 A jak możesz się skompromitować? :) Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: w dobre ręce oddam 05.05.08, 23:34 avital84 napisała: > A jak możesz się skompromitować? :) Jeszcze nie wiem, ale mam duży potencjał. :DDD Poza tym, jeślibym kompromitował, to nie siebie, a to moje sieciowe jestestwo. Milleniusz jest bytem ulotnym. Bardziej ulotnym niż jego nosiciel, który sam w sobie przecież też nie jest wieczny. :) Odpowiedz Link Zgłoś
ginder7 Re: w dobre ręce oddam 06.05.08, 22:26 avital84 napisała: > Milleniusz, ostatnio miałam dylemat. > Jesteś Lwem Salonowym czy nie jesteś? ;P Wilka też pytasz, dlaczego masz takie wielkie oczy babciu, "detektywie" ? ;) Chyba nie myślisz, że Lew chciałby się tak skompromitować, przyznając się do kogoś innego ;) poza tym Wesołego miałaś zapytać, a nie Milleniusza ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lew-salonowy Re: w dobre ręce oddam 12.05.08, 13:42 Och, Avital jeszcze pamięta wujka Lwa :) Ale nie, Milleniusz to nie ja :) Miłego dnia :) Odpowiedz Link Zgłoś
8n Re: w dobre ręce oddam 05.05.08, 23:47 w zamian oczekuję, że będzie mi odrywał plastry z lewej ręki. Odpowiedz Link Zgłoś
widokzmarsa Re: w dobre ręce oddam 06.05.08, 00:01 to dobrze że przestałaś mnie kochać. Ja się boję krwi. Poza tym ja umiem kochać i kobiety się uzależniają. A to niebezpieczne dla zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
8n Re: w dobre ręce oddam 06.05.08, 20:39 kurcze, a co robisz z kobietami raz na miesiąc? usuwasz je,żeby wykrwawiały się na klatce, bo się boisz? Odpowiedz Link Zgłoś
widokzmarsa Re: w dobre ręce oddam 06.05.08, 22:37 nie, ale tamponów im nie zmieniam:) Odpowiedz Link Zgłoś
8n Re: w dobre ręce oddam 06.05.08, 23:29 jak sie odkleja plastry z ręki, to nie ma krwi. tylko włoski się wyrywają. Odpowiedz Link Zgłoś
widokzmarsa Re: w dobre ręce oddam 06.05.08, 23:54 nie lubię sprawiać bólu, nie lubię plastrów i krwi. Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: w dobre ręce oddam 05.05.08, 23:21 zeberdee24 napisał: > Ja też. Szczodrzy jesteście, że hej:) Oddajcie siebie sobie a mnie dajcie instruktora:D Odpowiedz Link Zgłoś
8n Re: w dobre ręce oddam 05.05.08, 23:23 moj isntruktor byl psychopatą. nikomu nie polecę. Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: w dobre ręce oddam 05.05.08, 23:24 Po cichutku ci mówię: najlepiej to tak samopas - bez instruktora:P Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: w dobre ręce oddam 05.05.08, 23:26 zeberdee24 napisał: > Po cichutku ci mówię: najlepiej to tak samopas - bez instruktora:P Ale ja nie mogę samopas bo nie będę miała auta dopóki nie zdam egzaminu:) A poza tym znajdź mi kamikaze co by poświęcił swoje:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: w dobre ręce oddam 05.05.08, 23:30 O na litość boską - kup malucha za 500 zł, wciśnij tam chłopa co nie gada za dużo i pojeździj po wiochach. Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: w dobre ręce oddam 05.05.08, 23:38 zeberdee24 napisał: > O na litość boską - kup malucha za 500 zł, wciśnij tam chłopa co nie gada za > dużo i pojeździj po wiochach. A potem wsiądę do porządnego auta w Wawie i zabiję się na pierwszym większym skrzyżowaniu? Nie dziękuję:) Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: w dobre ręce oddam 05.05.08, 23:53 Jeżeli umiesz panować bezstresowo nad autem jako mechanizmem, to skrzyżowanie w Warszawie albo NYC kieruje się prostymi regułami, nad którymi masz czas pomysleć, bo nie myslisz o tm że auto zgasisz. Odpowiedz Link Zgłoś
samerr Re: w dobre ręce oddam 05.05.08, 23:24 kobiece czy męskie? bo jeśli męskie, to w sieci pełno napalonych samczyków tylko uważaj, masz stałego nicka, więc łatwiutko Cię uwieść Odpowiedz Link Zgłoś
samerr Re: w dobre ręce oddam 05.05.08, 23:40 to zajrzyj w nią i sprawdź kto Cię przyjmie Odpowiedz Link Zgłoś
8n Re: w dobre ręce oddam 05.05.08, 23:43 można tylko jedną odpowiedź na rok. spieprzyłam :/ Odpowiedz Link Zgłoś
8n Re: w dobre ręce oddam 06.05.08, 00:03 poki co udaję się w kołdry obięcia. jesli uslyszysz jęk, bądź wstchnięcia to nie myśl, że wynikiem są one złości dotykanie gwałtowne się w samotności to zaspokajanie braku dobrych rąk poszedł mars spać, chyba się zląkł Odpowiedz Link Zgłoś
lew_arek Re: w dobre ręce oddam 12.05.08, 13:46 8n napisała: > siebie rence to nie wszystko :) Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk [...] 12.05.08, 17:34 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś