humble-bee 21.08.08, 12:24 Wczoraj oglądałem... na TVP Kultura... I teraz w pracy myślę o mojej żonie... na mnie... na jeźdźca. Góra, dół; góra, dół... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
humble-bee Re: Konopielka :-) 21.08.08, 13:46 Oj umie... I to jak! Dlatego tak skoncentrować się nie mogę! Odpowiedz Link Zgłoś
humble-bee Re: Konopielka :-) 21.08.08, 13:47 To chyba nie jest ulubiona pozycja większości kobiet, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
humble-bee Re: Konopielka :-) 21.08.08, 13:49 Słucham dalej: może dzisiaj po przyjściu do domu zastosuje się. Odpowiedz Link Zgłoś
humble-bee Re: Konopielka :-) 21.08.08, 13:56 No właśnie tak średnio. Ostatnio powiedziała mi, że nie wprowadzam romantycznego nastroju, np. przez świece. Chce to naprawić, to może mi się uda zostać ujeżdżonym :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pomila Re: Konopielka :-) 21.08.08, 14:04 próbuj, próbuj romantyczności nigdy za wiele sama jestem romantyczką i uwielbiam małe niespodzianki chociaż po tylu latach małżeństwa jest ich niewiele, ale wiesz ostatnio mój mąż zaskoczył mnie i mówi że chciałby popatrzeć na mnie z innym facetem i co ty na to Odpowiedz Link Zgłoś
humble-bee Re: Konopielka :-) 21.08.08, 14:08 To chyba jednak trochę za dużo dla mnie... Nie wyobrażam sobie, żeby moja żona kochała się z innym mężczyzną na moich oczach! A co Ty odpowiedziałaś? Jak zareagowałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Konopielka :-) 21.08.08, 14:13 humble-bee napisał: > Wczoraj oglądałem... na TVP Kultura... I teraz w pracy myślę o mojej żonie... > na mnie... na jeźdźca. Góra, dół; góra, dół... było w nocy realizować swoje fantazje :)) Odpowiedz Link Zgłoś
humble-bee Re: Konopielka :-) 21.08.08, 14:24 Myślisz, że nie chciałem?! Ale jakoś wyszło inaczej - zasnęliśmy... Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Konopielka :-) 21.08.08, 14:25 znaczy erotoman gawędziarz z Ciebie :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
humble-bee Re: Konopielka :-) 21.08.08, 14:31 Podejrzewam siebie o bycie erotomanem, ale nie mam zdecydowanych dowodów. Gawędziarz... raczej nie - małomówny jestem z natury :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Konopielka :-) 21.08.08, 16:49 zważywszy na niewykorzystaną okraję to nie wiem czy z Ciebie taki erotoman :))) Odpowiedz Link Zgłoś
pomila Re: Konopielka :-) 21.08.08, 14:16 mąż mnie kocha ja jego też ale nie dałabym tak rady na oczach osoby którą kocham. a co odpowiedziałam, oczywiście w żartach i po to aby rozbudzić fantazję że tak. tak na marginesie wiem że to tylko żarty i wyobraźnia Odpowiedz Link Zgłoś
tora83 Re: Konopielka :-) 21.08.08, 14:31 Wez ja lepiej "na obiad" zabierz :D Dobra przerwa w pracy nie jest zla :) Odpowiedz Link Zgłoś
humble-bee Re: Konopielka :-) 21.08.08, 14:34 Teraz to już trochę za późno na przerwę w pracy - za godzinę wychodzę. Ale może kolacja jakaś przy świecach... Coś lekkiego upichcę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pomila Re: Konopielka :-) 21.08.08, 14:34 przecież każdy ma prawo do marzeń, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
humble-bee Re: Konopielka :-) 21.08.08, 14:36 Zgadza się - dopóty, dopóki nie krzywdzi innych. Jeśli Ci mąż tak powiedział, że część jest na pewno prawdą. Może on na prawdę ma takie fantazje? Odpowiedz Link Zgłoś
