autume 25.07.08, 08:29 Tak się wpijają w... , że nie da się ich długo nosić ? Nie wiem, czy mogę wierzyc koleżance, więc proszę Was o opinie na ten temat :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
idasierpniowa28 Re: Czy to prawda, że stringi... 25.07.08, 08:31 Jak są za małe to się pewnie wpijają :)) Odpowiedz Link Zgłoś
autume Re: Czy to prawda, że stringi... 25.07.08, 08:33 idasierpniowa28 napisała: > Jak są za małe to się pewnie wpijają :)) A jak w sam raz, to nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Czy to prawda, że stringi... 25.07.08, 08:35 A o tych w sam raz, to się w ogóle zapomina, że sie je na sobie ma. Jak ze zwykłymi majciochami ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mell24 Re: Czy to prawda, że stringi... 25.07.08, 08:38 Jeśli mają odpowiedni rozmiar to nie powinny się wcinać:) Nie kupuj za małych a będzie OK:) Odpowiedz Link Zgłoś
autume Re: Czy to prawda, że stringi... 25.07.08, 08:40 mell24 napisała: Nie kupuj > za małych a będzie OK:) A w jaki sposób mam ustalić, czy będą dla koleżanki w sam raz ? Gdzie się to mierzy ? Odpowiedz Link Zgłoś
5er Re: Czy to prawda, że stringi... 25.07.08, 08:42 mell24 napisała: > Jeśli mają odpowiedni rozmiar to nie powinny się wcinać:) Nie kupuj > za małych a będzie OK:) kupuj luźne, numer większe i nie od wietnamców Odpowiedz Link Zgłoś
baba67 Re: Czy to prawda, że stringi... 25.07.08, 09:06 Jesli chodzi o kupowanie u nacji wschodnich to czlowiek moze tak sie wpedzic w ciezkie kompleksy.Poniewaz przecietna kobieta tam ma rozmiary naszej osmiolatki, to jak jestem gigantem nosze rozmiar XL majac w obwodzie tylka 97 cm.Mka pasuje na dzieczyny w podstawowce. Odpowiedz Link Zgłoś
autume Re: Czy to prawda, że stringi... 25.07.08, 08:39 funny_game napisała: > A o tych w sam raz, to się w ogóle zapomina, że sie je na sobie ma. Jak ze > zwykłymi majciochami ;) > Hmmm..., skoro te "w sam raz" są takie "zapominalskie", to może lepiej w ogóle nie wkładać ? Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Czy to prawda, że stringi... 25.07.08, 08:40 Czasem fajnie jest mieć majtki, wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
autume Re: Czy to prawda, że stringi... 25.07.08, 08:41 funny_game napisała: > Czasem fajnie jest mieć majtki, wiesz? > Rozumiem ! Czasem, czyli nie zawsze :)) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Czy to prawda, że stringi... 25.07.08, 08:42 W WC lepiej zdjąć :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
autume Re: Czy to prawda, że stringi... 25.07.08, 08:44 funny_game napisała: > W WC lepiej zdjąć :PPP > Tak ? To ten sznureczek łącznikowy tak może przeszkadzać ? Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Czy to prawda, że stringi... 25.07.08, 08:49 Kwestia przyzwyczajenia. Na pewno chcemy o tym rozmawiać? :D Odpowiedz Link Zgłoś
autume Re: Czy to prawda, że stringi... 25.07.08, 08:57 funny_game napisała: > Kwestia przyzwyczajenia. > Na pewno chcemy o tym rozmawiać? :D > Na pewno nie, idźmyż dalej :)) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Czy to prawda, że stringi... 25.07.08, 08:59 Ufff :) To może znasz jakąś bieliźnianą poezję? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
autume Re: Czy to prawda, że stringi... 25.07.08, 09:01 funny_game napisała: > Ufff :) > To może znasz jakąś bieliźnianą poezję? ;) > Gdy zdejmuję Ci halkę, Czuję się jak w bajce. Odpowiedz Link Zgłoś
autume Re: Czy to prawda, że stringi... 25.07.08, 09:15 funny_game napisała: > Mickiewicz? ;) > Mackiewicz !!! Odpowiedz Link Zgłoś
autume Re: Czy to prawda, że stringi... 25.07.08, 09:22 funny_game napisała: > Majtkiewicz? > de Halski-Halkiewicz :) Odpowiedz Link Zgłoś
5er Re: Czy to prawda, że stringi... 25.07.08, 08:41 autume napisał: > Tak się wpijają w... , że nie da się ich długo nosić ? Nie wiem, czy > mogę wierzyc koleżance, więc proszę Was o opinie na ten temat :) pożycz od niej i sama oceń Odpowiedz Link Zgłoś
