cookie_monsterzyca 13.07.08, 22:48 i jakich? bo ja to mam wieczny deficyt obuwniczy... dopiero zaczynam kolekcjonować... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
menk.a Re: ile macie par butów ??? :))) 13.07.08, 22:52 Doprawdy nie wiem. Nie potrafię policzyć. Jestem jednak pewna, że za mało.;) Odpowiedz Link Zgłoś
polla.k Re: ile macie par butów ??? :))) 14.07.08, 08:25 Nigdy nie liczyłam...ale nigdy nie jest ich za dużo :) Odpowiedz Link Zgłoś
gweeny Re: ile macie par butów ??? :) 13.07.08, 23:00 a ja nie mam zbyt wielu bo mam małą stopę i zawsze mam problem z butami, na myśl o poszukiwaniu kozaków aż mnie trzęsie Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: ile macie par butów ??? :) 13.07.08, 23:03 gweeny napisała: > a ja nie mam zbyt wielu bo mam małą stopę i zawsze mam problem z > butami, na myśl o poszukiwaniu kozaków aż mnie trzęsie Zn moją wadą jest standardowy rozmiar stopy???? Czułam, że muszę mieć jakiś feler. Ale że jest nim stopa, to nie podejrzewałam.:DD Odpowiedz Link Zgłoś
cookie_monsterzyca Re: ile macie par butów ??? :) 13.07.08, 23:21 o mamo, i teraz się czuję winna że przeze mnie to sobie uświadomiłaś :P Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: ile macie par butów ??? :) 13.07.08, 23:32 cookie_monsterzyca napisała: > o mamo, i teraz się czuję winna że przeze mnie to sobie uświadomiłaś :P > Pozwę Cię do sądu o wielkie odszkodowanie, za które kupię sobie kolejne pary butów.:P Odpowiedz Link Zgłoś
cookie_monsterzyca Re: ile macie par butów ??? :) 13.07.08, 23:38 o jaaa, a ja ci będę płacić potem dożywotnio jeszcze jakąś rente czy cuś zapewne i Ty będziesz tonąć w butach a ja do końca życia w jednych jedynych starych dziurawych...ahhhhh litości okaż choć kapkę :P Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: ile macie par butów ??? :) 13.07.08, 23:54 Ciasteczkowa, nie przesadzaj. Regularnie będę Ci oddawać buty, których już nie będę potrzebować. Znaj mą wspaniałomyślność.;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gweeny Re: ile macie par butów ??? :) 13.07.08, 23:22 ee taki feler to jak żaden :P Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: ile macie par butów ??? :) 13.07.08, 23:32 gweeny napisała: > ee taki feler to jak żaden :P No jak to nie? Wszystkie buty na moje kulasy pasują.:D Odpowiedz Link Zgłoś
gweeny Re: ile macie par butów ??? :) 13.07.08, 23:35 nawet nie wiesz jak Ci zazdraszczam! ehh ;) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: ile macie par butów ??? :) 13.07.08, 23:53 Yes yes yes! Jednak można mi czegoś zazdraszczać.:P Odpowiedz Link Zgłoś
saszenka2 Re: ile macie par butów ??? :) 14.07.08, 00:22 gweeny napisała: > a ja nie mam zbyt wielu bo mam małą stopę i zawsze mam problem z > butami, na myśl o poszukiwaniu kozaków aż mnie trzęsie To samo jest, gdy się ma rozmiar 40/41, też nie zawsze jest duży wybór. Najlepiej mają osoby z rozmiarami pośrednimi. Odpowiedz Link Zgłoś
liisa.valo Takich na teraz - 8 par 13.07.08, 23:15 Nie liczę zimowych, jesiennych, jesienno-zimowych i jesienno- wiosennych. A więc: 1. zielone na płaskim obcasie, na Smolarka kupione, 2. brązowe moksasynki, 3. białe - nie noszę, bo nie noszę białych, 4. beżowe sandałki na obcasie, 5. beżowe na wysokim obcasie, 6. czarne na wysokim obcasie, 7. czerwone adidasy do biegania 8. brązowe takie szmacianki w haftowane cwiatki :) Odpowiedz Link Zgłoś
cookie_monsterzyca Re: Takich na teraz - 8 par 13.07.08, 23:19 o boże jak duuużo... ja to na teraz to mam hmmm czarne rzymianki które nosze rzaaadko bo za plaskie. japonki na troszke grubsze podeszwie, czarne. białe adidasy z brązowymi paskami, jedyne białe które noszę. brązowe adidaski na rzepy. do tego mam dwie pary czarnych nutów na obcasie. jedne cholernie seksowne i tak samo neiwygodne, 8 cm o drugie wygodniejsze ale brzydsze 4 cm. na jezsień botki na 5 cm obcasie, na zmiane z adidasami, na zime miałam oficerki ale się rozpadły.. jezuuu . chcę butów....:( Odpowiedz Link Zgłoś
liisa.valo Re: Takich na teraz - 8 par 13.07.08, 23:36 Ja mam na jesień botki i mokasyny. I takie brązowe buty na obcasie - to w sumie na jesień i wiosnę są. A na zimę mam dwie pary butów: jedne wiśniowe kozaczki na wysokim obcasie i jedne oficerki ciemnobrązowe. Odpowiedz Link Zgłoś
cesttoutcequejaime Re: ile macie par butów ??? :) 13.07.08, 23:21 "takich na teraz" jakieś 20 par :O z zgrozo większość kupiona w tym roku Odpowiedz Link Zgłoś
mila993 Re: ile macie par butów ??? :) 14.07.08, 18:13 Obuwie na sezon obecny- 16 par. Ale wciąż odczuwam deficyt..Dla mnie dobre buty to podstawa Odpowiedz Link Zgłoś
youruichi Re: ile macie par butów ??? :) 13.07.08, 23:50 ja mam chyba z 30 par, różnych od sportowych przez japonki trampki itd szpilek mam stosunkowo mało bo tylko 3 pary Odpowiedz Link Zgłoś
exotique Re: ile macie par butów ??? :) 13.07.08, 23:58 no niech ktos napisze tez, ze ma na letni sezon ponad 50 par prosze..... Bo wyjdzie na to, ze jestem nienormalna :( A i tak nie mam co zalozyc :) Ksiazek i butow nie potrafie sobie odmowic. Odpowiedz Link Zgłoś
adela38 Re: ile macie par butów ??? :) 14.07.08, 08:52 napewno ponad 100... i nie mam dosc...tylko garderobe mam w plani rozbudowac i to porzadnie z przyczyn wiadomych... Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: ile macie par butów ??? :) 14.07.08, 09:03 Może jak policzę nie parami, tylko sztukami, to się jakoś lepiej poczuję ;) Uznajmy, że butów nie mam i tej wersji się będę trzymać, nawet jak mi M. będzie pięty przypiekał po zakupie następnych :D Odpowiedz Link Zgłoś
astarte-astarte Re: ile macie par butów ??? :) 14.07.08, 09:54 nie liczę tak co do pary, ale zgaduję, że czynnych i aktywnych mam ok 20 lub więcej uwielbiam kupować buty! szkoda tylko, że tak rzadko mogę dostać coś, co mi się podoba Odpowiedz Link Zgłoś
myshorrek Re: ile macie par butów ??? :) 14.07.08, 10:23 mam swira na punkcie japonek i klapek, mam ich 12 par (rozne kolory, z ozdobami i bez), poza tym 3 pary tenisówek (wiśniowe trampki za kostkę, zielone riboki i brazowe-pomaranczowe pumy), 3 pary balerinek (czarne, moro, brązowe), oficerki czarne z klamrą, saszki czarne i grafitowe, jedne kozaki czarne na obcasie, 2 pary kaloszy (w różowo-fioletową kratkę i żółte w zielone koniczyny);D. Mam jeszcze inne, które rzadko noszę więc nie będę wymieniać ;D Odpowiedz Link Zgłoś
mrsnice Re: ile macie par butów ??? :) 14.07.08, 14:20 moze z 50-60. Nigdy nie przyszło mi do głowy, żeby liczyć Odpowiedz Link Zgłoś
arioso1 Re: ile macie par butów ??? :) 14.07.08, 16:54 kozaki na szpilce 11par plus 3 pary które się szyją na zamówienie ,na lato czyli sandałki,klapki japonki ok 23rary z czego ok 3 są do wywalenia,jesienno wiosenne wkładane 4 pary plus dwie na oku na allegro,czułenka 9par, botki 3 pary,figlarne klapeczki z puszkiem 5 par,7 par sex bucików jedynie dla mężowskich oczu przeznaczone, wiosenne kozaki 2 pary , wyjściowe szpileczki 8par , kapcie 2 pary , tenisówki 2 pary adidasy 4 pary, i jakies jeszcze u szewca mam ale nie pamietam- ciągle przybywa bo kocham buty Odpowiedz Link Zgłoś
stokrootka40 Re: ile macie par butów ??? :) 14.07.08, 17:50 Dwie pary plus zimowe... Szału nie ma.... Odpowiedz Link Zgłoś