Dodaj do ulubionych

kompleks EX...

21.07.08, 09:56
Macie problem z ex-dziewczynami swoich facetów? Ja mam i właściwie to chyba już teraz "tylko" moja obsesja. Była dziewczyna mojego chłopaka przez dość długi czas szkalowała mnie w oczach mojego chłopaka wymyślając nieprawdziwe historie o moim rzekomym złym prowadzeniu się wcześniej. Przekonywała go, że ma na to dowody i może przyprowadzić tych mężczyzn, z którymi ja miałam sypiać. On jej na początku uwierzył, ponieważ była to jego pierwsza kobieta (on dla niej też był pierwszy, a nadmienię, że poznali się gdy ona miała 26 lat). Zawsze robiła z siebie anielicę, która czekała na tego jedynego, a ja byłam ta zła i chciała go przed tym złem niby uratować. Jak przestała dręczyć mojego chłopaka, zaczęła ze mną. Pisała maile, że on nigdy jej nie zapomni, że była jego pierwszą, że on teraz "biegnie za wspomnieniami" związanymi z nią. Ta dziewczyna kojarzy mi się jako chodzące zło...do tego wie o każdym naszym wyjeździe, wie dokąd chodzimy, co robimy, wie o rzeczach, o których nie powinna wiedzieć.Mój chłopak nie ma z nią co prawda kontaktu, ale ona może mieć z jego Mamą. Od kilku tygodni mam spokój, ale sama szukam problemu. Nie chcę jeździć w te same miejsca co oni, denerwuje mnie to. Pewnie najlepszym sposobem byłoby "olanie" jej i ich przeszłości, jakoś nie potrafię.
Obserwuj wątek
    • polla.k Re: kompleks EX... 21.07.08, 10:26
      jak nie potrafisz, to się będziesz męczyć.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka