Dodaj do ulubionych

pogadałabym

IP: *.vdi.pl 12.09.03, 22:41
bo nie che iść spać
Obserwuj wątek
    • melinek Tez bym pogadala, ale chce mi sie spac. ;)) nt 12.09.03, 22:43

• Gość: a Re: Tez bym pogadala, ale chce mi sie spac. ;)) n IP: *.vdi.pl 12.09.03, 22:49
        Nie lubie, jak maz pracuje w nocy... Wtedy siedze na necie godzinami
        • melinek Ktos musi czuwac, by spac mogl ktos. 12.09.03, 22:51
          Dzieki temu, ze maz pracuje,
          masz m.in. dostep do netu.
          • anulex Re: Ktos musi czuwac, by spac mogl ktos. 12.09.03, 22:54
            To sie wie - tak na logike. Ale samotnosc i tesknota wcale nie staja sie przez
            to latwiejsze.
            • Gość: a Re: Ktos musi czuwac, by spac mogl ktos. IP: *.vdi.pl 12.09.03, 22:57
              oj, tak...
            • melinek Z tym bym polimizowala tez tak na logike. ;)) 12.09.03, 23:00
              anulex napisała:
              > Ale samotnosc i tesknota wcale nie staja sie przez to latwiejsze.

Chocby dlatego, ze biorac udzial w forum nie jest sie juz tak samotnym.
              • Gość: a Re: Z tym bym polimizowala tez tak na logike. ;)) IP: *.vdi.pl 12.09.03, 23:01
                No i dlatego Was zagaduje...
                • melinek Re: Z tym bym polimizowala tez tak na logike. ;)) 12.09.03, 23:14
                  Mnie mozna bardzo latwo zagadac.
                  Teoretycznie nawet na smierc. ;))
                  Mojej matce to sie swietnie udawalo.
                  ;))
              • anulex serce nie zna logiki. stety czy niestety? :) 13.09.03, 11:04
                Masz racje, jest sie troszeczke mniej samotnym, ale to jednak kropla w morzu
                potrzeb. Ukochanego nic nie zastapi. Przynajmniej ja tak czuje :)
        • gosposia-w-ogrodzie Re: Tez bym pogadala, ale chce mi sie spac. ;)) n 12.09.03, 23:05
          Gość portalu: a napisał(a):

> Nie lubie, jak maz pracuje w nocy... Wtedy siedze na necie godzinami

Jestes pewna ze maz w pracy?
          • koaa Re: Tez bym pogadala, ale chce mi sie spac. ;)) n 12.09.03, 23:06
            Dlaczego Luiza zamieniła się w Gosposie?
            • gosposia-w-ogrodzie Re: Tez bym pogadala, ale chce mi sie spac. ;)) n 12.09.03, 23:17
              koaa napisał:

> Dlaczego Luiza zamieniła się w Gosposie?

Tak mnie ostanio nazwali na Polonii.Rzucili sie tez na mnie, bo swietowalam
              11 wrzesnia patrzac w swoje odbicie w oknie , podziwiajac swoja urode zamiast
              uzalac sie nad ofiarami WTC.Zmienilam na Gosposie, zeby Luiza nie rzucala sie
              w oczy na Polonii.
              • gosposia-w-ogrodzie a tu masz link 12.09.03, 23:22
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=44&w=7916928
                • koaa Re: a tu masz link 12.09.03, 23:29
                  Ale masz fajne rybki Twój pomysł?
          • Gość: a Re: Tez bym pogadala, ale chce mi sie spac. ;)) n IP: *.vdi.pl 12.09.03, 23:08
            Jestem pewna, bo wiem, gdzie pracuje... Niestety juz od 5 lat tak - co 4 noc w
            pracy...
            • gosposia-w-ogrodzie Re: Tez bym pogadala, ale chce mi sie spac. ;)) n 12.09.03, 23:18

> Jestem pewna, bo wiem, gdzie pracuje... Niestety juz od 5 lat tak - co 4 noc
              w
              > pracy...

Zadzwon i sprawdz.Dobrze Ci radze.
              • Gość: a Re: Tez bym pogadala, ale chce mi sie spac. ;)) n IP: *.vdi.pl 12.09.03, 23:20
                Oj, Gosposiu, wspolczuje Ci, ze masz tak malo zaufania w sobie...
                • gosposia-w-ogrodzie Re: Tez bym pogadala, ale chce mi sie spac. ;)) n 12.09.03, 23:21

> Oj, Gosposiu, wspolczuje Ci, ze masz tak malo zaufania w sobie...

Przejechalam sie i to nie jeden raz.Zostalam sama z dwojka dzieci.Tez ufalam a
                  jakze by inaczej.
                  • Gość: a. Re: Tez bym pogadala, ale chce mi sie spac. ;)) n IP: *.vdi.pl 12.09.03, 23:22
                    Przykro mi...
                    A w ogole to co robisz?
                    • gosposia-w-ogrodzie Re: Tez bym pogadala, ale chce mi sie spac. ;)) n 12.09.03, 23:26
                      Gość portalu: a. napisał(a):

> Przykro mi...
                      > A w ogole to co robisz?

Najczesciej siedze w swoim ogrodzie i haftuje , wyszywam a pozniej
                      sprzedaje.Mysle o zalozeniu wlasnej fabryki i byc moze otworze tez w
                      najblizszej przyszlosci sklep , sprzedajac swoja reczna prace.
                      • Gość: a. Re: Tez bym pogadala, ale chce mi sie spac. ;)) n IP: *.vdi.pl 12.09.03, 23:28
                        A mieszkasz w Australii? I jak Ci sie haftuje do gory nogami?;)
                        • gosposia-w-ogrodzie Re: Tez bym pogadala, ale chce mi sie spac. ;)) n 12.09.03, 23:32

> A mieszkasz w Australii? I jak Ci sie haftuje do gory nogami?;)

Lepiej niz nogami do dolu:-)
    • Gość: a. Re: pogadałabym IP: *.vdi.pl 12.09.03, 23:21
      A w ogole - to czu Wy siedziecie o tej porze na necie?
      • melinek Re: pogadałabym 12.09.03, 23:24
        Ano jak widac siedzimy. ;))
    • Gość: a. ale juz ide spac IP: *.vdi.pl 12.09.03, 23:36
      Dobranoc. jak sie obudze, to maz zaraz wroci (pracuje do 7):)
      • gosposia-w-ogrodzie Re: ale juz ide spac 12.09.03, 23:41

> Dobranoc. jak sie obudze, to maz zaraz wroci (pracuje do 7):)

Dobranoc
    • Gość: orthodox ekologicznie i etycznie IP: *.vdi.pl 12.09.03, 23:41
      zobacz www.lmm.pl
      Moze Ci sie przyda, a jak nie, to przynajniej zobaczysz, jakie ktos ma poglady
    • melinek_mel Czy nastepnym razem anonimko 13.09.03, 20:39
      bedziesz dopiero za trzy dni?
      • Gość: szarak1 Aha ,jak mąż znowu będzie miałe trzecia zmianę n/t IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.09.03, 20:45
        • Gość: anonimka Re: Aha ,jak mąż znowu będzie miałe trzecia zmian IP: *.vdi.pl 14.09.03, 10:51
          hej
          Jestem i dzis:-) Zaraz z Mężem idziemy do kościoła, a teraz on klei modelik, a
          ja drukuje moja genialna prace zaliczeniowa.
          W najblizszych dniach mnie nie bezie, bo mam clay tydzie wazne seminarium, od
          rana do wieczora, wiec jak juz bede w domu, to chce spedzac czas z Mezem, a nie
          z kompem.
          Ale poki co - chetnie zawsze pogadam.
          Pozdrowienia!
          A.
          • Gość: szarak1 Re: Aha ,jak mąż znowu będzie miałe trzecia zmian IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.09.03, 17:47
            I po co od razu śmigać na seminarium?? Mozna to załtwić w necie!! Jkai masz
            temat pracy magisterskiej?
            Sz1( już po dyplomie:)
            • aphoper1 seminarium anonimki 14.09.03, 22:33
              czyli moje;)
              To sminarium chrzescijansko-zydowskie, w ktorym biora udzial stuenci z Polski,
              Niemiec i USA (chrzescijanie i zydzi). Szukamy wspolnej przyszlosci i dialogu:)
              A co do tematu pracy mgr - Roznorodnosc egegez tajemnicy zbawienia Izraela (Rz
              9-11) we wspolczesnych katolickich wydaniach Biblii
              • Gość: szarak1 No to ładne kwiatki:) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.09.03, 07:07
                Ciekawy temat.Będę musiał trochę doczytać:(Biblię mam przeczytaną od dechy do
                dechy,ale to było kilka ładnych lat temu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka