Dodaj do ulubionych

czy mezczyzni rzeczywiscie lubia slodkie idiotki?

20.09.03, 04:31
Jak narazie zauwazylam to u polskich mezczyzn. Mieszkalam w wielu krajach i
jakos nie widze tego zjawiska nigdzie indziej. Takie kobiety wrecz irytuja i
sie ich nie szanuje.
Obserwuj wątek
    • Gość: Stan Re: czy mezczyzni rzeczywiscie lubia slodkie idi IP: *.tnt38.ewr3.da.uu.net 20.09.03, 04:35
      Ciekawe, bo ja znam kilka takich idiotek w USA i maja wielu amatorow.
      Latwe kobiety zawsze i wszedzie maja wielu chetnych.
    • titus_flavius ja lubię .... 20.09.03, 09:36
      goscia2 napisała:

> Jak narazie zauwazylam to u polskich mezczyzn. Mieszkalam w wielu krajach i
      > jakos nie widze tego zjawiska nigdzie indziej. Takie kobiety wrecz irytuja i
      > sie ich nie szanuje.

Ave,
      moim zdaniem to są właśnie prawdziwe kobiety, a nie babo-chłopy.
      T.
      • krawca Re: ja lubię .... 20.09.03, 10:12
        ja mysle ze jak kobieta jest atrakcyjna to takie zachowanie jej ujdzie.
        Natomiast jezeli nie jest, to bedzie irytowac faceta.
    • Gość: Triss Merigold Re: czy mezczyzni rzeczywiscie lubia slodkie idi IP: *.acn.waw.pl 20.09.03, 12:12
      Przy miłej kretynce nie trzeba się wysilać. Znam takich którzy jednak mają
      alergię na chichoczące słodkie istoty i od partnerki, koleżanki czy znajomej
      oczekują czegoś więcej np. umiejętności prowadzenia ciekawej rozmowy.
      • Gość: Zdzichu Re: czy mezczyzni rzeczywiscie lubia slodkie idi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.03, 23:32
        Do wyra i flirtu lubię bardzo. Do wspólnego życia niezbyt
        • Gość: Boguś L Re: czy mezczyzni rzeczywiscie lubia slodkie idi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.03, 01:09
          One są po to aby je dmuchać. No jeden walor mogą jeszcze posiadać mianowicie
          prawo jazdy i samochód. Lubię jak ja piję a ona mnie odwozi do domu. Następnie
          jeszcze jeden gol i Pani sobie jedzie do siebie. I już mam ciszę, spokój, nikt
          nie marudzi;)I nigdy się nie ożenię;)))
    • Gość: renia kilka pytan do "ojca prowadzacego" IP: *.ath.spark.net.gr 21.09.03, 01:38
      - w iluz to krajach mieszkale/as, ze bylo ich az "wiele"?
      - czy nie uwazasz ze obserwowalas jakas ograniczona grupe mezczyzn zarowno w
      tych wielu krajach jak i w Polsce? Na moje oko nie ma takiej zaleznosci, ze
      Polak woli idiotke, a np Grek kobiete madra i wyksztalcona.
      - co to tak naprawde znaczy slodka idiotka?
      - czy do zalozenia tego watku nie sklonila Cie przypadkiem frustracja
      spowodowana ustawicznym fiaskiem w polowaniu na jakiegokolwiek partnera?

Generalnie wszystkie takie uogolnienia sa o d... rozbic, dlatego pozwalam
      sobie na taki ton. Jakie haslo taki i odzew. Pozdro.
      • maniia Re: kilka pytan do "ojca prowadzacego" 21.09.03, 02:25
        slodka idiotka to tak ktora udaje glupia, nieporadna zeby sprowokowac faceta by
        jej pomagal. Polacy to lubia to fakt - autorka ma racje. Jestem tego samego
        zdania. Jezeli jestes z Grecji to co Ty mozesz wiedziec?
        • Gość: lola Re: kilka pytan do "ojca prowadzacego" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.03, 08:49
          No chyba renia troche w Polsce zyła? Wiec ma porównanie.
    • semmi Re: czy mezczyzni rzeczywiscie lubia slodkie idi 21.09.03, 15:52
      goscia2 napisała:

> sie ich nie szanuje.

U nas kobieta mające swoje zdanie i życie ma małe szanse, mężczyżni ich się
      poprostu boją.Wolą tylko do łóżka i żeby była cicho.
      • semmi Re: czy mezczyzni rzeczywiscie lubia slodkie idi 21.09.03, 15:54
        semmi napisała:

> goscia2 napisała:
        >
        > > Jak narazie zauwazylam to u polskich mezczyzn. Mieszkalam w wielu krajach
        > i
        > > jakos nie widze tego zjawiska nigdzie indziej. Takie kobiety wrecz irytuja
        > i
        > > sie ich nie szanuje.
        >
        > U nas kobieta mające swoje zdanie i życie ma małe szanse, mężczyżni ich się
        > poprostu boją.Wolą tylko do łóżka i żeby była cicho.

Dodam że mało jest prawdziwych mężczyzn doceniających kobiete która ma naprawde
        charakter.
        • titus_flavius Jakich kobiet potrzebują prawdziwi mężczyźni? 21.09.03, 16:28
          semmi napisała:

>
          > Dodam że mało jest prawdziwych mężczyzn doceniających kobiete która ma
          naprawde
          >
          > charakter.

Ave,
          prawdziwi mężczyźni chcą mieć na towarzyszki życia prawdziwe kobiety, a nie
          babo-chłopy. Z tymi można pogadać, pokumplować się, ostatecznie nawet iść do
          łóżka, ale nie razem żyć.
          • semmi Re: Jakich kobiet potrzebują prawdziwi mężczyźni? 23.09.03, 17:53
            titus_flavius napisał:

> semmi napisała:
            >
            > >
            > > Dodam że mało jest prawdziwych mężczyzn doceniających kobiete która ma
            > naprawde
            > >
            > > charakter.
            >
            > Ave,
            > prawdziwi mężczyźni chcą mieć na towarzyszki życia prawdziwe kobiety, a nie
            > babo-chłopy. Z tymi można pogadać, pokumplować się, ostatecznie nawet iść do
            > łóżka, ale nie razem żyć.

Mam mocny charakter i nie uwazam sie za babo-chłopa.
          • wasza_bogini cale szczescie, ze 23.09.03, 19:02
            > Ave,
            > prawdziwi mężczyźni chcą mieć na towarzyszki życia prawdziwe kobiety, a nie
            > babo-chłopy. Z tymi można pogadać, pokumplować się, ostatecznie nawet iść do
            > łóżka, ale nie razem żyć.

mezczyzni sa rozni i nietylko istnieja idioci.
    • tralalumpek Re: czy mezczyzni rzeczywiscie lubia slodkie idi 21.09.03, 16:28
      goscia2 napisała:

> sie ich nie szanuje.

mezczyzni lubia slodkie idiotki na calym swiecie, nie jest to zjawisko typowo
      polskie
      • wasza_bogini Re: czy mezczyzni rzeczywiscie lubia slodkie idi 23.09.03, 18:57
        > mezczyzni lubia slodkie idiotki na calym swiecie, nie jest to zjawisko typowo
        > polskie

eeee. to zalezy jacy mezczyzni.
    • pajdeczka Idioci lubią idiotki 22.09.03, 10:36
      goscia2 napisała:

> sie ich nie szanuje.

Polacy idą na łatwiznę. Słodka idiotka robi faceta w konia i sama się daje.
      Z mądrą kobietą trzeba się bardziej liczyć, nie jest łatwo ją okłamać czy
      oszukać, nie wciśnie się jej kitu. Trezba być po prostu dla niej partnerem. A
      nasi panowie nie są do tego przygotowywani w rodzinach. Obserwują w swych
      domach matki-idiotki i ojców-idiotów i potem powielają te wzorce w swoich
      związkach.
      • fruvru Re: Idioci lubią idiotki 22.09.03, 11:21
        no tak, z jednej strony sie boja takiej z kariera i swoim zyciem, a z drugiej
        chca z dobrego domu, wyksztalcona i BOGATA. To ja wkoncu jest??
    • Gość: stokrotka Re: czy mezczyzni rzeczywiscie lubia slodkie idi IP: *.nysa.ws 23.09.03, 19:09
      Dla mnie najwięszą idiotką jest Edyta Górniak. SŁODKA IDIOTKA do potęgi.
      • wasza_bogini Re: czy mezczyzni rzeczywiscie lubia slodkie idi 23.09.03, 19:37
        > Dla mnie najwięszą idiotką jest Edyta Górniak. SŁODKA IDIOTKA do potęgi.

z tym sie zgodze. wogole te wpsolczesne piesniarki, wlaczajac steczkowska,
        gorniak, czy lipnicka i pewnie jeszcze pare innych to wlasnie ten typ. to juz
        nie kora z osobowoscia buntowniczki. idiotka- nie, a baaaardzo kobieca.
    • Gość: Felka Re: czy mezczyzni rzeczywiscie lubia slodkie idi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.03, 19:18
      Faceci lubią słodkie idiotki bo one ich dowartościowują. Dzięki nim czują się
      prawdziwymi macho - poniosą zakupy, zmienią koło bo przecież kobieta to takie
      nieudolne stworzenie!! Faceci - zwłaszcza teraz są zakompleksieni, pełni
      niechęci do kobiet, które o zgrozo! potrafią zmienić koło lub przykręcić
      kontakt w ścianie. Bardzo często nie mogą też biedacy znieść tego, że w pracy
      za szefa mają kobietę! Więc marzą o uległej słodkiej idiotce. I nie zdają sobie
      sprawy jak cudownie można to wykorzystać
    • zo_h Re: czy mezczyzni rzeczywiscie lubia slodkie idi 23.09.03, 20:26
      A czy Polskie kobiety lubią tylko twardzieli z półmetrowym obwodem w bicepsie?
      Myslisz streotypem ... i współczuję Ci tego jakich masz znajomych.
    • melinek Slodkie idiotki - czy to jakies nowe cukierki?;)nt 23.09.03, 22:14

• kobbieta Edyta Gorniak 24.09.03, 01:55
        Faceci uwielbiaja Edyte, jest super
        Chyba zazdrosc tutaj sie odezwala
        • wasza_bogini Re: Edyta Gorniak 24.09.03, 18:32

> Faceci uwielbiaja Edyte, jest super
          > Chyba zazdrosc tutaj sie odezwala

tak, szczegolnie ci, ktorym sie nie podobal hymn na olimpiadzie;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka