Gość: Kasia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.03, 10:29 Udaj się na forum Cosmo i uświadom tam dziewczątka :) Jak się udasz to zrozumiesz! Pajdeczko! Też zapraszam, można umrzeć ze śmiechu! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
romanowa Re: Andrzej, ja Cię BŁAGAM!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.09.03, 10:49 nie da sie ukryc zabawa przednia - własnie sie nia włączyłam :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Andrzej, ja Cię BŁAGAM!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.03, 10:53 Ta od wytrysku jest bezkonkurencyjna :DDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirka Re: Andrzej, ja Cię BŁAGAM!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.03, 11:11 z pewnością mogłaby się udać na forum humorum...:-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
betty-bt Re: Andrzej, ja Cię BŁAGAM!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.09.03, 11:21 romanowa napisała: > nie da sie ukryc zabawa przednia - własnie sie nia włączyłam :-)) na ciebie tylko czekalam :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
thomas21cry Re: Andrzej, ja Cię BŁAGAM!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.09.03, 10:57 Gdzie jest te forum???? i Co to jest cosmo? Odpowiedz Link Zgłoś
thomas21cry Re: Andrzej, ja Cię BŁAGAM!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.09.03, 10:58 Gdzie jest te forum cosmo??? Z góry dzięki i pozdrawiam: Thomas21cry Odpowiedz Link Zgłoś
betty-bt to ta sama, co o orgazm pyta ;))) 19.09.03, 10:59 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=520&w=7994286 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: to ta sama, co o orgazm pyta ;))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.03, 11:00 Rozkoszna! czyż nie? Odpowiedz Link Zgłoś
raszefka Re: to ta sama, co o orgazm pyta ;))) 19.09.03, 11:06 tak obrzydliwa, że już nie może bawić :(( loda kochanemu swojemu chlopakowi i smietanka sie najesc >:PPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
betty-bt Re: to ta sama, co o orgazm pyta ;))) 19.09.03, 11:30 Gość portalu: Kasia napisał(a): > Rozkoszna! czyż nie? rozkoszna do bolu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Andrzej, ja Cię BŁAGAM!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.03, 11:00 Cosmopolitan masz na górze w podpunkcie do forum kobieta Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Tomciu 19.09.03, 11:16 thomas21cry napisał: > Gdzie jest te forum cosmo??? > Z góry dzięki i pozdrawiam: > Thomas21cry Cosmo to skrót od "cosmiczna głupota". A poważnie to "Cosmopolitan" czyli inaczej forum dla nimfomanek i myślących inaczej. Żony tam nie znajdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
thomas21cry Super jest te cosmo 19.09.03, 11:21 A juz myślałem że tylko ja taki głupi dzisiaj jestem:)) Thomas21cry Odpowiedz Link Zgłoś
ariel23 Re: Andrzej, ja Cię BŁAGAM!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.09.03, 11:18 Ja myslalam, ze przesadzacie tutaj, ale jak tam zajrzalam to padlam! Zostawiam Was i biegne na Cosmo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
moboj Re: Andrzej, ja Cię BŁAGAM!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.09.03, 11:32 zajrzałam tam:(:(:( szczęka mi opadał. powiało głupotą cosmiczą z kompa. co za dzieciaki.......... Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka To są podpuchy 19.09.03, 11:41 Nie wierzę w autentyczność tych wątków. Odpowiedz Link Zgłoś
betty-bt Re: To są podpuchy 19.09.03, 11:45 pajdeczka napisała: > Nie wierzę w autentyczność tych wątków. zebys sie nie pomylila. te smarkate juz od dawna obserwujemy i wszystko wskazuje na to, ze calkiem powaznie to traktuja. to 13-16 latki! chrzania tak w kolko! Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: To są podpuchy 19.09.03, 11:48 betty-bt napisała: > wskazuje na to, ze calkiem powaznie to traktuja. > to 13-16 latki! chrzania tak w kolko! Wprawdzie przeczytałam tylko parę postów, ale w tym wieku robi się dużo błędów orto i gramatycznych, a posty są dość poprawnie napisane. Odpowiedz Link Zgłoś
romanowa Re: To są podpuchy 19.09.03, 11:49 też uważam, że one tak całkiem "na poważnie" bredza aż miło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Triss Merigold Re: To są podpuchy IP: *.acn.waw.pl 19.09.03, 12:57 Właśnie przeczytałam. To czysty ekshibicjonizm, zabawne są te (mam nadzieję) małolaty. Kto komu i w jaki sposób robi dobrze to chyba dość intymna sprawa, a ona zadała pytanie w stylu "mój fikus gubi liście, podlewam go odżywką czy ktoś zna inny sposób". Te zwierzenia są jak wymiana przepisów na najlepszą lasagnę. Jak byłam w ich wieku to czytałam "Filipinkę", co absolutnie nie przeszkodziło mi później w wejściu w radosny świat seksu. Mnie się wydaje, że te posty są serio, poczytajcie sobie listy do "Bravo Girl". Odpowiedz Link Zgłoś
man4you Re: To są podpuchy 22.09.03, 12:30 Tak już "niestety" jest ze wsząd jestesmy bombardowani sexem wiec co sie dziwić ze takie pytania zadaj coraz to młodsze nastolatki ja też jestem nastolatkiem i wiem że "sex" jest teraz głównym tematem młodych ludzi a ze wychowanie seksualne jest raczej parodia to musimy niestety edukowac sie nawzajem żeby nie zostać nie mile zaskoczonym myśle że forum jest do tego wspaniałą metoda poniewaz zostaje sie anonimowym a naprawde mozna dostać szczere i przydatne odpowiedzi !! Pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: To są podpuchy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.03, 13:33 Wszystko ok pod warunkiem, że to nie jest seksporadnik na naprawdę żenująco niskim poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
tutu3000 Re: To są podpuchy 22.09.03, 13:40 Gość portalu: Kasia napisał(a): > Wszystko ok pod warunkiem, że to nie jest seksporadnik na naprawdę żenująco > niskim poziomie. ...tu to jeszcze "pikus" posluchajcie ich czasami na ulicy,albo w komunikacji publicznej(tfuu).Wtedy tez wymieniaja "ciekawe" poglady.pozdr. 8) Odpowiedz Link Zgłoś