tygrysio_misio 11.07.08, 12:56 jestem zakochana po dziurki w nosie.... i wlasnie nim pachne, choc przyszedl na chwile po cos co mialam mu wydrukowac... ło jeju..zaraz rozpłyne sie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
autume Re: Wyznanie 11.07.08, 12:58 tygrysio_misio napisała: > jestem zakochana po dziurki w nosie.... > i wlasnie nim pachne, choc przyszedl na chwile po cos co mialam mu wydrukowac.. > . > ło jeju..zaraz rozpłyne sie A chociaż mu wydrukowałaś ? Odpowiedz Link Zgłoś
autume Re: Wyznanie 11.07.08, 13:01 tygrysio_misio napisała: > wydrukowalam..wszytsko mu drukuje;] > A zbindowałaś jak należy ? Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Wyznanie 11.07.08, 13:04 dalam zszywacz zeby zszyl wedlug wlasnego uznania;] po czym i tak przekabacilam, zeby zszyl tak jak mi sie podoba;] Odpowiedz Link Zgłoś
autume Re: Wyznanie 11.07.08, 13:06 tygrysio_misio napisała: > dalam zszywacz zeby zszyl wedlug wlasnego uznania;] > po czym i tak przekabacilam, zeby zszyl tak jak mi sie podoba;] A robił jakieś aluzje przy zszywaniu ? Albo przy kabaceniu ? Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Wyznanie 11.07.08, 13:13 nie..przytulil tylko mocno i powiedzial,ze jeszcze dzis przyjdzie przytulic;] Odpowiedz Link Zgłoś
nexstartelescope Re: Wyznanie 11.07.08, 13:09 najbardziej mnie boli, jak ktos uzywa zwiazków frazeologicznych, których nie rozumie, albo je miesza. Poza tym uwazam, ze jestes kolejnym wcieleniem agamadrit. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Wyznanie 11.07.08, 13:15 a kto to jest agamadrit? widzisz...a ja jestem zwolenniczka mieszania wszytskiego i nawet cieszy mnie jak kogos to doprowadza do szalu;] Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: Wyznanie 11.07.08, 13:04 zazdraszczam szczerze ja nie mam kim pachniec:( Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Wyznanie 11.07.08, 13:05 jak nie mialam a lubialam to chodzilam do sklepu i sie pryskalam meskimi testerami;] Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: Wyznanie 11.07.08, 13:07 taaa, jak ja 'zabladze' na stoisko z meskimi perfumami to wwachuje sie godzine a potem wracam do domu sama :( a pod nosem nadal pachnie... Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Wyznanie 11.07.08, 13:16 zycie jest proste w tym momencie...idziesz sobie ulica...wypatrzujesz..i nagle sie przerwacasz w okolicy fajnego pana;] Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: Wyznanie 11.07.08, 13:14 jestes zakochana po dziurki w nosie? czyli masz tego dosc?;p wole byc zakochana po uszy Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Wyznanie 11.07.08, 13:17 a wole po nos...lubie jak mi cos ladnie pod nosem pachnie;] mialam go dosc bardzo czesto i jeszcze pewnie nie raz... Odpowiedz Link Zgłoś
simon_r Re: Wyznanie 11.07.08, 13:48 A może też nim pachnie... znaczy jednego faceta mają??.. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Wyznanie 11.07.08, 13:50 niech sie tylko dowiem...to tez bede watki rozpisywac sie czy to normalne i czy powinnam do niej adzwonic i ja zlinczowac;] Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Wyznanie 11.07.08, 16:49 > A może też nim pachnie... znaczy jednego faceta mają??.. ;) W końcu świat jest bardzo mały. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Wyznanie 11.07.08, 21:52 mam wrazenie,ze sie znamy z innego nicka;] Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Wyznanie 11.07.08, 21:55 no i jak to teraz wyglada...usun to Janie z wielkim Wu Odpowiedz Link Zgłoś