forumowicz_pospolity 12.08.08, 19:51 abstrakt na bazie realiów jak wolałybyście sie nazywać Prapawadee Jaroenrattanatarakoon czy Ranomi Kromowidjojo ???;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
menk.a Re: pytanie do kobiet!!!! 12.08.08, 19:55 Olaboga jakie to szczęście , że nie mam takich dylematów. :D Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: pytanie do kobiet!!!! 12.08.08, 19:59 ta pierwsza podnosi ciężary, a druga pływa, obie są mistrzyniami, ale ja lubię wodę :D Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: pytanie do kobiet!!!! 12.08.08, 20:55 i.nes napisała: > ta pierwsza podnosi ciężary, a druga pływa, obie są mistrzyniami, ale ja lubię > wodę :D > no,jedna przytomna która zaguglowała bez imputowania mi ćpania czegos poza opium pod nazwa Pekin 2008:) chyba ze wiedziałas z czapy, wtedy byłbym gotów sie w tobie zakochać;) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: pytanie do kobiet!!!! 12.08.08, 22:12 forumowicz_pospolity napisał: > chyba ze wiedziałas z czapy, wtedy byłbym gotów sie w tobie > zakochać;) Tej pierwszej nie, tę drugą tak. Nadal jesteś gotów, czy czar prysł? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: pytanie do kobiet!!!! 12.08.08, 22:17 i.nes napisała: > forumowicz_pospolity napisał: > > > chyba ze wiedziałas z czapy, wtedy byłbym gotów sie w tobie > > zakochać;) > > Tej pierwszej nie, tę drugą tak. > Nadal jesteś gotów, czy czar prysł? ;) > masz plusa, pracuj dalej;) ładna dziewuszka ta Ranomi swoją drogą Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: pytanie do kobiet!!!! 12.08.08, 23:09 forumowicz_pospolity napisał: > masz plusa, pracuj dalej;) Nie zbieram punktów w supermarketach ;PP > ładna dziewuszka ta Ranomi swoją drogą A prawda, prawda :) Odpowiedz Link Zgłoś
agaoki Re: pytanie do kobiet!!!! 12.08.08, 20:00 a czy to nazwy tego, co ćpałeś? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sorrento_8 Re: pytanie do kobiet!!!! 12.08.08, 20:01 Ech, ta olimpiada :) Pierwsze jest fajniejsze :) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: pytanie do kobiet!!!! 12.08.08, 22:07 Trudny wybór. Pierwsze imię kojarzy się ze słowem "prawda", a drugie nazwisko ze słowem "kropidło". Chciałabym się po prostu nazywać Prawda Kropidło :D Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: pytanie do kobiet!!!! 12.08.08, 22:19 funny_game napisała: > Trudny wybór. Pierwsze imię kojarzy się ze słowem "prawda", a drugie nazwisko z > e > słowem "kropidło". > Chciałabym się po prostu nazywać Prawda Kropidło :D > coś jak niejaka Frajda Natychmiast - ponoc autentyk:) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: pytanie do kobiet!!!! 12.08.08, 22:17 forumowicz_pospolity napisał: > abstrakt na bazie realiów > jak wolałybyście sie nazywać > > Prapawadee Jaroenrattanatarakoon > > czy > > Ranomi Kromowidjojo > > ???;) Ta druga. Końcówka kojarzy mi się z ze słowem "dojo", do którego mam sentyment:) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: pytanie do kobiet!!!! 12.08.08, 22:18 izabellaz1 napisała: > forumowicz_pospolity napisał: > > > abstrakt na bazie realiów > > jak wolałybyście sie nazywać > > > > Prapawadee Jaroenrattanatarakoon > > > > czy > > > > Ranomi Kromowidjojo > > > > ???;) > > Ta druga. Końcówka kojarzy mi się z ze słowem "dojo", do którego mam sentyment: > ) > > coś trenowałaś albo trenujesz ja karate oyama ale wytrzymałem z rok tylko:) Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: pytanie do kobiet!!!! 12.08.08, 22:31 W moim przypadku zdecydowanie opcja nr 2 wchodzi w grę Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: pytanie do kobiet!!!! 12.08.08, 23:31 forumowicz_pospolity napisał: > coś trenowałaś albo trenujesz Owszem:) > ja karate oyama ale wytrzymałem z rok tylko:) Karate gosoku ryu, bjj, no i w ogóle lubię próbować i łączyć poznawane elementy stylów:) Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: pytanie do kobiet!!!! 12.08.08, 22:47 Drugie imię moim zdaniem zdecydowanie ładniejsze. Ranomi - śliczne imię. Odpowiedz Link Zgłoś
tengoku77 Re: pytanie do kobiet!!!! 12.08.08, 23:09 To drugie.. bo krótsze.. i imię ładniej brzmi.. Odpowiedz Link Zgłoś
hellohell Re: pytanie do kobiet!!!! 12.08.08, 23:30 ja to standardowo. vandervoncostamtego Odpowiedz Link Zgłoś