barakudaa 26.07.08, 23:00 Czy kobieta ktora spedza na tym forum calą sobote ,co mozna zauwazyc po wpisach,jest pasztetem ktorej nikt nie chce w realu czy to raczej uzalezniona od anonimowych ludzi i internetu maniaczka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
2szarozielone Re: Pytanie retoryczne? 26.07.08, 23:01 Leniwą krową, która powinna pisać pracę magisterską i dodatkowy projekt do roboty, ale rozprasza ją wszystko na świecie :/ Tak z autopsji. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Pytanie retoryczne? 26.07.08, 23:14 tez jestem leniwa krowa...i facet na mnie przez gg krzyczy,ze mialam pisac prace... Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Pytanie retoryczne? 26.07.08, 23:03 barakudaa napisała: > Czy kobieta ktora spedza na tym forum calą sobote ,co mozna zauwazyc > po wpisach,jest pasztetem ktorej nikt nie chce w realu czy to raczej > uzalezniona od anonimowych ludzi i internetu maniaczka? A komuś zajęcia brakuje i mierzy innych czas? A ona spędza SWÓJ czas tak po to, by głupcy mieli się nad czym zastanawiać;) Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Pytanie retoryczne? 27.07.08, 00:09 menk.a napisała: > A komuś zajęcia brakuje i mierzy innych czas? A ona spędza SWÓJ czas tak po to, by głupcy mieli się nad czym zastanawiać;) Właśnie miałam to napisać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: Pytanie retoryczne? 26.07.08, 23:04 Desperatką,której facet wyjechał;/ale nie jest tak źle,poszłam na małą imprezę i upiłam się w międzyczasie;) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Pytanie retoryczne? 26.07.08, 23:12 Ma dziś dzień wolny i spędza go tak jak ma ochotę - czyli forumuje, zrobiła sobie dobry obiad, była poopalać się na plaży, czyta książkę, rozwiązuje sudoku. Wiem, że bardziej pasowałoby do Twojego wyobrażenia, gdyby była pasztetem, ale niestety nie jest, co może zaświadczyć kilkanaście osób z forum. :-) Ach, zapomniałabym, ta kobieta nie znosi wielonickowców, którzy urażeni pod jednym nickiem tchórzliwie zakładają obraźliwy wątek pod nickiem innym. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pianazludzen Re: Pytanie retoryczne? 26.07.08, 23:15 mnie bola nery i leze w lozku z laptopem Odpowiedz Link Zgłoś
nouba Re: Pytanie retoryczne? 26.07.08, 23:25 a ja mam to co zazwyczaj nastepuje po pms-ie i tez leze w lozku z lapropem moze i pasztet ze mnie, ale tacy tez musza zyc, no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: Pytanie retoryczne? 26.07.08, 23:36 Ani jedno ani drugie, moja droga. Kobieta, która całą sobotę przesiaduje na forach jest kobietą ponętną i seksowną, która nie może się opędzić od adoratorów. I skoro cały tydzień ma pełen seksualnych atrakcji, to przynajmniej sobotę chce poświęcić tylko dla siebie. W końcu każdy ma prawo do odpoczynku. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś