Gość: mat IP: *.wnc.katowice.pl 14.09.03, 10:28 Czesc. Prosze o chwile namyslu i SZCZERA odpowiedz - ile(u) z Was jest faktycznie przeswiadczonych ze Wasz partner(ka) jest wlasnie druga polowka? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: renia Re: Jesteście z drugą połówką? IP: *.spark.net.gr / *.spark.net.gr 14.09.03, 10:42 Ja. Mimo, ze czasem chcialabym wiele rzeczy zmienic, lacznie z partnerem w lozku, to jestem jednak na 100% pewna ze moj maz jest jedynym czlowiekiem, przy ktorym chcialabym i moglabym spedzic reszte swojego zycia. Polowki, ktorymi jestesmy, nie pasuja do siebie idealnie, po przylozeniu nas do siebie sa szczeliny i uszczerbki, cos wystaje, czegos brakuje. ale to sa na pewno polowki tego samego dzbanka. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S. Re: Jesteście z drugą połówką? IP: *.widzew.net / 10.20.23.* 14.09.03, 11:17 Jestem z drugą połówką.Oczywiscie były takie dni, że chciało się cos zmienić, jakis kryzys, ale to chyba wiele par przeżywa.Uważam , że idealnie pasujemy do siebie a właśnie te trudniejsze chwile dały mi sporo do przemyślenia i spokojnie mogę powiedzieć( po ponad 7 latach małżeństwa)że on na pewno jest moją drugą połową. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Jesteście z drugą połówką? IP: 217.7.150.* 14.09.03, 12:23 ja bardziej cenie swoja partnerke, ona nie jest polowka, a ze tak powiem, 0,75 :o) Odpowiedz Link Zgłoś
zalotnica Re: Jesteście z drugą połówką?... TAK 14.09.03, 14:33 Gość portalu: mat napisał(a): > Czesc. Prosze o chwile namyslu i SZCZERA odpowiedz - ile(u) z Was jest > faktycznie przeswiadczonych ze Wasz partner(ka) jest wlasnie druga polowka? > Pozdrawiam. a wyobrazasz sobie zycie z jakas "cwiartka"...bo ja nie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lula11 Re: Jesteście z drugą połówką?... TAK IP: *.acn.waw.pl 14.09.03, 16:14 Jestem pewna , że mój mąż pasuje do mnie jak połówka tego samego jadłka. Kocham cię Robert jak nikogo na świecie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
melitele Re: Jesteście z drugą połówką? 14.09.03, 16:59 Jeszcze miesiąc temu byłam przekonana, że tak. Teraz mieszkamy osobno. Odpowiedz Link Zgłoś
melitele Re: Jesteście z drugą połówką? 14.09.03, 17:54 Jesteś sama czy z pomyłką? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luna16 Re: Jesteście z drugą połówką? IP: *.dip.t-dialin.net 14.09.03, 18:10 Tak ale czasem trzeba na to czekac wiele lat-"mezczyzna po przejsciach kobieta z przeszloscia"znamy sie ponad 20 lat nieudane zwiazki za nami ale przeznaczenie bylo czujne-jestesmy razem i jest ok-pozdrowionka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kohol Re: Jesteście z drugą połówką? IP: *.crowley.pl 15.09.03, 09:12 Ja jestem o tym przeświadczona. Ale to nei znaczy, że jestem jedyną połówką, która do niego pasuje, jak też on nie jest jedynym połówkiem, z którym może być mi dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
surya kohol, 15.09.03, 10:00 mozesz mi wyjasnic jak sie ma twoja odpowiedz do platonskiej teorii polowek z naglowka???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kohol Re: kohol, IP: *.crowley.pl 15.09.03, 10:23 Kiedyś stwierdziliśmy z mężem, że pasujemy do siebie idealnie - jak dwie połówki jabłka :) Ale też: że w zasadzie nie wierzymy w coś takiego, że "on i tylko on" do mnie pasuje, że tych idealnych dla nas połówek możnaby było jeszcze znaleźć kilka na świecie ;), że w zasadzie losy mogłyby się potoczyć inaczej i bylibyśmy szczęśliwi w zupełnie innych związkach. Gdyby było tak, że pasuje do Ciebie tylko jedna osoba - jak mało prawdopodobne jest, że na nią trafisz... Odpowiedz Link Zgłoś
charlota Re: Jesteście z drugą połówką? 15.09.03, 09:17 Gość portalu: mat napisał(a): > Czesc. Prosze o chwile namyslu i SZCZERA odpowiedz - ile(u) z Was jest > faktycznie przeswiadczonych ze Wasz partner(ka) jest wlasnie druga polowka? > Pozdrawiam. Ja jestem pewna, że od 5 lat jestem z moją druga połówką:) Odpowiedz Link Zgłoś