ditta12 09.10.13, 08:49 Eli psa epoka falowania dlatego abbe racje..... Jak w przebiegu zmienności funkcji + Tak sobie coś bajdurze bo mi się pod czapkś roi jak Kaziukowi z "Konopielki" Moja córka gdy była mała powiedziała że najłatwiej pisze się ryby bo tylko: r i b Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ditta12 Re: Epoka li psy 09.10.13, 08:50 A jej ojciec mówił że najkrótsza nazwa zwierzęcia to qń czyli koń No to kończę. Odpowiedz Link
ditta12 Re: a nie 09.10.13, 08:54 Czas Apokalipsy- Świat się nigdy nie kończy........a zresztą kto go tam wie...... Odpowiedz Link
ditta12 Re: a nie 09.10.13, 08:58 Gdy namalowałam tęczę na ścianie to mi się wtedy wydawało że przeze mnie Prezydent zginął bo na górze była Kaczka,w środku ja a pod spodem ryba. Tak sobie rysowałam fresk pastelami a te inne ołówkiem. Odpowiedz Link
mifredo Re: a nie 09.10.13, 09:08 Każdy tam sobie kojarzy po swojemu i ma własny wewnętrzny świat, nieraz on nawet staje się bardziej rzeczywisty niż ten realny, zewnętrzny. Kaczka to kaczka, że posłużę sie jak ty obrazkiem: kaczka Odpowiedz Link
ditta12 Re: a nie 09.10.13, 09:21 Lechu jadł czerninę i ja też. Film "Kacza zupa" z braćmi Marx Odpowiedz Link
mifredo Re: a nie 09.10.13, 09:30 Aż tylu szczegółów z ich życia, to nie znam. Ostatnio przypadkiem oglądałam filmik animowany "O dwóch takich co ukradli księżyc" Przypomniało mi się, że oni tam grali. W sumie film o poszanowaniu chleba. Nawet z suchego można wspaniałe grzanki zrobić, jak się namoczy w mleku, jajku, przyprawi na słodko lub na ostro... Odpowiedz Link
ditta12 Re: a nie 09.10.13, 10:06 Można ziarnka z żyta czy pszenicy jeść-to też chlebek Odpowiedz Link
ditta12 Re: a nie 09.10.13, 10:08 a)paluszki słone b)chleb pita c)inne nasiona czyli np.proso,kasza manna,ble,ble,bleble d).....? Odpowiedz Link
ditta12 Re: a nie 09.10.13, 10:13 Ja narysowała obraz pod tytułem "Lilit" żółtą farbą na czarnej gwieździe i na purpurze ale nie wiem dlaczego Odpowiedz Link
mifredo Re: a nie 09.10.13, 10:22 Można iść na pole i dziobać jak ptak. Po co pszenicę spasać wieprzkami i warchlakami, i potem je zjadać... Najlepiej cofnijmy się tak ze dwa tysiąclecia do tyłu i spoko Maroko Odpowiedz Link
ditta12 Re: a nie 09.10.13, 10:31 A po co 2000 li tylko? Można do nieskończonosci powoli się cofać Ja zamiast kupować w markecie to zżeram 1 aż bułkę z głodu bo jestem chuda jak patyk Odpowiedz Link
mifredo Re: a nie 09.10.13, 10:36 Ja lubię zjeść, posmakować,mniam, mniam, mniam "tyle zysku co w pysku" przyjemność, rozkosz podniebienia, niebo w gębie, są też takie określenia... Odpowiedz Link
ditta12 Re: a nie 09.10.13, 11:09 Można tak albo tak. Ja dziś na śniadanie wczorajszą pomidorówkę zjadłam z makaronem zaprawioną mlekiem bo nie mam śmietany i jeszcze mam pieczarki smażone i chlebek z ziarnami słonecznika-takiego co Van Gogh malował dla tego Pola co do niego przyjechał do Arles. Odpowiedz Link
ditta12 Re: a nie 09.10.13, 11:10 Ciekawe czy te cząstki elementarne,dziwne i powabne też można kuszać,one są różnokolorowe? One wkusnyje? Odpowiedz Link
mifredo Re: a nie 09.10.13, 11:18 Pomidorówki raczej nigdy nie zabielam. Dziś zjadłam bułkę z pomidorem, wypiłam kawę z mlekiem, a teraz wcinam jogurt truskawkowy. Cząstki molekularne jeśli już, to o takich coś słyszałam. Kuchnia molekularna, jakieś mrożenie produktów, napojów, szok. Nie znam, nie próbowałam, w tv tylko widziałam. Chleba z ziarnami nie zjadam, bo zęby słabe, zgryźć nie daje rady a potem w całości wy..... Dobre na przeczyszczenie Odpowiedz Link
ditta12 Re: a nie 09.10.13, 16:40 A mówie że ja z "U"-to Ufoludki a Ty nie wierzysz Mifra,wstydź się tera Odpowiedz Link
ditta12 Re: Epoka li psy 09.10.13, 16:52 Dziś nawaqliłam się browcem bo cierpię.Ja cierpIE nAPRAWDĘ Z......MIŁOŚCI DO .....CZŁOWIEKA PODOBNO ALE hAK MI W SMAK Odpowiedz Link
eszmeralda.i.papugi Re: Epoka li psy 09.10.13, 17:28 gdy cierpię, zażywam co mi brat podrzucił, wszystko pięknieje, nie tak, jak u Witkacego. Browca nie mogę. Jeszcze nie oszalałam. W połączeniu z moimi prochami to nie chcę wiedzieć, co mogłoby się stać. Odpowiedz Link