kaamilka 12.06.08, 11:19 wirtualną koleżankę.... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html? f=619&w=80700014 ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amelkalexi Re: Mahadeva, to Ty pisałaś czy masz już jakąś... 12.06.08, 12:45 Mahadeva szuka faceta...nie kolezanki:-) A link nie dziala:-( Odpowiedz Link Zgłoś
kaamilka Re: Mahadeva, to Ty pisałaś czy masz już jakąś... 12.06.08, 12:51 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=619&w=80700014 już lepiej... i ta dziewczyna też szuka męża! :) Odpowiedz Link Zgłoś
amelkalexi Re: Mahadeva, to Ty pisałaś czy masz już jakąś... 12.06.08, 12:58 >I na koniec - pisząc o załapaniu męża, mam na myśli ślub kościelny - jestem katoliczką i życie z żonatym czy rozwodnikiem mnie nie interesuje. Najpierw rzeczywiscie pasowalo do Mahy... tylko to (text u gory) do niej nie pasuje...bo co to za katoliczka co sie "swobodnie" prowadza????? Odpowiedz Link Zgłoś
kaamilka Re: Mahadeva, to Ty pisałaś czy masz już jakąś... 12.06.08, 13:07 tak, tak... nie podejrzewam zagorzałej katoliczki o rozwiązłe prowadzenie się... wieć nie Maha... ale przynajmniej nie jest sama w tych poszukiwaniach i może znajdzie jakieś sposoby w tym wątku :) Odpowiedz Link Zgłoś
amelkalexi Re: Mahadeva, to Ty pisałaś czy masz już jakąś... 12.06.08, 13:24 Tylko nasza Maha przy takich katoliczkach (czytaj : dziewicach) jest bez szans:-P Bo facet za zone wezmie dziewice...a Mahe to jedynie przeleci...i znowu bedzie boraka sama:-( Odpowiedz Link Zgłoś
kaamilka Re: Mahadeva, to Ty pisałaś czy masz już jakąś... 12.06.08, 13:26 coś Ty... nawet te katoliczki już dziewicami nie są! przecież ta laska z wątku sama napisała, że stara się żyć zgodnie z wiarą, ale nie zawsze jej wychodzi, ale zawsze żałuje.... a to przykre - załować seksu... :P Odpowiedz Link Zgłoś
amelkalexi Re: Mahadeva, to Ty pisałaś czy masz już jakąś... 12.06.08, 13:28 Haha...ladna mi katoliczka... chociaz katolicy przeciez dziela sie na "praktykujacych" i "niepraktykujacych"... Najwyrazniej tych praktykujacych...jest wiecej...tylko ze one praktykuja nie to co powinny;-) To nasza Maha jest baaaardzo praktykujaca:-P Odpowiedz Link Zgłoś
kaamilka Re: Mahadeva, to Ty pisałaś czy masz już jakąś... 12.06.08, 13:38 może jeszcze błogosławioną zostanie...! Ps Mam nadzieję, że się nie zezłości jak zobaczy jak my tu rozprawiamy o nieobecnych... Odpowiedz Link Zgłoś
amelkalexi Re: Mahadeva, to Ty pisałaś czy masz już jakąś... 12.06.08, 13:43 och, ale przeciez ona moze to poczytac, wiec w zasadzie nie plotkujemy... Poza tym chcemy pomoc naszej Mahadevie;-) Jak ona nadal bedzie z taka desperacja faceta szukala, to trzeba sie bedzie zrzucic po kilka zloty i kupic jej wibratora;-) Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Re: Mahadeva, to Ty pisałaś czy masz już jakąś... 12.06.08, 17:09 Dziewczyny: Po pierwsze, to zaraz Was wytną bo to wątek personalny. Po drugie, jak rozprawiacie o koleżance, to trzeba być zorientowanym w pewnych aspektach jej osobowości, bo rozmijacie się z realiami. Maha, jaka sama donosiła: jest ateistką, Wibrator już posiada. ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
amelkalexi Kaamilka... ja padne....tu same desperatki!!! 12.06.08, 14:07 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=80772954 Odpowiedz Link Zgłoś
kaamilka Re: Kaamilka... ja padne....tu same desperatki!!! 12.06.08, 14:18 ale ja się grzecznie zaoferowałam już gdzieś wcześniej, że będę wypozyczać męża (on nie będzie miał nic przeciwko), ale póki co żadna nie reflektuje... Odpowiedz Link Zgłoś
liisa.valo Re: Kaamilka... ja padne....tu same desperatki!!! 12.06.08, 18:08 A jest długowłosy + brunet i do tego jeszcze przystojny? Odpowiedz Link Zgłoś
kaamilka Re: Kaamilka... ja padne....tu same desperatki!!! 12.06.08, 18:50 wszystko się zgadza (prócz długości włosów..., ale darowanemu koniowi...) ;) chcesz, to bierz... Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Co wy z tymi desperatkami? 12.06.08, 18:14 To ze sie wczesniej nie polowalo na meza tylko zajmowalo soba, chyba swiadczy o tym, ze czlowiek chce sie rozwijac w swoim tempie, a nie poluje na meza, bo tak trzeba. Niestety pierwszy link sie nie otwiera... Odpowiedz Link Zgłoś
kaamilka Re: Co wy z tymi desperatkami? 12.06.08, 18:51 Mahadeva, sprawdź ten z trzeciego postu... I ja oczywiście w żartach, z sympatią :) Odpowiedz Link Zgłoś
amelkalexi Re: Co wy z tymi desperatkami? 13.06.08, 19:11 No Maha...z Toba jeszcze nie tak zle... Najwyrazniej nie jestes zdesperowana;-) bo my tu juz sie balysmy, ze bedziesz nas bic:-P Odpowiedz Link Zgłoś