audrey_kathleen 10.08.08, 01:02 fajny film, polecam :) inny niż większość banalnych komedii romantycznych, które są żenujące momentami;] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
syreni_grod Bryll 10.08.08, 01:19 Cóż Cóż, mężczyzna nie płacze. Tego się uczyłem Od samego dzieciństwa. Coraz bardziej sucho Miałem pod powiekami. I wzrok był ostrzejszy I oddech spokojniejszy i świat jakby mniejszy I mój głos w świecie nie brzęczał tak krucho Cóż, mężczyzna nie płacze - bo zna swą bezsiłę Uczy się milknąć i w ciemność odchodzić Przyjaciół nie mieć, z wrogami się godzić I tęsknić za łzą jedną co by z bożą łaską Popłynęła mu z oczu zamiast ziaren piasku. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Bryll 10.08.08, 14:49 syreni_grod napisał: > Cóż > > Cóż, mężczyzna nie płacze. Tego się uczyłem > Od samego dzieciństwa. Coraz bardziej sucho > Miałem pod powiekami. I wzrok był ostrzejszy > I oddech spokojniejszy i świat jakby mniejszy > I mój głos w świecie nie brzęczał tak krucho > Cóż, mężczyzna nie płacze - bo zna swą bezsiłę > Uczy się milknąć i w ciemność odchodzić > Przyjaciół nie mieć, z wrogami się godzić > > I tęsknić za łzą jedną co by z bożą łaską > Popłynęła mu z oczu zamiast ziaren piasku. Jakie piękne, jakie przejmujące. Odpowiedz Link Zgłoś
drugie_wcielenie Re: "Chłopaki też płaczą" 10.08.08, 12:24 polecam 'czlowiek pogryzl psa'. rowniez niebanalny ;) Odpowiedz Link Zgłoś
limonka110 Re: "Chłopaki też płaczą" 11.08.08, 10:10 Polecam, bylam wczoraj, mozna sie posmiac :)) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: "Chłopaki też płaczą" 11.08.08, 11:34 limonka110 napisała: > Polecam, bylam wczoraj, mozna sie posmiac :)) Wychodzi na to, że "Człowiek pogryzł psa" jest komedią... Gratuluję poczucia humoru :P Odpowiedz Link Zgłoś
pan_i_wladca_mx Re: "Chłopaki też płaczą" 11.08.08, 11:30 ciezko mi uwierzyc, ze film o takiej fabule (mocno oklepanej) moze nie byc banalnym, szczegolnie patrzac na trailery i plakaty, ktore dziela nie wieszcza. Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes OT ;) 11.08.08, 11:35 pan_i_wladca_mx napisała: > "po ćwiartce dobrego alkoholu czuję się jak rzeźba" To znaczy - jak? Zamierasz w bezruchu? ;) Odpowiedz Link Zgłoś