8n 27.06.08, 23:21 ubierać kołdry w pościel! niech mnie ktoś wyręczy. czeka nagroda. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wesoly.profanator Re: nienawidzę 27.06.08, 23:23 Ubierać? Ja tam umiem tylko rozbierać. Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 A jak to robisz 27.06.08, 23:30 Jest jeden wygodny sposob.. poszewka na lewa strone, wkladasz rece do wnetzra, lapiesz za rogi, chwytasz koldre przez poszewke i wciagasz do wnetrza poszewki. Szybko i bezproblemowo :) Odpowiedz Link Zgłoś
8n Re: A jak to robisz 27.06.08, 23:33 no robie tak, nie umiem inaczej, ale to i tak jest męczące i tego nienawidzę. Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: A jak to robisz 27.06.08, 23:34 Hmmm ja bym Ci pomogl.. to jest moje zadanie w domu wiec mam wprawe :) Odpowiedz Link Zgłoś
nerri Re: A jak to robisz 27.06.08, 23:34 Jaki specjalista:D A mój chłop się rękami łobiema broni przed ubieraniem kołdry:D Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: A jak to robisz 27.06.08, 23:35 A ja wlasnie to robie.. do koldry trzeba byc wiekszym niz do puduszek :) Czego ja nienawidze to zakladanie przescieradel.. wrrr Odpowiedz Link Zgłoś
8n Re: A jak to robisz 27.06.08, 23:40 zakładanie przescieradla to nic. ale wiecie co, moj nowy chłopak powiedział, że by mi założył <3 Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: A jak to robisz 27.06.08, 23:41 A zakladnaie przescieradla z guma na materac to tez nic? I ja mma dwa takie cholerstwa :( a do tego koty mi wlaza pod przescieradlo, uwielbiaja to robic :) Odpowiedz Link Zgłoś
czarodziejka87 Re: A jak to robisz 28.06.08, 01:12 Kontik...przepiekne koty na zdjeciu w Twojej wizytowce!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: nienawidzę 28.06.08, 01:42 łączę się z Tobą w bólu... to jeden z powodów dlaczego nadal mieszkam z rodzicami :D Odpowiedz Link Zgłoś
sta-fraszka Re: nienawidzę 28.06.08, 02:31 TEŻ nienawidziłam. Aż podpatrzyłam, że Kanadyjczycy mają dwa prześcieradła a na to ładne, ciepłe koce. Ile tam trzeba. Więc śpię między dwoma prześcieradłami a na to mam koce. I ILE NIENAWIŚCI Z GŁOWY :) Odpowiedz Link Zgłoś
liisa.valo Re: nienawidzę 28.06.08, 02:35 Ja mogę ci pomóc. Poszewka na lewą stronę, trzymam za rogi, chwytam rogi kołdry, siup poszewka na prawą stronę i teraz trzeba tylko obciągnąć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: nienawidzę 28.06.08, 09:52 Nie trzeba przekładać na lewą stronę. Wrzucamy kołdrę do poszewki, wstajemy, łapiemy za rogi(poszewki i kołdry) i wstrząsamy - sama się ułoży. Metoda dla leniwych - nie wstajemy tylko przykrywamy się pościelą i kopiemy aż się sama ułoży :) A tak przy okazji, zastanawiające że zajęcie które trwa jakieś 90 do 120 sekund, i robi się to raz na tydzień albo i rzadziej, budzi taką niechęć. Odpowiedz Link Zgłoś
rose-ana Re: nienawidzę 28.06.08, 09:15 Ja też tego nienawidzę. Prawie tak bardzo jak prania ręcznego. Odpowiedz Link Zgłoś