jan-w 30.06.08, 19:12 forum.gazeta.pl/forum/0,80312,4083031.html?x=1281261 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
liisa.valo Re: Kobieta - fora specjalistyczne. 30.06.08, 19:18 Czy to jest jakaś aluzja? Bo - z całym szacunkiem - jak mamy przejść na tematyczne, to o czym tu będziemy pisać? Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: Kobieta - fora specjalistyczne. 30.06.08, 19:28 Zajrzyjcie do sąsiedniego wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Kobieta - fora specjalistyczne. 30.06.08, 19:34 'Forum Kobieta, ma dokładnie ustalony temat. Jest ono przeznaczone do dyskusji na temat Kobiet.' Czyli, co konkretnie? O feminizmie - nie, bo jest forum tematyczne. O antykoncejci - j/w. Wątek Truskawki czy czereśnie - forum kuchnia. Itd itd itd. To chyba już tylko zdrada pozostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Kobieta - fora specjalistyczne. 30.06.08, 19:58 kitek_maly napisała: > > 'Forum Kobieta, ma dokładnie ustalony temat. Jest ono przeznaczone > do dyskusji na > temat Kobiet.' > > Czyli, co konkretnie? > O feminizmie - nie, bo jest forum tematyczne. > O antykoncejci - j/w. > Wątek Truskawki czy czereśnie - forum kuchnia. > Itd itd itd. > > To chyba już tylko zdrada pozostanie. > Męska czy kobieca?:P Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Kobieta - fora specjalistyczne. 30.06.08, 20:01 Oczywiście, że kobieca. :-) O męskiej to na FM. Oj chyba nie poczytałaś dokładnie rozpiski. :-P Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Kobieta - fora specjalistyczne. 30.06.08, 20:53 kitek_maly napisała: > > Oczywiście, że kobieca. :-) > O męskiej to na FM. Oj chyba nie poczytałaś dokładnie rozpiski. :-P > Zatem wkrótce mnie stąd eksmitują.;) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Kobieta - fora specjalistyczne. 30.06.08, 22:24 > Zatem wkrótce mnie stąd eksmitują.;) Masz zamiar zdradzić będąc mężczyzną? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Kobieta - fora specjalistyczne. 30.06.08, 23:46 Mężczyzną już byłam. Zdradzałam. Teraz zdradzam jako kobieta.;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: Kobieta - fora specjalistyczne. 04.07.08, 17:52 Jest forum Zdradzone. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Kobieta - fora specjalistyczne. 30.06.08, 19:19 Janie, myślę, że każda średnio rozgarnięta forumka ma świadomość istniena forów tematycznych. Hmm jak traktować Twoje szpilkowe tematy? To jakaś aluzja jest? PS. Jeszcze jedno pytanko. Czy ktoś zgłaszał potrzebę zaostrzenia moderacji na Kobiecie i dlatego Ty pojawiłeś się jako drugi (aktywny) admin? I czy wcześniej [prywatnie ;-)] bywałeś już tutaj? Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Kobieta - fora specjalistyczne. 30.06.08, 19:23 A, i jeszcze jedno. 1. Tu jest największy ruch, więc jak ktoś ma iść na tematyczne i czekać dwa dni na odpowiedź, to często na pierwszy rzut wybiera FK i po paru min ma problem z głowy. 2. O czym w takim razie mamy rozmawiać na FK? Odpowiedz Link Zgłoś
laska.waniliowa Re: Kobieta - fora specjalistyczne. 30.06.08, 19:29 każdy ma te fora po prawej stronie.. to jakaś demonstracja? jeśli tak to czemu robisz to posługując się uprawnieniami moderatora Odpowiedz Link Zgłoś
ciaew Re: Kobieta - fora specjalistyczne. 30.06.08, 19:40 to mi nie na demonstrację wygląda, a na duże przedszkole. wy małe dzieci macie się mnie słuchać. to moja piaskownica, i moje zabawki, więc jeśli wskazuję wam gdzie się dyskutuje o urodzie, to róbcie jak mówię :) Odpowiedz Link Zgłoś
laska.waniliowa nadal nie rozumiem 01.07.08, 20:07 czemu podpinasz to co każdy ma po prawej stronie forum? my aluzji nie rozumiemy, napisz wprost o co Ci chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
ciaew Re: Kobieta - fora specjalistyczne. 30.06.08, 19:39 z tego, pożal się boże,przyszpilonego wątku jasno wynika, że fk należy zamknąć. należy zamknąć, bo okazuje się, że nie możemy rozmawiać na następujące tematy : 1. feminizm (a tu wrzucić można jakieś 30% wątków na fk) 2. radzić się też siebie nawzajem nie możemy, bo przecież od tego jest kolejne forum. 3. koniec tematów o ilości spodni, sukienkach, paskach itp, bo przecież mamy forum moda 4. na luzie i pogaduszki to jeden wielki worek, więc przenieśmy się tam 5. sposoby na relaks też odpadają, bo forum takowe istnieje, a my już tu sobie nie możemy pogadać o wyższości prysznica nad kąpielą w wannie :) 6. jak was coś boli, okres się spóźnia, albo siniak zejść nie chce to kierujcie swoje pytania do zdrowia kobiety 7. o artykułach w gazetach też tu nie rozmawiajmy, bo przecież pod każdym artykułem na bieżąco dyskutować można, więc po co tu? 8. post o częstotliwości farbowania włosów to tylko na urodzie nie wiem, można spróbować o pogodzie, ale pewnie takie forum też już istnieje. niby nic tam nie ma o związkach, kochankach i innych sercowych większych lub mniejszych sprawach, ale gdzieś kiedyś widziałam forum "trudne miłości", więc może tam się uda jak nic jan-w chce się nas pozbyć :) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Kobieta - fora specjalistyczne. 30.06.08, 19:41 > jak nic jan-w chce się nas pozbyć :) Na to wygląda, jednak nie rozumiem dlaczego. Jak uważa, że bez takiego pouczania będzie tu taki śmietnik, że da sobie z nim rady to może powinien przekazać nożyczki komuś innemu. Odpowiedz Link Zgłoś
ciaew Re: Kobieta - fora specjalistyczne. 30.06.08, 19:44 "Tematyka forum jest bardzo szeroka - piszemy o sprawach interesujących kobiety, z dwoma zastrzeżeniami: - tematy związane np. z modą, urodą czy zdrowiem lepiej poruszać na poświęconym im forach. - o seksie rozmawiamy tylko na forach dla dorosłych - tam nie trafi nikt przypadkowy." że tak spytam, to już nieaktualne? Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: Kobieta - fora specjalistyczne. 30.06.08, 19:50 O to musisz zapytać uczestników dzisiejszej akcji. Nic o tym nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Kobieta - fora specjalistyczne. 30.06.08, 20:00 Jakiej akcji? Jeśli o to chodzi to tym razem ja nic nie wiem. :-) PS. Jakbyś mógł z łaski swojej odpowiedzieć mi na pytania z PS'a z mojego wcześniejszego postu to byłabym wdzięczna. Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: Kobieta - fora specjalistyczne. 30.06.08, 20:01 Spontanicznej akcji "huzia na Józia" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
laska.waniliowa Re: Kobieta - fora specjalistyczne. 30.06.08, 20:03 Józio sam się prosi;) działalność moderatora powinna być dyskretna Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Kobieta - fora specjalistyczne. 30.06.08, 20:05 Ojeja, w sensie, że na Ciebie, Józió? ;-) Jak ja to zrobiłam, że przegapiłam? Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Re: Kobieta - fora specjalistyczne. 30.06.08, 20:05 Jakiego Józia!!??Jeśli już to Jana, bo nadepnął na odcisk, a wtedy się protestuje i to głośnooo!!;)) Odpowiedz Link Zgłoś
laska.waniliowa Re: Kobieta - fora specjalistyczne. 30.06.08, 20:18 nie wiadomo, chyba nam się moderator obraził i będzie każdy swój wątek przyszpilał dopóki go nie przeprosimy:( Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Re: Kobieta - fora specjalistyczne. 30.06.08, 20:18 Kitek skromnie spuścił oczka?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Kobieta - fora specjalistyczne. 30.06.08, 20:30 Hehe ale NAPRAWDĘ nie wiem co jest grane. :-) Byłam tak zaaferowana konwersają z trollem, że możliwe, że coś przegapiłąm. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: to nie to 30.06.08, 21:10 O co Ci chodzi? Masz ze mną jakiś problem? Wchodzisz na moje posty pod groźbą czy w wyniku podstępu? Faktycznie mam niskie IQ, bo nie potrafię zrozumieć, jak dwoma postami można się tak przejmować. Niejednej osobie z tzn TWA napisałam to, co Tobie i jakoś każda z nich przeszła nad tym do porządku dziennego. Monisiu, spokojnie, oddychaj głęboko. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Kobieta - fora specjalistyczne-zglaszam brak 30.06.08, 22:08 brak forum: BLOG dla Mahadeva i innych jemu podobnych ekshibicjonistow... Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: Kobieta - fora specjalistyczne-zglaszam brak 30.06.08, 22:50 Blog to na www.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Kobieta - fora specjalistyczne-zglaszam brak 30.06.08, 23:21 jan-w napisał: > Blog to na www.blox.pl/html to proponuje wyslac tam stosowne osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Janie, Gwiazdo Najjaśniejsza, Serenissimo FK! 01.07.08, 08:43 Oświeć mię, maluczką, o czem mi tu wolno prawić. Jak to dobrze, że w końcu na Forum KOBIETA pojawił się MĘŻCZYZNA i śmiało dyktuje, o czym kobietom na ich forum wolno, a o czym nie wolno, bo same by w życiu na to nie wpadły. Czekam, Janie. Przyprowadź też może księdza od razu, oni też lubią wtrącać się w sprawy, o których pojęcia nie mają :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Kobieta - fora specjalistyczne. 01.07.08, 19:49 Janie drogi.. niewiem co na Ciebie wplynelo aby zaczynac tu krucjate i czystke "etniczna". Czyzbys naprawde chcial aby wszyscy sobie poszli i abys mogl zagrac role tego, ktory ostatni gasi swiatlo? Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: Kobieta - fora specjalistyczne. 01.07.08, 19:57 Dawno cię tu nie było. Przejrzyj wczorajsze wątki. Np.: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=81551889&wv.x=2&a=81565681 Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Kobieta - fora specjalistyczne. 01.07.08, 20:02 Nie dawno tylko JEDEN dzien.. jakoscia tego forum jest to, ze z jednej strony mozna sie czegos madrego dowiedziec a z drugiej jest troche smiesznego zamieszania.. Jesli chcesz to zmienic to rozwalisz to forum i bedzie ona takie jak tysiace innych, gdzie NIKT nie zaglada. Pohamuj swoje zapedy strasznika wiezienia.. plizzz Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Kobieta - fora specjalistyczne. 01.07.08, 20:03 Mogę zadać pytanie? Mogę? Tu jestem! Janie! Mogę? Pytanie mam! :D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Janie, mam pytanie! Helpunku! 01.07.08, 20:11 I wątek chcę założyć i nie wiem, czy się nadaje, pomocy!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Janie, mam pytanie! Helpunku! 01.07.08, 20:13 Czyzbys smiala miec chec zalozenia watku np o ciuszkach??? :O Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Janie, mam pytanie! Helpunku! 01.07.08, 20:18 Nie, lato jest, nago chodzę, ciuszki niech idą się p... prać :D Ale, ale, gdzie Jan?! Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Janie, mam pytanie! Helpunku! 01.07.08, 20:19 Prosze isc na forum dla naturystow :P i / lub dla pralek automatycznych :) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Janie, mam pytanie! Helpunku! 01.07.08, 20:35 Dlaczego mnie wyganiasz? Czyż nie dobija się pralek? Yyyyy, miałam napisać: czyż kobiety nie chodzą czasem nago i nie uprawiają seksu na pralce??? Zapomniałam, co miałam napisać :/ Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Janie, mam pytanie! Helpunku! 01.07.08, 20:37 Ja Cie nie wyganiam.. tylk ona sekundke zmienilem sie w Jana.. ukralem mundurek, wsadzilem palke za pas i pomyslalem o regulowaniu ruchem na forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Janie, mam pytanie! Helpunku! 01.07.08, 20:39 I co? Podoba się? :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Janie, mam pytanie! Helpunku! 01.07.08, 20:40 Oczywiscie.. wladza upaja i jest tez afrodyzjakiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Janie, mam pytanie! Helpunku! 01.07.08, 20:41 No, faktycznie, jakoś dziś bardziej Cię lubię :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Janie, mam pytanie! Helpunku! 01.07.08, 20:44 No widzisz :) Ale teraz zmykaj na forum dla wyznajacych milosc i inne uczucia :) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Janie, mam pytanie! Helpunku! 01.07.08, 20:46 Bardziej władczo musisz to powiedzieć. Okiem jeszcze błyśnij takim złym. Doooobrzeeeee? :P Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Janie, mam pytanie! Helpunku! 01.07.08, 20:47 Czyli lubisz na ostro :) Obywatelko prosze sie udac sie na odpowiednie forum dla blyskajacych oczami :=O Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Janie, mam pytanie! Helpunku! 01.07.08, 20:49 Jeszcze raz mnie wyrzucisz na inne forum i dostanę Oooooooooooooo :P Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Janie, mam pytanie! Helpunku! 01.07.08, 20:51 Dla dostajacych orgazm przy kompie tez jest osobne, specjalistyczne forum. Tam znajdziesz osoby majace podobny problem i z pewnoscia zrozumieja Cie i poradza :) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Janie, mam pytanie! Helpunku! 01.07.08, 21:08 Było super! Masz może mentolowe papierosy? :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Janie, mam pytanie! Helpunku! 01.07.08, 21:29 A wiesz, ze mam :) Polowica pali takie :) Chcesz? Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Janie, mam pytanie! Helpunku! 01.07.08, 21:33 No, chcę. Będę Ci strzepywać popiół w pępek :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Janie, mam pytanie! Helpunku! 01.07.08, 21:36 Prosze.. :) Ale to by znaczylo, ze musialbym byc cokolwiek niekompletnie odziany :) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Janie, mam pytanie! Helpunku! 01.07.08, 21:40 Niekoniecznie. Mam dwie rączki, to jedną mogę podnosić odzienie i opuszczać i jeszcze przyklepać na koniec :P Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Janie, mam pytanie! Helpunku! 01.07.08, 21:43 Ty z tym przyklepywaniem to musisz uwazac :) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Janie, mam pytanie! Helpunku! 01.07.08, 21:46 Jak uważać, to nie ma zabawy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Janie, mam pytanie! Helpunku! 01.07.08, 22:15 ja tylko ostrzegam,. a co Ty uczynisz to juz inna bajka :) Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: Janie, mam pytanie! Helpunku! 01.07.08, 20:39 funny_game napisała: > Czyż kobiety nie chodzą czasem nago i nie uprawiają seksu Czasem chodzą. I nie tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Janie, mam pytanie! Helpunku! 01.07.08, 20:40 Jeżdżą? A gdzie mają kółka? :D Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: Janie, mam pytanie! Helpunku! 01.07.08, 20:42 Jedną z cech kobiet jest charakterystyczne podwozie. Dużo o tym napisano. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Janie, mam pytanie! Helpunku! 01.07.08, 20:43 Posiadam. Ale jak próbuję na nim jeździć to boli :( Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: Janie, mam pytanie! Helpunku! 01.07.08, 20:23 funny_game napisała: > I wątek chcę założyć i nie wiem, czy się nadaje, pomocy!!!!!!!!!!! > jan to mój óro chopak . dawaj! Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Janie, mam pytanie! Helpunku! 01.07.08, 20:42 Coś jak cionrza taka? Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: Kobieta - fora specjalistyczne. 01.07.08, 20:36 Funny_game napisała: > Mogę zadać pytanie? Mogę? Tu jestem! Janie! Mogę? Pytanie mam! :D > Zadać pytanie możesz zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Kobieta - fora specjalistyczne. 01.07.08, 20:38 To nie ma specjalnego forum na ktorym sie zadaje pytania i gdzie sie czlowiek dowie, gdzie nalezy pisac????? Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Kobieta - fora specjalistyczne. 01.07.08, 20:39 Zapomniałam, jak brzmiało :( Ale w zastępstwie zadam inne: można GADAĆ na FK? Bez odsyłania na czat? Ludzie gadają, bez względu na płeć, więc czy można? Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Kobieta - fora specjalistyczne. 01.07.08, 20:41 Jan Ty uwazaja z tym dawaniem palca.. za chwilke wciagnie Ci cale ramie :P Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Kobieta - fora specjalistyczne. 01.07.08, 20:41 Uffff, zostaniesz moją żoną, Janie? :D Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: Kobieta - fora specjalistyczne. 01.07.08, 20:43 napisałam ci coś pszet hwiloł czysz nie? Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Kobieta - fora specjalistyczne. 01.07.08, 20:47 Nie wiem, mam krótką pamięć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: Kobieta - fora specjalistyczne. 01.07.08, 20:50 postaraj się jak chcesz ten malónek ;) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=81550882&a=81600654 Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Kobieta - fora specjalistyczne. 01.07.08, 21:09 :D Ale mi chodzi o żonę! Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: Kobieta - fora specjalistyczne. 01.07.08, 20:47 funny_game napisała: > Uffff, zostaniesz moją żoną, Janie? :D > Prosze o CV ze zdjęciem i list motywacyjny. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Kobieta - fora specjalistyczne. 01.07.08, 20:49 Zdjęcie w wizytówce, a CVim mym niech będzie to, co klecę na forum. Nadam się, nadam? :D Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: Kobieta - fora specjalistyczne. 01.07.08, 20:58 Ten pająk na ścianie? Żeby mnie wsadzili za zoofilię? Ale sądząc po ilości postów jesteś bardzo płodna. Z pewnością znajdziesz męża ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Kobieta - fora specjalistyczne. 01.07.08, 21:10 Ja nie szukam męża tylko żony. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Kobieta - fora specjalistyczne. 01.07.08, 21:10 Ale musi być męska :D Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: Kobieta - fora specjalistyczne. 01.07.08, 21:15 Nie takie perwersje można w zaciszu domowym ustalić ;-) Ale nie z pająkiem! Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Kobieta - fora specjalistyczne. 01.07.08, 21:16 Nienawidzę pająków. I nie wysyłaj mnie na forum o arachnofobii, bo tam zemrę! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: Kobieta - fora specjalistyczne. 01.07.08, 20:42 a ty możesz odpowiedzieć na moje pytanie paniejanie? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=81550882&a=81584770 Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: Kobieta - fora specjalistyczne. 01.07.08, 20:44 Na to?? Mogę. Tak. Chcę żeby moi synowie wyrośli na ludzi. Autor: nekomimimode☺ 01.07.08, 14:05 nt Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: Kobieta - fora specjalistyczne. 01.07.08, 20:47 to dobrze masz plusa =) Odpowiedz Link Zgłoś
laska.waniliowa Re: Kobieta - fora specjalistyczne. 01.07.08, 20:43 > Zadać pytanie możesz zawsze. a opiekun forum rozważy czy udzielić posłuchu i odpowiedzi... :) Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Chyba jednak przesadzasz... 01.07.08, 23:16 Co bylo zlego w watku o SPA? Co za malo kobiece???? Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: Chyba jednak przesadzasz... 01.07.08, 23:19 forum.gazeta.pl/forum/0,62499,2476645.html Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Chyba jednak przesadzasz... 01.07.08, 23:24 No i gdie tam byla zlamana netykieta? Odpowiedz Link Zgłoś
nieznajoma_pl Re: Chyba jednak przesadzasz... 02.07.08, 00:59 "Wypowiedz musiała naruszyć Regulamin"- W żaden sposób nie naruszyła regulaminu. "Być sprzeczna z zasadami Netykiety lub mocno odbiegać od tematyki forum"- Nie była sprzeczna z zasadami i MOCNO nie odbiegała od tematyki tego forum(jeżeli w ogóle odbiegała). "Pozwalamy na publikację dowolnych poglądów, o ile ich głoszenie nie jest niezgodne z prawem."- Dziwne bo mi sie wydaje, ze panuje tu DESPOTYZM i wyłączność dla pana jan-w i jego poglądów na rożne tematy. "Nie ingerujemy w wolność słowa, chcemy tylko, żeby na forum było mniej spamu i wulgaryzmów."- Mój watek nie zawierał żadnych wulgaryzmów. "W przypadku rażących naruszeń Netykiety, administracja forum może usunąć wszystkie posty sprawcy z okresu, w którym naruszanie wystąpiło."- Moze mi kos wyjaśni jakie to RAŻĄCE naruszenie Netykiety było w moim watko o SPA???? Dla informacji innych napisałam watek o spa afrodyta z zapytaniem kto był i może dodać swoja opinie o nim. W moim kolejnym wątku pytałam dlaczego usunięto poprzedni(napisałam 2 takie). Wszystkie zostały skasowane. Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Czytaj teksty w całości zamiast robić zadymę. 02.07.08, 08:06 Szkoda że z załączonego linka, wybrałaś jedynie te fragmenty które były dla ciebie wygodne i udajesz że nie widzisz reszty tekstu. Ponieważ jak widać doskonale potrafiłaś dotrzeć do tekstu pomocy, wiesz też że nie mogę komentować na forum przyczyny usunięcia (znanej ci zresztą). Gdybyś nawet nie znała przyczyny, dobrze wiesz (po przeczytaniu zalinkowanego tekstu pomocy) jak uzyskać informację. Zamiast tego wywołujesz zadymę na forum. Kolejne awantury zgodnie z regulaminem będą sprzątane. Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Czytaj teksty w całości zamiast robić zadymę. 02.07.08, 13:10 Widzisz Janie to ja tez jestem analfabeta i nie potrafie zrozumiec powodow wykasowania tego watku.. Jesli chodzilo Ci o to, ze w jednej z odpowiedzi byl link do strony jakiegos SPA, co mozna zinterpretowac jako reklame, to powinienes usunac ta dana wypowiedz a nie caly watek. Powtorze to co napialem wczesniej, przesadzasz i to stanowczo.. forum nie jest osrodniek karnym, gdzie nalezy stosowac kazdy przecinek regulaminu... Odpowiedz Link Zgłoś
nieznajoma_pl Re: Czytaj teksty w całości zamiast robić zadymę. 02.07.08, 13:17 Żenujące wiec przeszkadzał ci tam tylko ten link do SPA? Jezelli to coś zmieni to mogę go nie dawać(przepraszam, ale nigdy bym nie pomyślała, ze to może być reklama) Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Czytaj teksty w całości zamiast robić zadymę. 02.07.08, 13:22 Jan chyba ma tendencje do traktowania przepisow doslownie.. :( Z drugiej strony jest tak jest to pownien tez tepic linki do youtube.. bo raz, ze jest to reklama serwisu w sieci a dwa moze dochodzic do naruszenia przepisow o prawie autorskim.. Odpowiedz Link Zgłoś
laska.waniliowa Re: Czytaj teksty w całości zamiast robić zadymę. 02.07.08, 13:38 nieznajoma, pisz maila bezpośrednio do administracji, jan nie odpowiada na niewygodne pytania. do błędu jak widać też się nie przyzna Odpowiedz Link Zgłoś
nieznajoma_pl Re: Czytaj teksty w całości zamiast robić zadymę. 02.07.08, 13:52 Juz napisałam teraz tylko czekam na odpowiedz;) Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: Czytaj teksty w całości zamiast robić zadymę. 02.07.08, 13:54 Zawsze każdemu odpowiadam na każde wysłane do mnie pytanie. Czy jest na forum przynajmniej jedna osoba która wysłała do mnie list i nie otrzymała odpowiedzi? A dlaczego list? To jest wyjaśnione we wcześniejszym linku. Mój adres to jak zwykle: nick@gazeta.pl Zwykle niechęć do pisanie e-maili cechuje osoby które chcą wywołać awanturę, a nie uzyskać informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
laska.waniliowa Re: Czytaj teksty w całości zamiast robić zadymę. 02.07.08, 14:00 > Zwykle niechęć do pisanie e-maili cechuje osoby które chcą wywołać awanturę, a > nie uzyskać informacje. a jeśli zakładasz jakiś wątek na forum to można w nim coś napisać, czy to już awanturowanie się? nie pytałam czemu usunąłeś mój wątek, bo po pierwsze żaden mój wątek nie poleciał, po drugie rozumiem że wątki "gdzie mój wątek" są bałaganem. zapytałam czemu przyszpiliłeś coś co każdy ma po prawej stronie. nie dowiedziałam się więc oczekuję że kolejnym wątkiem jaki przyszpilisz będzie Twój wątek z adresem mail.google.com/a/gazeta.pl/ bo to też użyteczna informacja Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Janie, Ty wlasnie lamiesz regulamin 02.07.08, 14:13 Mianowicie dokonales mnozenia watkow o podobnym temacie (tzw spam). Watek "Wasza klasa" i ten tutaj, sa de facto na ten sam temat.. wiec sam zachwales sie WBREW netykiecie i regulaminowi. Odpowiedz Link Zgłoś
nieznajoma_pl Re: Janie, Ty wlasnie lamiesz regulamin 02.07.08, 20:05 Moze pan Jan by sie wypowiedział czy zabrakło już argumentów? ;) Odpowiedz Link Zgłoś