autume Re: Czy to prawda, że stringi... 25.07.08, 08:43 5er napisał: > pożycz od niej i sama oceń Czyś Ty zgłupiał Fajf Er ? Widziałeś kiedy faceta w stringach (nie piszę o o zboczkach) ? Odpowiedz Link Zgłoś
5er Re: Czy to prawda, że stringi... 25.07.08, 08:44 autume napisał: > 5er napisał: > > > pożycz od niej i sama oceń > Czyś Ty zgłupiał Fajf Er ? Widziałeś kiedy faceta w stringach (nie > piszę o o zboczkach) ? Widać czasem takich, nad morzem... :) Odpowiedz Link Zgłoś
autume Re: Czy to prawda, że stringi... 25.07.08, 08:45 5er napisał: > Widać czasem takich, nad morzem... :) Nie wiem, akurat facetom i to jeszcze w stringach nie przyglądam się :(( Odpowiedz Link Zgłoś
demonii.larua Re: Czy to prawda, że stringi... 25.07.08, 08:53 A to nie trzeba się przyglądać, sami są baaardzo widoczni - zwłaszcza Ci z bladymi dupskami :F Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Czy to prawda, że stringi... 25.07.08, 08:55 Blade dupsko maam, komuuuu go daaam? Takie ładneee duuupsko, ty Nataszo Krupskooo! Oqrde, co mi jest? :D Odpowiedz Link Zgłoś
mell24 Re: Czy to prawda, że stringi... 25.07.08, 08:57 fakt, że białe dupska świecą na odległość, ale co powiecie na temat mega owłosionych dupsk męskich w stringach?;] to dopiero jazda:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
autume Re: Czy to prawda, że stringi... 25.07.08, 08:58 mell24 napisała: > fakt, że białe dupska świecą na odległość, ale co powiecie na temat > mega owłosionych dupsk męskich w stringach?;] to dopiero jazda:))))) Fuuuuj ! Mell ! Nie przy sniadaniu !!! Odpowiedz Link Zgłoś
mell24 Re: Czy to prawda, że stringi... 25.07.08, 08:59 hihihi:) widziałam jedno takowe:) plażowicz nieprzygotowany:P Odpowiedz Link Zgłoś
demonii.larua Re: Czy to prawda, że stringi... 25.07.08, 09:07 Ja wiem, ale Ci nie pooooowwwiiiieeeeemmmm :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Czy to prawda, że stringi... 25.07.08, 09:15 Móóóóóóóóóóóóów, w imię Swaaroooożyyyyycaaaa i Tryyyyyygłaaawaaaaaa :F Odpowiedz Link Zgłoś
autume Re: Czy to prawda, że stringi... 25.07.08, 08:58 demonii.larua napisała: > A to nie trzeba się przyglądać, sami są baaardzo widoczni - zwłaszcza Ci z > bladymi dupskami :F Blade wcale mi nie przeszkadzają, byle damskie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
demonii.larua Re: Czy to prawda, że stringi... 25.07.08, 09:08 > Blade wcale mi nie przeszkadzają, byle damskie :)) No pacz Pan, mam tak samo :F Odpowiedz Link Zgłoś
autume Re: Czy to prawda, że stringi... 25.07.08, 09:09 demonii.larua napisała: :F Co to jest to ":F" ? Odpowiedz Link Zgłoś
demonii.larua Re: Czy to prawda, że stringi... 25.07.08, 09:13 uśmiechnięta gęba bez zęba :D (emota z tlenu) Odpowiedz Link Zgłoś
mell24 Re: Czy to prawda, że stringi... 25.07.08, 08:46 Raczej nie radziłabym chodzić bez majtek - no chyba, że nie przeszkadzają Ci infekcje:/ A takowe się zdarzają...Tudzież nieświeże spodnie - jeśli takie lubisz, możesz zrezygnować z majtek...aha i jeszcze zimą można złapac zapalenie pęcherza moczowego lub zapalenie jajników ( podobno bardzo bolesne, ale jeśli nie planujesz dzieci, to spoko):) Zwykel kobieta tzw. szczupła ( nosząca rozmiar 36-38) nosi majtki w rozmiarze M/L ( różnie wypadają). Najlepiej zapytać o rozmiar jeśli jest "nietypowa":) Odpowiedz Link Zgłoś
autume Re: Czy to prawda, że stringi... 25.07.08, 08:50 mell24 napisała: Mmie akurat zapalenie jajników nie grozi :) A stringi to ew. prezent :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mell24 Re: Czy to prawda, że stringi... 25.07.08, 08:51 aha:))))To by zmieniało postać rzeczy;) Ale pęcherz masz, co?;) Odpowiedz Link Zgłoś
autume Re: Czy to prawda, że stringi... 25.07.08, 08:59 mell24 napisała: > aha:))))To by zmieniało postać rzeczy;) Ale pęcherz masz, co?;) Chwalić Pana, jestem kompletny :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mell24 Re: Czy to prawda, że stringi... 25.07.08, 09:00 autume napisał: > mell24 napisała: > > > aha:))))To by zmieniało postać rzeczy;) Ale pęcherz masz, co?;) > Chwalić Pana, jestem kompletny :)) To kalesonki na zimę radzę:) Coby "przymiotów" nie odmrozić:) Odpowiedz Link Zgłoś
