Dodaj do ulubionych

We wtorek dzień chłopaką!!!

IP: 212.122.214.* 28.09.03, 12:35
Macie jakieś pomysły na prezent, z tej okazji dla swoich ukochanych?
Obserwuj wątek
    • Gość: Aga Re: We wtorek dzień chłopaką!!! IP: *.euronet.net.pl 28.09.03, 14:33
      też miałam problem z wyborem prazentu. z moim facetem znamy się od niedawna i
      nie zdążyłam jeszcze poznać jego i jego upodobań, pasji...
      w ostateczności kupiłam portfel ze skóry, zwłaszcza, że w ostanim czasie zgubił
      pieniądze, które nosił niedbale wepchane do kieszeni.
    • evvusia Re: We wtorek dzień chłopaką!!! 28.09.03, 17:03
      Jeszcze czego. :P
    • tralalumpek Re: We wtorek dzień chłopaką!!! 28.09.03, 17:05
      Gość portalu: ally napisał(a):

> Macie jakieś pomysły na prezent, z tej okazji dla swoich ukochanych?

amerykanskiego swieta dynio-duchow tez nie obchodze
      • Gość: Aga-wredniara Re: We wtorek dzień chłopaką!!! IP: *.euronet.net.pl 28.09.03, 17:17
        nie lepiej przyznać się, ze nie macie komu dać prezentu :-)))ze takich bab jak
        wy nie chce zaden facet. i dlatego z zazdrosci szydzicie z nas-ktore chcemy
        swoim ukochanym podarowc prezencik; ujak wymysla dzien psa lub kota to wy tez
        bedziecie mialy komu dac cos milego :-)))))
        • tralalumpek Re: We wtorek dzień chłopaką!!! 28.09.03, 17:23
          Gość portalu: Aga-wredniara napisał(a):

> nie lepiej przyznać się, ze nie macie komu dać prezentu :-)))ze takich bab
          jak
          > wy nie chce zaden facet. i dlatego z zazdrosci szydzicie z nas-ktore chcemy
          > swoim ukochanym podarowc prezencik; ujak wymysla dzien psa lub kota to wy
          tez
          > bedziecie mialy komu dac cos milego :-)))))

oj dziewcze, dziewcze nie jestem pewna czy ty kiedyklowiek sie otrzesz o
          takiego mezczyzne, jakim jest moj maz ale zycze ci zebys przynajmniej w 1/100
          dostapila tego

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka