asocial 25.08.08, 20:09 gdybyscie znalazly przypadkiem u waszego faceta opakowanie jednej prezerwatywy? mieszkacie razem, ty uzywasz tabletki antykoncepcyjne, i przy segregowaniu rzeczy do prania z jego dzinsow wypada prezerwatywa. co myslicie?:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mahadeva Re: co byscie zrobily? 25.08.08, 20:11 nie wiem, chyba nigdy nie bede mieszkac z facetem Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: co byscie zrobily? 25.08.08, 20:13 a ktora? :) dyrektor mi to na poczatku propnowal, ale szybko sie wycofal... Odpowiedz Link Zgłoś
tora83 Re: co byscie zrobily? 25.08.08, 20:14 mahadeva napisała: > a ktora? :) dyrektor mi to na poczatku propnowal, ale szybko sie > wycofal... No kolega ze studiow, no! Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: co byscie zrobily? 25.08.08, 20:30 hehe napisal, ze sie ze mna nie ozeni :) splawilam go w dosc okrutny sposob :) Odpowiedz Link Zgłoś
malgosia403 Re: co byscie zrobily? 25.08.08, 20:14 Jeszcze raz napiszesz słowo- dyrektor -to Cię pocwiartuje Odpowiedz Link Zgłoś
amuga Re: co byscie zrobily? 25.08.08, 20:16 malgosia403 napisała: > Jeszcze raz napiszesz słowo- dyrektor -to Cię pocwiartuje A niech dziewczyna sobie pomarzy! Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: co byscie zrobily? 25.08.08, 20:31 nie marze :) mam go na codzien :) byl nawet okres, gdy mnie kochal :) Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: co byscie zrobily? 25.08.08, 20:34 juz nie pisze :) mam mase roboty :) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: co byscie zrobily? 26.08.08, 02:39 malgosia403 napisała: > Jeszcze raz napiszesz słowo- dyrektor -to Cię pocwiartuje Hęęęę? A Ciebie co ugryzło? Musisz czytać posty Mahy?? Po to się zagłębiasz w offtopic, żeby napisać, że kogoś poćwiartujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
oposka Re: co byscie zrobily? 26.08.08, 16:33 drehtor ? brzmi o wiele lepiej i namiętniej ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_monika Re: co byscie zrobily? 26.08.08, 13:53 wróć do domu na wieś może jakiś burak zechce Odpowiedz Link Zgłoś
amuga Re: co byscie zrobily? 25.08.08, 20:13 Ja bym sie zapytala po co mu ona? Mysli mam rozne i wcale nie takie pozytywne. Odpowiedz Link Zgłoś
malgosia403 Re: co byscie zrobily? 25.08.08, 20:14 Ja? Prawdopodobnie bym chama zabiła i już....Albo manatki zza drzwi-to wersja optymistyczna,hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
5er Re: co byscie zrobily? 25.08.08, 20:15 asocial napisała: > gdybyscie znalazly przypadkiem u waszego faceta opakowanie jednej prezerwatywy? > mieszkacie razem, ty uzywasz tabletki antykoncepcyjne, i przy segregowaniu > rzeczy do prania z jego dzinsow wypada prezerwatywa. > co myslicie?:) chciał Ci zrobić niespodziankę? Dba o Twoje zdrowie? Odpowiedz Link Zgłoś
asocial Re: co byscie zrobily? 25.08.08, 20:18 prezerwatywa byla wymieta, jakby noszona w dzinsach kilka tygodni. to nie moja historia tylko wspolokatorki. jest tez jeszcze opcja, ze ktos mu te gumke podarowal (w hiszpani czasem dodaja prezerwatywy nawet do promocji w sklepach odziezowych), zwlaszcza ze to nie zaden durex tylko jakies tandetne opakowanie 'love yourself'. hmm.... Odpowiedz Link Zgłoś
asocial Re: co byscie zrobily? 25.08.08, 20:19 tylko jak sie zapytac zeby kolesia nie sploszyc? jesli jest winny to sie bedzie tylko lepiej kryl... Odpowiedz Link Zgłoś
malgosia403 Re: co byscie zrobily? 25.08.08, 20:22 Nie pytaj,obserwuj i udawaj,że nic nie wiesz.Wyrzuc dziadówę do kosza.Czekaj..to ona była nowa? Odpowiedz Link Zgłoś
asocial Re: co byscie zrobily? 25.08.08, 20:24 no opakowanie pojedynczej gumki, wymniete takie i pogniecione. ja tam obserwowac nic ni bede, chce tylko kolezanke pociszyc i spytac sie babskiego ogolu co sadzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
malgosia403 Re: co byscie zrobily? 25.08.08, 20:24 Ha,albo powiedz z miłym uśmiechem na ustach,,kochanie,widzę,że zadbałeś o dzisiejszą nockę...a gumkę połóż na stole.Wypadła CI chyba z kieszeni, bo leżała w przedpokoju-czy gdzieś tam.... Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: co byscie zrobily? 25.08.08, 20:52 nawet jezeli mu ktos podarowal, to wiedzac ze dziewczyna bierze pigulki powinien ja raczej wyrzucic nie? jak na moj gust, to nie mial chlopak okazji, chociaz byl dobrze przygotowany :) Odpowiedz Link Zgłoś
mijo81 Re: co byscie zrobily? 25.08.08, 23:55 Koleś dobrze robić...nie chce chorób rozprzestrzeniać...jakby wam HIVa podarował to byście inaczej myślały Odpowiedz Link Zgłoś
kochaj.swoje.zycie Re: co byscie zrobily? 26.08.08, 08:39 vandikia napisała: > nawet jezeli mu ktos podarowal, to wiedzac ze dziewczyna bierze pigulki powinie > n > ja raczej wyrzucic nie? Ale dlaczego? Nawet jak się bierze pigułki, to z gumą jest trochę... czyściej. Odpowiedz Link Zgłoś
izabelkaf Re: co byscie zrobily? 26.08.08, 07:51 Musiałbyt sie wytłumaczyć, ale chyba by to nie dało mu juz nic Jednym słowem pożegnałabym go i tyle :)pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: co byscie zrobily? 26.08.08, 08:22 > Musiałbyt sie wytłumaczyć, A jakie wytłumaczenie uznałabyś za usprawiedliwiające? Bo najbardziej prawdopodobne z "niewinnych" jest to że dostał w promocji i bezmyślnie wrzucił do kieszeni. Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: co byscie zrobily? 26.08.08, 08:27 g.r.a.f.z.e.r.o napisał: > Bo najbardziej prawdopodobne z "niewinnych" jest to że dostał w promocji i > bezmyślnie wrzucił do kieszeni. w promocji "druga godzina gratis" ? :D Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: co byscie zrobily? 26.08.08, 08:43 > w promocji "druga godzina gratis" ? :D > A gdzie są takie? :) Masz może namiar? Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: co byscie zrobily? 26.08.08, 08:56 na takich ulotkach co za wycieraczki wkładają :) jak znajdę drugi raz to dam znać Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_monika facet Cię zdradza a Ty nie potrzebnie pierzesz mu 26.08.08, 13:52 ja myśle, że facet Cię zdradza a Ty nie potrzebnie pierzesz mu gacie Odpowiedz Link Zgłoś
rachela25 Re: facet Cię zdradza a Ty nie potrzebnie pierzes 26.08.08, 13:54 Tylko nie wierz w tą starą bajke że to kolegi. Bo napewno tak nie jest ... zapomniał wyrzucić -kłamstwo krótkie ma nogi,zdrada też Odpowiedz Link Zgłoś
malgosia403 Re: facet Cię zdradza a Ty nie potrzebnie pierzes 26.08.08, 14:31 Pralko pierze,hehe..a ja mojemu nie piorę bo nam się pralka zepsuła Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: co byscie zrobily? 26.08.08, 14:37 > gdybyscie znalazly przypadkiem u waszego faceta opakowanie jednej prezerwatywy? > mieszkacie razem, ty uzywasz tabletki antykoncepcyjne, i przy segregowaniu > rzeczy do prania z jego dzinsow wypada prezerwatywa. > co myslicie?:) Myślimy, że prezerwatywę wsadzimy do szuflady, w której jest zapas prezerwatyw na awaryjne sytuacje. Odpowiedz Link Zgłoś
lajton Re: co byscie zrobily? 26.08.08, 15:05 że jeśli jasne oznaki zdrady uważam za swoją bujną fantazję to powinnam iść do lekarza Odpowiedz Link Zgłoś