Dodaj do ulubionych

Pomoc w wypelnianiu ankiet

04.06.06, 14:44
Witam,

chciałbym prosic chetne osoby do przylaczenia sie w wypelnieniu ankiedy dla mojej znajomej z Uniwersytetu Jagiellonskiego ktora pisze prace MGR z Psychologii.
Jest maly problem bo czas nagli a ilosc osob ktore wypelnilo jest dosc mizerna, aby badania statystyczne można było przeprowadzic potrzeba ok 100 ankiet, tak więc im wiecej osób wypelni tym lepiej.

Ankieta jest wpełni anonimowa, (prosze pominąć pola danych osobowych w tabelce na przedostatniej stronie) jest w postaci elektronicznej aby ułatwić wypełnianie a wypełniamy tylko szare pola. Wypełnioną ankiete prosze wysłac na mail pod obrazkiem a klikając w obrazek ściagamy ankiete.

Z góry dziekuje tym ktorzy sie podejma a tym ktorzy sie nie podejma tez

www.vonvoio.nazwa.pl/ankieta.zip

w0j0@tlen.pl
Obserwuj wątek
    • nati Re: Pomoc w wypelnianiu ankiet 04.06.06, 15:21
      jakos nie moge tego pliku rozrarowac...
      • w0j01 Re: Pomoc w wypelnianiu ankiet 04.06.06, 16:25
        nati napisała:

> jakos nie moge tego pliku rozrarowac...

ja mam winrara i bez problemu sciaga i rozpakowywuje. moze zapisz go na pulpit i rozpaqj prawym myszki powinien lyknac bez problemu
    • miss_t1 Re: Pomoc w wypelnianiu ankiet 04.06.06, 16:06
      strasznie długa i skomplikowana ta ankieta, wypełniłabym gdyby była tylko ta
      druga część, odp TAK albo NIE :)
      • w0j01 Re: Pomoc w wypelnianiu ankiet 04.06.06, 16:26
        no coz, ktos mi napisal ze zajelo mu 15 minut ale to takie powierzchowne wypelnianie ankiety, trudno :D licze ze ktos sie zalapie i poswieci temu 15-20 minut. Dzieki za checi
        • varia1 Re: Pomoc w wypelnianiu ankiet 04.06.06, 17:22
          wypełniłam, wysłałam
          dzięki temu sama się zastanowiłam nad pewnymi kwestiami, co mnie zainspirowało... :)
          pozdrawiam
          p.s. czy gdzieś będą dostępne jakieś ogólne wyniki tego badania? oprócz tej pracy, której zapewne nie przeczytam osobiście, a szkoda, bo musi być interesująca.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka