znowuwzyciuminiewyszlo 16.05.08, 11:51 Co to jest? Czy to jakies nowe odkrycie w Polsce? O co w tym chodzi - mam wrazenie, ze kompletnie mi sie to nie podoba i mnie to wkurza, a nie moge od godziny przestac sluchac i wziac sie w koncu za robote... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nekomimimode Re: Czeslaw Spiewa? 16.05.08, 11:54 a w jakim to jest klimacie? co to za muzyka? jakieś kolejne rozlazłe bezpłciowe coś? bo takie mam wrażenie jak patrzę na okładkę, więc do tej pory mnie do tego nie ciągnęło Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: Czeslaw Spiewa? 16.05.08, 11:58 uk.youtube.com/watch?v=qHqTTSjWBvg&feature=related to jest cos... no kurde... nie wiem... nie do opisania... o co chodzi? nienawidze tego, a nie potrafie wylaczyc! Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: Czeslaw Spiewa? 16.05.08, 12:04 y no nie wiem. chodzi o jego akcent? trochę jak ivan komarenko ;P. ale nic niezwykłego, odkrywczego w tym nie widzę <myśli> Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: Czeslaw Spiewa? 16.05.08, 12:05 no wez sie z tym ivanem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Czeslaw Spiewa? 16.05.08, 11:55 Mi to ktoś zalinkował i nie mam pojęcia czy jest to popularne czy też nie. Straciłam rachubę w tym co jest trendy, a co nie. Mi się chyba podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: Chodzi o to? 16.05.08, 11:57 a wez mi tego gnoma! chodzi o to: uk.youtube.com/watch?v=qHqTTSjWBvg&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Chodzi o to? 16.05.08, 11:59 Zaraz gnoma! Wysłalibyśmy Czesia na Eurowizję - pierwsze miejsce już na starcie! Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: Czeslaw Spiewa? 16.05.08, 11:56 Miałam założyć podobny wątek. ;D Zresztą chyba był juz jakiś podobny. Czesław to oryginał na polskim rynku muzycznym. Niewątpliwie wyróżnia się na tle pozostałych. Można go kochać, można nienawidzić, ale nie można przejść koło niego obojętnie i go nie zauważyć. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Czeslaw Spiewa? 16.05.08, 11:58 Chyba można, skoro nie wiem, kto to jest, a nie chce mi sie klikać w linki? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: Czeslaw Spiewa? 16.05.08, 11:58 ja go niezauważyłam, tylko przez to pytam się co to jest bo wszyscy o nim piszą Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: Czeslaw Spiewa? 16.05.08, 12:08 Jest go pełno we wszystkich stacjach radiowych i piszą o nim gdzie się da. ;P www.youtube.com/watch?v=qHqTTSjWBvg www.youtube.com/watch?v=UN5R965lwpM&feature=related www.youtube.com/watch?v=I9lu9bXwdv4&feature=related www.youtube.com/watch?v=XsCc2DzDZME&feature=related muzyka.onet.pl/10173,1486362,wywiady.html Odpowiedz Link Zgłoś
angry_mob Re: Czeslaw Spiewa? 16.05.08, 11:58 A ja zdecydowanie NIENAWIDZĘ tej piosenki, ani wykonawcy! Trójka miała taki okres, że chyba 4 razy dziennie to puszczała... Coś okropnego, ani słowa mnie się nie podobają, ani ta koszmarna muzyka. Ale najgorsza to jest maniera z jaką ten pan śpiewa... Koszmar... Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: Czeslaw Spiewa? 16.05.08, 11:59 maniera akurat jest fajna, tylko ten jego akcent (zdaje sie, ze wychowywal sie w Danii dlatego taki dziwny) troche mnie drazni. Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: Czeslaw Spiewa? 16.05.08, 12:09 po przesłuchaniu tego -nie rozumiem tego rzekomego fenomenu i czemu pod widłem są same komentarze w stylu "CZESLAW NIENAWIDZE CIE!!! musiałem chory jechać po ta cala płytę bo jak żyć bez tych dźwięków? :D czegoś takiego w polskiej muzyce jeszcze nie było...w ogóle nigdzie nie było. Wielkie gratulacje i powodzenia! " chyba w końcu założę ten swój zespół... Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: Czeslaw Spiewa? 16.05.08, 12:11 no to zakladaj? czego mozemy sie po nim spodziewac? wszystkiego? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Czeslaw Spiewa? 16.05.08, 12:11 Ja Ci mogę chorrrrreografię układać i w ogóle robić za ozdobnik ;]p Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: Czeslaw Spiewa? 16.05.08, 12:13 nie chcę kobiet za ozdobniki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Czeslaw Spiewa? 16.05.08, 12:13 A za co? To ma byc zepsół rokokowy? Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Czeslaw Spiewa? 16.05.08, 12:16 To ja odpadam. Lubię mieć czyste włosy... Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Czeslaw Spiewa? 16.05.08, 12:19 Jest stereotyp rokmena albo metala z brudnymi kłakami ;]p Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Czeslaw Spiewa? 16.05.08, 12:22 A, o: "Na początek" nonsensopedia.wikia.com/wiki/Metalowiec Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Czeslaw Spiewa? 16.05.08, 12:24 Niemniej mam zabronione NADMIERNE potrząsanie głowa i jeszcze słabo mi przy bardzo głośnej muzyce. Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: Czeslaw Spiewa? 16.05.08, 12:17 i myslisz ze zespolem rockowym zrobisz cos swiezszego niz czeslaw? Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: Czeslaw Spiewa? 16.05.08, 12:18 ciezko wcisnac cos nowego Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: Czeslaw Spiewa? 16.05.08, 12:20 z reszta po co. ideal rocka (w formie punk) zostal juz osiagniety Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: Czeslaw Spiewa? 16.05.08, 12:20 w polsce ciężko wcisnąć cokolwiek nowego różniącego się od głównego rozmemłanego nurtu Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: Czeslaw Spiewa? 16.05.08, 12:24 w Polsce w Polsce, bla bla bla bla. jak sie nie ma dobrego oryginalnego pomyslu, to alternatywa dla samej alternatywy nigdzie sie czlowiek nie wcisnie. Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: Czeslaw Spiewa? 16.05.08, 12:25 tak w polsce w polsce niestety tak jest Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: Czeslaw Spiewa? 16.05.08, 12:26 w Polsce nie jest zle. Odpowiedz Link Zgłoś