mimrek 04.08.08, 10:25 pl.youtube.com/watch?v=1PeHpXIuY14 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
forumowicz_pospolity Re: Miss Polski została ona!Jest prześliczna !!!! 04.08.08, 10:28 no wporzo ładne pośladeczki:) gadka troche sztampowa, jak słysze że jest to "przygoda" to sie skręcam ze smiechu i przypominam se jak Mann z Materna parodiowali tego typu teksty kiedyś:) Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Miss Polski została ona!Jest prześliczna !!!! 04.08.08, 11:23 forumowicz_pospolity napisał: > ładne pośladeczki:) No zaiste piekne ma te posladki na tym filmie Odpowiedz Link Zgłoś
puszysta_gimnazjalistka Re: Miss Polski została ona!Jest prześliczna !!!! 04.08.08, 12:19 Co w tych pośladkach jest szczególnego? Każdy 15-letni chłopak takie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Miss Polski została ona!Jest prześliczna !!!! 04.08.08, 13:19 puszysta_gimnazjalistka napisał: > Co w tych pośladkach jest szczególnego? Każdy 15-letni chłopak takie ma. i jakie wnioski szanowny panie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynazbagien Re: Miss Polski została ona!Jest prześliczna !!!! 04.08.08, 10:32 to fakt w końcu udało im sie wybrać kogoś na prawde atrakcyjnego Odpowiedz Link Zgłoś
errare_humanum_est Re: Miss Polski została ona!Jest prześliczna !!!! 04.08.08, 10:38 Oj tak, prześliczna! Po raz kolejny zrozumiałem, dlaczego tak mnie kręcą brunetki ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
uyu Re: Miss Polski została ona!Jest prześliczna !!!! 04.08.08, 10:43 Faktycznie ladna, z wdziekiem i pelna swiezosci. A to ze troche sie placze przed kamera i marzyla sie jej przygoda, to nic nadzwyczajnego gdy sie ma 19 czy 20 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Miss Polski została ona!Jest prześliczna ??? 04.08.08, 10:43 jest ladna, ale przesliczna? Nie przesadzaj. Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: Miss Polski została ona!Jest prześliczna ??? 04.08.08, 10:57 Bardzo ładna dziewczyna,taka naturalna,śliczny uśmiech. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiek-666 Re: Miss Polski została ona!Jest prześliczna !!!! 04.08.08, 10:57 Jest przepiękna Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_malenka Re: Miss Polski została ona!Jest prześliczna !!!! 04.08.08, 11:15 jest baaardzo ładna:) gratulujemy!:) a w przyszłym roku to ja tez bede probowac sił:D:) Odpowiedz Link Zgłoś
5er Re: Miss Polski została ona!Jest prześliczna !!!! 04.08.08, 11:18 stokrotka_malenka napisała: > jest baaardzo ładna:) gratulujemy!:) a w przyszłym roku to ja tez bede probowa > c > sił:D:) za stara jesteś :(( Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_malenka Re: Miss Polski została ona!Jest prześliczna !!!! 04.08.08, 11:20 nie jestem mam teraz 20lat niby rocznikowo 21:) czyli za rok jesczze miec bede 21lat a jakies dwa lata temu wygrała 23letnia dziewczyna:)) Odpowiedz Link Zgłoś
5er Re: Miss Polski została ona!Jest prześliczna !!!! 04.08.08, 11:21 stokrotka_malenka napisała: > nie jestem mam teraz 20lat niby rocznikowo 21:) czyli za rok jesczze miec bede > 21lat a jakies dwa lata temu wygrała 23letnia dziewczyna:)) ok. pierwszy punkt spełniasz. Jakie są Twoje podstawowe parametry? Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_malenka Re: Miss Polski została ona!Jest prześliczna !!!! 04.08.08, 11:25 jezuuuu a co to przesłuchanie?? 173cm 57kg:) ładna dziecieca buzia:P:) juz mnie namawiały kolezanki z grupy zebym probowała w tym roku:) chciałysmy z jescze jedna kolezanką złozyc ale jakos tak uciekło zaliczenia miałysmy i wiele innych spraw:) wymiary tez mam niczego sobie ale niewazne:) tu jest watek dotyczacy obecnej miss polski:) moim zdaniem śliczna dziewczyna:)) piekne oczy:) 100% naturalnosci gratuluje!!:) i rodzica tez musieli sie "napracowac":D:) Odpowiedz Link Zgłoś
5er Re: Miss Polski została ona!Jest prześliczna !!!! 04.08.08, 11:32 > jezuuuu a co to przesłuchanie?? 173cm 57kg:) ładna dziecieca buzia:P:) juz mnie namawiały kolezanki z grupy zebym probowała w tym roku:) chciałysmy z jescze jedna kolezanką złozyc ale jakos tak uciekło zaliczenia miałysmy i wiele innych spraw:) wymiary tez mam niczego sobie ale niewazne:) tu jest watek dotyczacy obecnej miss polski:) moim zdaniem śliczna dziewczyna:)) piekne oczy:) > 100% naturalnosci gratuluje!!:) i rodzica tez musieli sie "napracowac":D:) wzrostem jeszcze się łapiesz, waga z 5,6 kg za wysoka. Nad "niczego sobie" będziesz pewnie musiała mocno popracować :) Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_malenka Re: Miss Polski została ona!Jest prześliczna !!!! 04.08.08, 11:44 a co ty myslisz ze one nie pracują?? jak sie przygotowują do takiego konkursu to ciagle cwicza :)5-6kg za wysoko a myslisz ze ile ona wazy?? ja bym jej dała z 55kg nie mniej:) zreszta nie wiem czy sie zgłosze bo co one z tego mają wielkie NIC prawdziwy modeling to 15latki zaczynaja, a takie wygrywaja miss polski i zazwyczaich ich kariera sie konczy bo są za "stare" albo jakies małe zleconka:) jak bede miec córkę i po mnie odziedziczy cechy:) to jak bedzie miec ochote to zacznie modeling w wieku 14lat:) bo ja miałam wtedy duze predyspozycje wyglądałam jak typowa chudziutka modelka:) teraz to juz za stare sa 20latki do wybiegów z prawdziwego zdarzenia:) no chyba ze te co pracuja juz od 6lat w zawodzie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
5er Re: Miss Polski została ona!Jest prześliczna !!!! 04.08.08, 11:54 > a co ty myslisz ze one nie pracują?? jak sie przygotowują do takiego konkursu to ciagle cwicza :)5-6kg za wysoko a myslisz ze ile ona wazy?? ja bym jej dała z 55kg nie mniej:) zreszta nie wiem czy sie zgłosze bo co one z tego mają wielkie NIC prawdziwy modeling to 15latki zaczynaja, a takie wygrywaja miss polski i zazwyczaich ich kariera sie konczy bo są za "stare" albo jakies małe zleconka:) > jak bede miec córkę i po mnie odziedziczy cechy:) to jak bedzie miec ochote to zacznie modeling w wieku 14lat:) bo ja miałam wtedy duze predyspozycje wyglądałam jak typowa chudziutka modelka:) teraz to juz za stare sa 20latki do wybiegów z prawdziwego zdarzenia:) no chyba ze te co pracuja juz od 6lat w zawodzie:)) no właśnie. Pieniądze zarabia się na kontraktach reklamowych... Córka dziedziczy również po ojcu, a najbardziej po dziadkach, więc zadbaj o to również. Proporcje są istotne :)) Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_malenka Re: Miss Polski została ona!Jest prześliczna !!!! 04.08.08, 12:03 a ja po mamusi urode odziedziczyłam:) wiec jak po dziadkach to jeszcze lepiej moze o mnie biustu nie odziedziczy:D:) choc pewnie jakbym 5kg w dol zl;eciała to by mi zero zostało:) prawda jest taka ale bolesna ze dziewczyna bardzo ładna wszystko pieknie ładne ale niestety za pozno dla niej na modeling..:/ iii na miss świata szans nie ma bo w porownaniuh z wenezuelkami dziewczynami z indii ona sie nie umywa... tak samo jak ja bo polki maja "taka urode" niczym szczegolnym sie nie wyrozniamy:) Odpowiedz Link Zgłoś
5er Re: Miss Polski została ona!Jest prześliczna !!!! 04.08.08, 12:11 > a ja po mamusi urode odziedziczyłam:) wiec jak po dziadkach to jeszcze lepiej moze o mnie biustu nie odziedziczy:D:) choc pewnie jakbym 5kg w dol zl;eciała to by mi zero zostało:) prawda jest taka ale bolesna ze dziewczyna bardzo ładna wszystko pieknie ładne ale niestety za pozno dla niej na modeling..:/ iii na miss świata szans nie ma bo w porownaniuh z wenezuelkami dziewczynami z indii ona sie nie umywa... tak samo jak ja bo polki maja "taka urode" niczym > szczegolnym sie nie wyrozniamy:) nie martw się swym małym biustem. Nie wiem czemu właśnie takie są preferowane na tych wyborach... Nie wiem czemu, ale nasze dziewczyny mają za mało ognia w oczach i w sobie. Może to wina polskiej pruderii. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_malenka Re: Miss Polski została ona!Jest prześliczna !!!! 04.08.08, 12:17 lol2 jakim małym biustem?? własnie na taki konkurs mam"za duzy"biust a mowie ze jakby mi w dol poleciała waga to razem z biustem:) nie mamy za mało ognia ale mamy juz taką urodę:D:) moim zdaniem duzo ładniejsze są od nas czaeszki i dziewczyny ze słowacji:):) na konkursach miss świata szans nie mamy(nie mamy czegoś specyficznego noo nie wiem jak to ująć) ale za to 14latki polki kariere robia i to wielką na wybiegach:) Odpowiedz Link Zgłoś
5er Re: Miss Polski została ona!Jest prześliczna !!!! 04.08.08, 12:26 > lol2 jakim małym biustem?? własnie na taki konkurs mam"za duzy"biust a mowie ze jakby mi w dol poleciała waga to razem z biustem:) nie mamy za mało ognia ale mamy juz taką urodę:D:) moim zdaniem duzo ładniejsze są od nas czaeszki i dziewczyny ze słowacji:):) na konkursach miss świata szans nie mamy(nie mamy > czegoś specyficznego noo nie wiem jak to ująć) ale za to 14latki polki kariere robia i to wielką na wybiegach:) O biuscie zrozumiałem opatrznie. Zgodzę się na Czeszki i Słowaczki, szczególnie te drugie na korso w Bratysławie mniam, faceci też są niczego sobie. To może być zaskakujące przy ich tłustej diecie i hektolitrach piwa. Może więcej sportem zajmują się i jednak są bardziej południowe. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
poecia1 Re: Miss Polski została ona!Jest prześliczna !!!! 04.08.08, 11:25 One wszystkie były takie same, nie wiem wydaję mi się, że ten konkurs to straszny obciach:/ Odpowiedz Link Zgłoś
falcon777 Re: Miss Polski została ona!Jest prześliczna !!!! 04.08.08, 11:36 Hmmmm .. bardzo ładna .. Mnie tez kręcą brunetki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
5er Re: Miss Polski została ona!Jest prześliczna !!!! 04.08.08, 11:39 mimrek napisała: > pl.youtube.com/watch?v=1PeHpXIuY14 > pospolita, przeciętna, niezauważalna Odpowiedz Link Zgłoś
mimrek zazdrośnice..ech. 04.08.08, 11:43 przeciętna pospolita i niezauważalna to jest prawie każda na ulicy a ta jest śliczna.ale wam to nie starcza. jaka wg ciebie jest piękna kobieta.podaj choć jedno znane nazwisko. Odpowiedz Link Zgłoś
5er Re: zazdrośnice..ech. 04.08.08, 11:50 mimrek napisała: > przeciętna pospolita i niezauważalna to jest prawie każda na ulicy > a ta jest śliczna.ale wam to nie starcza. > jaka wg ciebie jest piękna kobieta.podaj choć jedno znane nazwisko. no więc to jest jakby paradoks. Nazwiska nie podam Ci zadnego :(( kilka dni temu widziałem w tesco kobietę autentycznie piękną, obnistą iseksy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mimrek Re: zazdrośnice..ech. 04.08.08, 12:12 to opisz chociaż jak wyglądala ta kobieta blondyna? Odpowiedz Link Zgłoś
5er Re: zazdrośnice..ech. 04.08.08, 12:28 mimrek napisała: > to opisz chociaż jak wyglądala ta kobieta > blondyna? Za dużo musiałbym pisać :)) nie mogę darować, że była z matką(?) Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: zazdrośnice..ech. ??? 04.08.08, 11:52 mimrka zmienilas plec??? mimrek napisała: > przeciętna pospolita i niezauważalna to jest prawie każda na ulicy a ta jest śliczna.ale wam to nie starcza. sie zdecyduj:jest sliczna czy przesliczna? > jaka wg ciebie jest piękna kobieta.podaj choć jedno znane nazwisko. Monica Belucci, Magdalena Cielecka ,Marta Żmuda Trzebiatowska,Alicja Bachleda-Curuś. Odpowiedz Link Zgłoś
mimrek Re: zazdrośnice..ech. ??? 04.08.08, 12:13 z tych co wymieniłaśze piekna zgodze sie tylko z ejedna jest piękna. Cielecka. i bellucci tez może być ale żmuda ?hahahhahaha to tylko łądna pospolita buziunia. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: zazdrośnice..ech. ??? 04.08.08, 12:25 mimrek napisała: > z tych co wymieniłaśze piekna zgodze sie tylko z ejedna jest piękna. > Cielecka. > i bellucci tez może być ale żmuda ?hahahhahaha > to tylko łądna pospolita buziunia. i powinnam teraz napisac, ze jestes ZAZDROŚNICĄ ? Odpowiedz Link Zgłoś
m.nikla dajcie linka do zdjecia bo nie ma jutuba! 04.08.08, 11:51 a chcem obczyc jom:P Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina23-20 Re: Miss Polski została ona!Jest prześliczna !!!! 04.08.08, 12:34 mimrek napisała: > pl.youtube.com/watch?v=1PeHpXIuY14 > Odpowiedz Link Zgłoś
mimrek do 5er 04.08.08, 12:46 nie napiszesz nawet czy ciemna czy blondi? weż chłopie napisz jak wyglądała bo ciekawosć zżera mnie jak wygląda ten twój ideał piękna. angelina jolie ci sie podoba? Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: do 5er 04.08.08, 12:54 > angelina jolie ci sie podoba? Hahahah, musiało to paść :) Jak się nie podoba, to rozumiem, że 5er jest zdyskwalifikowany? :) Jako zazdrośnica? :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
5er Re: do 5er 04.08.08, 13:59 > nie napiszesz nawet czy ciemna czy blondi? > weż chłopie napisz jak wyglądała bo ciekawosć zżera mnie jak wygląda > ten twój ideał piękna. > angelina jolie ci sie podoba? nie napisałem, że. Zrobiła na mnie takie wrażenie, że gdybyśmy byli blisko, miałbym spokój z oglądaniem się za innymi.:)) Ciemny blond Odpowiedz Link Zgłoś
jaceks20 Re: Miss Polski została ona!Jest prześliczna !!!! 04.08.08, 13:08 całkiem ladna 7/10 tylko dziwnie wysławia sie:) szwagierka kac po slubie wyleczony? Odpowiedz Link Zgłoś