pomila Re: Konopielka :-) 21.08.08, 14:36 życzę miłego i romantycznego wieczoru, opisz jutro jak bylo, czy przekonałeś żonę Odpowiedz Link Zgłoś
pomila Re: Konopielka :-) 21.08.08, 14:43 tak się zastanawiam czy u mężczyzn w pewnym wieku te myśli tak się urozmaicają czy to może jest takie normalne, oczywiście pod warunkiem że się nikogo nie krzywdzi jak dobrze zauważyłeś Odpowiedz Link Zgłoś
5er Re: Konopielka :-) 21.08.08, 18:43 humble-bee napisał: > Wczoraj oglądałem... na TVP Kultura... I teraz w pracy myślę o mojej żonie... > na mnie... na jeźdźca. Góra, dół; góra, dół... Jeszcze Cię nie dosiadla ??? Lepszy dosiad był na Bandyta (pon., wtor. TV1) :))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Konopielka :-) 21.08.08, 19:02 nie lubie tej pozycji...nic nie czuje Odpowiedz Link Zgłoś
humble-bee Re: Konopielka :-) 22.08.08, 09:08 Udało się :-) Jeszcze przed spotkaniem z przyjaciółmi. Było super! Zacząłem się zastanawiać, dlaczego tak rzadko się kochamy w tej pozycji... Odpowiedz Link Zgłoś
pomila Re: Konopielka :-) 22.08.08, 09:15 to super że ci się udało to zrobić i żona chciała, jesteś dziś szczęśliwy? Odpowiedz Link Zgłoś
humble-bee Re: Konopielka :-) 22.08.08, 09:19 Tak! Dzisiaj jest wyjątkowo dobry dzień - same atrakcje :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pomila Re: Konopielka :-) 22.08.08, 09:21 zazdroszczę, oby tak dalej, musisz mieć wspaniałą żonę? Odpowiedz Link Zgłoś
humble-bee Re: Konopielka :-) 22.08.08, 09:27 To prawda - moja żona jest najwspanialsza na świecie! Kocham ją za wiele rzeczy. Pozdrawiam i miłego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
pomila Re: Konopielka :-) 22.08.08, 09:32 ja także mam wspaniałego męża i o takie związki chodzi, ma być cudownie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
puella.aeterna Re: Konopielka :-) 22.08.08, 10:44 Kurcze, fajnie w końcu na forum przeczytać, że mąż kocha żonę a żona męża, i że maja fajne związki. Jakoś mi wiara w ludzi wróciła. Pozdrowienia :) Odpowiedz Link Zgłoś
pomila Re: Konopielka :-) 22.08.08, 11:28 ja jestem w związku już 15 lat i nadal tak samo kocham a zazdrosna jestem jak diabli i nic nie mniej po tylu latach Odpowiedz Link Zgłoś
puella.aeterna Re: Konopielka :-) 22.08.08, 12:23 mój związek trwa od 8 lat, za miesiąc mamy pierwsza rocznicę ślubu. Wszystko układa się pięknie. Strach mnie czasem ogarnia, bo dookoła słychac tylko historie o rozwodach, zdradach i wyzwolonych kobietach. Az się przestraszyłam, że nie ma już czegoś takiego jak szczęśliwy, trwały, pełen ciepła związek. Chyba po prostu zacznę czytywać inne fora(np. takie jak to ;) Też oglądałam tą Konopielkę, a co było potem to wie już tylko mój mąż :) Odpowiedz Link Zgłoś
pomila Re: Konopielka :-) 22.08.08, 12:32 nie zwsze jest kolorowo bo chyba nie ma czegoś takiego jak życie usłane różami, czasem są kolce ale ważne jest to co w sercu. Zdrady są i rozwody ale na to trzeba samemu pracować, wiem coś o tym bo o mało co ja nie zrobiłabym czegoś takiego ale w porę moje sumienie "ruszyło się" i jest okey. Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Konopielka :-) 22.08.08, 12:35 Konopielka - i pomyśleć że przesłanie całego filmu zostało ograniczone do "najeździca" :) Odpowiedz Link Zgłoś