siaska22 30.05.08, 22:12 Dlaczego mężczyźni kochają tylko kobiety wredne, w większości tylko takie mają szansę mieć naprawde fajnego faceta?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mahadeva Re: wredne kobiety :/ 30.05.08, 22:13 nie wiem dlaczego tak jest, moze jeszcze kilka lat i sie dowiem :) poza tym to uproszczenie, moze nie chodzi o wrednosc, ale cechy towarzyszace, jak nieufanie mitom :) Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: wredne kobiety :/ 30.05.08, 22:14 Aby byc naprawde wrednym trzeba miec sporo inteligencji :) Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: wredne kobiety :/ 30.05.08, 22:14 Naprawdę? Coś się nie zgadza. Ja jestem hiperwredna i nie mam faceta. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
rose-ana Re: wredne kobiety :/ 30.05.08, 22:15 Kochaja wredne, wiążą sie z ciepłymi kluchami.:) Odpowiedz Link Zgłoś
nemi24 Nie:) 30.05.08, 22:18 Kochają takie: dobre i miłe...ale jak trzeba to takie, ktore potrafią bronić swojego i tak bardzo kochają samą siebie, ze nie pozwola sie skrzywidzic facetowi. Sa pewne siebie i znają swoją wartosc. Jak trzeba umieją pokazac pazurki. Ale że wredne?? Nie. Po prostu kochają polączenie dobrej kobiety ale o wysokim poczuciu wartosci. Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: wredne kobiety :/ 30.05.08, 22:16 siaska22 napisała: > Dlaczego mężczyźni kochają tylko kobiety wredne, w większości tylko > takie mają szansę mieć naprawde fajnego faceta?? Taki już fajnych facetów, że na takie trafiają:D Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: wredne kobiety :/ 30.05.08, 22:16 Bo one są wredne dla bab, a nie dla chłopów! Odpowiedz Link Zgłoś