64k Re: nałogowo oglądane seriale 22.06.08, 13:46 Dexter - ciekawy pomysl na serial, zabawna narracja glownego bohatera Scrubs - lekki i zabawny, dr Cox rzadzi :) Breaking Bad - jeszcze lepszy od Dexter'a :) Odpowiedz Link Zgłoś
leyla69 Re: nałogowo oglądane seriale 22.06.08, 17:57 Jedyny polski serial jaki oglądam nałogowo to "TERAZ ALBO NIGDY". Początkowo ze względu na aktorkę M.Ż.T , a po czasie ze względu na fabułę też ;) Odpowiedz Link Zgłoś
margulinka Re: La Femme Nikita z mloda Peta Wilson 22.06.08, 19:15 kocham, ubostwiam i "identyfikuje sie" z La Femme Nikita: pl.youtube.com/watch?v=tEpr6a6imQA Odpowiedz Link Zgłoś
tlenny Re: nałogowo oglądane seriale 22.06.08, 21:28 rytm&luz - zaaaajebiiistyyy!!! Znacie? Odpowiedz Link Zgłoś
jak-kania-dzdzu Re: nałogowo oglądane seriale 22.06.08, 21:36 CSI, Kości, Dr House i nasza rodzima, mało ambitna produkcja, ale też nałogowo śledzona, mianowicie "Na Wspólnej" :) Odpowiedz Link Zgłoś
korasw24 Re: nałogowo oglądane seriale 23.06.08, 10:05 Jedyne uzależnienie serialowe to STARGATE SG-1. Świetna fabuła, kapitalna rola Richarda Deana Andersona, jednym słowem-rewelacja. Szkoda, że tvn tylko 2-3 sezony puścił. Oprócz tego "Latający Cyrk Monty Pythona", "MacGyver", "Allo, Allo", "Drużyna A", "Prison Break", "The Tudors", "Family Guy" i "Scrubs". Odpowiedz Link Zgłoś
m.stanislawski Re: Stargate, Stargate Atlantis - mój nałog :) 23.06.08, 13:58 no prosze własnie jadę drugi sezon Stargate Sg1 :)... Polecam Ci: Babylon 5 - kamień milowy wśród seriali Sci-fi. Odpowiedz Link Zgłoś
m.stanislawski Re: nałogowo oglądane seriale 23.06.08, 13:56 BABYLON 5.. nie ma lepszego serialu niz to (jesli chodzi o sci-fi!) Odpowiedz Link Zgłoś
rose-ana Re: nałogowo oglądane seriale 23.06.08, 21:45 Nałogowo to żadne, ale mniej lub bardziej namiętnie: Seks w wielkim mieście Detektyw Monk Z Archiwum X Miasteczko Twin Peaks Przyjaciele Hotel Zacisze Prison Break Przystanek Alaska Allo, Allo Hotel Babylon A za dzieciństwa: Dynastia (kochałam sie w Jeffie), Beverly Hills 90210 (kochałam sie w Brandonie) i McGyver (kochałam się w McGyverze).:) Odpowiedz Link Zgłoś
bright_witch Re: nałogowo oglądane seriale 15.07.08, 12:35 Ja obejrzalam praktycznie odcinek za odcinkiem caly sezob Lucky Louie i szczerze polecam!!! mozna sie naprawde usmiac www.polifreshya.pl/video,pokaz,u-59268,id-9393 tu jest fragment... i nie przesadze jak powiem ze caly serial jest tak jajcarski jak te pare minut, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś