Gość: Ana. IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 07.10.03, 23:10 jakie firmy produkuja najwiekszy rozmiar prezerwatyw? czy wsrod kondomow durexa moglibyscie poradzic jakies jako najwieksze? prosze o konkretna firme i nazwe prezerwatyw. dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
melinek Prezerwatywy dwudziestego pierwszego wieku 07.10.03, 23:17 to dla mnie "004" cieniutkie jak mgielka. Zamiast XXL wystarczy zwykly balonik karnawalowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana. Re: Prezerwatywy dwudziestego pierwszego wieku IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 08.10.03, 15:23 co oznacza to "004" pierwszy raz sie spotykam z taka nazwa? mozesz cos wiecej napisac na ten temat? dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
mucha_plujka Re: Prezerwatywy dwudziestego pierwszego wieku 08.10.03, 19:42 Unimil prdukuje 004. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 004 USER ;-) Re: Prezerwatywy dwudziestego pierwszego wieku IP: *.it.pl 10.10.03, 14:19 Unimil 004 -> to supercienkie prezerwatywy z dodatkowa iloscia srodka plemnikobojczego.. poprostu fajne sa... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Chwalipięta 08.10.03, 15:26 Ładnie się tak obnosić ze swoim szczęściem?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana. Re: Ojoju, a na jaki rozmiar potrzebna? n/t IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 08.10.03, 16:15 no moze przesadzilam troche piszac "najwiekszy", ale chodzilo mi o rozmiar wiekszy niz standardowy. po prostu prezerwatywa nie da sie naciagnac dalej niz do polowy, a i tak sie roluje i wszysto nie jest przyjemne, bo trzeba poprawiac. meskosc mojego faceta wydaje mi sie calkiem normalna, nie zaden olbrzym, ale prezerwatywy jakich uzywalismy do tej pory (durex) sa po prostu za male. dlatrego szukam rady. nie jestem rozeznana w rodzajach prezerwatyw. moze panowie beda mogli cos wskazac. dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
mike_mike Re: Ojoju, a na jaki rozmiar potrzebna? n/t 08.10.03, 16:19 Taka poważna uczelnia, a takie niepoważne pytanie... Prezerwatywa jest z gumy, a guma się rozciąga, jeśli Twój luby jest tak wielki, to współczuję Tobie (no chyba, że jesteś po kilku porodach).... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zan Re: prezerwatywy XXL !!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.10.03, 16:47 Chyba wszystkie dureksy są takie same na długość. Co do szerokości to nie wiem. Czy używaliście innych producentów? Bo ja kiedyś używałem na zachodzie tamtejszych produktów i były za małe - tzn głównie za wąskie i trzeba było sie trochę namęczyć. Po tych doświadczeniach unimil okazał się całkiem wygodny. Ja lubię "Blue", starczają na dłużej bo te o cieńkich ściankach to można łatwo przetrzeć - starczają na 10 minut intensywnych działań Z resztą Unimil robi też XXL - poszukaj w kioskach, chyba zielone opakowania Odpowiedz Link Zgłoś
mike_mike Re: prezerwatywy XXL !!! 08.10.03, 16:51 Gość portalu: Zan napisał(a): > Chyba wszystkie dureksy są takie same na długość. > Co do szerokości to nie wiem. Czy używaliście innych producentów? > Bo ja kiedyś używałem na zachodzie tamtejszych produktów i były za małe > - tzn głównie za wąskie i trzeba było sie trochę namęczyć. > Po tych doświadczeniach unimil okazał się całkiem wygodny. > Ja lubię "Blue", starczają na dłużej bo te o cieńkich ściankach to można łatwo > przetrzeć - starczają na 10 minut intensywnych działań > Z resztą Unimil robi też XXL - poszukaj w kioskach, chyba zielone opakowania Ja na przykład nie mieszczę się w unimile (za wąskie), ale durexy OK... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zan Re: prezerwatywy XXL !!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.10.03, 17:09 Nie napisałem że Durexy są mniejsze, tylko że próbowane przez mnie na zachodzie były za małe. Durexów przestałem używać jak stare "Extras Safe" (były nie do zdarcia) zamienili na cieńszą wersję z którą miałem problem (bo co to za seks gdy patrzysz na zegarek i musisz podmienić kapturek bo może zaraz pęknąć) A dla kobiet to najlepsze są chyba te prążkowane?. Choć moja pani za nimi nie przepada akurat Odpowiedz Link Zgłoś
mike_mike Re: prezerwatywy XXL !!! 09.10.03, 10:05 Gość portalu: Zan napisał(a): > A dla kobiet to najlepsze są chyba te prążkowane?. Choć moja pani za nimi nie > przepada akurat Moja też nie... Odpowiedz Link Zgłoś
w-gregi Re: prezerwatywy XXL !!! 09.10.03, 17:37 co za temat ! w koncu cos sie tu rozkrenca :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T.P. Re: prezerwatywy XXL !!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 11.10.03, 01:35 kup se "BIG BEN". chyba najwieksze sa. Odpowiedz Link Zgłoś