wytrwala Widzieliscie jej profi i zdjecia l na nasza-klasa? 04.08.08, 13:29 Na innym forum ktos napisal ze ona ma konto na naszej klasie, weszlam i rzeczywiscie jest i sa fotki takie "normalne", bez stylizacji, widac ze wesola mila dziewczyna, ale widac rowniez jak jest mega przecietna - w sensie ze do miss jej baaardzo daleko. O niebo ladniejsza byla dziewczyna z nr 7. Wpisze w nasza-klasa jej imie i nazwisko i sami zobaczycie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wytrwala Re: Widzieliscie jej profi i zdjecia l na nasza-k 04.08.08, 13:39 jeszcze napisze ze nie wiem, czym niektorzy sie u niej zachwycaja, bo nawet na tym filmie z YT wyglada ladnie ale przecietnie, a juz nieciekawie wyglada kiedy siedzi i robia jej makijaz - troche pyzata, zwykla buzia ze sporym nosem. Nadrabia usposobieniem - usmiechnieta, swieza. Jak serek wiejski. Nie pisze zlosliwie, moim zdaniem na wygrana zaslugiwala panna nr 7 - uroda podobna jest do twj co wygrala, ale o wiele ladniejsza, bardziej "rasowa" twarz, a ta co wygrala to takie wesole ladne dziewcze. Odpowiedz Link Zgłoś
wytrwala Re: a nr 7 to mam nadzieje, ze nie P.Hojarska?n/t 04.08.08, 14:03 nie, hojarska to byla chyba 11. 7 jest w galerii na onecie Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina23-20 Re: Miss Polski została ona!Jest prześliczna !!!! 04.08.08, 13:32 jaceks20 napisał: > całkiem ladna 7/10 > tylko dziwnie wysławia sie:) > szwagierka kac po slubie wyleczony? Odpowiedz Link Zgłoś
jaceks20 Re: Miss Polski została ona!Jest prześliczna !!!! 04.08.08, 16:09 hehe a ty kluseczko na miss nie chcialas startowac?:P z Lechem w łapce mialabys szanse wygrac:PP a brat to ma slaba glowe wiec swie nie dziwie ze padl szybko:) nie bardzo wiem czego wszyscy chca od Hojarskiej u mnie miala 3,5/10 Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina23-20 Re: Miss Polski została ona!Jest prześliczna !!!! 05.08.08, 07:07 jaceks20 napisał: > hehe a ty kluseczko na miss nie chcialas startowac?:P > z Lechem w łapce mialabys szanse wygrac:PP > a brat to ma slaba glowe wiec swie nie dziwie ze padl szybko:) > > nie bardzo wiem czego wszyscy chca od Hojarskiej u mnie miala 3,5/10 zaraz dostaniesz !! sam jestes klucha!!!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
mglawica1 Re: Miss Polski została ona!Jest prześliczna !!!! 04.08.08, 14:01 moim zdaniem jest przeciętna Odpowiedz Link Zgłoś
saturnv.as508 Re: Miss Polski została ona!Jest prześliczna !!!! 04.08.08, 14:52 dla mnie "sliczniejsza" byla kandydatka nr 3 i 17 :) Odpowiedz Link Zgłoś
mimrek masakra..to ona w liceum..szok 04.08.08, 15:59 nasza-klasa.pl/school/54722/83/gallery/5 Odpowiedz Link Zgłoś
mimrek Re: Miss Polski została ona!Jest prześliczna !!!! 04.08.08, 16:00 rozczarowałem się całkiem..:(ech ten wasz makijaż. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Miss Polski została ona!Jest prześliczna !!!! 04.08.08, 16:02 nawet ładna ale nie śliczna :] Odpowiedz Link Zgłoś
mimrek Re: Miss Polski została ona!Jest prześliczna !!!! 04.08.08, 16:04 wszyscy tu piszą ze ładna ale nie śliczna..żal mi was. czy nie wystarczy ze ona wyglada jak laleczka ?słodka i milutka.piekne oczy i rysy twarzy wam nie starczą co? pokazcie mi śliczniejszą od niej wg was to chetnie zobacze i skomentuje. Odpowiedz Link Zgłoś
