facet_z_lasu_40 29.06.08, 09:37 Mam 40 lat i wciąż nie wyprowadziłem się od rodziców i nigdy nie miałem dziewczyny. Z tym że pracę zawodową mam, zarabiam na rękę około 2600 złotych Jaka jest wasza pierwsza reakcja na tą wiadomość ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
effa4 Re: Co o mnie sądzicie ? 29.06.08, 09:40 pierwsza reakcja: uciekać gdzie pieprz rośnie Odpowiedz Link Zgłoś
wbita_w_jego_cien Re: Co o mnie sądzicie ? 29.06.08, 09:42 ze jestes wygodny, nie samodzielny i bez jaj, stac cie na utrzymanie sie samodzielne a dobrze ci tak jak jest, moze brzydki jestes albo nudny skoro nie masz dziewczyny i nie miales....? Odpowiedz Link Zgłoś
nexstartelescope Re: Co o mnie sądzicie ? 29.06.08, 10:07 Dla mnie to troche niezrozumiale, ten przymus wypowadzania sie od rodzicow, usamodzielniania sie. Jesli rodzicom ani samemu zainteresowanemu to nie przeszkadza to po co sie wyprowadzac? zeby zaspokoic oczekiwania sasiadów? :) Facet napisal, ze sam zarabia, ma prace, nie jest na utrzymaniu rodziców, byc moze jest w pelni samodzielny jesli chodzi o zycie (sam sobie gotuje, pierze itd), w takim razie gdzie problem? Sa ludzie, ktorzy wyprowadzili sie od rodzicow, bo juz wypadalo, a nadal ciagna od nich kase, przyjezdzaja na obiady, potrafia nawet przywozic mamusi pranie i odbierac czysciutkie i wyprasowane. Lepiej juz chba zostac u tych rodzicow i uczyc sie samodzielnosci do skutku, niz udawac, ze sobie radzi i nadal zyc na koszt rodziców w wynajetym mieszkaniu, ku zadowoleniu takiej wbitej_w_jego_cien :/ Byc moze gdybys znalazl kobiete, szybciej podjal bys decyzje o przepowadzce, zamieszkaniu razem itp. Do wbitej - to, ze nie mial dziewczyny nie znaczy o tym, ze jest brzydki albo nudny - uwierz, ze jest wiele pasztetów albo ludzi, ktorzy nie maja nic do powiedzenia i maja partnere/ partnetke. To od tego nie zalezy. A w dzisiejszych czasach okreslenie stary kawaler czy stara panna nie znaczy juz tyle, co 20 czy 50 lat temu. Dla mnie rozsadniejsze jest zycie w samotnosci nawet do czterdziestki, niz wiazanie sie z kims na sile tylko po to, zeby nie byc stara panna :/ Odpowiedz Link Zgłoś
glukoza84 Re: Co o mnie sądzicie ? 01.07.08, 18:08 ja sądzę, że z biologicznego punktu widzenia, to jesteś zupełnie bezużyteczny, bo nawet najbardziej prymitywne zwierzątka usamodzielniają się w pewnym wieku i znajdują sobie partnera płci przeciwnej w celu przedłużenia gatunku. A prywatnie, to Cię nie znam, więc nic nie sądzę. Odpowiedz Link Zgłoś
asidoo Re: Co o mnie sądzicie ? 29.06.08, 10:15 Mało zarabiasz i nie masz w życiu żadnych osiągnieć, nawet reprodukcyjnych. Ostatni dzwonek, żeby coś zrobić ze swoim życiem. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Co o mnie sądzicie ? 29.06.08, 22:19 może jemu odpowiada, co go zmuszasz na siłę do szukania "lepszej" pracy? Mnie tam bardziej się nie podoba, że nie miał dziewczyny. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Co o mnie sądzicie ? 29.06.08, 22:20 a skąd wiesz, że żadnych? Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Co o mnie sądzicie ? 29.06.08, 10:30 facet_z_lasu_40 napisał: > Jaka jest wasza pierwsza reakcja na tą wiadomość ? Trzeci bliźniak?? Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Co o mnie sądzicie ? 29.06.08, 10:32 Znaczy sie, pewnie gej :) Skoro Jaroslaw K. jest gejem to trzeci bliznika tez moglby byc :) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Co o mnie sądzicie ? 29.06.08, 10:39 Dla mnie taka osoba jest przede wszystkim wygodna - wikt i opierunek, własna kasa na siebie, zero zobowiązań. Taką postawę może mieć zarówno gej, jak i hetero; facet, jak i kobieta; świadczy ona o pewnym upośledzeniu społecznym. Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Co o mnie sądzicie ? 29.06.08, 10:40 I taki facet moze byc tylko kula u nogi dla potencjalnej kobiety :( Odpowiedz Link Zgłoś
filipinka1212 Re: Co o mnie sądzicie ? 29.06.08, 17:40 Albo się boisz ,masz zaborczą mamuśkę ...a czas leci.Geny do grobu i z pieniędzy żadnego pożytku... oj facet.A seks taki cudowny,trzymanie się za ręke ipocałunki Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: Co o mnie sądzicie ? 29.06.08, 10:41 lamusik taki. a gdzie pracujesz? chyba ,że teraz mi to na myśl przyszło,że możesz być np. niepełnosprawny - to przepraszam jeśli tak jest! Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Co o mnie sądzicie ? 29.06.08, 10:47 nekomimimode napisała: > chyba ,że teraz mi to na myśl przyszło,że możesz być np. > niepełnosprawny - to przepraszam jeśli tak jest! Nawet niepełnosprawne osoby mają partnerów, dążą do samodzielności, walczą z barierami codzienności. Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: Co o mnie sądzicie ? 29.06.08, 10:48 niektórych niepełnosprawnych nikt nie chce =( Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Co o mnie sądzicie ? 29.06.08, 10:50 niektórych pełnosprawnych również... i pięknych, i brzydkich, i bogatych, i biednych... takie życie! Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: Co o mnie sądzicie ? 29.06.08, 10:52 a że niektórzy niepełnosprawni nie mogą mieszkać sami, to uzasadnione jest to w jakim facio jest położeniu Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Co o mnie sądzicie ? 29.06.08, 10:52 gdyby byl niepoelnosprawny to pewnie by nam to napisal, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Co o mnie sądzicie ? 29.06.08, 10:55 Najłatwiej jest rzucić minimalną ilość danych, taką zarybkę, i czekać na opinie, które z definicji będą uogólnianiem. Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Co o mnie sądzicie ? 29.06.08, 10:56 Widocznie autor ma zapedy masochistyczne i sprawia mu przyjemnosc gdy ludziska wieszaja na nim psy :) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Co o mnie sądzicie ? 29.06.08, 11:18 kontik_71 napisał: > Widocznie autor ma zapedy masochistyczne i sprawia mu przyjemnosc > gdy ludziska wieszaja na nim psy :) Też o tym pomyślałam. Inna opcja: nudzi mu się, chce przetestować reakcję forum. Odpowiedz Link Zgłoś
liisa.valo Re: Co o mnie sądzicie ? 29.06.08, 10:58 Mnie też nikt nie chce, a piękna jestem i pełnosprawna. Hie, hie, skończę jak on :-) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Co o mnie sądzicie ? 29.06.08, 11:16 liisa.valo napisała: > Mnie też nikt nie chce, a piękna jestem i pełnosprawna. Hie, hie, > skończę jak on :-) I też nigdy nie miałaś dziewczyny?? :P Odpowiedz Link Zgłoś
liisa.valo Re: Co o mnie sądzicie ? 29.06.08, 11:19 Nigdy nie miałam dziewczyny, ale ja przynajmniej nie mieszkam z rodzicami. Jesssssssooooooo, czterdziestoletni prawiczek.... Nie mogie... Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Re: Co o mnie sądzicie ? 29.06.08, 17:13 Pewnie Ahy nie spotkał. No i jakoś mało zaradny i bojący jakiś, czy co? Mógłby przecież skorzystać, w celu rozprawiczenia ,z wyspecjalizowanych przybytków. Odpowiedz Link Zgłoś
ratri25 Re: Co o mnie sądzicie ? 29.06.08, 10:46 Ja zadałabym Ci kilka dodatkowych pytań. Mam za mało danych na jakąkolwiek inną reakcję:) Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: Co o mnie sądzicie ? 29.06.08, 10:54 Uciekałabym najszybciej, jak się da. Jeśli masz 40 lat i nigdy nie miałeś dziewczyny, to nie zamierzałabym być królikiem doświadczalnym, na którym uczyłbyś się, czym jest kompromis z drugą osobą, miłość, partnerstwo - i seks. Wdodatku jeśli masz za sobą wyłącznie przelotne znajomości dla seksu, to możesz mieć wypaczony stosunek do kobiet - a jeśli seksu w ogóle nie uprawiałeś, to pewnie coś jest nie tak z Twoim libido. Nie wierzę też w nabywanie samodzielności mieszkając z rodzicami - to jest niezdrowe, nie mieć pędu do samodzielności i niezależności. Zwłaszcza jak kogoś na to stać jakoś tam... Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Co o mnie sądzicie ? 29.06.08, 10:55 Jej zabrzmialo to jak wyrok sadu najwyzszego :) Tym bardziej, ze masz absolutna racje :) Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: Co o mnie sądzicie ? 29.06.08, 10:57 Oczywiście. Taki był temat wątku - facet o wyrok prosi :) Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Co o mnie sądzicie ? 29.06.08, 10:59 To co, bierzemy sie za przygotowanie egzekucji :)? Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: Co o mnie sądzicie ? 29.06.08, 11:02 Aaaa tam, życie go pokarze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Co o mnie sądzicie ? 29.06.08, 11:04 ja tam wole wziac to we wlasne rece.. nie wierze w sprawiedliwosc dziejow i/lub spoleczna :) Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: Co o mnie sądzicie ? 29.06.08, 11:05 Facet ma 40 lat, nie miał nigdy kobiety i mieszka z mamą - co Ty mu chcesz jeszcze zrobić? :) Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Co o mnie sądzicie ? 29.06.08, 11:07 Hmmm no w sumie nic wiecej sie mu nie da zrobic.. nawet usuniecie jader nie bedzie kara.. bo kara jest tylko wtedy skuteczna gdy ograniza nas w naszych zwyklych czynnosciach.. hmmm :P Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: Co o mnie sądzicie ? 29.06.08, 11:14 Ale dlaczego ten pan zamilkł? Powinien teraz pojawić się z nową informacją, która obali wszystkie dotychczasowe opinie i zaczniemy się wstydzić za własną małostkowość. Czuję się zawiedziona. Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Co o mnie sądzicie ? 29.06.08, 11:16 Albo tak sie zawstydzil, ze juz nigdy sie nie pokaze :) Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: Co o mnie sądzicie ? 29.06.08, 11:17 A może to jednak, mimo wszystko - była moja miłość życia? A teraz przepadło :( Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Co o mnie sądzicie ? 29.06.08, 11:20 Nie, nie i jeszcze raz nie.. Milosc Twojego zycia gdzies sobie jest i tylko czeka na odpowiedni moment :) Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: Co o mnie sądzicie ? 29.06.08, 11:31 to jak tak dobrze wszystko wiesz, to weź ją kopnij w tyłek, żeby trochę tempo przyspieszyła :) Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Co o mnie sądzicie ? 29.06.08, 11:33 O nie.. ja nie mam zamiaru wciskac sie w niezbadane wyroki i niebianskie plany.. jestem uczulony na swiecona wode :P Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: Co o mnie sądzicie ? 29.06.08, 11:34 Ja coraz bardziej jestem przekonana, że jak coś ma mnie z kims wyswatać, to raczej nie rezyduje w Niebie, tylko wręcz przeciwnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Co o mnie sądzicie ? 29.06.08, 11:35 Nie znasz dnia ani godziny.. wychodzisz dzisiaj z domu? Bo jest tak to uwazaj, moze sie cos przytrafi :) Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: Co o mnie sądzicie ? 29.06.08, 11:38 Jadę do P. pociągiem - w przedziale zazwyczaj trafiam na młodych wojaków na przepustce - może z którymś zaiskrzy ;) a dziś będzie okazja - bo gorąca Eurolinia telefoniczna, z relacjami z finałów, wymiana informacji i w ogóle. Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: Co o mnie sądzicie ? 29.06.08, 11:38 I ja jestem zazdrosna o faceta, hipokrytka wstrętna :( Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Co o mnie sądzicie ? 29.06.08, 11:40 Ale jaka fajna hipokrytka:) Jesli Ci to pomoze, to Cie moge rozgrzeszyc :) Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: Co o mnie sądzicie ? 29.06.08, 11:43 Rozgrzeszaj. Tylko nie wiem jak, skoro się święconej wody boisz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: Co o mnie sądzicie ? 29.06.08, 11:44 A ja tymczasem zanurzę się w nieświęconej z olejkiem lawendowym. Do wanny mykam :) Ale wrócę. Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Co o mnie sądzicie ? 29.06.08, 11:45 No prosze Cie.. wzbudzasz emocje i fantazje.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: Co o mnie sądzicie ? 29.06.08, 12:09 Eeeee, coś Ty :) Ja w tej wannie wcale emocjonująco nie wyglądam. Ani tez fantastycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Co o mnie sądzicie ? 29.06.08, 12:10 Powiedzmy, ze mam inna opinie na ten temat :) Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: Co o mnie sądzicie ? 29.06.08, 12:17 Kontik, Ty masz wiele opinii na mój temat i az się boję, że jak mnie na żywca zobaczysz, to gruzy tych opinii cię przytłoczą i zmiażdżą :) Nawet ta moja noga w teledysku to ściema - sam twórca klipa przyznał, że gdybym w rzeczywistości chciała tak przyciągnąć uwagę ludzi do swoich nóg, to musiałabym chodzić po ulicy bez głowy i rozciągnięta w pionie o parę procent. I z całą resztą to samo. Ty mnie na żywca nie poznasz nawet :) Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Co o mnie sądzicie ? 29.06.08, 12:19 Nic mnie nie przytloczy i nie zmiazdzy :) zawsze podbaly mi sie drobne kobiety :) Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: Co o mnie sądzicie ? 29.06.08, 12:27 A forumowi macho zawsze twierdza, że drobne kobiety, to nie kobiety, mają nieproporcjonalne sylwetki, nibynóżki i w ogóle kurdupel nie może być atrakcyjny. Nie jesteś forumowym macho? Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Co o mnie sądzicie ? 29.06.08, 12:29 Nigdy nie bylem i nie bede macho :) Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: Co o mnie sądzicie ? 29.06.08, 12:30 Obawiam się, że ci forumowi też nigdy nie byli i nie będą :) Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Co o mnie sądzicie ? 29.06.08, 12:32 Tyle, ze w przeciwienstwie do nich, ja to wiem i jest to moj swiadomy wybor :) Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Re: Co o mnie sądzicie ? 29.06.08, 17:29 Jest takie obiegowe powiedzenie : mała czarna pita w łóżku jest dobra. Jakkolwiek to rozumiejąc;)) Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Co o mnie sądzicie ? 29.06.08, 11:44 Juz ja mam swoje sposoby.. o i juz Cie rozgrzeszylem :) Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Co o mnie sądzicie ? 29.06.08, 11:39 O widzisz :) A taki wojak to przewaznie jest wyglodnialy:) Odpowiedz Link Zgłoś
liisa.valo Re: Co o mnie sądzicie ? 29.06.08, 10:56 Że jesteś wygodny, mało oczekujesz od życia i być może jesteś maminsynkiem z nieodciętą pępowiną. Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Co o mnie sądzicie ? 29.06.08, 10:58 Fuj, wlasnie sobie wyobrazilem ta pepowine.. idze autor do pracy a za nim ciagnie sie ta pepowina i przechodnie co chwile na nia nadeptuja:( Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: Co o mnie sądzicie ? 29.06.08, 11:04 kontik gdzie ty masz pępek? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Co o mnie sądzicie ? 29.06.08, 11:06 Jejku takie intymne pytania na otwartym forum?? A co jesli jakies niewinne dzieciatka czytaja ten watek??? :P Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Co o mnie sądzicie ? 29.06.08, 11:07 Siedza sobie w macicy i przegladaja FK :) Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: Co o mnie sądzicie ? 29.06.08, 11:09 te kobiety nawet nie wiedzą jaką patologię teraz czynią, to molestowanie psychiczne dziecka! Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Co o mnie sądzicie ? 29.06.08, 11:10 I te dzieci beda za 40 lat pytaly czy to jest normalne, ze nadal siedza w macicy i obwijaja obie pepowine dookola palca :) Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: Co o mnie sądzicie ? 29.06.08, 11:14 :) a tak wogle to wytłomacz mi czym się różni molestowanie psychiczne człowieka narodzonego od molestowania psychicznego człowieka nienarodzonego ? ! i to i to człowiek i to i to równoważne życie odebrać tym psychopam rawa rodzicielskie! piszemy petycję! (fronda rzuca się na mózg) Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Co o mnie sądzicie ? 29.06.08, 11:16 No moze tym, ze narodzony czlowiek na psychike a nienarodzony jest jej pozbawiony :) Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: Co o mnie sądzicie ? 29.06.08, 11:17 a skąd wiesz ,że jest!? ;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: Co o mnie sądzicie ? 29.06.08, 11:27 te twoje przypuszczenia! wiesz ,że kiedyś jakaś mama chciała wyskrobać dziewczynkę i jej nie wyszło a potem mała miała traumę i rysowała metalowe narzędzia zbrodni ?! :PP ( tak mi na serio na frondzie odpowiedziano :D) Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Co o mnie sądzicie ? 29.06.08, 11:28 A nie zapomniano dodac, ze dziewczynka miala gleboka ryse na glowie? POmine juz fakt, ze obesnie przerywanie ciazy robi sie przy pomocy "pompy" a nie metalowego narzedzia Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: Co o mnie sądzicie ? 29.06.08, 11:32 i co ta pompa rozrywa dzieciaka, paluszki z paznokietkami i włoski! BAN trollu! Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Co o mnie sądzicie ? 29.06.08, 11:33 Czemu trollu? W przeciwienstwie do wiekszosc, widzialem aborcje i wiem o czym mowie Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: Co o mnie sądzicie ? 29.06.08, 11:35 no przecież żartuję koniku- piszę o moich traumatycznych doświadczeniach z frondy. opowiesz coś o tej aborcji? Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Co o mnie sądzicie ? 29.06.08, 11:36 Strasznie przenokujaco Ci to wychodzi.. I nie jestem konikiem :P Caly zabieg trwa jakias minute... Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: Co o mnie sądzicie ? 29.06.08, 11:39 kiedyś chciałam być aktorką ;) o a myślałam ,że z godzinę. no i jak to wygląda? Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Co o mnie sądzicie ? 29.06.08, 11:41 Masz talent, moze reaktywuj swoje marzenia i checi :) Godzine to trwa z lezeniem po... Nie wyglada bo nie ma przezroczystych czesci.. Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: Co o mnie sądzicie ? 29.06.08, 11:42 kontik_71 napisał: Nie wyglada bo nie ma > przezroczystych czesci.. ?? Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Co o mnie sądzicie ? 29.06.08, 11:44 No na stoliku stoi sobie takie jakies ustrojstwo i z niego wychodzi waz.. czyli w sumie odkurzacz.. koncowka jest wkladana w kobieta i po ok 1 minucie jest po wszystkim... Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: Co o mnie sądzicie ? 29.06.08, 11:45 a ten płód to jak wygląda? i w którym miesiącu widziałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Co o mnie sądzicie ? 29.06.08, 11:47 8 tydzien... a plod to taka kupka czegos.. zdecydowany brak nozek, raczek itp Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: Co o mnie sądzicie ? 29.06.08, 11:52 no i to ma być kówa ważniejsze od życia kobiety! Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Co o mnie sądzicie ? 29.06.08, 11:58 > no i to ma być kówa ważniejsze od życia kobiety! wyglada na to, ze tak.. :( Odpowiedz Link Zgłoś
liisa.valo Re: Co o mnie sądzicie ? 29.06.08, 11:48 Co ty opowiadasz? Żartujesz chyba? Odpowiedz Link Zgłoś
liisa.valo Re: Co o mnie sądzicie ? 29.06.08, 11:59 Ja myślałam, że to się pigułe łyka. Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Co o mnie sądzicie ? 29.06.08, 12:00 pomylila Ci sie 8 godzina z 8 tygodniem... Odpowiedz Link Zgłoś
liisa.valo Re: Co o mnie sądzicie ? 29.06.08, 12:14 Nie, no, zobacz, jak się ogłaszają w gazetach to to figuruje jako "bezzabiegowe". To jeśli bezzabiegowe, to myślałam, że bez takich aparatur. Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Co o mnie sądzicie ? 29.06.08, 12:16 Moze sa metody chemiczne.. czyli wywolywanie poronienia.. Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: Co o mnie sądzicie ? 29.06.08, 12:18 Są takie metody na pewno... Ale one by mnie przerażały chyba jeszcze bardziej od zabiegu :/ Pomijając fakt, że sądzę, że bym się nie zdecydowała na aborcję. Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Co o mnie sądzicie ? 29.06.08, 12:20 Tez mi sie wydaje, ze wywolanie poronienia jest bardziej drastyczne.. Odpowiedz Link Zgłoś
liisa.valo Re: Co o mnie sądzicie ? 29.06.08, 12:23 A ja bym wolała wywołanie poronienia niż żeby mi odkurzacz wkładali. Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: Co o mnie sądzicie ? 29.06.08, 12:26 ale jak sobie wyobrażę ten niekontrolowany krwotok i skurcze, i zupełne zamieszanie jeśli chodzi o moje hormony... wolę żeby mi ktoś coś robił mechanicznie niż coś gmerał w fizjologii. no ale to kwestia "gustu" - i tak hipotetyczna, bo jak mówię - mimo pełnego przekonania, że kobieta powinna mieć w kwestii aborcji wolny wybór, sama prawdopodobnie nie podjęłabym decyzji o aborcji. Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Co o mnie sądzicie ? 29.06.08, 12:27 liisa.valo napisała: > A ja bym wolała wywołanie poronienia niż żeby mi odkurzacz wkładali. Indywidualna decyzja :) Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Re: Co o mnie sądzicie ? 29.06.08, 17:35 Taka pępowina to może nawet zadusić, jak owinie się wokół szyi.A jak nie zadusi dokumentnie, to przydusi i wtedy następuje niedotlenienie mózgu i niepełnosprawność umysłowa.I tą są skutki jak widać. Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: Co o mnie sądzicie ? 29.06.08, 11:08 niewinnym dzieciątkom anatomia się z niczym nieprzyzwoitym nie kojarzy - zupełnie jak Adamowi i Ewie, zanim sięgnęli po jabłko. Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Co o mnie sądzicie ? 29.06.08, 11:11 Zawsze mnie dziwio, ze to bylo jablko.. Mysle, ze jajko (eventualnie dwa jajka) byloby lepsze :) Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: Co o mnie sądzicie ? 29.06.08, 11:13 No bo to nie było jabłko - tylko po prostu owoc. Ale myślę, że gdyby Ewie udało się skusić Adama na 2 jajka, to historia rodzaju ludzkiego wyglądałaby zupełnie inaczej. Albo nie wyglądałaby wcale ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Co o mnie sądzicie ? 29.06.08, 11:18 A tak w clear text, chodzi o to, ze Adas zapraglal sprawdzic co jest w dziurce :) W ten sposob postac weza tez sie conieco zmienia :) Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: Co o mnie sądzicie ? 29.06.08, 11:31 A Bóg zachował się jak rodzic, który nagle odkrywa, że jego pociechy uprawiają seks - wnerwił się na maksa. To życiowe bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Co o mnie sądzicie ? 29.06.08, 11:31 Ale to taki wredny rodzic, ktory wywala mlodych z domu... no i zaczelismy bluznic :) Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: Co o mnie sądzicie ? 29.06.08, 11:34 Bo ja wiem? Starotestamentowy Bóg jest okrutny przestraszliwie... A co zrobił w Nowym Testamencie swojemu Synowi, to też dobrze wiemy... Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Co o mnie sądzicie ? 29.06.08, 11:34 czyli ojciec maltretujacy rodzine jest na obraz i podobienstwo.. wiec dobrze czyni :( Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: Co o mnie sądzicie ? 29.06.08, 11:39 Daleko idące wnioski... Ale z Pismem Świętym tak już jest, że da się z niego wyciągnąć wszystkie możliwe wnioski, zależy, jak się komu podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Co o mnie sądzicie ? 29.06.08, 11:42 MOje wnioski moga isc jeszcze dalej, ale nie chce aby mnie jakies mohery scigaly :) Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Re: Co o mnie sądzicie ? 29.06.08, 18:07 Tak, taka interpretacja Starego i Nowego Testamentu do mnie przemawia i ją podzielam;)Chcę jeszcze dodać taką dygresję n/t drzewa, z którego ten owoc został zerwany. Otóż to drzewo, jak wiadomo zwie się drzewem wiadomości dobrego i złego i ludzie spożywszy z niego owoc, narazili się na karę, choroby, męki i śmierć. Z tego wniosek: nie ucz się człowiecze, żyj w nieświadomości,jak cię Pan Bóg stworzył,nie szukaj przyjemności/spożycie smacznego owocu/, a będziesz szczęśliwy i będziesz żył długo i błogo. Odpowiedz Link Zgłoś
lolitka861 Re: Co o mnie sądzicie ? 29.06.08, 11:19 żal mi tego chłopa ... słuchaj, jak Ci dobrze u mamuni i tatunia to sobie z nimi siedź, za 2600 rodziny i tak nie utrzymasz wiec problem masz z głowy. lata młodziencze też już za tobą. dziewczyny nigdy nie miałaes wiec zyc z babą tez sie nie nauczysz. nie rob wiec krzywdy sobie i jakiejs kobiecie(zakładając że taka jakimś sposobem by sie znalazła. co bedzie jeśli rodziców zabraknie? INWALIDA?????? Odpowiedz Link Zgłoś
liisa.valo Re: Co o mnie sądzicie ? 29.06.08, 11:29 Na maila proszę zdjęcie i wymiary. Doktor Liisa Valo zrobi być może z ciebie faceta. Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Co o mnie sądzicie ? 29.06.08, 11:31 Ela Ty to tak na paru frontach jednoczesnie? A co jesli autor nie ma postury a la patyk? Odpowiedz Link Zgłoś
liisa.valo Re: Co o mnie sądzicie ? 29.06.08, 11:35 Nie musi być patykiem, ważne, by nie przypakowany i nie pultaśny. A poza tym co ty, ja terapię chcę przeprowadzić... Idę sprawdzić, czy Patyk mi odpisał. Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Co o mnie sądzicie ? 29.06.08, 11:37 Patyk sie chyba polamal i zamilkl :) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Aha. n/tx 29.06.08, 18:03 Nie, nie. Po prostu przyjęłam do wiadomości. Nie bardzo wiem o co chodziło autorowi, chciał nas zszokować, wzruszyć czy co? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Aha. n/tx 29.06.08, 18:05 Chcial sie dowiedziec czy jest dziwolagiem.. no i sie dowiedzial:=) Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl sadze, ze jestes trollem, i nie bardzo rozumiem 29.06.08, 13:02 dlaczego Jan jeszcze nie wyekspediowal tego watku na osla..... Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl tak poza tym jestes wygodnym maminsynkiem 29.06.08, 13:02 i zarabiasz grosze. Odpowiedz Link Zgłoś
facet_z_lasu_40 dodatkowa informacja 29.06.08, 17:03 jestem osobą w pewnym sensie publiczną, od kilku lat moje zdjęcie ukazuje się w wysokonakładowej prasie codziennej (to nie jest żaden żart) Odpowiedz Link Zgłoś
facet_z_lasu_40 Re: dodatkowa informacja 29.06.08, 17:10 kontik_71 napisał: > I zarabiasz 2600???? tak Odpowiedz Link Zgłoś
facet_z_lasu_40 Re: dodatkowa informacja 29.06.08, 17:11 kontik_71 napisał: > I zarabiasz 2600???? tak' Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: dodatkowa informacja 29.06.08, 17:23 kontik_71 napisał: > I zarabiasz 2600???? Oj Kontik jak Ty nie nie kapujesz:-D, troll tyle zarabia na dzien i waluta jest zapewne GBP :-DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: dodatkowa informacja 29.06.08, 17:25 aaaa, to zmienia postać rzeczy. napisz do mnie na maila, porozmawiamy sobie :) Odpowiedz Link Zgłoś
liisa.valo Re: dodatkowa informacja 29.06.08, 17:32 Jesooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo to jest Żebroski przecież kobiety...... :DDDDDDDDDDDD Ahahahahahahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
nexstartelescope Iberia, z Toba naprawde nie jest dobrze. W co 29.06.08, 19:50 drugim forumowiczu widzisz trolla i w co trzecim wątku prowokację. Az tak źle tu chyba nie jest :P Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl niestety na tym forum jest bajzel do kwadratu 29.06.08, 20:20 okres wakacyjny sprzyja dzieciom neo takim jak autor tego watku czy mahadev. Akurat ten watek z kilometra traci prowokacja, i dziwi mnie, ze grupowo ulegacie tej manii.....zakladam, ze robicie to z nudow. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: dodatkowa informacja 29.06.08, 18:04 > jestem osobą w pewnym sensie publiczną, od kilku lat moje zdjęcie > ukazuje się w wysokonakładowej prasie codziennej > (to nie jest żaden żart) Ale o co Ci konkretnie chodzi? Chcesz nas zadziwić? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: dodatkowa informacja 29.06.08, 18:15 No co Ty, Żeber z rodzicami mieszka? Odpowiedz Link Zgłoś
liisa.valo Re: dodatkowa informacja 29.06.08, 19:54 Ty, a skąd ja wiem? Na to wychodzi :) Z tego co wiem od niego, to ma gdzieś za miastem jakiś dom - to by pasowało nawet do "faceta z lasu". Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: dodatkowa informacja 29.06.08, 20:01 Hehe, no pasowałoby jak ulał. Ale co wtedy to 40 oznacza? Wiek, czy ilość km jaką w las trzeba jechać, żeby do niego trafić? Czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
liisa.valo Re: dodatkowa informacja 29.06.08, 20:29 Ha! 40 km od Warszawy w las. Tylko w którą stronę? Północ, południe? Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: dodatkowa informacja 29.06.08, 20:34 No na szczęście 40 km to nie jest taki duży promień. Damy radę. Ale ja bym obstawiała południe, bo coś mi się wydaje, że FzL to gorący chłopak. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
liisa.valo Re: dodatkowa informacja 29.06.08, 20:36 Suchaj, to ty zacznij od południa, a ja może polecę od zachodu na południe i najwyżej gdzieś się spotkamy. A jak nic nie znajdziemy, pójdziemy razem na wschodnią stronę :) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: dodatkowa informacja 29.06.08, 20:39 Super, najważniejszy jest dobry plan. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: dodatkowa informacja 29.06.08, 18:07 Chciał, żebyśmy zdanie zmieniły. Ja zmieniłam. Chce mieć sławnego męża. Odpowiedz Link Zgłoś
liisa.valo Re: dodatkowa informacja 29.06.08, 18:12 Ja też. I żeby o mnie na pódelkó pisali. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: dodatkowa informacja 29.06.08, 18:15 > Chciał, żebyśmy zdanie zmieniły. Ja zmieniłam. Chce mieć sławnego męża. I w pakiecie mieszkanie z teściową? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_monika Re: dodatkowa informacja 30.06.08, 15:37 To ze komentujesz coś dla dziennika to nie znaczy, że jesteś publiczny i sławny. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Co o mnie sądzicie ? 29.06.08, 22:18 Yyyyyyyyyyyyyyyyyyy. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Co o mnie sądzicie ? 29.06.08, 22:34 Ooooo, to myślimy podobnie na ten temat. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
facet_z_lasu_40 pytanie z ciekawości... 29.06.08, 22:57 powiedzmy, że z takim facetem jak ja pracujecie w jednym dziale jakiejś firmy. Ciekawe jestem która z was miała by odwagę powiedzieć mi wprost (to znaczy w realu a nie w internecie !) co o mnie sądzi, gdyby na przyykład dowiedzuała sie o mojej sytuacji życiowej od kogoś w firmie.....nie żebym miał się obrazić (zwłaszcza, że macie racje w swych ocenach !) ale tak z ciekawości interesuje mnie relacja między odwagą czy otwartością internetową a tą w realu... Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: pytanie z ciekawości... 30.06.08, 11:59 Mi nie ciężko byłoby powiedzieć 'aha', bo taka byłaby moja reakcja. Nie mam zwyczaju wtrącać się w życie innych ludzi. Żyjesz jak chcesz, bylebyś innym nie szkodził. PS. Ale fakt, słabo zarabiasz jak na kogoś kto pracuje w gazecie. Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_monika Re: pytanie z ciekawości... 30.06.08, 15:21 co innego odwaga a co innego ocenianie innych. Jakbyś spokojnie zapytał co ja myśle to bym Ci w oczy spokojnie powiedziała. Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: pytanie z ciekawości... 01.07.08, 20:50 człowieku o co Ci chodzi? czy Ty jak sie dowiadujesz czegokolwiek o kimś w firmie to idziesz i mówisz mu, ze zle robi, jest gamoniem, ze powinien wiecej zarabiac itd? Masz podobno 40 lat, wiec chyba wiesz, ze warto sie zajmowac jedynie swoim zyciem i nie wtracac sie w czyjes sprawy (pomijam sprawy patologiczne, gdzie reakcja powinna byc naturalna, tj. wiadomosc, ze ktos kogos bije, moelstuje itd). Co mnie jako kolezanke z firmy obchodzi, ze zyjesz z rodzicami i nie miales przez 40 lat dziewczyny, no sam pomysl. Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: Co o mnie sądzicie ? 29.06.08, 23:03 > Jaka jest wasza pierwsza reakcja na tą wiadomość ? Chcę się z tobą umówić na randkę. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_monika du.pa 30.06.08, 11:45 du.pa wołaowa - tak myśle - choć zaraz miejscowe Towarzystwo Miłego Paplania o Byle Czym powie żem wulgarna - choc pewnie pomyśli to samo Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: Co o mnie sądzicie ? 30.06.08, 11:54 panie sie tak obruszaja a co kot jest lepszy od mamy?????????? hehe Odpowiedz Link Zgłoś
a1ngela Re: Co o mnie sądzicie ? 01.07.08, 11:30 ja wiem...! kastrat...boi sie swiata...i mamusia i tatus obroni... Odpowiedz Link Zgłoś
eliza9-4 Re: Co o mnie sądzicie ? 01.07.08, 18:40 wg prawideł pedagogiki jesteś ...albo powoli stajesz sie nienormlany, dziwaczejesz. Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Co o mnie sądzicie ? 01.07.08, 20:42 facet_z_lasu_40 napisał: > Jaka jest wasza pierwsza reakcja na tą wiadomość ? że robisz sobie jaja? Odpowiedz Link Zgłoś