autume Re: Czy to prawda, że stringi... 25.07.08, 09:02 mell24 napisała: > > To kalesonki na zimę radzę:) Coby "przymiotów" nie odmrozić:) Takie zmrożone, sztywne, tyle, że trochę zimne... Odpowiedz Link Zgłoś
mell24 Re: Czy to prawda, że stringi... 25.07.08, 09:03 autume napisał: > mell24 napisała: > > > > > To kalesonki na zimę radzę:) Coby "przymiotów" nie odmrozić:) > Takie zmrożone, sztywne, tyle, że trochę zimne... zimne i martwe:/ brrrrrr.......... Odpowiedz Link Zgłoś
autume Re: Czy to prawda, że stringi... 25.07.08, 09:04 mell24 napisała: > zimne i martwe:/ brrrrrr.......... No właśnie, to wróćmy do tych stringów. Są ponoć jakieś oryginalne, polskie z Koniakowa ?? Odpowiedz Link Zgłoś
mell24 Re: Czy to prawda, że stringi... 25.07.08, 09:08 que?! Jakiego koniakowa? To już lepiej zainwestuj w jakieś porządne ( atlantis, key...tudzież lepsze, jesli jesteś przy kasie;)) Odpowiedz Link Zgłoś
autume Re: Czy to prawda, że stringi... 25.07.08, 09:11 mell24 napisała: > que?! Jakiego koniakowa? Koniaków-miasto na Lubelszczyźnie - jakieś koronkowe tam robią ponoć. > To już lepiej zainwestuj w jakieś porządne ( atlantis, key...tudzież > lepsze, jesli jesteś przy kasie;)) OK ! Dzięki :) Odpowiedz Link Zgłoś
demonii.larua Re: Czy to prawda, że stringi... 25.07.08, 08:51 Powiedz koleżance, żeby nie nosiła za małych gaci :D Odpowiedz Link Zgłoś
mell24 Re: Czy to prawda, że stringi... 25.07.08, 08:52 Chyba, że jej to jakąś "radość" sprawia:D :] Odpowiedz Link Zgłoś
mell24 Re: Czy to prawda, że stringi... 25.07.08, 08:58 no nie wiem, może jakieś orgazmiczne uczucia, jak odpowiedno obciskające:)))))))))))))))))))))) wiesz, podobno niektóre kobiety czerpią satysfakcję (:)) ze stymulacji analnej:D ;] Odpowiedz Link Zgłoś
demonii.larua Re: Czy to prawda, że stringi... 25.07.08, 09:09 no wiem, wiem :] ale to wtedy się da w nich chodzić, jeśli w celach orgazmicznych :D Odpowiedz Link Zgłoś
mell24 Re: Czy to prawda, że stringi... 25.07.08, 09:13 ;] no wiesz kochana - są gusta i guściki;) ludzie i ludziki...:)))):D Odpowiedz Link Zgłoś
autume Re: Czy to prawda, że stringi... 25.07.08, 09:20 demonii.larua napisała: > Powiedz koleżance, żeby nie nosiła za małych gaci :D Boje się, że się wkurzy i żadnych nie założy ! Odpowiedz Link Zgłoś
demonii.larua Re: Czy to prawda, że stringi... 25.07.08, 12:44 Co w tym złego? ;] Odpowiedz Link Zgłoś
autume Re: Czy to prawda, że stringi... 25.07.08, 12:46 demonii.larua napisała: > Co w tym złego? ;] Nie będę mógł jej zabrać na karuzelę :( Odpowiedz Link Zgłoś
demonii.larua Re: Czy to prawda, że stringi... 25.07.08, 13:09 Jak założy spodnie, to będziesz mógł :] Odpowiedz Link Zgłoś
gupijasio Re: Czy to prawda, że stringi... 25.07.08, 09:15 jak sznurek nie jest z sizalu czy plastiku to sie da:) Odpowiedz Link Zgłoś
autume Re: Czy to prawda, że stringi... 25.07.08, 09:17 gupijasio napisał: > jak sznurek nie jest z sizalu czy plastiku to sie da:) A jak sznurek jest elastyczny z gumy modelarskiej ?? Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Czy to prawda, że stringi... 25.07.08, 12:16 Guzik prawda. Jak Twoja koleżanka jest z tych, co to: S-ke każdy nosić może i kupuje sobie za młe majtki, to niech się nie dziwi, że się wpijają. Ja jak założę to nic nie czuję. Odpowiedz Link Zgłoś
autume Re: Czy to prawda, że stringi... 25.07.08, 12:42 mini_kks napisała: > Guzik prawda. Jak Twoja koleżanka jest z tych, co to: S-ke każdy > nosić może i kupuje sobie za młe majtki, to niech się nie dziwi, że > się wpijają. Ja jak założę to nic nie czuję. Tylko, ze ona jest szczupła, właściwie "tereska". I tak ja się zastanawiam, czy ona woli coś innego, czy też dlatego tak mówi, aby mieć pretekst do chodzenia bez... Odpowiedz Link Zgłoś