mini_kks Re: Faceci z "czatu" 24.05.08, 16:35 Sprawa prosta: tam nikogo fajnego nie ma ;) Ale za dawnych czasów poznałam na czacie mojego eksa. Odpowiedz Link Zgłoś
anu-lla Re: Faceci z "czatu" 24.05.08, 16:37 Sami podrywacze mówisz? Wkurza mnie czasem, jak ktoś po paru chwilach rozmowy już chce gg, fotke...jak miejsce zamieszkania daleko to zamykaja okno priva bez gadania , bez slowa papa nawet:) Porażka Odpowiedz Link Zgłoś
anu-lla Re: Faceci z "czatu" 24.05.08, 16:50 Na razie nie mam innej możliwosci, jak poznac kogos w necie. No i dlatego pytam... Odpowiedz Link Zgłoś
gaucho.1 Re: Faceci z "czatu" 24.05.08, 16:59 mini_kks napisała: > Już lepiej łap listonosza. Za torbę? Odpowiedz Link Zgłoś
cheekymonkey Re: Faceci z "czatu" 24.05.08, 17:03 U mnie ostatnio był bardzo przystojny kominiarz... fajny pasek miał ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cheekymonkey Re: Faceci z "czatu" 24.05.08, 17:07 niestety :( <chlip> spieszył się jakoś do wyjścia...chociaż u mnie był na końcu chyba się spłoszył ;P Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Faceci z "czatu" 24.05.08, 17:14 Niedobrze. Wyślij coś sama do siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
cheekymonkey Re: Faceci z "czatu" 24.05.08, 17:21 eee, u mnie akurat chodzi listonoszka..i nieciekawa :/ Odpowiedz Link Zgłoś
cheekymonkey Re: Faceci z "czatu" 24.05.08, 18:55 nie pasek był kominiarza, miałam na mysli,że nie mam co sobie wysyłać przesyłkę bo nie mam przystojnego listonosza :/ Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Faceci z "czatu" 24.05.08, 19:26 O, to przepraszam za pomyłkę. Zatkaj sobie komin albo coś ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gaucho.1 Re: Faceci z "czatu" 24.05.08, 18:54 cheekymonkey napisała: > niestety :( <chlip> > spieszył się jakoś do wyjścia...chociaż u mnie był na końcu > chyba się spłoszył ;P > Może kasę miał dużą przy sobie :) Odpowiedz Link Zgłoś
cheekymonkey Re: Faceci z "czatu" 24.05.08, 18:58 ee, chyba nie to taki ze spółdzielni, więc kasy nie zbierał no chyba,że swoją... :) Odpowiedz Link Zgłoś
gaucho.1 Re: Faceci z "czatu" 24.05.08, 18:49 cheekymonkey napisała: > U mnie ostatnio był bardzo przystojny kominiarz... > fajny pasek miał ;) Przy kominiarzu lap się za guzik. Wlasny! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
cheekymonkey Re: Faceci z "czatu" 24.05.08, 18:54 no no... do rozpinania? ;P ale ten pasek miał naprawdę fajny :) Odpowiedz Link Zgłoś
anna_heche Re: Faceci z "czatu" 24.05.08, 16:39 Ci fajni mają fajne nicki. Na przykład 'mietek14', 'wypchany portfel_wawa', 'duzy_a_nawet_jeszcze_wiekszy' czy jakoś tak. Odpowiedz Link Zgłoś
anu-lla Re: Faceci z "czatu" 24.05.08, 16:40 Kiedyś widzialam nick : śmierdzące skarpetki, albo smród_moich_skarpetek haha:) Odpowiedz Link Zgłoś
anna_heche Re: Faceci z "czatu" 24.05.08, 16:41 anu-lla napisała: > Kiedyś widzialam nick : śmierdzące skarpetki, albo > smród_moich_skarpetek > haha:) To ja juz wole mietka14;) Odpowiedz Link Zgłoś
anu-lla Re: Faceci z "czatu" 24.05.08, 16:42 NO ja żartuje. Ale po nicku to chyba nie da sie Odpowiedz Link Zgłoś
anna_heche Re: Faceci z "czatu" 24.05.08, 16:43 anu-lla napisała: > NO ja żartuje. Ale po nicku to chyba nie da sie No ja też;) Po nicku się da, i po samym fakcie, że na chat ktoś wchodzi. Tam fajnych facetów nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
anu-lla Re: Faceci z "czatu" 24.05.08, 16:47 To ja tez nie jestem fajna jak chodze na chata? Odpowiedz Link Zgłoś
anna_heche Re: Faceci z "czatu" 24.05.08, 16:49 Może po prostu nieświadoma, że nikogo fajnego tam nie znajdziesz? Odpowiedz Link Zgłoś
anu-lla Re: Faceci z "czatu" 24.05.08, 16:53 Cięzko czasem wyczuć, czy tracic czas czy nie. Jakiego psychola poznam od razu, itd, ale roznie to z nimi bywa. Rozne typy tam są. Chcialbym zeby ktos napisal poradnik o facetow z netu, jakis tzreba unikac, co robią i co piszą, jak szybko chc a nr telefonu, o co pytają itd. Odpowiedz Link Zgłoś
anna_heche Re: Faceci z "czatu" 24.05.08, 17:02 anu-lla napisała: > Cięzko czasem wyczuć, czy tracic czas czy nie. Jakiego psychola > poznam od razu, itd, ale roznie to z nimi bywa. Rozne typy tam są. > Chcialbym zeby ktos napisal poradnik o facetow z netu, jakis tzreba > unikac, co robią i co piszą, jak szybko chc a nr telefonu, o co > pytają itd. Net to właściwie taki sam świat jak real. Tak jak w życiu można tu spotkać zarówno fajnych jak i głupich facetów. Na forach tematycznych na przykład poznałam bardzo fajnych facetów. Natomiast chat to moim zdaniem najniższy sort. Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Mam pomysła! 24.05.08, 16:51 Nie byłam na czacie kilka lat. Może wybierzemy jakiś i zrobimy najazd? Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: Mam pomysła! 24.05.08, 16:52 fajny pomysł tylko nie teraz bo wychodzę , będziesz wieczorem ? Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: Mam pomysła! 24.05.08, 16:55 ok to zawiadom ja musze sie szykować .do usłyszenia Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: Mam pomysła! 24.05.08, 17:15 a to nie lepiej gg sobie podac? Odpowiedz Link Zgłoś
anu-lla Re: Fajnego? Czy na poziomie? 24.05.08, 16:55 No niektorzy chcą od razu przejsc na gg :) Dla mnie fajny to "na poziomie" Zaden popapraniec Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Fajnego? Czy na poziomie? 24.05.08, 17:01 Ja tez tak robie, bo na czacie mam za duzo okienek otwierajacych sie caly czas :) Odpowiedz Link Zgłoś
najwspanialszyon Ja wiem 24.05.08, 18:45 Fajni faceci to daza do tego by jak najszybciej fotke dostac. jak facet pyta o fotke to znaczy ze jest fajny. Cale reszta to poprostu desperaci ktorzy traca czas na wszystko co sie nawinie i chce rozmawiac nie baczac czy ten ktos jest w ich typie nawet. Odpowiedz Link Zgłoś
nemi24 Re: Ja wiem 24.05.08, 18:50 A to by bylo nawet logiczne. Sama wlasnie mialam takie pytanie Odpowiedz Link Zgłoś