palya 12.05.08, 21:34 a przeciez do siebie nie pasują, przeciez ona go nie chciała, ku..wa przecież to mój ideał... i w swojej perfidii umówili sie ze mną na weekend.. najgorsze jest to, ze nie mam pod ręką nic słodkiego :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ginder7 Re: oj JĄ pocałował :(( 12.05.08, 21:35 czy mowa o Ridżu i Bridżet, a Ty jesteś Bruk? :D Odpowiedz Link Zgłoś
ginder7 Re: oj JĄ pocałował :(( 12.05.08, 21:38 no coś Ty! okazało się właśnie, że nie jest siostrą :D Odpowiedz Link Zgłoś
poecia1 Re: oj JĄ pocałował :(( 12.05.08, 21:44 Bridzet to na pewno córka, żona to Taylor. Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: oj JĄ pocałował :(( 12.05.08, 21:39 córka siostry męza jego kochanka - tak to było ;D Odpowiedz Link Zgłoś
ginder7 Re: oj JĄ pocałował :(( 12.05.08, 21:41 nuova napisała: > córka siostry męza jego kochanka - tak to było ;D córka męża matki, ale nie ojca i kochanki, a zarazem byłej żony :d tak to było Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: oj JĄ pocałował :(( 12.05.08, 21:43 nie, nie, to byla babka siostry kuzyna jej męża z pierwszego małżeństwa jej srtyjka :)) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: oj JĄ pocałował :(( 12.05.08, 21:41 aaa....Bruk ma nowego samca do upolowania...przleciala juz brata Ridza tego wczesniejszego, ojca wczesniejszego, swojego ziecia teraz czas na nowego brata i nowego ojca Ridza dobrze,ze sie nowi pojawili bo myslam,ze juz niedlugo bedzie musiala wziac sie za swojego syna albo Stefanie;] Odpowiedz Link Zgłoś
ginder7 Re: oj JĄ pocałował :(( 12.05.08, 21:42 :DDDDD nie no za Stefanie, bez przesady ;PP a ten syn całkiem całkiem ;P Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: oj JĄ pocałował :(( 12.05.08, 21:39 No, ku.., faceci to świnie... Masz tu czekoladkę. Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz I dlatego 12.05.08, 21:44 I dlatego nie potrafisz nawet tematu poprawnie sformułować? Obawiam się, że czekoladki nie pomogą. Odpowiedz Link Zgłoś
palya Re: I dlatego 12.05.08, 21:46 ja tu w nerwach i emocjach a Ty sie jednej literki czepiasz...:(.. no widać ze facet... Odpowiedz Link Zgłoś
ginder7 Re: I dlatego 12.05.08, 21:47 literek czepiają się tylko trolle ;) z facetami to nie ma nic wspólnego ;P Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: I dlatego 12.05.08, 21:49 ginder7 napisała: > literek czepiają się tylko trolle ;) Ty, Ginger, mi tu nie mieszaj. Normalnie się nie czepiam, ale ta jedna akurat zaburza odbiór treści. No i jest w temacie. W temacie możnaby już bardziej uważać. > z facetami to nie ma nic wspólnego ;P Trolica. :P Odpowiedz Link Zgłoś
ginder7 Re: I dlatego 12.05.08, 21:53 milleniusz napisał: > Trolica. :P Troll ;P I nie jestem Ginger tylko Ginder7, a to różnica :D A to, że jestem trolicą to wiem ;) Co gorsze wciągnęło mnie to bardziej niż forumowanie :@@@@@@@@@@ Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: I dlatego 12.05.08, 21:58 > Troll ;P I nie jestem Ginger tylko Ginder7, a to różnica :D Jaka? Ginger łatwiej mi zapamiętać. To jest jakieś imię i chyba zioło po angielsku. > A to, że jestem trolicą to wiem ;) Co gorsze wciągnęło mnie > to bardziej niż forumowanie :@@@@@@@@@@ No bo tak sobie myślę, że to jest kolejne stadium forumowej egzystencji. Przedostatnie. Ostanim jest albo całkowita abstynencja (a więc powrót do życia), albo całkowita fiksacja (co też kończy się absytencją, bo w zakładach zamkniętych internetu (chyba) nie mają). Odpowiedz Link Zgłoś
ginder7 Re: I dlatego 12.05.08, 22:04 milleniusz napisał: > Jaka? Ginger łatwiej mi zapamiętać. To jest jakieś imię i chyba zioło po angiel > sku. zioło? raczej kojarzy mi się to imię z rudą prostytutką, zresztą nick był zajęty. Tylko nie pytaj czemu takie coś mi do głowy przyszło ;P > No bo tak sobie myślę, że to jest kolejne stadium forumowej egzystencji. > Przedostatnie. Ostanim jest albo całkowita abstynencja (a więc powrót do życia) > , > albo całkowita fiksacja (co też kończy się absytencją, bo w zakładach > zamkniętych internetu (chyba) nie mają). To nie jest takie zabawne jak się to czyta po raz drugi. Ja chyba zaczynam mieć problem na poważnie. Chodziło tylko o jeden wpis pod nickiem trolla. I d.pa. Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: I dlatego 12.05.08, 22:09 ginder7 napisała: Sprawdziłem. Ginger to imbir, o tu jest: en.wikipedia.org/wiki/Ginger > Chodziło tylko o jeden wpis pod nickiem trolla. I d.pa. Zaraz, zaraz, to który troll jest Twoim klonem? Przyznaj się. :) Odpowiedz Link Zgłoś
