che89 Re: wczoraj na weselu 12.07.08, 16:29 Mój Ź złapał krawat od razu po mnie ;P Fakt faktem, że jak pan młdy rzucał, to wszyscy kawaleriowie się rozsunęli, żeby Ź mogł złapać:P Odpowiedz Link Zgłoś
gatsbys.american.dream Re: wczoraj na weselu 12.07.08, 15:30 wypuść go prędko! jeszcze nie jest za późno! Odpowiedz Link Zgłoś
lilian101 Re: wESELE W PIąTEK?? 12.07.08, 15:40 daja w piatki, a nawet w srodku tgodnia sluby. A co do welonu, to coz, ja tez kilka lat temu zlapalam. Oj, bylam ostatnia z rocznika, wszycy sie cieszyli. Oczywiscie kandydata nie bylo i wsela za rok rowniez ;-). trzy lata temu z chlopakiem bylismy swiadkami. Para mloda przycelowala, ja zlapalam, a moj chlopak uciekl od krawata. Dziesiec miesiecy pozniej bylismy malzenstwem. Czy przez welon, nie sadze, po prostu dobrze sie rozumielismy. Na naszym przyjeciu oczepin nie bylo. Glupie zabobony. Odpowiedz Link Zgłoś
agusia79-dwa Re: wESELE W PIąTEK?? 12.07.08, 15:40 ja miałam w piątek. Teraz to jest coraz bardziej trendy Odpowiedz Link Zgłoś
mnop2 Re: wczoraj na weselu 12.07.08, 16:42 to już nie masz wyjścia, musisz wyjść ;) <co wy wszyscy z tymi weselami:> Odpowiedz Link Zgłoś