nekomimimode 23.06.08, 11:48 cudownie ,że wreszcie wygrali!! nie lubię piłki ale od początku kibicowałam hiszpanii! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
poecia1 Re: hiszpania! 23.06.08, 11:49 Tak, zdecydowanie Hiszpania i piegowaty Fernando:) Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: hiszpania! 23.06.08, 11:50 hiehie wolę hiszpańskich hiszpanów. a ten z długi,i włosami co na końcu zdjął koszulkę widizałaś? ale klata! <buja w obłokach> Odpowiedz Link Zgłoś
poecia1 Re: hiszpania! 23.06.08, 11:53 To Sergio Ramos z Realu Madryt:) Ale ja jednak przy piegowatym się będę upierać;) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: hiszpania! 23.06.08, 11:50 Ja też. Tak samo Portugalczykom i Italiańcom. No i wczoraj byłam w lekkim rozkroku z tego powodu.:DD Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: hiszpania! 23.06.08, 11:51 a ja włochów nie lubię, bo są strasznymi seksistami ;P Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: hiszpania! 23.06.08, 11:52 Hiszpanie też, nie łudź się :) Mecz nudny. Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: hiszpania! 23.06.08, 11:55 pod koniec chociaż nudny nie był. a hiszpanie nie są takimi seksistami jak włosi, nie wiem czy nie są mniejszymi niż polacy. mają szczęście ,że zapatero im się trafił Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: hiszpania! 23.06.08, 11:58 Od pewnego czasu wprowadza się w Hiszpie programy socjalne w stylu STOP MACHISMO. I nawet już na ulicach większych miast pojawiają się pierwsi panowie opiekujący się własnymi dziećmi! ;) We Włoszech - faktycznie - jest z tym mocno do tyłu. Japończycy... Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: hiszpania! 23.06.08, 12:00 dobra dobra z tymi japońcami zawsze musisz mi dowalić ;P Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: hiszpania! 23.06.08, 12:03 :D Mnie fascynują i Hiszpa i Włochy i Ameryka Płd. Wiem, jak się tam traktuje kobiety, a jednak. Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: hiszpania! 23.06.08, 12:06 mnie włochy jakoś wogóle nie kręcą wręcz przeciwnie. a do ameryki południowej bym się chętnie wybrała. ale najpierw JAPONIA! Ciągoty mamy ciekawe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: hiszpania! 23.06.08, 11:53 nekomimimode napisała: > a ja włochów nie lubię, bo są strasznymi seksistami ;P To zamiast Hiszpanom, trza było kibicować Szwedom.;) Odpowiedz Link Zgłoś