8n 06.05.08, 23:38 może się tak stać, że sen nas tak zaskoczy, że skończy się zawałem serca? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cala_w_kwiatkach Re: zło 06.05.08, 23:40 to przywilej danym nielicznym umrzec we snie Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: zło 06.05.08, 23:50 Tak, ale nie baw się tam laleczkami voodoo czasem. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
widokzmarsa Re: zło 06.05.08, 23:53 Ja mam takie sny że budzę się a serce mi bije jak oszalałe, trwa trochę czasu zanim się uspokoi. Często tak mam i kiedyś myślałem że skończę we śnie. Ale podobno na to trzeba zasłużyć. Odpowiedz Link Zgłoś
wawak1 Re: zło 06.05.08, 23:58 Obawiam się,że koledze śni się Unia jako wampir wysysający krew z jego nadobnej szyjki, albo śni mu sie dwutlenek węgla na Marsie, tak jak Schwarzeneggerowi w "Total Recall" :) Odpowiedz Link Zgłoś
widokzmarsa Re: zło 06.05.08, 23:59 unia wysysa na żywca, nie musi mi się śnić:) Odpowiedz Link Zgłoś
wawak1 Re: zło 07.05.08, 00:18 Chyba faktycznie mieszkasz na Marsie, póki co to my wysysamy ją na żywca. W tym i niżej podpisany. Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: zło 06.05.08, 23:59 Schwarzenegger był otoczony fajnymi laskami, więc to byłby przyjemny sen. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wawak1 Re: zło 07.05.08, 00:03 eee tam, gały mu wychodziły na wierzch, bo się dusił tym marsjańskim CO2, to był raczej koszmar ,a nie miły sen :) Odpowiedz Link Zgłoś
wawak1 Re: zło 07.05.08, 00:04 chociaż z drugiej strony, na Marsie nie było Unii, więc dla kolego to może byłby nawet całkiem miły :P Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: zło 07.05.08, 00:06 Tam z tego co pamiętam również były jakieś układy i układziki. :) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: zło 07.05.08, 00:18 A ja naprawdę nie lubię czerwonych i kiedyś nawet założyłam wątek pod takim tytułem, więc wiesz...;) I mam deja vu właśnie. Serio. Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: zło 07.05.08, 00:22 Ja Indian kocham. Podejrzewam, że w poprzednim wcieleniu byłam Indianką. Ale Indianie są żółci. :) Odpowiedz Link Zgłoś
wawak1 Re: zło 07.05.08, 00:28 No nie wiem, stawiając obok cytrynę i Indianina nie nazwał bym go żółtym :) Za dużo czytałaś Winnetou w młodości, pewnie chciałaś być Nszo-czi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: zło 07.05.08, 00:31 Zawsze utożsamiam się ze słabszymi, w takim sensie, że im sympatyzuje. :) I to raczej z tego wynika. Indianie są rasą żółtą. Chińczyk też chyba nie ma skóry w kolorze lemoniady. :) -------------------- 'netowa ladaczniczka' Odpowiedz Link Zgłoś
wawak1 Re: zło 07.05.08, 00:39 To powinnaś się utożsamiać z czerwonymi, kiepsko ostatnio stoją w sondażach. A z Indianami nie ma co sympatyzować jako ze słabszymi, odkąd są właścicielami kasyn każdy chciałby być Indianinem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: zło 07.05.08, 00:42 > Indianami nie ma co sympatyzować jako ze słabszymi, odkąd są > właścicielami kasyn każdy chciałby być Indianinem ;) Dobrze sobie radzą zważywszy na to, że wybito 97% ich populacji. Chyba, że mówisz o Hindusach, bo wiem, że oni rzeczywiście radzą sobie bardzo dobrze. > To powinnaś się utożsamiać z czerwonymi, kiepsko ostatnio stoją w >sondażach. Latami sobie na to pracowali. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wawak1 Re: zło 07.05.08, 00:48 Niewątpliwie,ale to co , nie utożsamiasz się z nimi? Przecież sama tak przed chwilą twierdziłaś? Nie, o Indianinach. Spora część kasyn w USA jest własnością Indian. Z tego co wiem na terenie rezerwatów wolno uprawiać hazard, zakazany w większości stanów. Odpowiedz Link Zgłoś
widokzmarsa Re: zło 06.05.08, 23:58 różne są warianty. Mam horrory(potwory, zabijanie etc, kiedyś byłem wampirem i zabiłem ojca we śnie). Są kryminały i sensacje - strzelanie, zabijanie - oczywiście ktoś mnie zabija. Latanie samolotem - samolot się rozbija. Oraz odchodzenie i rozstawanie z kobietami. Wszystko kolorowe, wyraźne. Coraz rzadziej umiem sobie we śnie powiedzieć że to sen i mam się obudzić. Myślę że jak zupełnie zatracę tę możliwość to wtedy właśnie umrę i się nie obudzę. Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: zło 07.05.08, 00:00 Łomatko. Totalna masakra. Nie myślałeś o jakiejś terapii? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: zło 07.05.08, 00:03 Moja mam czasem się budzi z limonami pod okiem, bo mój tata we śnie się bije, czasem kopie piłkę, więc może faceci przeżywają to bardziej intensywnie. Chociaż...ja miewam we śnie orgazmy. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: zło 06.05.08, 23:56 Ja to tylko takie sny po prochach miałam. Ale to podobno można leczyć. Walium na dobranoc i po sprawie. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
8n Re: zło 07.05.08, 21:18 dojrzewam, zaczynam badać świat, i szukać miejsc których powinnam się bać. Odpowiedz Link Zgłoś
braun_f Re: 07.05.08, 00:23 podczas gang-banga sennego moze pikawa strzelic jesli nie to przescieradlo splamione Odpowiedz Link Zgłoś