ginder7 Re: I dlatego 12.05.08, 22:15 milleniusz napisał: > Sprawdziłem. Ginger to imbir, imbir ;) fajnie przyprawa i roślina lecznicza w jednym Mogę zatem nadać pieprzu temu forum i trochę go podleczyć przynajmniej przez kilka dni ;) > Zaraz, zaraz, to który troll jest Twoim klonem? Przyznaj się. :) Nie przyznam się, bo jest mi wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: I dlatego 12.05.08, 22:17 > > Zaraz, zaraz, to który troll jest Twoim klonem? Przyznaj się. :) > Nie przyznam się, bo jest mi wstyd. No pokaż mi swojego trolla. Może być na priwie. Mam nadzieję, że jemu (jej?) też nie nagadałem zbytnio. :D Odpowiedz Link Zgłoś
ginder7 Re: I dlatego 12.05.08, 22:21 milleniusz napisał: > No pokaż mi swojego trolla. Może być na priwie. Mam nadzieję, że jemu (jej?) te > ż > nie nagadałem zbytnio. :D Jej ;) A jest tu ktoś komu nie nagadałeś? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: I dlatego 12.05.08, 22:32 > Jej ;) A jest tu ktoś komu nie nagadałeś? ;) No nie wiem. Jak ktoś się nie odzywa, to ma jakieś szanse się przemknąć nie obrywając. :P Pokaż mi swoją trolicę, no proszę. :] Odpowiedz Link Zgłoś
ginder7 Re: I dlatego 12.05.08, 22:37 milleniusz napisał: > No nie wiem. Jak ktoś się nie odzywa, to ma jakieś szanse się przemknąć nie > obrywając. :P No tak :) A największą szansę mają osoby nie odwiedzające w ogóle forum :D > > Pokaż mi swoją trolicę, no proszę. :] no ale ginder7 to jest moja trolica :P A kim jestem ;) heh Avital podsumowała mnie, że jestem pewnie Milleniuszem i Wesołym.profanatorem i Lwem_Salonowym. Nie wiem czemu samym mężczyzn wymieniła, skoro jesteśmy na forum Kobieta ;) Spróbuj zgadnąć. Tylko nie na głos. Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: I dlatego 12.05.08, 22:42 > Spróbuj zgadnąć. Tylko nie na głos. O f*ck. Rozmawiam z trollem. To niesmaczne. :P Nie będę zgadywał. Powiedz mi tylko czy tamtą Cię lubię? :D Odpowiedz Link Zgłoś
ginder7 Re: I dlatego 12.05.08, 22:45 milleniusz napisał: > O f*ck. Rozmawiam z trollem. To niesmaczne. :P Nie będę zgadywał. Powiedz mi > tylko czy tamtą Cię lubię? :D Nie siedzę w Twojej głowie. Ale chyba już mnie nie lubisz. A po tym numerze z trollem, to już na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: I dlatego 12.05.08, 22:49 > Nie siedzę w Twojej głowie. Ale chyba już mnie nie lubisz. > A po tym numerze z trollem, to już na pewno. Nie, dlaczego. Mam tylko pewien problem z porozszczepianymi osobowościami. Wolałbym wiedzieć które osoby są jedną. Choćby ze względów optymalizacyjnych. :) Odpowiedz Link Zgłoś
ginder7 Re: I dlatego 12.05.08, 22:50 Nie jestem rozwarstwiona. ;) Piszę teraz z jednego nicka. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: I dlatego 12.05.08, 22:52 ginder7 napisała: > Nie jestem rozwarstwiona. ;) Piszę teraz z jednego nicka. ;) No ale kto jest Twoim nosicielem? :> Odpowiedz Link Zgłoś
ginder7 Re: I dlatego 12.05.08, 22:54 milleniusz napisał: > No ale kto jest Twoim nosicielem? :> No właśnie tego nie powiem na forum. To by była już totalna kompromitacja ;) Myśl, Milleniusz myśl. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: I dlatego 12.05.08, 23:00 > Myśl, Milleniusz myśl. ;P Oj nie mam siły. Napisz mi. :) Odpowiedz Link Zgłoś
ginder7 Re: I dlatego 12.05.08, 23:23 milleniusz napisał: > Oj nie mam siły. Napisz mi. :) Może ze świeżym umysłem przeczytaj cały ten wątek jeszcze raz. Jesteś jedyną osobą, która wie coś, czego nie wiedzą inni. (tak lubię zagadki) Kolorowych snów. Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: I dlatego 12.05.08, 21:47 palya napisała: > ja tu w nerwach i emocjach a Ty sie jednej literki czepiasz...:(.. > no widać ze facet... No dobra, przepraszam. Jestem nieczułym prostakiem. Wybacz. :) Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: I dlatego 12.05.08, 21:50 anna_heche napisała: > Pewnie, że widać. A faceci to świnie. I pijaki. I złodzieje. Bo każdy pijak to złodziej. :] Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: oj JĄ pocałował :(( 12.05.08, 21:49 Ja tam bym właśnie czyściła łuk, a nie szukała czekolady ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk [...] 12.05.08, 22:05 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś