gupijasio 21.07.08, 14:09 o'Riordan, takie qrd przecietne to wszystko a wciongło jak pajonki muche za obraz normalnie co w tym qrd jest? nie wiem pl.youtube.com/watch?v=Lxc3O4mQV74&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gupijasio Re: Dolores 21.07.08, 14:20 no i qrd sam nie wiem czemu to gram od rana chyba przez sentyment?:) Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Dolores 21.07.08, 14:21 Bardzo możliwe :) Ja od rana słucham piosenki, która wysłał mi mój kuzyn i też chyba przez sentyment, bo nie lubię takiego gatunku muzyki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gupijasio Re: Dolores 21.07.08, 14:23 ja lubie cranberies, tylko mnie intryguje ze w sumie przecietnośc tego kawałka mnie jakos tam rusza? Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Dolores 21.07.08, 14:25 A masz jakies wspomnienia w związku z tym kawałkiem? :) A może być też tak, że coś Cię urzekło po prostu :) Odpowiedz Link Zgłoś
gupijasio Re: Dolores 21.07.08, 14:26 no nie własnie:) w zyciu:) chyba ze podświadomość? bo w przypadki nie wierzę;) Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Dolores 21.07.08, 14:28 Nie wszystko musi mieć jakieś ukryte podteksty :) Odpowiedz Link Zgłoś
gupijasio Re: Dolores 21.07.08, 14:30 :) nie musi ale ma na ogół:) przypadek to cos jak unikalnego Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Dolores 21.07.08, 14:31 Eee, rzekłabym, że życie składa się głównie z takich przypadków :) Odpowiedz Link Zgłoś
gupijasio Re: Dolores 21.07.08, 14:32 eeeee to sa nasze decyzje mniej lub bardziej przemyslane Odpowiedz Link Zgłoś
gupijasio Re: Dolores 21.07.08, 14:44 jakby mogły to by były:) no wybieramy na ogół tak nie inaczej, myslimy o czymś, kierując sie posiadana wiedzą, nieraz błędnie ale jakś tam analiza w głowie zachodzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Dolores 21.07.08, 14:51 Może i tak... chociaz widzisz, czasem to przypadek, że sie rodzimy, przypadek, że robimy to czy tamto... ostatnio zapewne przez przpadek ocaliłam swój tyłek albo i życie. Różnie z tym bywa :) Odpowiedz Link Zgłoś
gupijasio Re: Dolores 21.07.08, 14:54 taki przypadek to tak ja myśle o innym, to oc mozemy ogarnąc rozumem, dlaczego cos się stało tak a nie tak kidey podejmowalismy decyzję kiedy coś od nas zależało no i tak se doszedłem do wniosku, że w sumie rządzi zimna kalkulacja ) miejsca na sentymenty czy uczucia;) Odpowiedz Link Zgłoś
5er Re: Dolores 21.07.08, 14:55 gupijasio napisał: > o'Riordan, takie qrd przecietne to wszystko a wciongło jak pajonki > muche za obraz normalnie Przecietne nie wciaga mnie i nie wyciąga:(( Odpowiedz Link Zgłoś
gupijasio Re: Dolores 21.07.08, 15:00 mnie też i się zastanwiam czy gust mi się zmienił? Odpowiedz Link Zgłoś
nexstartelescope Re: Dolores 21.07.08, 17:48 Ej. Moj facio tez ma bzika na punkcie glosu i piosenek Dolores i Cranberries w ogóle. Dorze, ze chociaz mowi, ze jest brzydka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rose-ana Re: Dolores 22.07.08, 20:17 Też lubię ową pieśń.:) A Dolores z długimi, ciemnymi włosami wygląda bardzo ok. Odpowiedz Link Zgłoś