ciemna_czekoladka Re: Miss Polski została ona!Jest prześliczna !!!! 04.08.08, 16:12 Ja uważam, że jest śliczna. A dziewczyny, które piszą, że przeciętna pewnie robią to z zazdrości. Przeciętnych jest pełno na ulicach. A o niej na pewno nie można powiedzieć, że jest przeciętna. Myslę, że jakby szła ulicą to zerkaliby na nią i faceci i kobiety, bo w tłumie na pewno by się wyróżniała swoją urodą. PS a pośladki ma zgrabniutkie, godne pozazdroszczenia, sama bym takie chciała ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
errare_humanum_est Re: Miss Polski została ona!Jest prześliczna !!!! 04.08.08, 16:17 mimrek, definicja piękna czy też śliczności jest jak d*a, każdy ma swoją ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Miss Polski została ona!Jest prześliczna !!!! 04.08.08, 16:20 no własnie-laleczka, laleczki są ładne, przeciętne ale nie śliczne :) Odpowiedz Link Zgłoś
mimrek Re: Miss Polski została ona!Jest prześliczna !!!! 04.08.08, 16:31 laleczki są śliczne ale nie piękne Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Miss Polski została ona!Jest prześliczna !!!! 04.08.08, 16:31 ładna ale nie sliczna ,brzydki nos.Uroda dosc egzotyczna dla nas ,ciemne wlosy ( super zrobione na filmie) ,brazowe oczy ale nie powala.Bez makijazu taka sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
errare_humanum_est Re: Miss Polski została ona!Jest prześliczna !!!! 04.08.08, 16:47 > ładna ale nie sliczna ,brzydki nos. Dla Ciebie jest brzydki, a dla mnie rewelacyjny, bardzo rzadko zdarza mi się widywać takie zgrabne noski. Mam malutkie skrzywienie na tym punkcie i zawsze zwracam na tę część ciała kobiety dosyć dużą uwagę, niewiele mniejszą od tej poświęcanej piersiom :-) Odpowiedz Link Zgłoś
madziululka82 Re: Miss Polski została ona!Jest prześliczna !!!! 05.08.08, 11:56 w sumie wole angeline z urody :) Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiek-666 Re: Miss Polski została ona!Jest prześliczna !!!! 04.08.08, 16:52 To czy jest ładna oceniają mężczyzni, a nie kobiety....ponadto wiadomo że kobieta kobiecie oko wykuje- zazdrość i zawiść Odpowiedz Link Zgłoś
wytrwala Pytanie do Mimrka 04.08.08, 17:19 to w koncu o co ci chodzi? Podajesz jej fote z liceum i mowisz, ze rozczarowales sie i w sumie nie dziwne, na focie wyglada mniej niz przecietnie, a mamy na niej jej buzie w calej krasie, a za chwile znowu ją wychwalasz - tylko zauwaz, ze wychwalasz zdjecia wlasnie z wyborow, a na "zwyklych" rozczarowujesz sie. Czy ktos wie jak nazywa sie ta pani z nr 7 ? Odpowiedz Link Zgłoś
agaoki muszę się zgodzić 04.08.08, 18:29 jest bardzo ładna, naturalna i ma dużo wdzięku, ślicznie się uśmiecha Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: Miss Polski została ona!Jest prześliczna !!!! 04.08.08, 20:11 ładna, taka swieza i mlodziutka:) piekne wlosy - szczerze zazdroszcze figury nie zazdroszcze Odpowiedz Link Zgłoś
agiee1988 Re: Miss Polski została ona!Jest prześliczna !!!! 04.08.08, 20:46 ja ogladalam juz koncowke i stwierdzilam ze pani z nr 7 byla ladniejsza. a pozatym nie interesuje sie juz zadnymi miskami. ja sie uwazam za sliczna i nie mowie o innych dziewczynach ze sa ladne czy ladniejsze ode mnie, chocby byly "idealne" bez tradziku, celulitu itd. Odpowiedz Link Zgłoś
rose-ana Re: Miss Polski została ona!Jest prześliczna !!!! 05.08.08, 12:01 Bardzo ładna, lubię taki dziewczęcy typ urody. Chociaż ta ma w sobie coś z takiej typowej niuni z dyskoteki. Odpowiedz Link Zgłoś