alba.alba 20.07.08, 22:00 Podobają się wam? Bo mi nie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
menk.a Re: faceci w białych/jasnych garniturach 20.07.08, 22:04 Białego nigdzie nie widziałam. Tylko w filmach. Tak jak białe smokingi i fraki. Jasne owszem. Ecrue, beżowe czy w podobnych odcieniach np. lniane. Latem, dobrze skrojone, na wysokim mężczyźnie ...dobrze wyglądają. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: faceci w białych/jasnych garniturach 20.07.08, 22:48 problem w tym,ze facetow potrafiacych dobrze dobra garnitur/koszule/krawat jest niewielu;] Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: faceci w białych/jasnych garniturach 20.07.08, 22:52 tygrysio_misio napisała: > problem w tym,ze facetow potrafiacych dobrze dobra garnitur/koszule/krawat jest > niewielu;] > Wówczas fason czy kolor, czy materiał nie ma znaczenia. Bo wszystko można popsuć.;) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: faceci w białych/jasnych garniturach 20.07.08, 23:05 wylicze Ci na palcach facetow potrafiacych dobrac koszule i krawat do garnituru moj byly nauczyciej historii (niemal zawsze w garniturze, czasem w sztuksach czarnych szytych garniturowo, koszuli i swetrze lacosta-wygladal w na sportowo bardziej elegandzko niz wiekszosc w gajerkach) moj byly prodziekan za czasow jak byl prodziekanem (jak juz nie byl zaczal chodzic luzniej ubrany-jeansy i taka bardzo sportowa marynarka) taki jeden chlopak z moich bylych studiow...ale on mial tej garnitur tylko na matore/sesje...ale swietny jakosciowo byl moja milosc...tez ma jeden okazjonalny ale tez swietna koszule do tego i swietne spodnie...sama gora troche gorzej ale to dlatego,ze on jest chudziutki a ma szerokie bary i tyle reszta w garniturach mi sie nie podoba bez wzgledu na to jaki to bedzie...bo reszta ktora wizialam nie potrafila sie ubrac i najlepszy garnitur zpartolilaby zla koszula i krawatem;] Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: faceci w białych/jasnych garniturach 20.07.08, 23:10 Tygrysi, mnie ten opis nic nie mówi.:P Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: faceci w białych/jasnych garniturach 20.07.08, 23:15 wazne,ze mi mowi ...nie? :D Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: faceci w białych/jasnych garniturach 20.07.08, 23:15 tygrysio_misio napisała: > wazne,ze mi mowi ...nie? :D To gadaj do lustra.:P Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: faceci w białych/jasnych garniturach 20.07.08, 23:19 a do kogo ja gadam?? :P Odpowiedz Link Zgłoś
silic Re: faceci w białych/jasnych garniturach 21.07.08, 13:41 Pewnie dlatego, że garnitur to nie jest ubranie dla mężczyzny. Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: faceci w białych/jasnych garniturach 20.07.08, 22:16 a widziałaś Pecka albo Mitchuma w przedmiotowych gajerkach? przystojnemu we wszystkim dobrze:) Odpowiedz Link Zgłoś
tamitthecat Re: faceci w białych/jasnych garniturach 20.07.08, 22:43 hymmmmm...jedną z mych pierwszych fascynacji erotycznych był szef Sisters of Mercy w teledysku Dominion - na pustyni w białym garniturze i z czarnym krawatem! Do dziś kocham ten teledyk i...CHCĘ JECHAĆ DO PETRY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: faceci w białych/jasnych garniturach 20.07.08, 22:55 David Bowie. Robert Palmer... krocie przykładów;) Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Re: faceci w białych/jasnych garniturach 20.07.08, 22:53 Bardzo!.Tylko do tego ciemna koszula, ale..uwaga..jasne buty. Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: faceci w białych/jasnych garniturach 21.07.08, 14:08 W bialych nie. W jasnych tak. A w jasnych lnianych bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
alba.alba Re: faceci w białych/jasnych garniturach 21.07.08, 15:03 Do pracy pasuje taki garnitur? U mnie budzi on następujące skojarzenia: - wygląda jak pedał - wygląda jak pajac - wygląda jak LEKARZ w fartuchu! Myślę, że większość ludzi ma takie skojarzenie jak widzi osobę ubraną w całości na biało lub prawie biało. Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: faceci w białych/jasnych garniturach 21.07.08, 18:48 alba.alba napisała: > Do pracy pasuje taki garnitur? > > U mnie budzi on następujące skojarzenia: > - wygląda jak pedał > - wygląda jak pajac > - wygląda jak LEKARZ w fartuchu! Myślę, że większość ludzi ma takie skojarzenie > jak widzi osobę ubraną w całości na biało lub prawie biało. Czasem jestem ubrana w biel, a nie wyglądam jak pedał, pajac, lekarz, pielęgniarka, panna młoda ni kostucha.:P Odpowiedz Link Zgłoś
ansag Re: faceci w białych/jasnych garniturach 06.08.08, 14:30 Tak, ale nie każdemu w takim dobrze :) Odpowiedz Link Zgłoś