Gość: anonimka IP: *.vdi.pl 12.09.03, 22:41 bo nie che iść spać Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: a Re: Tez bym pogadala, ale chce mi sie spac. ;)) n IP: *.vdi.pl 12.09.03, 22:49 Nie lubie, jak maz pracuje w nocy... Wtedy siedze na necie godzinami Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Ktos musi czuwac, by spac mogl ktos. 12.09.03, 22:51 Dzieki temu, ze maz pracuje, masz m.in. dostep do netu. Odpowiedz Link Zgłoś
anulex Re: Ktos musi czuwac, by spac mogl ktos. 12.09.03, 22:54 To sie wie - tak na logike. Ale samotnosc i tesknota wcale nie staja sie przez to latwiejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Ktos musi czuwac, by spac mogl ktos. IP: *.vdi.pl 12.09.03, 22:57 oj, tak... Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Z tym bym polimizowala tez tak na logike. ;)) 12.09.03, 23:00 anulex napisała: > Ale samotnosc i tesknota wcale nie staja sie przez to latwiejsze. Chocby dlatego, ze biorac udzial w forum nie jest sie juz tak samotnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Z tym bym polimizowala tez tak na logike. ;)) IP: *.vdi.pl 12.09.03, 23:01 No i dlatego Was zagaduje... Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: Z tym bym polimizowala tez tak na logike. ;)) 12.09.03, 23:14 Mnie mozna bardzo latwo zagadac. Teoretycznie nawet na smierc. ;)) Mojej matce to sie swietnie udawalo. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
anulex serce nie zna logiki. stety czy niestety? :) 13.09.03, 11:04 Masz racje, jest sie troszeczke mniej samotnym, ale to jednak kropla w morzu potrzeb. Ukochanego nic nie zastapi. Przynajmniej ja tak czuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
gosposia-w-ogrodzie Re: Tez bym pogadala, ale chce mi sie spac. ;)) n 12.09.03, 23:05 Gość portalu: a napisał(a): > Nie lubie, jak maz pracuje w nocy... Wtedy siedze na necie godzinami Jestes pewna ze maz w pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
koaa Re: Tez bym pogadala, ale chce mi sie spac. ;)) n 12.09.03, 23:06 Dlaczego Luiza zamieniła się w Gosposie? Odpowiedz Link Zgłoś
gosposia-w-ogrodzie Re: Tez bym pogadala, ale chce mi sie spac. ;)) n 12.09.03, 23:17 koaa napisał: > Dlaczego Luiza zamieniła się w Gosposie? Tak mnie ostanio nazwali na Polonii.Rzucili sie tez na mnie, bo swietowalam 11 wrzesnia patrzac w swoje odbicie w oknie , podziwiajac swoja urode zamiast uzalac sie nad ofiarami WTC.Zmienilam na Gosposie, zeby Luiza nie rzucala sie w oczy na Polonii. Odpowiedz Link Zgłoś
gosposia-w-ogrodzie a tu masz link 12.09.03, 23:22 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=44&w=7916928 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Tez bym pogadala, ale chce mi sie spac. ;)) n IP: *.vdi.pl 12.09.03, 23:08 Jestem pewna, bo wiem, gdzie pracuje... Niestety juz od 5 lat tak - co 4 noc w pracy... Odpowiedz Link Zgłoś
gosposia-w-ogrodzie Re: Tez bym pogadala, ale chce mi sie spac. ;)) n 12.09.03, 23:18 Gość portalu: a napisał(a): > Jestem pewna, bo wiem, gdzie pracuje... Niestety juz od 5 lat tak - co 4 noc w > pracy... Zadzwon i sprawdz.Dobrze Ci radze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Tez bym pogadala, ale chce mi sie spac. ;)) n IP: *.vdi.pl 12.09.03, 23:20 Oj, Gosposiu, wspolczuje Ci, ze masz tak malo zaufania w sobie... Odpowiedz Link Zgłoś
gosposia-w-ogrodzie Re: Tez bym pogadala, ale chce mi sie spac. ;)) n 12.09.03, 23:21 Gość portalu: a napisał(a): > Oj, Gosposiu, wspolczuje Ci, ze masz tak malo zaufania w sobie... Przejechalam sie i to nie jeden raz.Zostalam sama z dwojka dzieci.Tez ufalam a jakze by inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a. Re: Tez bym pogadala, ale chce mi sie spac. ;)) n IP: *.vdi.pl 12.09.03, 23:22 Przykro mi... A w ogole to co robisz? Odpowiedz Link Zgłoś
gosposia-w-ogrodzie Re: Tez bym pogadala, ale chce mi sie spac. ;)) n 12.09.03, 23:26 Gość portalu: a. napisał(a): > Przykro mi... > A w ogole to co robisz? Najczesciej siedze w swoim ogrodzie i haftuje , wyszywam a pozniej sprzedaje.Mysle o zalozeniu wlasnej fabryki i byc moze otworze tez w najblizszej przyszlosci sklep , sprzedajac swoja reczna prace. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a. Re: Tez bym pogadala, ale chce mi sie spac. ;)) n IP: *.vdi.pl 12.09.03, 23:28 A mieszkasz w Australii? I jak Ci sie haftuje do gory nogami?;) Odpowiedz Link Zgłoś
gosposia-w-ogrodzie Re: Tez bym pogadala, ale chce mi sie spac. ;)) n 12.09.03, 23:32 Gość portalu: a. napisał(a): > A mieszkasz w Australii? I jak Ci sie haftuje do gory nogami?;) Lepiej niz nogami do dolu:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a. Re: pogadałabym IP: *.vdi.pl 12.09.03, 23:21 A w ogole - to czu Wy siedziecie o tej porze na necie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a. ale juz ide spac IP: *.vdi.pl 12.09.03, 23:36 Dobranoc. jak sie obudze, to maz zaraz wroci (pracuje do 7):) Odpowiedz Link Zgłoś
gosposia-w-ogrodzie Re: ale juz ide spac 12.09.03, 23:41 Gość portalu: a. napisał(a): > Dobranoc. jak sie obudze, to maz zaraz wroci (pracuje do 7):) Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orthodox ekologicznie i etycznie IP: *.vdi.pl 12.09.03, 23:41 zobacz www.lmm.pl Moze Ci sie przyda, a jak nie, to przynajniej zobaczysz, jakie ktos ma poglady Odpowiedz Link Zgłoś
melinek_mel Czy nastepnym razem anonimko 13.09.03, 20:39 bedziesz dopiero za trzy dni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szarak1 Aha ,jak mąż znowu będzie miałe trzecia zmianę n/t IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.09.03, 20:45 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonimka Re: Aha ,jak mąż znowu będzie miałe trzecia zmian IP: *.vdi.pl 14.09.03, 10:51 hej Jestem i dzis:-) Zaraz z Mężem idziemy do kościoła, a teraz on klei modelik, a ja drukuje moja genialna prace zaliczeniowa. W najblizszych dniach mnie nie bezie, bo mam clay tydzie wazne seminarium, od rana do wieczora, wiec jak juz bede w domu, to chce spedzac czas z Mezem, a nie z kompem. Ale poki co - chetnie zawsze pogadam. Pozdrowienia! A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szarak1 Re: Aha ,jak mąż znowu będzie miałe trzecia zmian IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.09.03, 17:47 I po co od razu śmigać na seminarium?? Mozna to załtwić w necie!! Jkai masz temat pracy magisterskiej? Sz1( już po dyplomie:) Odpowiedz Link Zgłoś
aphoper1 seminarium anonimki 14.09.03, 22:33 czyli moje;) To sminarium chrzescijansko-zydowskie, w ktorym biora udzial stuenci z Polski, Niemiec i USA (chrzescijanie i zydzi). Szukamy wspolnej przyszlosci i dialogu:) A co do tematu pracy mgr - Roznorodnosc egegez tajemnicy zbawienia Izraela (Rz 9-11) we wspolczesnych katolickich wydaniach Biblii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szarak1 No to ładne kwiatki:) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.09.03, 07:07 Ciekawy temat.Będę musiał trochę doczytać:(Biblię mam przeczytaną od dechy do dechy,ale to było kilka ładnych lat temu. Odpowiedz Link Zgłoś