Gość: ally IP: 212.122.214.* 28.09.03, 12:35 Macie jakieś pomysły na prezent, z tej okazji dla swoich ukochanych? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aga Re: We wtorek dzień chłopaką!!! IP: *.euronet.net.pl 28.09.03, 14:33 też miałam problem z wyborem prazentu. z moim facetem znamy się od niedawna i nie zdążyłam jeszcze poznać jego i jego upodobań, pasji... w ostateczności kupiłam portfel ze skóry, zwłaszcza, że w ostanim czasie zgubił pieniądze, które nosił niedbale wepchane do kieszeni. Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: We wtorek dzień chłopaką!!! 28.09.03, 17:05 Gość portalu: ally napisał(a): > Macie jakieś pomysły na prezent, z tej okazji dla swoich ukochanych? amerykanskiego swieta dynio-duchow tez nie obchodze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga-wredniara Re: We wtorek dzień chłopaką!!! IP: *.euronet.net.pl 28.09.03, 17:17 nie lepiej przyznać się, ze nie macie komu dać prezentu :-)))ze takich bab jak wy nie chce zaden facet. i dlatego z zazdrosci szydzicie z nas-ktore chcemy swoim ukochanym podarowc prezencik; ujak wymysla dzien psa lub kota to wy tez bedziecie mialy komu dac cos milego :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: We wtorek dzień chłopaką!!! 28.09.03, 17:23 Gość portalu: Aga-wredniara napisał(a): > nie lepiej przyznać się, ze nie macie komu dać prezentu :-)))ze takich bab jak > wy nie chce zaden facet. i dlatego z zazdrosci szydzicie z nas-ktore chcemy > swoim ukochanym podarowc prezencik; ujak wymysla dzien psa lub kota to wy tez > bedziecie mialy komu dac cos milego :-))))) oj dziewcze, dziewcze nie jestem pewna czy ty kiedyklowiek sie otrzesz o takiego mezczyzne, jakim jest moj maz ale zycze ci zebys przynajmniej w 1/100 dostapila tego Odpowiedz Link Zgłoś