goscia2 20.09.03, 04:31 Jak narazie zauwazylam to u polskich mezczyzn. Mieszkalam w wielu krajach i jakos nie widze tego zjawiska nigdzie indziej. Takie kobiety wrecz irytuja i sie ich nie szanuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Stan Re: czy mezczyzni rzeczywiscie lubia slodkie idi IP: *.tnt38.ewr3.da.uu.net 20.09.03, 04:35 Ciekawe, bo ja znam kilka takich idiotek w USA i maja wielu amatorow. Latwe kobiety zawsze i wszedzie maja wielu chetnych. Odpowiedz Link Zgłoś
titus_flavius ja lubię .... 20.09.03, 09:36 goscia2 napisała: > Jak narazie zauwazylam to u polskich mezczyzn. Mieszkalam w wielu krajach i > jakos nie widze tego zjawiska nigdzie indziej. Takie kobiety wrecz irytuja i > sie ich nie szanuje. Ave, moim zdaniem to są właśnie prawdziwe kobiety, a nie babo-chłopy. T. Odpowiedz Link Zgłoś
krawca Re: ja lubię .... 20.09.03, 10:12 ja mysle ze jak kobieta jest atrakcyjna to takie zachowanie jej ujdzie. Natomiast jezeli nie jest, to bedzie irytowac faceta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Triss Merigold Re: czy mezczyzni rzeczywiscie lubia slodkie idi IP: *.acn.waw.pl 20.09.03, 12:12 Przy miłej kretynce nie trzeba się wysilać. Znam takich którzy jednak mają alergię na chichoczące słodkie istoty i od partnerki, koleżanki czy znajomej oczekują czegoś więcej np. umiejętności prowadzenia ciekawej rozmowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdzichu Re: czy mezczyzni rzeczywiscie lubia slodkie idi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.03, 23:32 Do wyra i flirtu lubię bardzo. Do wspólnego życia niezbyt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boguś L Re: czy mezczyzni rzeczywiscie lubia slodkie idi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.03, 01:09 One są po to aby je dmuchać. No jeden walor mogą jeszcze posiadać mianowicie prawo jazdy i samochód. Lubię jak ja piję a ona mnie odwozi do domu. Następnie jeszcze jeden gol i Pani sobie jedzie do siebie. I już mam ciszę, spokój, nikt nie marudzi;)I nigdy się nie ożenię;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia kilka pytan do "ojca prowadzacego" IP: *.ath.spark.net.gr 21.09.03, 01:38 - w iluz to krajach mieszkale/as, ze bylo ich az "wiele"? - czy nie uwazasz ze obserwowalas jakas ograniczona grupe mezczyzn zarowno w tych wielu krajach jak i w Polsce? Na moje oko nie ma takiej zaleznosci, ze Polak woli idiotke, a np Grek kobiete madra i wyksztalcona. - co to tak naprawde znaczy slodka idiotka? - czy do zalozenia tego watku nie sklonila Cie przypadkiem frustracja spowodowana ustawicznym fiaskiem w polowaniu na jakiegokolwiek partnera? Generalnie wszystkie takie uogolnienia sa o d... rozbic, dlatego pozwalam sobie na taki ton. Jakie haslo taki i odzew. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
maniia Re: kilka pytan do "ojca prowadzacego" 21.09.03, 02:25 slodka idiotka to tak ktora udaje glupia, nieporadna zeby sprowokowac faceta by jej pomagal. Polacy to lubia to fakt - autorka ma racje. Jestem tego samego zdania. Jezeli jestes z Grecji to co Ty mozesz wiedziec? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: kilka pytan do "ojca prowadzacego" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.03, 08:49 No chyba renia troche w Polsce zyła? Wiec ma porównanie. Odpowiedz Link Zgłoś
semmi Re: czy mezczyzni rzeczywiscie lubia slodkie idi 21.09.03, 15:52 goscia2 napisała: > Jak narazie zauwazylam to u polskich mezczyzn. Mieszkalam w wielu krajach i > jakos nie widze tego zjawiska nigdzie indziej. Takie kobiety wrecz irytuja i > sie ich nie szanuje. U nas kobieta mające swoje zdanie i życie ma małe szanse, mężczyżni ich się poprostu boją.Wolą tylko do łóżka i żeby była cicho. Odpowiedz Link Zgłoś
semmi Re: czy mezczyzni rzeczywiscie lubia slodkie idi 21.09.03, 15:54 semmi napisała: > goscia2 napisała: > > > Jak narazie zauwazylam to u polskich mezczyzn. Mieszkalam w wielu krajach > i > > jakos nie widze tego zjawiska nigdzie indziej. Takie kobiety wrecz irytuja > i > > sie ich nie szanuje. > > U nas kobieta mające swoje zdanie i życie ma małe szanse, mężczyżni ich się > poprostu boją.Wolą tylko do łóżka i żeby była cicho. Dodam że mało jest prawdziwych mężczyzn doceniających kobiete która ma naprawde charakter. Odpowiedz Link Zgłoś
titus_flavius Jakich kobiet potrzebują prawdziwi mężczyźni? 21.09.03, 16:28 semmi napisała: > > Dodam że mało jest prawdziwych mężczyzn doceniających kobiete która ma naprawde > > charakter. Ave, prawdziwi mężczyźni chcą mieć na towarzyszki życia prawdziwe kobiety, a nie babo-chłopy. Z tymi można pogadać, pokumplować się, ostatecznie nawet iść do łóżka, ale nie razem żyć. Odpowiedz Link Zgłoś
semmi Re: Jakich kobiet potrzebują prawdziwi mężczyźni? 23.09.03, 17:53 titus_flavius napisał: > semmi napisała: > > > > > Dodam że mało jest prawdziwych mężczyzn doceniających kobiete która ma > naprawde > > > > charakter. > > Ave, > prawdziwi mężczyźni chcą mieć na towarzyszki życia prawdziwe kobiety, a nie > babo-chłopy. Z tymi można pogadać, pokumplować się, ostatecznie nawet iść do > łóżka, ale nie razem żyć. Mam mocny charakter i nie uwazam sie za babo-chłopa. Odpowiedz Link Zgłoś
wasza_bogini cale szczescie, ze 23.09.03, 19:02 > Ave, > prawdziwi mężczyźni chcą mieć na towarzyszki życia prawdziwe kobiety, a nie > babo-chłopy. Z tymi można pogadać, pokumplować się, ostatecznie nawet iść do > łóżka, ale nie razem żyć. mezczyzni sa rozni i nietylko istnieja idioci. Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: czy mezczyzni rzeczywiscie lubia slodkie idi 21.09.03, 16:28 goscia2 napisała: > Jak narazie zauwazylam to u polskich mezczyzn. Mieszkalam w wielu krajach i > jakos nie widze tego zjawiska nigdzie indziej. Takie kobiety wrecz irytuja i > sie ich nie szanuje. mezczyzni lubia slodkie idiotki na calym swiecie, nie jest to zjawisko typowo polskie Odpowiedz Link Zgłoś
wasza_bogini Re: czy mezczyzni rzeczywiscie lubia slodkie idi 23.09.03, 18:57 > mezczyzni lubia slodkie idiotki na calym swiecie, nie jest to zjawisko typowo > polskie eeee. to zalezy jacy mezczyzni. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Idioci lubią idiotki 22.09.03, 10:36 goscia2 napisała: > Jak narazie zauwazylam to u polskich mezczyzn. Mieszkalam w wielu krajach i > jakos nie widze tego zjawiska nigdzie indziej. Takie kobiety wrecz irytuja i > sie ich nie szanuje. Polacy idą na łatwiznę. Słodka idiotka robi faceta w konia i sama się daje. Z mądrą kobietą trzeba się bardziej liczyć, nie jest łatwo ją okłamać czy oszukać, nie wciśnie się jej kitu. Trezba być po prostu dla niej partnerem. A nasi panowie nie są do tego przygotowywani w rodzinach. Obserwują w swych domach matki-idiotki i ojców-idiotów i potem powielają te wzorce w swoich związkach. Odpowiedz Link Zgłoś
fruvru Re: Idioci lubią idiotki 22.09.03, 11:21 no tak, z jednej strony sie boja takiej z kariera i swoim zyciem, a z drugiej chca z dobrego domu, wyksztalcona i BOGATA. To ja wkoncu jest?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stokrotka Re: czy mezczyzni rzeczywiscie lubia slodkie idi IP: *.nysa.ws 23.09.03, 19:09 Dla mnie najwięszą idiotką jest Edyta Górniak. SŁODKA IDIOTKA do potęgi. Odpowiedz Link Zgłoś
wasza_bogini Re: czy mezczyzni rzeczywiscie lubia slodkie idi 23.09.03, 19:37 > Dla mnie najwięszą idiotką jest Edyta Górniak. SŁODKA IDIOTKA do potęgi. z tym sie zgodze. wogole te wpsolczesne piesniarki, wlaczajac steczkowska, gorniak, czy lipnicka i pewnie jeszcze pare innych to wlasnie ten typ. to juz nie kora z osobowoscia buntowniczki. idiotka- nie, a baaaardzo kobieca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Felka Re: czy mezczyzni rzeczywiscie lubia slodkie idi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.03, 19:18 Faceci lubią słodkie idiotki bo one ich dowartościowują. Dzięki nim czują się prawdziwymi macho - poniosą zakupy, zmienią koło bo przecież kobieta to takie nieudolne stworzenie!! Faceci - zwłaszcza teraz są zakompleksieni, pełni niechęci do kobiet, które o zgrozo! potrafią zmienić koło lub przykręcić kontakt w ścianie. Bardzo często nie mogą też biedacy znieść tego, że w pracy za szefa mają kobietę! Więc marzą o uległej słodkiej idiotce. I nie zdają sobie sprawy jak cudownie można to wykorzystać Odpowiedz Link Zgłoś
zo_h Re: czy mezczyzni rzeczywiscie lubia slodkie idi 23.09.03, 20:26 A czy Polskie kobiety lubią tylko twardzieli z półmetrowym obwodem w bicepsie? Myslisz streotypem ... i współczuję Ci tego jakich masz znajomych. Odpowiedz Link Zgłoś
kobbieta Edyta Gorniak 24.09.03, 01:55 Faceci uwielbiaja Edyte, jest super Chyba zazdrosc tutaj sie odezwala Odpowiedz Link Zgłoś
wasza_bogini Re: Edyta Gorniak 24.09.03, 18:32 > Faceci uwielbiaja Edyte, jest super > Chyba zazdrosc tutaj sie odezwala tak, szczegolnie ci, ktorym sie nie podobal hymn na olimpiadzie;) Odpowiedz Link Zgłoś