wiarusik 09.07.08, 15:35 i czuje sie w nich jakbym byl lekko wstawiony czy to normalne? oczy sie przyzwyczaja? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jan-w Re: mam nowe -OO- 09.07.08, 15:41 Optyczne? Przeciwsłoneczne? Ayurwedyjskie? Inne? Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: mam nowe -OO- 09.07.08, 15:42 "Ayurwedyjskie" tak,ayurwedyjskie... normalne,dla krutkowidza Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: mam nowe -OO- 09.07.08, 15:46 jak obracam glowe,to mam uczucie jakbym plywal Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: mam nowe -OO- 09.07.08, 15:47 wzrok mi sie plącze i nie wiem czego to wina,bo bylem u dwuch okulistuw i przypisali mi to samo Odpowiedz Link Zgłoś
8n Re: mam nowe -OO- 09.07.08, 17:12 tez tak mialam jak kupilam pierwsze, w dordze z salonu do domu potknęłam się z 10 razy (: Odpowiedz Link Zgłoś
8n Re: mam nowe -OO- 09.07.08, 17:23 spoko, minie troche czasu i bedziesz sie potykal bez nich Odpowiedz Link Zgłoś
paranormalny Re: mam nowe -OO- 09.07.08, 17:24 No zesz ... To ma być pocieszenie??? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: mam nowe -OO- 09.07.08, 18:26 Pewnie masz źle ustawiony kąt względem oka. Trzeba iść do optyka, żeby ci podgięli. Dobrze ustawione oprawki nie powinny dawać żadnego dyskomfortu podczas patrzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
8n Re: mam nowe -OO- 09.07.08, 22:36 no co ty. okulary są jak pióro. albo jak glany. musisz przejśc przez mękę, żeby dojśc do raju. Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: mam nowe -OO- 09.07.08, 22:45 8n napisała: > i nie pożyczaj. Było nawet kiedyś takie powiedzenie: Dziewczyny, fajki, ani okularów się nie pożycza. Wiem. Jestem seksistą i traktuję kobiety instrumentalnie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
8n Re: mam nowe -OO- 10.07.08, 08:23 jan-w napisał: >Jestem seksistą i traktuję kobiety instrumentalnie spoko. ja też. Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: mam nowe -OO- 09.07.08, 22:39 Nieprawda. Noszę okulary od 22 lat i nigdy przez żadną mękę nie przechodziłam. Muszą być tylko idealnie dopasowane. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna1981 Re: mam nowe -OO- 09.07.08, 22:42 Pamiętam, że piewrwszy dzień w okularach (też minusy), przechodziłam jak czapla, wysoko podnosząc nogi, bo wydawalo mi się, ze podłoze jest wyżej niż było....:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: mam nowe -OO- 09.07.08, 22:59 Ja w pierwszy dzień też widziałam wszystko pod górkę, ale mi poprawiali i podginali te okulary tak długo, aż było dobrze. Podobnie było przy każdej zmianie okularów. Nie można dać się zbyć i trzeba się domagać poprawiania do skutku. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
8n Re: mam nowe -OO- 10.07.08, 08:21 nie wiem, nie znam nikogo kto by pierwsze chwile w minusach przechodzil calkowicie bezinwazyjnie. nastpenego dnia juz bylo ok, moze juz w domu, ale drogi z salonu w dom niezapomne nigdy, i ciagle to wygladanie ponad oprawki, aby widziec jak one dużo zmieniają. aaccch to byly czasy Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: mam nowe -OO- 10.07.08, 08:43 Bo teraz to wszyscy idą na łatwiznę. Za komuny to nawet optycy się bardziej starali. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
enith Re: mam nowe -OO- 10.07.08, 08:31 Wg mojego okulisty dwa tygodnie powinny wystarczyć, by się przyzwyczaić do nowych okularów. Jeśli po tym czasie dalej będziesz mieć takie kłopoty, powinieneś wrócić do lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś